Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Anladim canim, vicudun daha kendine gelememistr ki, direncini kazanmasi lazim, dikkat et kendine cok yorma
Insallah aksama erken uyursun canim menun guzelmis, ben de aksama mercimek corbasi ve yumurtali ispanak yapacagm
26.04.21

sahur
2 kaşık yumurta
1 elim kadar ekmek
4 5 kaşık hoşaf

İftar
5 parça kemikli ızgara tavuk
Salata
1 el kadar tırnak pide

su 2 L
spor yok
Baya hafif olmus canim yaa nasil doydun keske biraz daha ekmek yeseydin neyse saka birbyana 5 parca tavuk fazla ekmek olmasa iyi olurmus

Saol cnm

Hmm anladım cnm

Hayırlısıyla bı an önce toparlarsn insAllah canım
inşallah canımm

aynen canım, anladım ki henüz tam toparlanamamışım
az önce bi toplantıdan çıktım ama sadece dinledim 1-2 kelime bişe ettim sürekli dimdik oturmak bile nasıl yordu beni şu an anlatamam

elimden geldiğince yememeye çalışıyorum canım. ama bugüne kadarki olan beslenme düzenim buna yönelik olduğu için aşamıyorum. eşim de en büyük engel bu düzene. sebze yemez. midesi de kötü olduğu için her gün yemek bekliyor benden. kendime ayrı ona ayrı bir şey yapmak için de zamanım yok. hazırda ne varsa az da olsa yiyorum.
26.04.21

sahur
2 kaşık yumurta
1 elim kadar ekmek
4 5 kaşık hoşaf

İftar
5 parça kemikli ızgara tavuk
Salata
1 el kadar tırnak pide

su 2 L
spor yok
afiyet olsun canım gayet iyi

Akşam ki pide olmasa da olurmuş afiyet olsun canım
Evet ama çok açlık hissediyorum Ramazan’da
Annenlere mi geçtin canım ? Bayramda filan yalnız kalmamış olursun
Evet canım Ramazan başında geldim rahat ederim biraz dedim burda vaka yok denecek kadar azdı dedim yürüyüşe çıkarız ama olmadı işte
Sabahki ekmeğe laf etmeyecektim ama akşam ekmek yerine ayran , çorba vs tercih etseydin keşke
Evde 2 damla su yoktu 4 5 gün sular kesikti hazır suyu da kısıtlı kullandık canım
Doymadım desem inanır mısın neden bu kadar çok yiyorum ya doyma hissim hiç yok sanki

Benim de dünden kalan barbunya var pirinç pilavı tavuk yemeği var ama kendime pazı kavurup yoğurtla yiyeceğim .klasik her zaman evin menüsü ayrı Leylağın menüsü ayrıBu arada menün enfes afiyet olsun

Menü güzel canım afiyet olsun
Bendeki menü şehriye çorbası
Bezelye yemeği
Salata

Afiyet olsun canım benim. Ben dışardan salata söyledim. Onu yedim işten gelince canım

Dünden patlıcan musakka pilav var yanına cacık yeter

Evet ama çok açlık hissediyorum Ramazan’da
Salata sebze yemeğini bol tüket canım bende açıkıyorum baya
Afiyet olsun canım güzel menü
Benim de dünden kalan barbunya var pirinç pilavı tavuk yemeği var ama kendime pazı kavurup yoğurtla yiyeceğim .klasik her zaman evin menüsü ayrı Leylağın menüsü ayrıBu arada menün enfes afiyet olsun
Leylagin menüsü ne canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…