- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.407
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #437.801
Çok sağol canım Allah razı olsunOy canım cok geçmiş olsunAllah bidaha yaşatmasın, ne lanet bisey oldugunu Cok iyi bildigim icin kimse yasamasin
Insallah canim, Evet cikolata ve Hamur isizayif noktalarim ama en darbelisi aksam yemelerimdi
Ne kadar sürede o seviyeye geldi canim? Benim sonumda böyle olacak gibi.. Gecen sene cok kötü sekilde yasadim bu durumu
Kullanıyorum canım d vitamini , magnezyumCanim normalde tansiyonun dusukse diyetle tok hissetsen bile daha tuzsuz yedigmz icin tansiyon biraz daha dusuyor, detoks sulari, limonlu su falan iciyor musun ? Benm normal tansiyonm 90/60, 80/50 falandr ve cok tuzlu yiyen biriymdr, ben detoks suyu icsem, tuzsuz yesem ya da hava cok sicak olup cok terleyip tuz kaybedersem senin gibi oluyorum, mide bulantisi falan da oluyor cok kotu birsey dikkat etmen lazim kendini taniyip o a gore beslenmelisin, insan kendi dr olacak oncelikle
Guzel canim afiyet olsun
Cok gecmis olsun canim, magnezyum falan kullaniyor musun ? Eksikligi de bel bacak agrilari takilmalar yapiyor, bir arkadadm da gebelignde ayni senin gibi olmustu takviyelerler dinlenerek gecirdi
Son birkaç güne göre baya iyiBugün
İftar 19.20
Büyük tabak yağsız tuzsuz salata peynir, 2 yumurta ve 2 yk haşlanmış nohut ile
3 yk sebze yemeği
1 dl ekmek
1 fincan kahve
2 litre su içerim
U UcanSupurge @Ezogelin56
Akşam kalabalık ama miktarlar az canım salatanın, yoğurdun miktarına takılmıyorum zaten hiç de gelgelelim soğuk baklavaya27 Nisan Salı
Sahur
1 dilim pide
1bucuk haşlanmış yumurta
Domates, salatalık
1 parça peynir
5 zeytin
Rezenell-biberiyeli çay
1 lt su
İftar
1 hurma
1 kepçe soğan çorbası
1 çatal spagetti
1 kaşık bulgur pilavı
1 kaşık patlıcan köz
Salata, yoğurt
Akşam kalabalik oldu biliyorum ama yemke yapamadım bugün kalan yemeklerin hepsini ısıttık
Çayla
1 dilim soğuk baklava
Su 2 lt olur
Spor yok simdilik
Daha iyiyim canım şükür doktor özellikle sabahlar bu ağrıyı daha çok hissedeceğimi söyledi Bugün sadece sabah vardı şükürCanım geçmiş olsun, şimdi iyi misin
Ahhh benim canımmgeçmiş olsun nasılsın şu an
Cancağzım maşallah hiç aksatmadan sporunu yapıyorsun ben adet döneminde öyle bi tatsız tuzsuz oluyorum kimseyle konuşasım bile gelmiyor gayet de güzel ipini atlayıp , adımını atıyorsunKizlar bu gunlerde onbin adimimi tamamlayamiyorum ipimi bile zor atliyom adetten dolayi hic ama hic gucum yok bas agrisi da oluyo iki gundur cocugun pesine o motorunda bn yuruyerek mahalle mahalle geziyoz iste sporda yavasladim sanki b aralar
27 Mart spor bildirimi
1000 ip 200 p
Adim szkizbin 80 p
Toplam 280 p G Goklerce
Saol cnmAfiyet olsun canim
Soğuk baklavayı da inan 3 gündür hiç tatlı yemediğim için canım istedi yeniden yememek için yemin edicem cnm zaten bugünden itibarenAkşam kalabalık ama miktarlar az canım salatanın, yoğurdun miktarına takılmıyorum zaten hiç de gelgelelim soğuk baklavaya
Sağol canım senin menün de güzel afiyet şifa olsunBenim de dünden kalan barbunya var pirinç pilavı tavuk yemeği var ama kendime pazı kavurup yoğurtla yiyeceğim .klasik her zaman evin menüsü ayrı Leylağın menüsü ayrıBu arada menün enfes afiyet olsun
Off bezelyeyi de çok seviyorum afiyet olsun canım güzelMenü güzel canım afiyet olsun
Bendeki menü şehriye çorbası
Bezelye yemeği
Salata
Sadece salata ile nasıl duruyorsunuzAfiyet olsun canım benim. Ben dışardan salata söyledim. Onu yedim işten gelince canım
Afiyet olsun canım benimDünden patlıcan musakka pilav var yanına cacık yeter
Sebze yemeğini seviyorum ama salatayı her gün yiyince tiksinti geliyorSalata sebze yemeğini bol tüket canım bende açıkıyorum baya
Afiyet olsun canım güzel menü
Leylagin menüsü ne canım
Ohh afiyet olsun canım güzel menüafiyet olsun canim
evdekiler durum arasi tavuk yapiyorum
kendimede sadece tavuklu salata yapicam
Hayırlı akşamlar canımHayırlı akşamlar herkesetr tam kapanma olmuş, burdada geçen hafta başladı yine.. bizim iş yeri direndi düne kadar tabi zabıtalar geldi kapandı
Afiyet olsun menün güzel canım27.04.2021
13.00
3 yk yulaf, 1 sb sut, 2 kayisi,2 ceviz
17.00 5 cilek
19.30
1 kepce mercimek corbasi, 6 yk yumrtali ispanak, yogurt, 3 hurma
Su: 2.5 lt olur
paniklikten değil bence sorumsuzluk biraz vurdumduymazlık market ayağına dışarı çıkıyorlar çoğu kişi bizim burda yok sayılır nerdeyse çok şükür ama geldim geleli avlunun dışına çıkmış değilimEvet ya ben de anlamıyorum sonuçta marketler fırınlar açık olacak insanımızdaki bu panik psikolojisi ne olacak anlamıyorumsanki kıtlık gelecek bittik mahvolduk babam dışarı çıkmıştı her yerde kuyruk varmış
Afiyet olsun canım güzel27.04.2021 menü
12.30
Sade Türk kahvesi
13.20
Yulaf lapası
19.40
2 haşlanmış yumurtalı brokolili salata
Yemekten sonra şekersiz çay
Su:2 litre - 2.5a da tamamlayabilirim
@masal3487
Sakın bırakma kendini canım yüzdün düzdün kuyruğuna geldin pes etme bak kilo almak çok kolay ama vermesi uğraştırıyorBir an önce toparlanmazsam tekrar 97 kiloya çıkacağımhemen cuma bildirimi yapip listeye girmem gerek. Sinirlerim cok bozuluyor, bugün yarin diye ye aldı başını gidiyor kilolarrrr
Afiyet olsun güzel bence canımsabah 10:00 3 hurma
oglen 12 :00 dort sucuk 1 yumurta dan sahanda yumurta
5 zeytin,yarim domates,1 kb peynir
aksam 18:00
azcik yesil salata
3 isirimlik kiyma ve salatadan yaprtigim durum (cocuklara takos yapmistim tadina baktim turkcede adi nedir bilmiyom takosun
2,5 litre su
U UcanSupurge
Çok geçmiş olsun canım bol bol dinlen ayaklarını kaldırıpBen de iyiyim canım çok teşekkür ederim takıma yazmadım kızların modunu düşürmemek adına cumartesinden bu yana bel fıtığım ayağıma vurdu ağrısı bel, bacak ağrısından mahvoldum seni andım ne çekmiş Nazlı dedim dün doktora gittim merhem vs verdi şükür Bugün daha iyiyim
Afiyet olsun canım güzelBugün
İftar 19.20
Büyük tabak yağsız tuzsuz salata peynir, 2 yumurta ve 2 yk haşlanmış nohut ile
3 yk sebze yemeği
1 dl ekmek
1 fincan kahve
2 litre su içerim
U UcanSupurge @Ezogelin56
Maşallah ben de başlayabilsem ip atlamaya ne iyi olacak basenleri acayip inceltiyorKizlar bu gunlerde onbin adimimi tamamlayamiyorum ipimi bile zor atliyom adetten dolayi hic ama hic gucum yok bas agrisi da oluyo iki gundur cocugun pesine o motorunda bn yuruyerek mahalle mahalle geziyoz iste sporda yavasladim sanki b aralar
27 Mart spor bildirimi
1000 ip 200 p
Adim szkizbin 80 p
Toplam 280 p G Goklerce
Bende değişik yapıyorum cnm bı domates salatalık soğan bı marullu havuçlu derken yeniyorSebze yemeğini seviyorum ama salatayı her gün yiyince tiksinti geliyor
Afiyet olsun canım da oluyor mu böyle biraz fazla ye güçten düşeceksin27 Nisan Salı menü
Sahur yok
İftar 19.30
Bir tabak bamya
Bir kase yoğurt
Köz biber salata
2 tane kornişon turşu
Bir bardak sekersız vişne suyu
20.30 da çay
Çayın yanında
8-10 badem
10-15 antep fıstığı
2.5 lt su
Spor yok temizlik yaptım yoruldum yarında kvgili iftara çagırcam sütlaç yapıyorum şimdi
Cok guzel menu afiyet olsun27 Nisan Salı menü
Sahur yok
İftar 19.30
Bir tabak bamya
Bir kase yoğurt
Köz biber salata
2 tane kornişon turşu
20.30 da çay
Çayın yanında
8-10 badem
10-15 antep fıstığı
2.5 lt su
Spor yok temizlik yaptım yoruldum yarında kvgili iftara çagırcam sütlaç yapıyorum şimdi
Şimdi iyi bi sahur yapcam ama yarın işim çok dolanmaya mecalim olsunAfiyet olsun canım da oluyor mu böyle biraz fazla ye güçten düşeceksin
Saol canımSağol canım senin menün de güzel afiyet şifa olsun
Off bezelyeyi de çok seviyorum afiyet olsun canım güzel
Sadece salata ile nasıl duruyorsunuzben sadece salata ile dursam ertesi gün 10 kg vermiş gibi hissederim
Afiyet olsun canım benim
Sebze yemeğini seviyorum ama salatayı her gün yiyince tiksinti geliyor
Ohh afiyet olsun canım güzel menü
Hayırlı akşamlar canım
Afiyet olsun menün güzel canım
paniklikten değil bence sorumsuzluk biraz vurdumduymazlık market ayağına dışarı çıkıyorlar çoğu kişi bizim burda yok sayılır nerdeyse çok şükür ama geldim geleli avlunun dışına çıkmış değilim
Afiyet olsun canım güzel
Sakın bırakma kendini canım yüzdün düzdün kuyruğuna geldin pes etme bak kilo almak çok kolay ama vermesi uğraştırıyor
Afiyet olsun güzel bence canım
Çok geçmiş olsun canım bol bol dinlen ayaklarını kaldırıp
Afiyet olsun canım güzel
Maşallah ben de başlayabilsem ip atlamaya ne iyi olacak basenleri acayip inceltiyor
Geçmiş olsun canım. Fıtık ağrısı zor.esimde hem bel hem boyun fıtığı vardı.Kanal daralması olunca boyun fıtığı ameliyatı oldu.Ben de iyiyim canım çok teşekkür ederim takıma yazmadım kızların modunu düşürmemek adına cumartesinden bu yana bel fıtığım ayağıma vurdu ağrısı bel, bacak ağrısından mahvoldum seni andım ne çekmiş Nazlı dedim dün doktora gittim merhem vs verdi şükür Bugün daha iyiyim
Çok güzel aflyet olsun yarın sakın çok kaçırma hacım misafirim var diye hizmet et bol bol kalori yak27 Nisan Salı menü
Sahur yok
İftar 19.30
Bir tabak bamya
Bir kase yoğurt
Köz biber salata
2 tane kornişon turşu
20.30 da çay
Çayın yanında
8-10 badem
10-15 antep fıstığı
2.5 lt su
Aflyet olsun canım ilk defa menünde helva görüyorum sanki27 Nisan menüm
Sahur: 1sahanda yumurta
Kk peynir
1kucuk parmak kalınlığında helva
1dilim ekmek
İftar:
8 YK yağsız fırınlanmış sebze(patates yok)
1kase sarımsaklı yoğurt
2 dilim tam buğday ekmeği
Su:2.5 litre
Spor:70 dk yürüyüş
210 puan
U UcanSupurge G Goklerce
Her ikisi de mevcut da belim mahvetti beni şükür iyiyim Bugün elhamdulillahGeçmiş olsun canım. Fıtık ağrısı zor.esimde hem bel hem boyun fıtığı vardı.Kanal daralması olunca boyun fıtığı ameliyatı oldu.
Sağol canım.midemden rahatsızım ya bu ara babam iyi gelir dedi.Diyete başlayalı yememistim.Çok güzel aflyet olsun yarın sakın çok kaçırma hacım misafirim var diye hizmet et bol bol kalori yak
Aflyet olsun canım ilk defa menünde helva görüyorum sanki
Dikkat et canım eşime ameliyat olmazsan felç olacaksın dediler sağ kolunu zor kullanıyordu ameliyat olduğunda.Her ikisi de mevcut da belim mahvetti beni şükür iyiyim Bugün elhamdulillah
Çok zor bel fıtığı 20 yaşındayım ve doğumunda bel fıtığı oldum insan bı süpürge bile yapana kadar maffoluyoGeçmiş olsun canım. Fıtık ağrısı zor.esimde hem bel hem boyun fıtığı vardı.Kanal daralması olunca boyun fıtığı ameliyatı oldu.
Şifa olmuştur inşallah canım senin midene ne oldu yahu ?Sağol canım.midemden rahatsızım ya bu ara babam iyi gelir dedi.Diyete başlayalı yememistim.
Allah korusun canım İyi ki ameliyat olmuş benim yorduğum ettiğim zaman ya da sarma vs yapmışsam ağrım oluyor şükür o derece değilDikkat et canım eşime ameliyat olmazsan felç olacaksın dediler sağ kolunu zor kullanıyordu ameliyat olduğunda.
Geçmiş olsun canım benim hamilelikte mutlaka vücudumuz bir sıkıntı verir zaten ilacalr şifa olsun ins canim benimBen de iyiyim canım çok teşekkür ederim takıma yazmadım kızların modunu düşürmemek adına cumartesinden bu yana bel fıtığım ayağıma vurdu ağrısı bel, bacak ağrısından mahvoldum seni andım ne çekmiş Nazlı dedim dün doktora gittim merhem vs verdi şükür Bugün daha iyiyim
Ben cacığı daha çok seviyorum salatayı çok yiyordum bir ara ondan tiksinti geldi haşlanmış yumurta da yiyemiyorum hiç sağlıklı beslenmek bana göre değilBende değişik yapıyorum cnm bı domates salatalık soğan bı marullu havuçlu derken yeniyor
Sahur olmadığı için güzel geldi bana menün abartı bir şey görmedim afiyet olsun canım27 Nisan Salı menü
Sahur yok
İftar 19.30
Bir tabak bamya
Bir kase yoğurt
Köz biber salata
2 tane kornişon turşu
20.30 da çay
Çayın yanında
8-10 badem
10-15 antep fıstığı
2.5 lt su
Afiyet olsun canım güzel27 Nisan menüm
Sahur: 1sahanda yumurta
Kk peynir
1kucuk parmak kalınlığında helva
1dilim ekmek
İftar:
8 YK yağsız fırınlanmış sebze(patates yok)
1kase sarımsaklı yoğurt
2 dilim tam buğday ekmeği
Su:2.5 litre
Spor:70 dk yürüyüş
210 puan
U UcanSupurge G Goklerce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?