Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hayırlı olsun canım güle güle spora da başladıysan kimse tutamaz seni artık
gecmis olsun canim yaaa
insallah daha rahat gecirirsin hamileligini
bende de siyatik vardi hamileleik boyunca
ama sukurler olsun dogumdan sonra gecmisti
Şükür canım şimdi daha iyiyim belimde hafif bir ağrı var sadece inşallah tekrarlamaz
ahh canım yaa çok geçmiş olsun, Rabbim şifanı versin
Çok sağol canım
27 Nisan Salı

07.30
1 bardak portakal suyu

13.00
1 bardak kefir

19.30
1 kepçe soğuk ayran çorbası
2 yk kuru fasulye
2 adet kuru patlıcan dolması

su: 2 lt
adım: 7.200
Afiyet olsun canım

İki sahurdur ölüyordum . Valla bu eskiler biliyor. Tahin benimde aklıma geldi hem evde yok ,Hem de epeydir helva yemediğim için Canım çekti.
Canm annem de ben de mideden cok cekmisizdr, tahin helvasi ya da tahin gercekten iyi geliyor, balli ilik su da cok iyi geliyor bunlari deneyebilirsin, mideni yoracak seyler yeme sebze agirlikli beslen, insallah rahatlarsin
27 Nisan Salı

07.30
1 bardak portakal suyu

13.00
1 bardak kefir

19.30
1 kepçe soğuk ayran çorbası
2 yk kuru fasulye
2 adet kuru patlıcan dolması

su: 2 lt
adım: 7.200
Guzel canim afiyet olsun

sağol kuzumm

Afiyet olsun canım güzel menü

Saol cnm insAllah
sağol canım

Canm annem de ben de mideden cok cekmisizdr, tahin helvasi ya da tahin gercekten iyi geliyor, balli ilik su da cok iyi geliyor bunlari deneyebilirsin, mideni yoracak seyler yeme sebze agirlikli beslen, insallah rahatlarsin

Guzel canim afiyet olsun
sağol eküricanım

Süpersin devam edebiliyor musun. Ben cok faydasini gördüm hareketlerin. Baya inceldi bacaklarim. Bi ara bende foto koyarim.
Günaydın
Benim oğlan da erken kalkiyo küçükken hep böyle oluyorlar
Benim oğlum 3.5 yaşında kızım 1.5 ikisininde 9 a kadar yattığı gün hiç olmadı. Dogduklarindan beri böyleler.
Ayyyy vala zor benimkiler 7 bucuk 8 en erken uyandıklari o halde sinirim bozuluyor az daha uyusalardi diye
Sorma benim de bozulmuyor değil
Galiba linç için geç kaldim

Eee şimdi beni ne motive edecek , bayram da yalan oldu
2.Düşünüyorum gibi bir şey okudum sanki. Bence bu kiloda hamile kalmak seni cok zorlar. 2.cocukta daha hareketli olmak zorundasin ne kadar hafif olursan o kadar iyi. Bence seni bu motive etmeli
Ah ülen elooo sakalımız yok hele cuma bildirim yapma
Kesin yapiyorum. Başladım bugün çok sıkı hemde. cumaya kadar biraz atarım. Duruma göre çok etkilemezse listeyi alırsın beni de
Ahh sorma hemen dur demek için listeye girmem şart.
Eski kiloma düşebilirmiyim sence eşim kilomu verdin dedi sanırım ödemler gitti
Kaç kilosun şu an cok mu aldin.
Cok geçmiş olsun canimm. Cok şükür daha iyiymissin. Kremlerde emzirmeye uygundur insallah. Benim de kızımda kramp giriyordu belime kitlenip kaliyordum olduğum yerde. Allah im yasatmasjn kimse ye cok zor.

Sakın bırakma kendini canım yüzdün düzdün kuyruğuna geldin pes etme bak kilo almak çok kolay ama vermesi uğraştırıyor
Evett birakmak istemiyorum bende. Hemen geriye takıyorum

Leylağim sorma ya neredeyse 66 görecektim yine 70 üstüne çıktım. Senin diyete başladım bugün insallah devam ettirirsem veririm tekrar. 71 civarıyım şu an

Hamile olduğumu söyledim canım ona göre yazdı zaten çok mecbur kalmadıkça kullanmıyorum ilaç
Rüyamda %8 yapmıştın eloş

Guzel canim afiyet olsun
Sağol canım.insallah

Leylağim sorma ya neredeyse 66 görecektim yine 70 üstüne çıktım. Senin diyete başladım bugün insallah devam ettirirsem veririm tekrar. 71 civarıyım şu an
Yaaa tekrar 71 mi ne kadar guzel dusmustun 6 lara ama olsun cogu odemdir gayret edince cabuk dusersin tekrar
Yaaa 44 nasil oldu peki beden olarak, bence de begendiysen al 42 yi yakindir icine girmen

Yaaa tekrar 71 mi ne kadar guzel dusmustun 6 lara ama olsun cogu odemdir gayret edince cabuk dusersin tekrar

Yaaa 44 nasil oldu peki beden olarak, bence de begendiysen al 42 yi yakindir icine girmen
Olmadı canım.Zaten gaza gelmek için istiyordum.Dar kesim sanırım.Ama eteğe aşık oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…