- Konu Sahibi Handandandan
-
- #437.381
Insallah yanar canm, biraz fazla yeynce kendimi kotu hissediyorumCanını sıkma hallolur gün boyu oruçlusun zaten yanar gider o en fazla gece zipor yaparsın ne var bunda
Afiyet şifa olsun canım bi gün ben de yapacağım şu domates çorbasını
Ya iste 2 gundur cok yeynce kotu hissettim, hafta ici azaltip hedefime ulasmak istiyorumAfiyet olsun canım. Diğer arkadaşlara katılıyorum. Dürümsüz yemek daha mantıklı
Afiyet olsun canım gayet güzel
Kız niye üzülüyorsun. Hep çok az yiyorsun zaten arada böyle kaçamaklar olacak. Ki ben bunu kaçamak olarak da görmüyorum. Şifa olsun
Afiyet olsun canım
Ohhh mis gibi yap sporunu bak gor nasil fark edecekGünaydın canlarYarın ara tartı günümüz bugünü olabildiğince hafif geçirmeye çalışalım.
dün basen hareketleri yaptım. Sabah kalktım bacaklar ağrıyor. Bi mutlu oldumkaslarım çalışmış diye. Her gün yapıp şu basenlerimi eriteceğim. Üst vücudum normal ama aşağı basenlerim çok kötü. Bi ara size fotoğraf atayım. After/before yapayım.
Çetele tuttum 1 ay boyunca her gün yapacağım bu hareketleri. Bakalım öncesi ve sonrası nasıl olacak
Canim ben evde yapiyorum genelde ve cok severimm ama midemi rahatsiz ediyor o yuzden cok yemiyorumBi kere içtim sulandırılmış salça gibi gelmişti tadı bu defa kendim yapıp deneyeyeyim bakayım
Canm ben ilk 5 aylik oldugunda ayrdim ama emzirmek icin yanina gittigmde genelde beraber uyaniyordukKızlar size bişey danışcam, bebegım en ufak sese uyanuyo, saga donsem bile. Odasını ayırsam daha mı iyş uyur , cok mu erken olur 11 aylık olmak uzre suan, suzler. Ne zmn ayırmıstınız , he bi de beyimle asker arkadssına dondük
Bu gece denedım canım hem kapılar hem kamera acıktı , aklı ermeden daha iyi olcak sanki ya hakkatenInsallah yanar canm, biraz fazla yeynce kendimi kotu hissediyorum
Ya iste 2 gundur cok yeynce kotu hissettim, hafta ici azaltip hedefime ulasmak istiyorum
Ohhh mis gibi yap sporunu bak gor nasil fark edecek
Canim ben evde yapiyorum genelde ve cok severimm ama midemi rahatsiz ediyor o yuzden cok yemiyorum
Canm ben ilk 5 aylik oldugunda ayrdim ama emzirmek icin yanina gittigmde genelde beraber uyaniyordukama olsun odasina alisti yadirgamiyor, bence cok anlamadan ayir odasin sonra birseyleri fark edince gitmek istemiyorlar...tabi suanda da beraber yattigmz oluyor cok defa ama gece uykusuna odasinda geciyor, 5 ayliktan beri telsizi takili kapilarimiz acik sekilde uyuyoruz ve cit ciksa duyuyorum zaten
Evet canim yani bu cocugn ve senin durumuna bagli dedigm gibi istedigi zaman yine beraber yatiyoruz zaten, hasta oluyor beraber yatiyoruz ama genelde onun odasinda yatiyoruz, bizm odada yattigi da oluyor ama orda daha rahat ediyoruz sanki, tabi su ara tekrar benmle yatmaya alisti yatiyoruz beraber bakalim ne zamana kadarBu gece denedım canım hem kapılar hem kamera acıktı , aklı ermeden daha iyi olcak sanki ya hakkaten
Bence ayır canımKızlar size bişey danışcam, bebegım en ufak sese uyanuyo, saga donsem bile. Odasını ayırsam daha mı iyş uyur , cok mu erken olur 11 aylık olmak uzre suan, suzler. Ne zmn ayırmıstınız , he bi de beyimle asker arkadssına dondük
kötü olmuyor ama ben blenderdan geçiriyorum 1-2 dk o zaman pürüzsüz bir çorba oluyorTamamdır canım teşekkür ederim bir şey daha sorayım domatesin çekirdeği kötü olmuyor değil mi içinde acaba süzsem veya blenderdan geçsem mi
Canım uzun süre aç kaldığımda onu yaşıyorum genellikle. Mesela 1 hafta az beslendiysem haftanın sonunda her şeyi yemek istiyorum. Regl dönemlerimde sadece tatlı çekiyor canım o kadar.Kızlar sizde regl olduğunuzda maymun iştahlı oluyor musunuz ?dünyaları yiyesim var dünyaları ?aklımda hep yemek.Normslde iftarda çorba içtikten sonra şişerdim yemeği zor yerdim.Dün kedi gibi mutfakta döndüm durdum yeminli olduğum için yiyemiyorum da ama doymuyorum da .1 portakal yedim kesmedi sonra 5-6 fındık yedim.dur Leylak dedim yedikçe yiyeceksin 3 günlük orucu yük etme bir de zaten borçlar varşimdi de öyleyim hiç acıkmayan ben bir saattir nefis yemek tariflerinde dolaşıyorum yemeeeekkkkk
Ben kızımı 1 yaşında oğlanı iki buçuk ay oluyor ayirali 7 aylıkken ayırdım gece ağladığında hemen uyanıyorum genelde daha rahat oldu böyle inan yataktan kalkıp yatmaya korkuyordum hemen uyanıyordu besigine koyarken falan şimdi yanında yatıp emziriyorum emmese de bana sarılıp uyuyor sonra sessizce kalkıp odama gidiyorum dip dibe odalar zaten tam kapatmadan azıcık açık kalıyor biraz daha büyüsün kapı açacak hale gelince kapısını kapatıp yatmaya alistiririm kızım hep kapalı uyurdu aslında hiç gece lambası daha iyi uyku kalitesi olarak ben önünü göremem diye loş ışık var baya uzun yazdım ama ben erken ayırma taraftarıyımKızlar size bişey danışcam, bebegım en ufak sese uyanuyo, saga donsem bile. Odasını ayırsam daha mı iyş uyur , cok mu erken olur 11 aylık olmak uzre suan, suzler. Ne zmn ayırmıstınız , he bi de beyimle asker arkadssına dondük
Bende de genelde oluyor ya iyi dayanmissin MaşAllahKızlar sizde regl olduğunuzda maymun iştahlı oluyor musunuz ?dünyaları yiyesim var dünyaları ?aklımda hep yemek.Normslde iftarda çorba içtikten sonra şişerdim yemeği zor yerdim.Dün kedi gibi mutfakta döndüm durdum yeminli olduğum için yiyemiyorum da ama doymuyorum da .1 portakal yedim kesmedi sonra 5-6 fındık yedim.dur Leylak dedim yedikçe yiyeceksin 3 günlük orucu yük etme bir de zaten borçlar varşimdi de öyleyim hiç acıkmayan ben bir saattir nefis yemek tariflerinde dolaşıyorum yemeeeekkkkk
Tabikide yapmadım
Tabikide yapmadım
Napıyosun canım menüler nirde?Selam kızlar kusura bakmayın ya giremedim bir türlü internetimde sıkıntı var
Aleyküm selam cnmSelam kızlar kusura bakmayın ya giremedim bir türlü internetimde sıkıntı var
Tabikide yapmadımSen yap ama tatlısız iftar olmaz
Niye yemin falan ediyorsun böyle işlere girişiyorsun can boğazdan gelir ye gitsin 3 gün oruc tutarsın işteAleyküm selam cnm
Annemler yapmış cnm oraya gidiyoz ama yeminim var yiyemem
Yeminli günlerin davet gününe denk gelmesi ne iyi olduAleyküm selam cnm
Annemler yapmış cnm oraya gidiyoz ama yeminim var yiyemem
Esime konulan tabagi gorunce gozlerim donduKumsalcım çok iyi atlatmışsın günü bence iftara gidip de bu menü ile dönmek gayet güzel 3 kaşık pilava 3 kaşık güvece ev sahibi bir şey demedi mi "aaa Allah aşkına ye lütfen ye ölümü gör ye"gibi bunsltmalar olmadı mı ? Triliçe sütlü zaten sporunla yakmışsındır .bence sorun yok
Saol canimTrilice azmis afiyet olsun canim
Ah canim bnce ayir bnde ayni dertten muzdaribim esimle yataklari ayirdik resmen bnimle yatmaya alisik uykuda kusardi bebkken bogulmasin diye yanima aldim buyudukce ayirmasi zor oldu oglen uykularinda bile yaninda yatiyim istiyo en ufak sese uyaniyo evde parmak ucunda yuruyoz o uyurken resmen esimde horlar geceleri gobisinden dolayi o yuzden onu baska odaya postaladik ana ogul yatiyoz koyun koyuna 3,5 yildir ama dokuzuncu ayda okula basliycak odasina gecircem artij bi sekildeKızlar size bişey danışcam, bebegım en ufak sese uyanuyo, saga donsem bile. Odasını ayırsam daha mı iyş uyur , cok mu erken olur 11 aylık olmak uzre suan, suzler. Ne zmn ayırmıstınız , he bi de beyimle asker arkadssına dondük
Bnde ayniyim adet olunca organlar daha cok enerji harcadigi icin acikirmisiz ama dedigin gibi dunyalari yiyesim var dayanamadim aksam yemegini erkenden yedim gece acikincada gider yatarim artikKızlar sizde regl olduğunuzda maymun iştahlı oluyor musunuz ?dünyaları yiyesim var dünyaları ?aklımda hep yemek.Normslde iftarda çorba içtikten sonra şişerdim yemeği zor yerdim.Dün kedi gibi mutfakta döndüm durdum yeminli olduğum için yiyemiyorum da ama doymuyorum da .1 portakal yedim kesmedi sonra 5-6 fındık yedim.dur Leylak dedim yedikçe yiyeceksin 3 günlük orucu yük etme bir de zaten borçlar varşimdi de öyleyim hiç acıkmayan ben bir saattir nefis yemek tariflerinde dolaşıyorum yemeeeekkkkk
Aynıyım leylak kokulum.sana ayran öneririm.surekli biseyler yiyene kadar iki bardak iç 20 dk bekleKızlar sizde regl olduğunuzda maymun iştahlı oluyor musunuz ?dünyaları yiyesim var dünyaları ?aklımda hep yemek.Normslde iftarda çorba içtikten sonra şişerdim yemeği zor yerdim.Dün kedi gibi mutfakta döndüm durdum yeminli olduğum için yiyemiyorum da ama doymuyorum da .1 portakal yedim kesmedi sonra 5-6 fındık yedim.dur Leylak dedim yedikçe yiyeceksin 3 günlük orucu yük etme bir de zaten borçlar varşimdi de öyleyim hiç acıkmayan ben bir saattir nefis yemek tariflerinde dolaşıyorum yemeeeekkkkk
mutfağı yiyesim geliyor benim ama genelde kahve, filtre kahve vs bastırmaya çalışıyorumKızlar sizde regl olduğunuzda maymun iştahlı oluyor musunuz ?dünyaları yiyesim var dünyaları ?aklımda hep yemek.Normslde iftarda çorba içtikten sonra şişerdim yemeği zor yerdim.Dün kedi gibi mutfakta döndüm durdum yeminli olduğum için yiyemiyorum da ama doymuyorum da .1 portakal yedim kesmedi sonra 5-6 fındık yedim.dur Leylak dedim yedikçe yiyeceksin 3 günlük orucu yük etme bir de zaten borçlar varşimdi de öyleyim hiç acıkmayan ben bir saattir nefis yemek tariflerinde dolaşıyorum yemeeeekkkkk
Evet kahve de iştah azaltıyormutfağı yiyesim geliyor benim ama genelde kahve, filtre kahve vs bastırmaya çalışıyorum
ben normalde de çok severim ama diyette sık sık içiyorum iştah kapatsın ya da ağzım boş kalmasın istediğim zaman kalorisiz şeyler daha mantıklı oluyorEvet kahve de iştah azaltıyor
Aynen canımben normalde de çok severim ama diyette sık sık içiyorum iştah kapatsın ya da ağzım boş kalmasın istediğim zaman kalorisiz şeyler daha mantıklı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?