Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Allah kolaylık versin canım
Aminnn
Hamile olduğumu söyledim canım ona göre yazdı zaten çok mecbur kalmadıkça kullanmıyorum ilaç
Rüyamda %8 yapmıştın eloş
Aynen ben corona da bile anca 2 tane ağrı kesici almışımdır hep direndim. Sende dahaa cok dikkat etmelisin. Kızına anlatmaya başladınız mi kardeş geliyor diye.

Rüyanda cok hoşuma gitti. Istersek %10 da yapariz ne var yani
Bence 42 al canim. Gerçi yoksa mecbur öyle olacak ama 42 ye de girersin az kaldi
Yaaa tekrar 71 mi ne kadar guzel dusmustun 6 lara ama olsun cogu odemdir gayret edince cabuk dusersin tekrar

Yaaa 44 nasil oldu peki beden olarak, bence de begendiysen al 42 yi yakindir icine girmen
maalesef. Insallah cumaya kadar 69 larla bildirim yaparim.

Biliyor canım kardeş onun karnındaymış kontrole gidince doktordan kardeşinin fotoğrafını istiyor hastanede yaşadığını zannediyor koridorlarda kardeşi bulalım kardeşi arayalım diye dolaşıyor

Ayy kuzum ya ne tatlı inşallah kardeşi gelince de kıskançlık krizleri olmaz gerçi kaçınılmaz ben de olsam ben de kıskanırım

Ahahahaha yerim onu hayal dunyasina bak ne kadar guzel ama kardes gelince kucuk capli bir sok yasayacak, simdi gelince direk beraber oyun oynayacagi bir arkadas olacak saniyor ama bakima muhtac bir bebek gorunce ne yapacak mecbur istmeyecek annesi artik Allahn emri kiskancliklar
Fıstık yersen fındık olursun bol bol brokoli vb
Yaaa simdi de ne brokoli yenir hep gecmistir onlarin ici benm kv koyde yine toplar degisik otlar kavurur

Baklavayı anca eritmistir canım
Nasıl olsa koşar yakarım diye yemeye devam eder gör bak
Öyle mi dersin bu ramazanı çok verimli geçiriyorum
Bu bı işaret sanırım
Yaaaa nasıl anladın
Ya yerim çok tatlı

günaydın kızlar
nasil canim bugun
27 Nisan Salı

07.30
1 bardak portakal suyu

13.00
1 bardak kefir

19.30
1 kepçe soğuk ayran çorbası
2 yk kuru fasulye
2 adet kuru patlıcan dolması

su: 2 lt
adım: 7.200
guzel canim
gule gule kulan canim

tam biz turkleri anlatmis
ayy yerim yaa
cok tatli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…