- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.407
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #437.861
Hayırlı olsun canım güle güle spora da başladıysan kimse tutamaz seni artıkİyi geceler kızlar
Bugün sonunda eşim koşu bandını aldı kızlar tabiki denedim yarım saat koşu yaptım duşumu aldım geldim daha nabzım düzelmedialt bacaklarımın spor yaparken terledigini hiç bilmezdim sauna takım süper terletti kalan 15 günde elimden geldik koşu yürüyüş yapicam bayramda kimse görmeyecek olsa da biraz daha ağırlığımdan kurtulmak istiyorum
Şükür canım şimdi daha iyiyim belimde hafif bir ağrı var sadece inşallah tekrarlamazgecmis olsun canim yaaa
insallah daha rahat gecirirsin hamileligini
bende de siyatik vardi hamileleik boyunca
ama sukurler olsun dogumdan sonra gecmisti
Çok sağol canımahh canım yaa çok geçmiş olsun, Rabbim şifanı versin
Afiyet olsun canım27 Nisan Salı
07.30
1 bardak portakal suyu
13.00
1 bardak kefir
19.30
1 kepçe soğuk ayran çorbası
2 yk kuru fasulye
2 adet kuru patlıcan dolması
su: 2 lt
adım: 7.200
Afiyet olsun canım güzel menü27 Nisan Salı
07.30
1 bardak portakal suyu
13.00
1 bardak kefir
19.30
2 yk kuru fasulye
Saol cnm insAllahHayırlı olsun canım güle güle spora da başladıysan kimse tutamaz seni artık
Canm annem de ben de mideden cok cekmisizdr, tahin helvasi ya da tahin gercekten iyi geliyor, balli ilik su da cok iyi geliyor bunlari deneyebilirsin, mideni yoracak seyler yeme sebze agirlikli beslen, insallah rahatlarsinİki sahurdur ölüyordum . Valla bu eskiler biliyor. Tahin benimde aklıma geldi hem evde yok ,Hem de epeydir helva yemediğim için Canım çekti.
Guzel canim afiyet olsun27 Nisan Salı
07.30
1 bardak portakal suyu
13.00
1 bardak kefir
19.30
2 yk kuru fasulye
sağol kuzummHayırlı olsun canım güle güle spora da başladıysan kimse tutamaz seni artık
Şükür canım şimdi daha iyiyim belimde hafif bir ağrı var sadece inşallah tekrarlamaz
Çok sağol canım
Afiyet olsun canım
sağol canımAfiyet olsun canım güzel menü
Saol cnm insAllah
sağol eküricanımCanm annem de ben de mideden cok cekmisizdr, tahin helvasi ya da tahin gercekten iyi geliyor, balli ilik su da cok iyi geliyor bunlari deneyebilirsin, mideni yoracak seyler yeme sebze agirlikli beslen, insallah rahatlarsin
Guzel canim afiyet olsun
Süpersin devam edebiliyor musun. Ben cok faydasini gördüm hareketlerin. Baya inceldi bacaklarim. Bi ara bende foto koyarim.Günaydın canlarYarın ara tartı günümüz bugünü olabildiğince hafif geçirmeye çalışalım.
dün basen hareketleri yaptım. Sabah kalktım bacaklar ağrıyor. Bi mutlu oldumkaslarım çalışmış diye. Her gün yapıp şu basenlerimi eriteceğim. Üst vücudum normal ama aşağı basenlerim çok kötü. Bi ara size fotoğraf atayım. After/before yapayım.
Çetele tuttum 1 ay boyunca her gün yapacağım bu hareketleri. Bakalım öncesi ve sonrası nasıl olacak
Benim oğlum 3.5 yaşında kızım 1.5 ikisininde 9 a kadar yattığı gün hiç olmadı. Dogduklarindan beri böyleler.Günaydın
Benim oğlan da erken kalkiyo küçükken hep böyle oluyorlar
Sorma benim de bozulmuyor değilAyyyy vala zor benimkiler 7 bucuk 8 en erken uyandıklari o halde sinirim bozuluyor az daha uyusalardi diye
Galiba linç için geç kaldimNeeeekızlar linç serbest şefkatli kollarınıza bırakıyorum
@Breeze96
@Beyaz leylak
G Goklerce
Jasminium84
@gulsum462
asliogretmen
@Ucmelekannesi
Fit mutlu anne
@kumsal68
E ela_2019
@masal3487
@Ezogelin56
@sabahvesen
@Melek963
Sağlıcakla dön aramıza inşallah canım çok özledik seni takviye vs alıyorsun değil mi ?
Kuru var 3. Gün oldu eşim hayatta yemez patlıcan musakka yapmayı planlıyorum
Maşallah bi daha çıkma inşallah 85in üstüne
Süpersin emeklerinin karşılığı
Öyle olursa gidemeyiz zaten canım
Halledeceğine eminim canım
Süpppeeerrr 55e doğru mu gidiyoruz yoksa
Ayyy uzun diyetimde en çok canımın çektiği şeydi patates kızartması
Ayyy harikaE ela_2019 gördün mü
2.Düşünüyorum gibi bir şey okudum sanki. Bence bu kiloda hamile kalmak seni cok zorlar. 2.cocukta daha hareketli olmak zorundasin ne kadar hafif olursan o kadar iyi. Bence seni bu motive etmeliEee şimdi beni ne motive edecek , bayram da yalan oldu
Kesin yapiyorum. Başladım bugün çok sıkı hemde. cumaya kadar biraz atarım. Duruma göre çok etkilemezse listeyi alırsın beni deAh ülen elooo sakalımız yok hele cuma bildirim yapma
Ahh sorma hemen dur demek için listeye girmem şart.Almanya canım
Biz bunu İnan bi sene önce yaşadık canım rezillikti ve millet WC kağıdı bırakmamıştı ne alakaysagecen haftada aynı şekilde yoğunluk oldu yine
Cok geçmiş olsun
Malesefperşembe işe gidicem bakalım devamı nasıl olucak.. açık olmayıp içerde devam çalışabiliriz gecen kapanmada öyleydi.. olmazsada kesinti olsada maaş alıcaz..
Cok şükür iyim canım sen nasılsın?
sizinden görüp heveslenip bende artık yemeğe dur dedimbir kaç gündür ekmek tüketmiyorum ve zararlı şeyler yemiyorum bakalım nereye kadar gider
Bir an önce toparlanmazsam tekrar 97 kiloya çıkacağımhemen cuma bildirimi yapip listeye girmem gerek. Sinirlerim cok bozuluyor, bugün yarin diye ye aldı başını gidiyor kilolarrrr
E ela_2019
Aman canım benim hatamı yapma hemen eline al dizginleri
Kaç kilosun şu an cok mu aldin.Eski kiloma düşebilirmiyim senceeşim kilomu verdin dedi sanırım ödemler gitti
Cok geçmiş olsun canimm. Cok şükür daha iyiymissin. Kremlerde emzirmeye uygundur insallah. Benim de kızımda kramp giriyordu belime kitlenip kaliyordum olduğum yerde. Allah im yasatmasjn kimse ye cok zor.Ben de iyiyim canım çok teşekkür ederim takıma yazmadım kızların modunu düşürmemek adına cumartesinden bu yana bel fıtığım ayağıma vurdu ağrısı bel, bacak ağrısından mahvoldum seni andım ne çekmiş Nazlı dedim dün doktora gittim merhem vs verdi şükür Bugün daha iyiyim
Evett birakmak istemiyorum bende. Hemen geriye takıyorumSakın bırakma kendini canım yüzdün düzdün kuyruğuna geldin pes etme bak kilo almak çok kolay ama vermesi uğraştırıyor
Leylağim sorma ya neredeyse 66 görecektim yine 70 üstüne çıktım. Senin diyete başladım bugün insallah devam ettirirsem veririm tekrar. 71 civarıyım şu anHarika menü canım afiyet olsun
Çok az geldi gözüme
Geçmiş olsun canım dikkatli beslen belki açlıktandır benimde ramazanda çok sık gözüm kararır tansiyonum hep düşük zaten.
Aman eloş ne diyon sen ya Allah korusun 67 ye düşmüştün ne güzel şu an kaçsın ki
Afiyet olsun canım güzel
Allah kolaylık versin canımSorma benim de bozulmuyor değil
Hamile olduğumu söyledim canım ona göre yazdı zaten çok mecbur kalmadıkça kullanmıyorum ilaçSüpersin devam edebiliyor musun. Ben cok faydasini gördüm hareketlerin. Baya inceldi bacaklarim. Bi ara bende foto koyarim.
Benim oğlum 3.5 yaşında kızım 1.5 ikisininde 9 a kadar yattığı gün hiç olmadı. Dogduklarindan beri böyleler.
Sorma benim de bozulmuyor değil
Galiba linç için geç kaldim
2.Düşünüyorum gibi bir şey okudum sanki. Bence bu kiloda hamile kalmak seni cok zorlar. 2.cocukta daha hareketli olmak zorundasin ne kadar hafif olursan o kadar iyi. Bence seni bu motive etmeli
Kesin yapiyorum. Başladım bugün çok sıkı hemde. cumaya kadar biraz atarım. Duruma göre çok etkilemezse listeyi alırsın beni de
Ahh sorma hemen dur demek için listeye girmem şart.
Kaç kilosun şu an cok mu aldin.
Cok geçmiş olsun canimm. Cok şükür daha iyiymissin. Kremlerde emzirmeye uygundur insallah. Benim de kızımda kramp giriyordu belime kitlenip kaliyordum olduğum yerde. Allah im yasatmasjn kimse ye cok zor.
Evett birakmak istemiyorum bende. Hemen geriye takıyorum
Sağol canım.insallahCanm annem de ben de mideden cok cekmisizdr, tahin helvasi ya da tahin gercekten iyi geliyor, balli ilik su da cok iyi geliyor bunlari deneyebilirsin, mideni yoracak seyler yeme sebze agirlikli beslen, insallah rahatlarsin
Guzel canim afiyet olsun
Baklavayı anca eritmistir canım
Sağol canım.ahh canım yaa çok geçmiş olsun, Rabbim şifanı versin
aaa neyin var canım, ne oldu midene, çok geçmiş olsun
Allah korusun yaa, şimdi nasıl peki?
Yaaa tekrar 71 mi ne kadar guzel dusmustun 6 lara ama olsun cogu odemdir gayret edince cabuk dusersin tekrarLeylağim sorma ya neredeyse 66 görecektim yine 70 üstüne çıktım. Senin diyete başladım bugün insallah devam ettirirsem veririm tekrar. 71 civarıyım şu an
Yaaa 44 nasil oldu peki beden olarak, bence de begendiysen al 42 yi yakindir icine girmenSize gösterdiğim eteğin 44 ünü sipariş etmiştim.etek hasarlı geldi ufacık da olsa değişim için göndermeye çalışıyorum kargoya ulaşamadım bile henüz.etegin başka 44 u yok.Çok da güzelmiş.Bedeni bulamazlarsa 42 istiycem.
Olmadı canım.Zaten gaza gelmek için istiyordum.Dar kesim sanırım.Ama eteğe aşık oldum.Yaaa tekrar 71 mi ne kadar guzel dusmustun 6 lara ama olsun cogu odemdir gayret edince cabuk dusersin tekrar
Yaaa 44 nasil oldu peki beden olarak, bence de begendiysen al 42 yi yakindir icine girmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?