- 14 Mart 2021
- 1.202
- 5.783
- 108
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #437.761
9-6 idi canım ölçtüğümde birde iş görüşmesine gittim yarım saatten fazla bekledim streste yaptım sanırımBenim de tok karnına maksimum 11-7 çıkar genelde 10-6 dır
Afiyet olsun canımsabah 10:00 3 hurma
oglen 12 :00 dort sucuk 1 yumurta dan sahanda yumurta
5 zeytin,yarim domates,1 kb peynir
aksam 18:00
azcik yesil salata
3 isirimlik kiyma ve salatadan yaprtigim durum (cocuklara takos yapmistim tadina baktim turkcede adi nedir bilmiyom takosun
2,5 litre su
U UcanSupurge
Cidden düşükmüş ya çok dikkatli ol canım9-6 idi canım ölçtüğümde birde iş görüşmesine gittim yarım saatten fazla bekledim streste yaptım sanırım
Başka firma mı, aynı firmada ikşnci gorusme mi canım ,nasıl gectı9-6 idi canım ölçtüğümde birde iş görüşmesine gittim yarım saatten fazla bekledim streste yaptım sanırım
Kollayamam ucu bana da dokunuo eküirim:))Şşşşşş sen de Bari kolla beni ekürican
Almanya canımHayırlı akşamlar siz nerede yaşıyorsunuz?
Biz bunu İnan bi sene önce yaşadık canım rezillikti ve millet WC kağıdı bırakmamıştı ne alakaysaTam kapanma olacakmis bugun market oyle kalabalikti ki sinir oldum sanki hic acikmayacak marketler
Cok geçmiş olsunDışarı çıkmıştım dönüşte otobüse bindim Birde yolda fenalaştım başım döndü tansiyonum düştü gözüm karardı birileri farketti yer verdi de düzeldim biraz. Çok kötüydü gözümün önü bembeyaz oldu kulaklarım falan çınlamaya başladı kendimden geçtim resmen
MalesefYani yine eline market poşetini alan sokağa çıkacaktır canım maaşından kesmeyeceklerse iyi olmuş kapattıkları canım nasılsın?
İyi kurtarmışsın amaKarişti yine alıntılar
Eski kiloma düşebilirmiyim senceİyi kurtarmışsın ama
Ben de iyiyim canım çok teşekkür ederim takıma yazmadım kızların modunu düşürmemek adına cumartesinden bu yana bel fıtığım ayağıma vurdu ağrısı bel, bacak ağrısından mahvoldum seni andım ne çekmiş Nazlı dedim dün doktora gittim merhem vs verdi şükür Bugün daha iyiyimCok şükür iyim canım sen nasılsın?
Dönersin ya sen bir yılı aşkın korumuş insansın çiklotlar olmasa bu kadar almazdın zannedersemEski kiloma düşebilirmiyim senceeşim kilomu verdin dedi sanırım ödemler gitti
Harika menü canım afiyet olsun27.04.2021
13.00
3 yk yulaf, 1 sb sut, 2 kayisi,2 ceviz
17.00 5 cilek
19.30
1 kepce mercimek corbasi, 6 yk yumrtali ispanak, yogurt, 3 hurma
Su: 2.5 lt olur
Çok az geldi gözüme27.04.2021 menü
12.30
Sade Türk kahvesi
13.20
Yulaf lapası
19.40
2 haşlanmış yumurtalı brokolili salata
Yemekten sonra şekersiz çay
Su:2 litre - 2.5a da tamamlayabilirim
@masal3487
Geçmiş olsun canım dikkatli beslen belki açlıktandır benimde ramazanda çok sık gözüm kararır tansiyonum hep düşük zaten.Dışarı çıkmıştım dönüşte otobüse bindim Birde yolda fenalaştım başım döndü tansiyonum düştü gözüm karardı birileri farketti yer verdi de düzeldim biraz. Çok kötüydü gözümün önü bembeyaz oldu kulaklarım falan çınlamaya başladı kendimden geçtim resmen
Aman eloş ne diyon sen ya Allah korusun 67 ye düşmüştün ne güzel şu an kaçsın kiBir an önce toparlanmazsam tekrar 97 kiloya çıkacağımhemen cuma bildirimi yapip listeye girmem gerek. Sinirlerim cok bozuluyor, bugün yarin diye ye aldı başını gidiyor kilolarrrr
Afiyet olsun canım güzelsabah 10:00 3 hurma
azcik yesil salata
3 isirimlik kiyma ve salatadan yaprtigim durum (cocuklara takos yapmistim tadina baktim turkcede adi nedir bilmiyom takosun
2,5 litre su
U UcanSupurge
Geçmiş olsun kuzum ne tetikledi acaba uzun süre ayakta mı kaldın ?Zor bşr hastalık bel fıtığı yakın bir arkadaşımın var daha genç ama uzun süre yürüyemiyor çok katlı merdiven çıkamıyor .Onu görünce üzülüyorum inşallah senin o seviyede değildirBen de iyiyim canım çok teşekkür ederim takıma yazmadım kızların modunu düşürmemek adına cumartesinden bu yana bel fıtığım ayağıma vurdu ağrısı bel, bacak ağrısından mahvoldum seni andım ne çekmiş Nazlı dedim dün doktora gittim merhem vs verdi şükür Bugün daha iyiyim
Gecmis olsun canim dikkat etBen de iyiyim canım çok teşekkür ederim takıma yazmadım kızların modunu düşürmemek adına cumartesinden bu yana bel fıtığım ayağıma vurdu ağrısı bel, bacak ağrısından mahvoldum seni andım ne çekmiş Nazlı dedim dün doktora gittim merhem vs verdi şükür Bugün daha iyiyim
Saol canimAfiyet olsun canım güzel
Bacaklarıma filan güç kontrolü yaptı kötü durumda değilsin dedi film vs çekemiyor malum gebelik kaynaklı kalça kemikleri genişliyor hormonlar kemiklerini yumuşatıyor filan dedi Doğumdan sonra geçmezse fizik tedavi vs önerdiGeçmiş olsun kuzum ne tetikledi acaba uzun süre ayakta mı kaldın ?Zor bşr hastalık bel fıtığı yakın bir arkadaşımın var daha genç ama uzun süre yürüyemiyor çok katlı merdiven çıkamıyor .Onu görünce üzülüyorum inşallah senin o seviyede değildir
Çok sağol canımGecmis olsun canim dikkat et
Oy canım cok geçmiş olsunBen de iyiyim canım çok teşekkür ederim takıma yazmadım kızların modunu düşürmemek adına cumartesinden bu yana bel fıtığım ayağıma vurdu ağrısı bel, bacak ağrısından mahvoldum seni andım ne çekmiş Nazlı dedim dün doktora gittim merhem vs verdi şükür Bugün daha iyiyim
Insallah canim, Evet cikolata ve Hamur isiDönersin ya sen bir yılı aşkın korumuş insansın çiklotlar olmasa bu kadar almazdın zannedersem
Ne kadar sürede o seviyeye geldi canim? Benim sonumda böyle olacak gibi.. Gecen sene cok kötü sekilde yasadim bu durumuGeçmiş olsun kuzum ne tetikledi acaba uzun süre ayakta mı kaldın ?Zor bşr hastalık bel fıtığı yakın bir arkadaşımın var daha genç ama uzun süre yürüyemiyor çok katlı merdiven çıkamıyor .Onu görünce üzülüyorum inşallah senin o seviyede değildir
Canim normalde tansiyonun dusukse diyetle tok hissetsen bile daha tuzsuz yedigmz icin tansiyon biraz daha dusuyor, detoks sulari, limonlu su falan iciyor musun ? Benm normal tansiyonm 90/60, 80/50 falandr ve cok tuzlu yiyen biriymdr, ben detoks suyu icsem, tuzsuz yesem ya da hava cok sicak olup cok terleyip tuz kaybedersem senin gibi oluyorum, mide bulantisi falan da oluyor cok kotu birsey dikkat etmen lazim kendini taniyip o a gore beslenmelisin, insan kendi dr olacak oncelikleDiyetle alakası yok sanırım canım açlık hissetmiyordum tansiyonum düşüyor tok olsam da
Guzel canim afiyet olsunsabah 10:00 3 hurma
azcik yesil salata
2,5 litre su
U UcanSupurge
Cok gecmis olsun canim, magnezyum falan kullaniyor musun ? Eksikligi de bel bacak agrilari takilmalar yapiyor, bir arkadadm da gebelignde ayni senin gibi olmustu takviyelerler dinlenerek gecirdiBen de iyiyim canım çok teşekkür ederim takıma yazmadım kızların modunu düşürmemek adına cumartesinden bu yana bel fıtığım ayağıma vurdu ağrısı bel, bacak ağrısından mahvoldum seni andım ne çekmiş Nazlı dedim dün doktora gittim merhem vs verdi şükür Bugün daha iyiyim
Ediyorum cnm zaten çok o kadar kötü oldum ki ayaktaydım Demir’e tutundum gençten bir arkadaşla amca yardımcı oldu yer verdiler falan kendime geldimCidden düşükmüş ya çok dikkatli ol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?