- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.314
- 798
- 45
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #437.881
Çok güldüm ya ilahi melek Allah da seni güldürsün
Çok güldüm ya ilahi melek Allah da seni güldürsün
42 beden giyeceğin günler yakınOlmadı canım.Zaten gaza gelmek için istiyordum.Dar kesim sanırım.Ama eteğe aşık oldum.
42 al hacım Evren mesaj gönderiyor 42 al diyeSize gösterdiğim eteğin 44 ünü sipariş etmiştim.etek hasarlı geldi ufacık da olsa değişim için göndermeye çalışıyorum kargoya ulaşamadım bile henüz.etegin başka 44 u yok.Çok da güzelmiş.Bedeni bulamazlarsa 42 istiycem.
Ay çok güldüm salatasına varana kadar hazır etmiş bi de
Hep öyle oluyor beyinin ürettiği bahaneler bitmiyor ki
AminnnAllah kolaylık versin canım
Aynen ben corona da bile anca 2 tane ağrı kesici almışımdır hep direndim. Sende dahaa cok dikkat etmelisin. Kızına anlatmaya başladınız mi kardeş geliyor diye.Hamile olduğumu söyledim canım ona göre yazdı zaten çok mecbur kalmadıkça kullanmıyorum ilaç
Rüyamda %8 yapmıştın eloş
Bence 42 al canim. Gerçi yoksa mecbur öyle olacak ama 42 ye de girersin az kaldiSize gösterdiğim eteğin 44 ünü sipariş etmiştim.etek hasarlı geldi ufacık da olsa değişim için göndermeye çalışıyorum kargoya ulaşamadım bile henüz.etegin başka 44 u yok.Çok da güzelmiş.Bedeni bulamazlarsa 42 istiycem.
Yaaa tekrar 71 mi ne kadar guzel dusmustun 6 lara ama olsun cogu odemdir gayret edince cabuk dusersin tekrar
Yaaa 44 nasil oldu peki beden olarak, bence de begendiysen al 42 yi yakindir icine girmen
Bu bennn
Olsunn 42 giyecegn gunler de gelecekOlmadı canım.Zaten gaza gelmek için istiyordum.Dar kesim sanırım.Ama eteğe aşık oldum.
Ahahahahah cok guldumm yaaa
Ne yapiyoruz simdi 3 ogun fistik mi yiyoruz
Biliyor canım kardeş onun karnındaymışAynen ben corona da bile anca 2 tane ağrı kesici almışımdır hep direndim. Sende dahaa cok dikkat etmelisin. Kızına anlatmaya başladınız mi kardeş geliyor diye.
Rüyanda cok hoşuma gitti. Istersek %10 da yapariz ne var yani
Fıstık yersen fındık olursunOlsunn 42 giyecegn gunler de gelecek
Ahahahahah cok guldumm yaaa
Ne yapiyoruz simdi 3 ogun fistik mi yiyoruz
Ayy kuzum ya ne tatlıBiliyor canım kardeş onun karnındaymışkontrole gidince doktordan kardeşinin fotoğrafını istiyor hastanede yaşadığını zannediyor koridorlarda kardeşi bulalım kardeşi arayalım diye dolaşıyor
Ahahahaha yerim onu hayal dunyasina bak ne kadar guzelBiliyor canım kardeş onun karnındaymışkontrole gidince doktordan kardeşinin fotoğrafını istiyor hastanede yaşadığını zannediyor koridorlarda kardeşi bulalım kardeşi arayalım diye dolaşıyor
Yaaa simdi de ne brokoli yenir hep gecmistir onlarin iciFıstık yersen fındık olursunbol bol brokoli vb
Öyle mi dersinBaklavayı anca eritmistir canım
Nasıl olsa koşar yakarım diye yemeye devam eder gör bak
Bu bı işaret sanırımSize gösterdiğim eteğin 44 ünü sipariş etmiştim.etek hasarlı geldi ufacık da olsa değişim için göndermeye çalışıyorum kargoya ulaşamadım bile henüz.etegin başka 44 u yok.Çok da güzelmiş.Bedeni bulamazlarsa 42 istiycem.
Yaaaa nasıl anladın
Ya yerim çok tatlıBiliyor canım kardeş onun karnındaymışkontrole gidince doktordan kardeşinin fotoğrafını istiyor hastanede yaşadığını zannediyor koridorlarda kardeşi bulalım kardeşi arayalım diye dolaşıyor
nasil canim bugungünaydın kızlar
guzel canim27 Nisan Salı
07.30
1 bardak portakal suyu
13.00
1 bardak kefir
19.30
1 kepçe soğuk ayran çorbası
2 yk kuru fasulye
2 adet kuru patlıcan dolması
su: 2 lt
adım: 7.200
gule gule kulan canimSize gösterdiğim eteğin 44 ünü sipariş etmiştim.etek hasarlı geldi ufacık da olsa değişim için göndermeye çalışıyorum kargoya ulaşamadım bile henüz.etegin başka 44 u yok.Çok da güzelmiş.Bedeni bulamazlarsa 42 istiycem.
tam biz turkleri anlatmis
ayy yerim yaaBiliyor canım kardeş onun karnındaymışkontrole gidince doktordan kardeşinin fotoğrafını istiyor hastanede yaşadığını zannediyor koridorlarda kardeşi bulalım kardeşi arayalım diye dolaşıyor
hay masallahhAyla- ekurim nasıl gidiyo eksiye düştün mü bu hafta buz birinci olalım ben eksi 2 kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?