- Konu Sahibi Handandandan
-
- #437.241
80 kiloyla başladım canımKız beni geçme ben çok üzülürümkuzucum kaç kilo ile başladın sen?
İyiki gelmişimBedava motivasyon kaynağı burası canim iyiki gelmişsin o zaman
Hadi inşallahKızlar perşembe günü toplantıda müdürüm çağırdı “yine anksiyeten mi tuttu çok kilo vermişsin sağlığın nasıl” dedi. Ay çok mutlu oldum kızlar. Diyet yapıyorum daha da vereceğim inşallah dedim
Ne kadarlık bebeğin canım bende emziriyorum mehter takımı gibiyim genelde bı ileri iki geri de ramazanda biraz güzel gidiyor şimdilik maalesef karbon çok tüketiyorum ben biraz azaltinca ondan gidiyor hep az yiyen biri olsam gitmez her gün tatlı yiyerekBen aç geziyorum istedigim gibi zahıflayamıyorm bide emzirdiğim halde. Sen nasıl zayıflıyosun yiyosanBakıyorum herkes tatlıları götürüyor ama zayıflıyor
17 aylık canım. Bende normalde çok yiyen biriyim tatlı özellikle emziriyorum diye diye iyice abartmıştım. Hem kendim yapıyordum pasta tatlı evden eksik olmuyordu, hemde çikolata gofret falan yiyodum. Şimdi hic yemiyorum tatlı kızartma hamur işi ama istedigim gibi gitmiyor şimdilik insallah bundan sonra iyi gider.Ne kadarlık bebeğin canım bende emziriyorum mehter takımı gibiyim genelde bı ileri iki geri de ramazanda biraz güzel gidiyor şimdilik maalesef karbon çok tüketiyorum ben biraz azaltinca ondan gidiyor hep az yiyen biri olsam gitmez her gün tatlı yiyerek
İki günde 200 Gr gitmişti diye hatrliyorum bence güzel haftada 500-1000 Gr arası vermek gayet gzuel artık güzel gider tatlıya bende dayanamıyorum hiç ya bklm yemin ettim 3 günlük naisl geçecek17 aylık canım. Bende normalde çok yiyen biriyim tatlı özellikle emziriyorum diye diye iyice abartmıştım. Hem kendim yapıyordum pasta tatlı evden eksik olmuyordu, hemde çikolata gofret falan yiyodum. Şimdi hic yemiyorum tatlı kızartma hamur işi ama istedigim gibi gitmiyor şimdilik insallah bundan sonra iyi gider.
Emziriyor o , dobisi 15 kiloBen aç geziyorum istedigim gibi zahıflayamıyorm bide emzirdiğim halde. Sen nasıl zayıflıyosun yiyosanBakıyorum herkes tatlıları götürüyor ama zayıflıyor
Kız bismillah daha yeni başladın ne gitmemesi elbet gidecek sen cuma menülerine bakma tartı sonrası o günlük kaçamak hakları var başka bi gün olsa zopayı yerler biliyorlarBen aç geziyorum istedigim gibi zahıflayamıyorm bide emzirdiğim halde. Sen nasıl zayıflıyosun yiyosanBakıyorum herkes tatlıları götürüyor ama zayıflıyor
Ahaha benimO güllaçi yiyen sen mıydın farkında bile değilim gii
Valla ne kadar veririm bilmiyom ama bu haftaki hedefim yüksek tabi tutturabilirsem
Ben de 84,5 başladım canım. 2 ay oldu.80 kiloyla başladım canım
Tamam canimUcmelekannesi benim haftaya hedefim 63.0 olsun, buyuk ihtimal regl olacagm odem falan olur cok veremem gibi zaten iki gundur gec uyaniyorum diye mi neden bilmiyorum ellerm hafif sis uyaniyorum
Canım beni de yaz -1 kilo9. TAKİM
24 NİSAN /1 MAYİS
KİLO HEDEFLERİ
Ucmelekannesi 68.5 _____68
Fit mutlu anne 85_______83.7
M Manolya15 70.5______69
masal3487 77.2___76.2
Beyaz leylak 59.5____58.5
M Melek963 76.7___74
I Ilyusa 67___65.9
kumsal68 57.3____56.6
G Goklerce 63.6____63
Haftalik hedefleri belirliyor ve tutturmak için çabalıyoruz canlar
eskiden anksiyete mi vardiKızlar perşembe günü toplantıda müdürüm çağırdı “yine anksiyeten mi tuttu çok kilo vermişsin sağlığın nasıl” dedi. Ay çok mutlu oldum kızlar. Diyet yapıyorum daha da vereceğim inşallah dedim
tebrikler kizlar
guzel canim afiyet olsunKahvaltı 14:30
1 dilim kızarmış tam buğday ekmek
2 yk kavurmalı yumurta
1 dilim süzme peynir
Yarım domates
1 tk bal
Ara öğün 16:00
1 fincan yeşil çay
2 gün kurusu kayısı
Akşam yemeği 19:00
2 yk et sote
4 yk bulgur pilavı
3 yk yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?