Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

O kadar yüklenme canım ağrısı acısı sonra çıkıyor muhakkak
Çok uzun zamandır aklımdaydı çnkü istediğim gibi dekore edemiyordum odamı bir tane tek kişilik yatak 2 komidin tek gözlü giysi dolabı 3 kişilik koltuğum kitaplığım derken fazlalık geliyordu çalışma masası :)

Yakın bi odada uyur aslında canım öyle dediğime bakma 1 ay önce kendi odasına aldım 3 yaş

Yakın bi odada uyur aslında canım öyle dediğime bakma 1 ay önce kendi odasına aldım 3 yaş
Ben de 3 yaşında ayırdım kıyamadım bir de doktor epilepsi olduğu için aynı odada uyursanız daha iyi olur demişti.Ama herşey normal olsa bile ben ayıramazdım herhalde

Kızlar sizde regl olduğunuzda maymun iştahlı oluyor musunuz ?dünyaları yiyesim var dünyaları ?aklımda hep yemek.Normslde iftarda çorba içtikten sonra şişerdim yemeği zor yerdim.Dün kedi gibi mutfakta döndüm durdum yeminli olduğum için yiyemiyorum da ama doymuyorum da .1 portakal yedim kesmedi sonra 5-6 fındık yedim.dur Leylak dedim yedikçe yiyeceksin 3 günlük orucu yük etme bir de zaten borçlar var şimdi de öyleyim hiç acıkmayan ben bir saattir nefis yemek tariflerinde dolaşıyorum yemeeeekkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…