- Konu Sahibi Handandandan
-
- #437.281
Koku tat nasıl canım gitmedi demi? Cok gecmıs olsunMecbur başlayacağım kuzum, inanılmaz iş birikmiş
sağol kuzum
Biraz daha iyiyim
Her geçen gün bi tık daha toparlıyorum çok şükür kuzum
Burnumun kuruluğu bi türlü gitmiyor, o biraz nefesimi zorluyor ama doktorun da dediğine göre tam anlamıyla 2-3 aya toparlarmışım
Sağol kuzum
Her geçen gün biraz daha iyi hissediyorum kendimi canım, şükürler olsun
Eşim bugün kötüleşti niyeyse 2 gündür çok çok iyiydi ama bugün bi anda tıkandı, halsizleşti, ağrısı başladı
İyiyim diye koşturup durdu 2 gündür dedim ona bak iyiyim diye yoruyorsun kendini bi anda düşersin diye dinleyen kim
Bazen burdaki listelerden aklınıza gelip te menu belırledıgınız oluyor mu ?:)) Yarına kıymalı yada kavurmalı yumurta yapayım:)) afiyet olsun canım guzel menuKahvaltı 14:30
1 dilim kızarmış tam buğday ekmek
2 yk kavurmalı yumurta
1 dilim süzme peynir
Yarım domates
1 tk bal
Ara öğün 16:00
1 fincan yeşil çay
2 gün kurusu kayısı
Akşam yemeği 19:00
2 yk et sote
4 yk bulgur pilavı
3 yk yoğurt
Olsun hedefi yüksek tutmak iyidir , bak ben 1 haftalık hedefi kaç haftada tamamlıcam kimbilirCanım beni de yaz -1 kilogerçi daha hiç tutturamadım ama.
76,2 ——— 75,2
Yok canım benim koku tat gitmedi, sadece ilaçlardan sanırım epey bi mide bulantım olduKoku tat nasıl canım gitmedi demi? Cok gecmıs olsun
Allaaallaaa stresten mi verdiğini düşunuyo, mutlu olmana sevındımKızlar perşembe günü toplantıda müdürüm çağırdı “yine anksiyeten mi tuttu çok kilo vermişsin sağlığın nasıl” dedi. Ay çok mutlu oldum kızlar. Diyet yapıyorum daha da vereceğim inşallah dedim
Offf canım sarma çekti ya24 Nisan Cumartesi Menüm
Sahur
1 yumurta
1 dilim peynir
Yeşillik
İftar
Pazı sarması 7-8 tane (kendime özel az bulgurlu yaptım kıyma ve baharatlar vardı )
1 kepçe tarhana çorbası
Birazdan hurma yiyeceğim regl kaynaklı tatlı krizlerim fena
2.5 litre su
U UcanSupurge
Sağol canımOfff canım sarma çekti ya:)))) afiyet olsun canım
Kız kasma bu kadar ye gitsin bı daha mı gelcez dünyaya
Bu felsefeni ablana da iletir misinKız kasma bu kadar ye gitsin bı daha mı gelcez dünyaya
Aynı ben 57 olmak istiyorum çünkü 60 olana kadar yemek istiyorum daha doğrusu 59.9:)) İdeal kilomdan 5 kilo altına kadar zayıflıcam, sırf zevkine yemek için
Saol cnmEvet canım. 3 sene ilaç tedavisi gördüm. 2-3 ay önce kendi kendime karar alıp bıraktım. Anksiyete atakları tuttuğunda sürekli mide bulantısı yaşadığım için zayıflıyordum. O yüzden yine öyle olmuş zannetmişler.
poğaça hariç gayet güzel canım.
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Evet iki günde 200 gitti de ne biliyim bana az gibi geldi 400 bekliyodmİki günde 200 Gr gitmişti diye hatrliyorum bence güzel haftada 500-1000 Gr arası vermek gayet gzuel artık güzel gider tatlıya bende dayanamıyorum hiç ya bklm yemin ettim 3 günlük naisl geçecek
Hahaha benim kız da şişmanlamıyor yediğim anca bana yarıyoEmziriyor o , dobisi 15 kilokendi zayıflıcam diye ogluşunu şişmanlattı
Demi sankş bir haftada bütün kilolar gidecek acelem varKız bismillah daha yeni başladın ne gitmemesi elbet gidecek sen cuma menülerine bakma tartı sonrası o günlük kaçamak hakları var başka bi gün olsa zopayı yerler biliyorlar
Ümidi kesmek yok aylacim tam gaz devam başarabiliriz bellimi olur belki bu haftanın birincisi biz oluruzEvet iki günde 200 gitti de ne biliyim bana az gibi geldi 400 bekliyodm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?