- 30 Ocak 2013
- 29.604
- 44.183
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #437.781
Başka firma canım ama içime sinmedi cumartesi 1.30 a kadar çalışma asgari ücret diyorBaşka firma mı, aynı firmada ikşnci gorusme mi canım ,nasıl gectı
Saol canım benimAlmanya canım
Biz bunu İnan bi sene önce yaşadık canım rezillikti ve millet WC kağıdı bırakmamıştı ne alakaysagecen haftada aynı şekilde yoğunluk oldu yine
Cok geçmiş olsun
Malesefperşembe işe gidicem bakalım devamı nasıl olucak.. açık olmayıp içerde devam çalışabiliriz gecen kapanmada öyleydi.. olmazsada kesinti olsada maaş alıcaz..
Cok şükür iyim canım sen nasılsın?
sizinden görüp heveslenip bende artık yemeğe dur dedimbir kaç gündür ekmek tüketmiyorum ve zararlı şeyler yemiyorum bakalım nereye kadar gider
Bir an önce toparlanmazsam tekrar 97 kiloya çıkacağımhemen cuma bildirimi yapip listeye girmem gerek. Sinirlerim cok bozuluyor, bugün yarin diye ye aldı başını gidiyor kilolarrrr
@ela_2019
Aman canım benim hatamı yapma hemen eline al dizginleri
Normalde acıkınca kan şekerim düşer canım benm baktım kan şekerime de normaldi açlıktan değildi muhtemelen tansiyonum düşmüşHarika menü canım afiyet olsun
Çok az geldi gözüme
Geçmiş olsun canım dikkatli beslen belki açlıktandır benimde ramazanda çok sık gözüm kararır tansiyonum hep düşük zaten.
Aman eloş ne diyon sen ya Allah korusun 67 ye düşmüştün ne güzel şu an kaçsın ki
Afiyet olsun canım güzel
Limonlu su tansiyonu düşürüyor diye tüketmiyorum canım tuzu da kesmedim normalde nasıl tüketiyorsam öyle tüketiyorum şuan da . Ama boğucu bir hava vardı çok sıcaktı muhtemelen oda etkiledi beniCanim normalde tansiyonun dusukse diyetle tok hissetsen bile daha tuzsuz yedigmz icin tansiyon biraz daha dusuyor, detoks sulari, limonlu su falan iciyor musun ? Benm normal tansiyonm 90/60, 80/50 falandr ve cok tuzlu yiyen biriymdr, ben detoks suyu icsem, tuzsuz yesem ya da hava cok sicak olup cok terleyip tuz kaybedersem senin gibi oluyorum, mide bulantisi falan da oluyor cok kotu birsey dikkat etmen lazim kendini taniyip o a gore beslenmelisin, insan kendi dr olacak oncelikle
Guzel canim afiyet olsun
Cok gecmis olsun canim, magnezyum falan kullaniyor musun ? Eksikligi de bel bacak agrilari takilmalar yapiyor, bir arkadadm da gebelignde ayni senin gibi olmustu takviyelerler dinlenerek gecirdi
Evet havadan olmus olabilir, tuzu ne kadar kesmedim desen de kahvaltidan kesmissin mesela, oncesinde nasil besleniyordun bilmiyorum ama peynir zeytin yerine yulaf yeyince besinlerden alacagmz tuzu almiyoruz, bu sekilde dusun ve dengelemeye calis canmLimonlu su tansiyonu düşürüyor diye tüketmiyorum canım tuzu da kesmedim normalde nasıl tüketiyorsam öyle tüketiyorum şuan da . Ama boğucu bir hava vardı çok sıcaktı muhtemelen oda etkiledi beni
Kızı 3 yaşında doğumdan sonra arttı canım sanırım 6-7 senedir var.evini eşi falan süpürüyor çünkü kendini yorunca hemen tutuluyor beli.Aslında çok sağlıklı hareketli enerjik bir insan fakat bu hastalıkla imtihan oluyor malesef.Dikkst ederse fıtık geriliyormuş iyi durumdasın demiş doktor en son ama dedğim gibi ev bile süpürmüyordu öyle düzeldiOy canım cok geçmiş olsunAllah bidaha yaşatmasın, ne lanet bisey oldugunu Cok iyi bildigim icin kimse yasamasin
Insallah canim, Evet cikolata ve Hamur isizayif noktalarim ama en darbelisi aksam yemelerimdi
Ne kadar sürede o seviyeye geldi canim? Benim sonumda böyle olacak gibi.. Gecen sene cok kötü sekilde yasadim bu durumu
Önceden genelde karbonhidrat tercih ediyordum ekmek yağda yumurta sucuk vsEvet havadan olmus olabilir, tuzu ne kadar kesmedim desen de kahvaltidan kesmissin mesela, oncesinde nasil besleniyordun bilmiyorum ama peynir zeytin yerine yulaf yeyince besinlerden alacagmz tuzu almiyoruz, bu sekilde dusun ve dengelemeye calis canm
Anladim canim Allah sifasini versin insKızı 3 yaşında doğumdan sonra arttı canım sanırım 6-7 senedir var.evini eşi falan süpürüyor çünkü kendini yorunca hemen tutuluyor beli.Aslında çok sağlıklı hareketli enerjik bir insan fakat bu hastalıkla imtihan oluyor malesef.Dikkst ederse fıtık geriliyormuş iyi durumdasın demiş doktor en son ama dedğim gibi ev bile süpürmüyordu öyle düzeldi
Afiyet olsun canım :) soğan çorbasını görünce canım çekti uzun zamandır yapmıyorum :)27 Nisan Salı
Sahur
1 dilim pide
1bucuk haşlanmış yumurta
Domates, salatalık
1 parça peynir
5 zeytin
Rezenell-biberiyeli çay
1 lt su
İftar
1 hurma
1 kepçe soğan çorbası
1 çatal spagetti
1 kaşık bulgur pilavı
1 kaşık patlıcan köz
Salata, yoğurt
Akşam kalabalik oldu biliyorum ama yemke yapamadım bugün kalan yemeklerin hepsini ısıttık
Çayla
1 dilim soğuk baklava
Su 2 lt olur
Spor yok simdilik
Canm benm bildigm bel fitigina en iyi gelen spor yuzmek, sirtindaki kaslari calistirip guclendirdigi icin bele olan yuku hafifletiyor,Oy canım cok geçmiş olsunAllah bidaha yaşatmasın, ne lanet bisey oldugunu Cok iyi bildigim icin kimse yasamasin
Insallah canim, Evet cikolata ve Hamur isizayif noktalarim ama en darbelisi aksam yemelerimdi
Ne kadar sürede o seviyeye geldi canim? Benim sonumda böyle olacak gibi.. Gecen sene cok kötü sekilde yasadim bu durumu
Guzel canm afiyet olsunBugün
İftar 19.20
Büyük tabak yağsız tuzsuz salata peynir, 2 yumurta ve 2 yk haşlanmış nohut ile
3 yk sebze yemeği
1 dl ekmek
1 fincan kahve
2 litre su içerim
U UcanSupurge M Manolya15
Baklava disinda guzel canm afiyet olsun27 Nisan Salı
Sahur
1 dilim pide
1bucuk haşlanmış yumurta
Domates, salatalık
1 parça peynir
5 zeytin
Rezenell-biberiyeli çay
1 lt su
İftar
1 hurma
1 kepçe soğan çorbası
1 çatal spagetti
1 kaşık bulgur pilavı
1 kaşık patlıcan köz
Salata, yoğurt
Akşam kalabalik oldu biliyorum ama yemke yapamadım bugün kalan yemeklerin hepsini ısıttık
Çayla
1 dilim soğuk baklava
Su 2 lt olur
Spor yok simdilik
Anladim canim, hem sicaklar hem de beslenme duzenindeki degisiklik etkilemis olabilir, arada cig kuruyemis ekleyebilirsin ya da hafif tuzlu ayran falan iyi gelir daha da sicaklat artacak cunkiÖnceden genelde karbonhidrat tercih ediyordum ekmek yağda yumurta sucuk vs
Genelde Arada kefir tüketiyorum canım da bugün saatim uyuşmadıCanm benm bildigm bel fitigina en iyi gelen spor yuzmek, sirtindaki kaslari calistirip guclendirdigi icin bele olan yuku hafifletiyor,
Guzel canm afiyet olsun
Baklava disinda guzel canm afiyet olsun
Anladim canim, hem sicaklar hem de beslenme duzenindeki degisiklik etkilemis olabilir, arada cig kuruyemis ekleyebilirsin ya da hafif tuzlu ayran falan iyi gelir daha da sicaklat artacak cunki
Anladım cnm onu yemeğin ne demek istemiştimLeylağın menüsü benim menümbenim menüm az yağlı diyet yemekleri. evin yemekleri karbonhidrat ağırlıklı yemekler
Afiyet olsun canım güzel menü27.04.2021
13.00
3 yk yulaf, 1 sb sut, 2 kayisi,2 ceviz
17.00 5 cilek
19.30
1 kepce mercimek corbasi, 6 yk yumrtali ispanak, yogurt, 3 hurma
Su: 2.5 lt olur
Afiyet olsun canım güzel menü27.04.2021 menü
12.30
Sade Türk kahvesi
13.20
Yulaf lapası
19.40
2 haşlanmış yumurtalı brokolili salata
Yemekten sonra şekersiz çay
Su:2 litre - 2.5a da tamamlayabilirim
@masal3487
Çok geçmiş olsun canımDışarı çıkmıştım dönüşte otobüse bindim Birde yolda fenalaştım başım döndü tansiyonum düştü gözüm karardı birileri farketti yer verdi de düzeldim biraz. Çok kötüydü gözümün önü bembeyaz oldu kulaklarım falan çınlamaya başladı kendimden geçtim resmen
Afiyet olsun canım güzel menüsabah 10:00 3 hurma
oglen 12 :00 dort sucuk 1 yumurta dan sahanda yumurta
5 zeytin,yarim domates,1 kb peynir
aksam 18:00
azcik yesil salata
3 isirimlik kiyma ve salatadan yaprtigim durum (cocuklara takos yapmistim tadina baktim turkcede adi nedir bilmiyom takosun
2,5 litre su
U UcanSupurge
Afiyet olsun canım güzel menüBugün
İftar 19.20
3 yk sebze yemeği
1 dl ekmek
1 fincan kahve
2 litre su içerim
Saol cnm yap yap güzel çorbaAfiyet olsun canım :) soğan çorbasını görünce canım çekti uzun zamandır yapmıyorum :)
Saol cnmBaklava disinda guzel canm afiyet olsun
Saol canım bende beğeniyorum soğan çorbasınıAnladım cnm onu yemeğin ne demek istemiştim
Afiyet olsun canım güzel menü
Çok geçmiş olsun canım
Saol cnm yap yap güzel çorba
Saol cnm
Saol canimAfiyet olsun canım
Saol canimGuzel canim afiyet olsun
Afiyet olsun canimBugün
İftar 19.20
3 yk sebze yemeği
1 dl ekmek
1 fincan kahve
2 litre su içerim
Afiyet olsun canim27 Nisan Salı
Sahur
1 dilim pide
1bucuk haşlanmış yumurta
Domates, salatalık
1 parça peynir
5 zeytin
Rezenell-biberiyeli çay
1 lt su
İftar
1 hurma
1 kepçe soğan çorbası
1 çatal spagetti
1 kaşık bulgur pilavı
1 kaşık patlıcan köz
Salata, yoğurt
Çayla
1 dilim soğuk baklava
Su 2 lt olur
Spor yok simdilik
Saol canimAfiyet olsun canım güzel menü
Canım geçmiş olsun, şimdi iyi misinDışarı çıkmıştım dönüşte otobüse bindim Birde yolda fenalaştım başım döndü tansiyonum düştü gözüm karardı birileri farketti yer verdi de düzeldim biraz. Çok kötüydü gözümün önü bembeyaz oldu kulaklarım falan çınlamaya başladı kendimden geçtim resmen
Ahhh benim canımmBen de iyiyim canım çok teşekkür ederim takıma yazmadım kızların modunu düşürmemek adına cumartesinden bu yana bel fıtığım ayağıma vurdu ağrısı bel, bacak ağrısından mahvoldum seni andım ne çekmiş Nazlı dedim dün doktora gittim merhem vs verdi şükür Bugün daha iyiyim
Haklısın canım ama işe başlayınca yine yeme düzenim şaşıyorYaa canm benm, kim bilir ne kadar zor atlattin, simdi ozellikle sglikli beslenmeye ozen gosterki vucut direncin yukselsin
Yaaa bizin kaderimiz bu sanirm
Tam kapanma olacakmis bugun market oyle kalabalikti ki sinir oldum sanki hic acikmayacak marketler
Daha iyiym şükür saol canımCanım geçmiş olsun, şimdi iyi misin
Ahhh benim canımmgeçmiş olsun nasılsın şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?