- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.314
- 798
- 45
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #438.941
Koşar yine de yer oAkşam 1 saat koşar ona göre yesin
Oh oh başlangıçtan bu yana kaç cm oldu acaba ?
Ay hallolur inşallah ya
20 cm bi mezrayla tutsana ya harika değil mi ?Koşar yine de yer o
Göğüs:10
Kol:9
Kalça:10
Bacak:20
Bel:20
Göbek:16
Cm gitti canım
İnşallah canım.hallolur makine önemli çünkü.
Hem de nasıl.O kadar mutluyum ki anlatamam Devamı gelir inşallah.Az az veriyorum yine de sarkma olacak gibi o canımı sıkıyor sadece.20 cm bi mezrayla tutsana ya harika değil mi ?
Spor yapman lazım canım başka çare yok buna ki şu sıra güzel spor yapıyorsun aslındaHem de nasıl.O kadar mutluyum ki anlatamam Devamı gelir inşallah.Az az veriyorum yine de sarkma olacak gibi o canımı sıkıyor sadece.
Bölgesel çalışmıyorum.Biraz ona da başlamalıyım sanırım.Spor yapman lazım canım başka çare yok buna ki şu sıra güzel spor yapıyorsun aslında
Çok açtımAkşam 1 saat koşar ona göre yesin
3 lahmacunu niye yedin ?
Oh oh başlangıçtan bu yana kaç cm oldu acaba ?
Kesinlikle canım zayıfladın zaten sıkılaşman gerek 57 kilo birinin 40 beden giymesi de ayıp yani
Ay hallolur inşallah ya
Ahahahaha çok komik keşke ben de hep yeyip yatsamAy şunu izleyin
Vayyy senunkı tatlının hasını haketmişşşÇok güzel canım tebrik ederimben de aksama doğru alayım ölçüleri
İnşallah biran önce getirir
Sağ ol canim
Dur ses etme hafta ici ona güzel bir tatlı yapayım camları siliyor şimdi
Sağol canım benimde bayadir basmıyordu da bı cesaret yaptım yok yemeyeceğim yeminliyim kiOoo kolay gelsin canim.
Yaa benim hiç gözüm basmıyor öyle işlere
Yeme yeme cumaya ne kaldı surda
Hayır hayır Zehracim yeminliyim yiyemem kalanı da buzluğa atacağım zaten cuma belki 1 tane yerimHayra alamet değil bu iş
Çok beklersiniz balım
Tüh yeminliyim bak görüyon muOlur mu canım yapıp yememek.. O kadar emek veriyorsun iftarda iki üç tane ye bişey olmaz
Ben hazırda seviyorum ama en baklavası ayrı tabi normalde eşim de çok tatlı sever ama eskisi kadar istemiyor o da rejimde olunca yapmazsın zaten diye söylemiyorum diyor yoksa her gün ver yerAyy benim koca da istiyor sürekli arada yapıyorum mecbur misal dün akşam ona sufle yaptım ben hurma yedimzaten her akşam tatlı alıp geliyor Allahtan hazır baklava falan
Kolay gelsin canımGünaydın kızlar bugün camları silmeye kalktık hadi bakalım aksama biyer inşallah
Süper incelme canım MaşAllah ya ben düzenli spor yapmadığım için sıkılasma olmadı daha doğumdan sonra daha bı kaç aydır yeni toparladı sanki vücudum bklm bundan sonrası için bende ölçü alayım kaydedeyimÖlçülerim:
Göğüs:100 bir cm küçülme var
Kol:27 aynı
Kalça:110 üç cm gitmiş
Bacak:50 iki cm incelmiş
Bel:86 iki cm incelme
Göbek:97iki cm incelme
Ben de bir aylık durum bu
U UcanSupurge
Yürüyüş ve squat kalça basen için iyi toparlayıcı canımKızlar Ramazan'dan sonra yürüyüş ve sporu yapacağım çok kararlıyım çünkü ölçülerim güzel ama basen kalça yüzünden 38 beden etek olmadı dar geldi belimde yüzüyor ama basene oturuyor.ı kadar aç kaldım işe yarasın bari
O kadarla kalır insAllah hallolur cnm iyi gelmiş tamirciTamirci geldi çamaşır makinesinin kapağını aldı gitti.Şimdilik 120 lira istedi bakalım
Koşarım ama yememKoşar yine de yer o
Göğüs:10
Kol:9
Kalça:10
Bacak:20
Bel:20
Göbek:16
Cm gitti canım
İnşallah canım.hallolur makine önemli çünkü.
Teşekkürler canımSağol canım benimde bayadir basmıyordu da bı cesaret yaptım yok yemeyeceğim yeminliyim ki
Hayır hayır Zehracim yeminliyim yiyemem kalanı da buzluğa atacağım zaten cuma belki 1 tane yerim
Çok beklersiniz balım
Tüh yeminliyim bak görüyon mu
Ben hazırda seviyorum ama en baklavası ayrı tabi normalde eşim de çok tatlı sever ama eskisi kadar istemiyor o da rejimde olunca yapmazsın zaten diye söylemiyorum diyor yoksa her gün ver yer
Kolay gelsin canım
Süper incelme canım MaşAllah ya ben düzenli spor yapmadığım için sıkılasma olmadı daha doğumdan sonra daha bı kaç aydır yeni toparladı sanki vücudum bklm bundan sonrası için bende ölçü alayım kaydedeyim
Yürüyüş ve squat kalça basen için iyi toparlayıcı canım
O kadarla kalır insAllah hallolur cnm iyi gelmiş tamirci
Koşarım ama yememtoplam incelme çok güzel cnm tebrikler
| 7 Kasım 2020 Göğüs: 115 Bel: 99 Kalça: 118 Bacak: 69 Boyun: 38 89 kg imisim | 2 Mayıs 2021 Göğüs: 113 Göğüs altı: 93 Bel: 95 Göbek: 102 Kalça: 113.5 Basen: 110 Boyun: 37 Sağ bacak üst: 66 Sol bacak üst: 66 Sağ bacak alt: 40.5 Sol bacak alt: 40 Sağ kol: 33 Sol kol: 32 83.8 kg |
Vay bel 4 kalça nerdeyse 5 cm incelmişBu sefer ayrıntılı ölçü aldım bklm
7 Kasım 2020
Göğüs: 115
Bel: 99
Kalça: 118
Bacak: 69
Boyun: 38
89 kg imisim
2 Mayıs 2021
Göğüs: 113
Göğüs altı: 93
Bel: 95
Göbek: 102
Kalça: 113.5
Basen: 110
Boyun: 37
Sağ bacak üst: 66
Sol bacak üst: 66
Sağ bacak alt: 40.5
Sol bacak alt: 40
Sağ kol: 33
Sol kol: 32
83.8 kg
Hani niyeti bozmuştu hani yiyecektiHayır hayır Zehracim yeminliyim yiyemem kalanı da buzluğa atacağım zaten cuma belki 1 tane yerim
Aynen ama şimdi yapamam hafta ici yaparımVayyy senunkı tatlının hasını haketmişşş
Süper incelmiş sin canım tebrik ederimBu sefer ayrıntılı ölçü aldım bklm
7 Kasım 2020
Göğüs: 115
Bel: 99
Kalça: 118
Bacak: 69
Boyun: 38
89 kg imisim
2 Mayıs 2021
Göğüs: 113
Göğüs altı: 93
Bel: 95
Göbek: 102
Kalça: 113.5
Basen: 110
Boyun: 37
Sağ bacak üst: 66
Sol bacak üst: 66
Sağ bacak alt: 40.5
Sol bacak alt: 40
Sağ kol: 33
Sol kol: 32
83.8 kg
Saol cnm göğüsu çok baz almıyorum emizrince çok oynuyor ama kalça bel basen önemli şu an içinVay bel 4 kalça nerdeyse 5 cm incelmiş
Cuma günü güzel eksi görürsem yerim kaptanım amaHani niyeti bozmuştu hani yiyecektiminik kuşum minnoşum çok takdir ettim seni
Saol cnm daha iyi olur inşAllahSüper incelmiş sin canım tebrik ederim
Yaa hadi gözün aydın o zmn cnm ben gelmeyecek gibi şöyle bu ay bklm ramazan bitince gelse artık süper olur cumaya kadar şişliğin iner eksi görürsün sendeBu hafta neden veremedıgım ortaya cıktı, regl oldum şimdi 15 gub gecıkmeli, düzensiz olcak bi süre sanırım ,inş cumaya hafiflerim
İnş canım ,bu arada ölçülerın cok iyi ,tebrıkler baya bi incelmişsşinSaol cnm göğüsu çok baz almıyorum emizrince çok oynuyor ama kalça bel basen önemli şu an için
Cuma günü güzel eksi görürsem yerim kaptanım amaceviz kadar hamuru incecik açtım 8 e böldüm bı tane yesem sıkıntı olmaz diye düşünüyorum
Saol cnm daha iyi olur inşAllah
Yaa hadi gözün aydın o zmn cnm ben gelmeyecek gibi şöyle bu ay bklm ramazan bitince gelse artık süper olur cumaya kadar şişliğin iner eksi görürsün sende
Saol cnmİnş canım ,bu arada ölçülerın cok iyi ,tebrıkler baya bi incelmişsşin
Cuma’ya güzel bir eksi bekliyor bizi o zamanBu hafta neden veremedıgım ortaya cıktı, regl oldum şimdi 15 gub gecıkmeli, düzensiz olcak bi süre sanırım ,inş cumaya hafiflerim
Cuma kaçamak hakkın var zaten canım elbette yiyebilirsin hiç yapmadım o tatlıdanCuma günü güzel eksi görürsem yerim kaptanım amaceviz kadar hamuru incecik açtım 8 e böldüm bı tane yesem sıkıntı olmaz diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?