- 13 Şubat 2019
- 4.515
- 21.419
- 308
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #437.901
Maşallah melek efsane eksi geliyor desene eğer Ayla da iyiyse eküri olarak zirve gözüküyor sizeAyla- ekurim nasıl gidiyo eksiye düştün mü bu hafta buz birinci olalım ben eksi 2 kilo
Afiyet olsun canım güzel menütunaydin kizlar
27 nisan sali
sahur
4 5 dlm pastirma
1 haslanmis yumurta
2 3 zeytin
2 lokma ekmek
iftar
1 kase tavuklu salata
su 2 lt
Anam ne ettin kız öyleAyla- ekurim nasıl gidiyo eksiye düştün mü bu hafta buz birinci olalım ben eksi 2 kilo
Aynen bende mi alsam napsam
Ayy masallah canım ne güzel gitmiş ben o kadar ümitli değilim 1 gitse şükredicem. Tartılmıyorm sürpriz cuma tartılcamAyla- ekurim nasıl gidiyo eksiye düştün mü bu hafta buz birinci olalım ben eksi 2 kilo
Kesınlıkle canım , daha karar veremesemde ole bi düşübce var zaten 1. Tüpte kıloluydum tutmadı, 2. De buraz verdım oldu şükür, kiloya baglıyorum ben bıraz ya, herseye zarar...haklısın , bide 36 yasındayım ya cok zorlanıorım bebiş peşinde koşmaktan, siz siz olun erkem dogurun, yaşlı anne olmak zor iş vesselam..:)))Süpersin devam edebiliyor musun. Ben cok faydasini gördüm hareketlerin. Baya inceldi bacaklarim. Bi ara bende foto koyarim.
Benim oğlum 3.5 yaşında kızım 1.5 ikisininde 9 a kadar yattığı gün hiç olmadı. Dogduklarindan beri böyleler.
Sorma benim de bozulmuyor değil
Galiba linç için geç kaldim
2.Düşünüyorum gibi bir şey okudum sanki. Bence bu kiloda hamile kalmak seni cok zorlar. 2.cocukta daha hareketli olmak zorundasin ne kadar hafif olursan o kadar iyi. Bence seni bu motive etmeli
Kesin yapiyorum. Başladım bugün çok sıkı hemde. cumaya kadar biraz atarım. Duruma göre çok etkilemezse listeyi alırsın beni de
Ahh sorma hemen dur demek için listeye girmem şart.
Kaç kilosun şu an cok mu aldin.
Cok geçmiş olsun canimm. Cok şükür daha iyiymissin. Kremlerde emzirmeye uygundur insallah. Benim de kızımda kramp giriyordu belime kitlenip kaliyordum olduğum yerde. Allah im yasatmasjn kimse ye cok zor.
Evett birakmak istemiyorum bende. Hemen geriye takıyorum
Valla olmuş birşeyler bende bilemedimAfiyet olsun canım güzel menü
Anam ne ettin kız öyle
Tamam canım 1 kilo gitse biz birinci oluruz herhaldeAyy masallah canım ne güzel gitmiş ben o kadar ümitli değilim 1 gitse şükredicem. Tartılmıyorm sürpriz cuma tartılcam
Öyle gibi canım bakalım nMaşallah melek efsane eksi geliyor desene eğer Ayla da iyiyse eküri olarak zirve gözüküyor size
Cok guzel menu canim, yalniz ilk bakista sahirdaki 4 5 dlm pastrmayi, 4 5 dlm pasta olarak gordum yok artik dedimtunaydin kizlar
27 nisan sali
sahur
4 5 dlm pastirma
1 haslanmis yumurta
2 3 zeytin
2 lokma ekmek
iftar
1 kase tavuklu salata
su 2 lt
Hay maşallah canımValla olmuş birşeyler bende bilemedim
Canım hangi unu kullanıyorsun.afiyet olsun.26 nisan
Kahvaltı 09:00
1 dilim tam buğday ekmek
3 zeytin
1 dilim köy peyniri
1 haşlanmış yumurta
Öğle yemeği 12:30
1 içli köfte (haşlanmış)
1 biber dolması
Akşam yemeği 17:30
1 büyük kase Sezar salata
Ara öğün: 18:50
1 hurma
1 gün kurusu
Spor yapamadım. O kadar yoruldum ki. Yoğun bir gündü. Akşam 8de uyudum. Sabah 8de kalktım12 saat aralıksız
Hahahaha ya ilahi senHamile olduğumu söyledim canım ona göre yazdı zaten çok mecbur kalmadıkça kullanmıyorum ilaç
Rüyamda %8 yapmıştın eloş
Hahaha zaman aşımı çok iimiş:)) ben sondan başlıyorum okumaya diye kızıolardı bide bana, anla beni:)) ıyıyız şükür , gozunaydın kv için deKizlarr merhabalar sabah 6 gibi evime geldim şükür. 5 de yasak bitince çıktık yola.
Kv kapanmadan dolayı yanlız kalmasın bide dün asisini büründü ne olur ne olmaz diye bizimle geldi. Şimdi eltimlerde kalıyor beş altı gün sonra da bana gelecek.
Yaa yine bütün düzenim kaçtı evden çıkınca kaçıyor zaten bide kv gelince iyice kaçıyor.
Buraya in gün görmesem motivasyonum hemen düşüyor girmeye de fırsat olmuyor bir yere gidip yada biri gelince hayırlısı bakalım
Sizler iyimisiniz hepiniz canlar hiç alıntı yapmadım zaman aşımına uğrayacak ben cevaplayana kadar diye
Ayy ondan sonra okurken gözleri şaşı oluyor herkesinHahaha zaman aşımı çok iimiş:)) ben sondan başlıyorum okumaya diye kızıolardı bide bana, anla beni:)) ıyıyız şükür , gozunaydın kv için de
Afiyet olsun canım yine dolma ve içli köfte aynı anda olmuş adet hesabı olduğu için sıkıntı değil gibi26 nisan
1 dilim tam buğday ekmek
3 zeytin
1 dilim köy peyniri
1 haşlanmış yumurta
1 içli köfte (haşlanmış)
1 biber dolması
1 hurma
1 gün kurusu
Spor yapamadım. O kadar yoruldum ki. Yoğun bir gündü. Akşam 8de uyudum. Sabah 8de kalktım12 saat aralıksız
Hg evden çıkınca öyle oluyor malesefKizlarr merhabalar sabah 6 gibi evime geldim şükür. 5 de yasak bitince çıktık yola.
Kv kapanmadan dolayı yanlız kalmasın bide dün asisini büründü ne olur ne olmaz diye bizimle geldi. Şimdi eltimlerde kalıyor beş altı gün sonra da bana gelecek.
Yaa yine bütün düzenim kaçtı evden çıkınca kaçıyor zaten bide kv gelince iyice kaçıyor.
Buraya in gün görmesem motivasyonum hemen düşüyor girmeye de fırsat olmuyor bir yere gidip yada biri gelince hayırlısı bakalım
Sizler iyimisiniz hepiniz canlar hiç alıntı yapmadım zaman aşımına uğrayacak ben cevaplayana kadar diye
Kesin kıskanacak birkaç yıl zorlanacağız ta ki kardeşi onla oyun oynayana kadarAyy kuzum ya ne tatlıinşallah kardeşi gelince de kıskançlık krizleri olmaz gerçi kaçınılmaz ben de olsam ben de kıskanırım
Hamama giren terleyecek mecburAhahahaha yerim onu hayal dunyasina bak ne kadar guzelama kardes gelince kucuk capli bir sok yasayacak, simdi gelince direk beraber oyun oynayacagi bir arkadas olacak saniyor ama bakima muhtac bir bebek gorunce ne yapacak mecbur istmeyecek annesi artik Allahn emri kiskancliklar
Yaaa simdi de ne brokoli yenir hep gecmistir onlarin icibenm kv koyde yine toplar degisik otlar kavurur
Afiyet olsun canım güzeltunaydin kizlar
27 nisan sali
sahur
4 5 dlm pastirma
1 haslanmis yumurta
2 3 zeytin
2 lokma ekmek
iftar
1 kase tavuklu salata
su 2 lt
Hey maşallahAyla- ekurim nasıl gidiyo eksiye düştün mü bu hafta buz birinci olalım ben eksi 2 kilo
Hani her gün yapacaktın kapanmanın başladığı günden 17 Mayıs’a kadar her gün spor bekliyorum senden26 nisan
1 dilim tam buğday ekmek
3 zeytin
1 dilim köy peyniri
1 haşlanmış yumurta
1 içli köfte (haşlanmış)
1 biber dolması
1 hurma
1 gün kurusu
İyi bari eltine gitmiş en azındanKizlarr merhabalar sabah 6 gibi evime geldim şükür. 5 de yasak bitince çıktık yola.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?