Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Saol canım benim

Normalde acıkınca kan şekerim düşer canım benm baktım kan şekerime de normaldi açlıktan değildi muhtemelen tansiyonum düşmüş

Limonlu su tansiyonu düşürüyor diye tüketmiyorum canım tuzu da kesmedim normalde nasıl tüketiyorsam öyle tüketiyorum şuan da . Ama boğucu bir hava vardı çok sıcaktı muhtemelen oda etkiledi beni

Limonlu su tansiyonu düşürüyor diye tüketmiyorum canım tuzu da kesmedim normalde nasıl tüketiyorsam öyle tüketiyorum şuan da . Ama boğucu bir hava vardı çok sıcaktı muhtemelen oda etkiledi beni
Evet havadan olmus olabilir, tuzu ne kadar kesmedim desen de kahvaltidan kesmissin mesela, oncesinde nasil besleniyordun bilmiyorum ama peynir zeytin yerine yulaf yeyince besinlerden alacagmz tuzu almiyoruz, bu sekilde dusun ve dengelemeye calis canm

Kızı 3 yaşında doğumdan sonra arttı canım sanırım 6-7 senedir var.evini eşi falan süpürüyor çünkü kendini yorunca hemen tutuluyor beli.Aslında çok sağlıklı hareketli enerjik bir insan fakat bu hastalıkla imtihan oluyor malesef.Dikkst ederse fıtık geriliyormuş iyi durumdasın demiş doktor en son ama dedğim gibi ev bile süpürmüyordu öyle düzeldi

27 Nisan Salı
Sahur
1 dilim pide
1bucuk haşlanmış yumurta
Domates, salatalık
1 parça peynir
5 zeytin
Rezenell-biberiyeli çay
1 lt su

İftar
1 hurma
1 kepçe soğan çorbası
1 çatal spagetti
1 kaşık bulgur pilavı
1 kaşık patlıcan köz
Salata, yoğurt
Akşam kalabalik oldu biliyorum ama yemke yapamadım bugün kalan yemeklerin hepsini ısıttık

Çayla
1 dilim soğuk baklava

Su 2 lt olur
Spor yok simdilik

Evet havadan olmus olabilir, tuzu ne kadar kesmedim desen de kahvaltidan kesmissin mesela, oncesinde nasil besleniyordun bilmiyorum ama peynir zeytin yerine yulaf yeyince besinlerden alacagmz tuzu almiyoruz, bu sekilde dusun ve dengelemeye calis canm
Önceden genelde karbonhidrat tercih ediyordum ekmek yağda yumurta sucuk vs

Anladim canim Allah sifasini versin ins Cok zor bi durum

Afiyet olsun canım :) soğan çorbasını görünce canım çekti uzun zamandır yapmıyorum :)

Canm benm bildigm bel fitigina en iyi gelen spor yuzmek, sirtindaki kaslari calistirip guclendirdigi icin bele olan yuku hafifletiyor,
Bugün
İftar 19.20
Büyük tabak yağsız tuzsuz salata peynir, 2 yumurta ve 2 yk haşlanmış nohut ile
3 yk sebze yemeği
1 dl ekmek
1 fincan kahve
2 litre su içerim
U UcanSupurge M Manolya15
Guzel canm afiyet olsun
Baklava disinda guzel canm afiyet olsun
Önceden genelde karbonhidrat tercih ediyordum ekmek yağda yumurta sucuk vs
Anladim canim, hem sicaklar hem de beslenme duzenindeki degisiklik etkilemis olabilir, arada cig kuruyemis ekleyebilirsin ya da hafif tuzlu ayran falan iyi gelir daha da sicaklat artacak cunki

Genelde Arada kefir tüketiyorum canım da bugün saatim uyuşmadı

Leylağın menüsü benim menüm benim menüm az yağlı diyet yemekleri. evin yemekleri karbonhidrat ağırlıklı yemekler
Anladım cnm onu yemeğin ne demek istemiştim
27.04.2021
13.00
3 yk yulaf, 1 sb sut, 2 kayisi,2 ceviz

17.00 5 cilek
19.30
1 kepce mercimek corbasi, 6 yk yumrtali ispanak, yogurt, 3 hurma

Su: 2.5 lt olur
Afiyet olsun canım güzel menü
27.04.2021 menü

12.30

Sade Türk kahvesi

13.20

Yulaf lapası

19.40

2 haşlanmış yumurtalı brokolili salata

Yemekten sonra şekersiz çay

Su:2 litre - 2.5a da tamamlayabilirim

@masal3487
Çok geçmiş olsun canım
Bugün
İftar 19.20
3 yk sebze yemeği
1 dl ekmek
1 fincan kahve
2 litre su içerim
Afiyet olsun canım :) soğan çorbasını görünce canım çekti uzun zamandır yapmıyorum :)
Saol cnm yap yap güzel çorba
Baklava disinda guzel canm afiyet olsun
Saol cnm

Saol canım bende beğeniyorum soğan çorbasını

Afiyet olsun canım
Saol canim
Guzel canim afiyet olsun
Saol canim
Bugün
İftar 19.20
3 yk sebze yemeği
1 dl ekmek
1 fincan kahve
2 litre su içerim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Saol canim

Canım geçmiş olsun, şimdi iyi misin

Ahhh benim canımm geçmiş olsun nasılsın şu an

Haklısın canım ama işe başlayınca yine yeme düzenim şaşıyor

Kizlar bu gunlerde onbin adimimi tamamlayamiyorum ipimi bile zor atliyom adetten dolayi hic ama hic gucum yok bas agrisi da oluyo iki gundur cocugun pesine o motorunda bn yuruyerek mahalle mahalle geziyoz iste sporda yavasladim sanki b aralar

27 Mart spor bildirimi

1000 ip 200 p
Adim szkizbin 80 p
Toplam 280 p G Goklerce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…