- 13 Şubat 2019
- 4.515
- 21.419
- 308
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #437.741
Leylağın menüsü benim menümSalata sebze yemeğini bol tüket canım bende açıkıyorum baya
Afiyet olsun canım güzel menü
Leylagin menüsü ne canım
afiyet olsun canimKızçeler akşama menü de neler varbizde yeşil fasulye ve bulgur pilavı yanına da cacık düşünüyorum @Fit mutlu anne anneme dedim yeşil fasulye ve bulgur pilavı olsa ne iyi olur fasulye almış ya
Hayırlı akşamlar siz nerede yaşıyorsunuz?Hayırlı akşamlar herkesetr tam kapanma olmuş, burdada geçen hafta başladı yine.. bizim iş yeri direndi düne kadar tabi zabıtalar geldi kapandı
Yaa canm benm, kim bilir ne kadar zor atlattin, simdi ozellikle sglikli beslenmeye ozen gosterki vucut direncin yukselsininşallah canımm
aynen canım, anladım ki henüz tam toparlanamamışım
az önce bi toplantıdan çıktım ama sadece dinledim 1-2 kelime bişe ettim sürekli dimdik oturmak bile nasıl yordu beni şu an anlatamam
Yaaa bizin kaderimiz bu sanirmBenim de dünden kalan barbunya var pirinç pilavı tavuk yemeği var ama kendime pazı kavurup yoğurtla yiyeceğim .klasik her zaman evin menüsü ayrı Leylağın menüsü ayrıBu arada menün enfes afiyet olsun
Tam kapanma olacakmis bugun market oyle kalabalikti ki sinir oldum sanki hic acikmayacak marketlerHayırlı akşamlar herkesetr tam kapanma olmuş, burdada geçen hafta başladı yine.. bizim iş yeri direndi düne kadar tabi zabıtalar geldi kapandı
Evet ya ben de anlamıyorum sonuçta marketler fırınlar açık olacak insanımızdaki bu panik psikolojisi ne olacak anlamıyorumYaa canm benm, kim bilir ne kadar zor atlattin, simdi ozellikle sglikli beslenmeye ozen gosterki vucut direncin yukselsin
Yaaa bizin kaderimiz bu sanirm
Tam kapanma olacakmis bugun market oyle kalabalikti ki sinir oldum sanki hic acikmayacak marketler
Aynen öyle canim. Bende ikili üçlü yaptirmamistim, aldırmayı düşünmediğim için. Hayırlı sağlıklı olsun da en önemlisi oSağolasın canım devlete gidiyorum emin olmak için özele gidesim geldi sonra dedim aman kız da olsa erkek de olsa evladım değil mi vazgeçtim
Olacak düğün ona göre hazırlan
Suçunu da biliyordu
Güzel
Şşşşşş sen de Bari kolla beni eküricanHahaha dün iyi götürmüşsün ha gozumden kacmadı
Aynen ya her yerde kuyruk vardi sinir oldum,Evet ya ben de anlamıyorum sonuçta marketler fırınlar açık olacak insanımızdaki bu panik psikolojisi ne olacak anlamıyorumsanki kıtlık gelecek bittik mahvolduk babam dışarı çıkmıştı her yerde kuyruk varmış
Baya hafif bir menu olmus canim27.04.2021 menü
12.30
Sade Türk kahvesi
13.20
Yulaf lapası
19.40
2 haşlanmış yumurtalı brokolili salata
Yemekten sonra şekersiz çay
Su:2 litre - 2.5a da tamamlayabilirim
masal3487
Cok mu halsiz kaldin, daha dengeli beslenirsen diyetin daha izun sureli ve daha rahat olur sanki...cok gecmis olsunnn bu aradaaDışarı çıkmıştım dönüşte otobüse bindim Birde yolda fenalaştım başım döndü tansiyonum düştü gözüm karardı birileri farketti yer verdi de düzeldim biraz. Çok kötüydü gözümün önü bembeyaz oldu kulaklarım falan çınlamaya başladı kendimden geçtim resmen
Afiyet olsun canim guzel menu27.04.2021
13.00
3 yk yulaf, 1 sb sut, 2 kayisi,2 ceviz
17.00 5 cilek
19.30
1 kepce mercimek corbasi, 6 yk yumrtali ispanak, yogurt, 3 hurma
Su: 2.5 lt olur
Afiyet olsun sende bisi yemiyosun y’a27.04.2021 menü
12.30
Sade Türk kahvesi
13.20
Yulaf lapası
19.40
masal3487
Diyetle alakası yok sanırım canım açlık hissetmiyordum tansiyonum düşüyor tok olsam daAynen ya her yerde kuyruk vardi sinir oldum,
Baya hafif bir menu olmus canim
Cok mu halsiz kaldin, daha dengeli beslenirsen diyetin daha izun sureli ve daha rahat olur sanki...cok gecmis olsunnn bu aradaa
Bugün öyle oldu canımAfiyet olsun canim guzel menu
Afiyet olsun sende bisi yemiyosun y’a
Yani yine eline market poşetini alan sokağa çıkacaktır canım maaşından kesmeyeceklerse iyi olmuş kapattıkları canım nasılsın?Hayırlı akşamlar herkesetr tam kapanma olmuş, burdada geçen hafta başladı yine.. bizim iş yeri direndi düne kadar tabi zabıtalar geldi kapandı
Afiyet olsun canım güzel27.04.2021
13.00
3 yk yulaf, 1 sb sut, 2 kayisi,2 ceviz
17.00 5 cilek
19.30
1 kepce mercimek corbasi, 6 yk yumrtali ispanak, yogurt, 3 hurma
Su: 2.5 lt olur
Afiyet olsun canım Bugün baya hafif27.04.2021 menü
12.30
Sade Türk kahvesi
13.20
Yulaf lapası
19.40
masal3487
Ah ya yine tansiyonun mu düştü kuzum yaDışarı çıkmıştım dönüşte otobüse bindim Birde yolda fenalaştım başım döndü tansiyonum düştü gözüm karardı birileri farketti yer verdi de düzeldim biraz. Çok kötüydü gözümün önü bembeyaz oldu kulaklarım falan çınlamaya başladı kendimden geçtim resmen
Benim de tok karnına maksimum 11-7 çıkar genelde 10-6 dırDiyetle alakası yok sanırım canım açlık hissetmiyordum tansiyonum düşüyor tok olsam da
Ah ülen elooo sakalımız yok hele cuma bildirim yapmaBir an önce toparlanmazsam tekrar 97 kiloya çıkacağımhemen cuma bildirimi yapip listeye girmem gerek. Sinirlerim cok bozuluyor, bugün yarin diye ye aldı başını gidiyor kilolarrrr
Evet kuzum şu İzmir depreminden sonra habire tansiyonum düşüyor benimYani yine eline market poşetini alan sokağa çıkacaktır canım maaşından kesmeyeceklerse iyi olmuş kapattıkları canım nasılsın?
Afiyet olsun canım güzel
Afiyet olsun canım Bugün baya hafif
Ah ya yine tansiyonun mu düştü kuzum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?