- 10 Mayıs 2019
- 4.223
- 11.222
- 208
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #438.921
Olur mu canım yapıp yememek.. O kadar emek veriyorsun iftarda iki üç tane ye bişey olmazTünaydın kızlar
Mutfağı hallettim hamur yoğurdum bilin bakalım ne yapıyorumbülbül yuvası hamilelik, pandemi derken iki senedir hiç yapmadım ev tatlısı yapıp kaldırcam tabi hepsini yemeyiz soğuk baklavadan esinlenerek sütle islaticam bklm nasıl olacak ben yemeyeceğim tabiki tartıya kadar
Gayet güzel menü canım afiyet olsunKızlar dünkü menümyazarhanim35
Sahur
1 haşlanmış yumurta
Bir dilim peynir
Bir dilim TB ekmeği
Tere roka
İftar
Bir kase yayla çorbası
Bir küçük tabak kabak yemeği
Bir kase cacık
Bol salata
Ara bir hurma
2 litre su spor yok
Ayy benim koca da istiyor sürekli arada yapıyorum mecbur misal dün akşam ona sufle yaptım ben hurma yedimTünaydın kızlar
Mutfağı hallettim hamur yoğurdum bilin bakalım ne yapıyorumbülbül yuvası hamilelik, pandemi derken iki senedir hiç yapmadım ev tatlısı yapıp kaldırcam tabi hepsini yemeyiz soğuk baklavadan esinlenerek sütle islaticam bklm nasıl olacak ben yemeyeceğim tabiki tartıya kadar
Tamam inşallahAaa bana mı ozendin kızneyse toparla yarın
Sağol canımWaoowww
Erteledim gitti bacım olmayacak böyle
Afiyet olsun canım güzel menü
Yemezler
Afiyet olsun canım güzel menü
Akşam ya çorba ya pilav olmasa imiş daha iyiymiş cnm
Saol cnm
Saol cnm
Saol cnm
Vay anasını full karbon olmuş cnm Afiyet olsun
Yaaa bizde ısırma olayına girdik çok kötü pammugum ya bı de yapma diyince ağlıyor hem suçlu hem güçlü bastırıyor
Afiyet olsun canım güzel01.05 2021
12.00
2 yumurat ile peynirli omlet, 3 zeytin, domates, salatalık, 1 dlm ekmek, 1 tk tereyağı reçel
15.00 sade kahve 6 çilek, küçük muz
19.30 1 kepçe tarhana çorbası , 4 yk et sote, yoğurt, 3 hurma
Su: 2lt
Spor yok ama ben de temizlik kervanına katılanlardanim
Güllaç
1 2 taneyle doyulacak gibi değil ki büyük değil ama yaa gün boyu o anı bekledim ben nasıl yemeseydim kiMuhley inşallah kalorili bir şey değildir zaten geri kalan 3 çeşit karbonhidratlı
Kabaktan da hafif olmuş bence 1 yumurta ne ki
Kurban olduğum 3 lahmacun nedir 2 halka nedirbunlardan sonra 20 sarma az bile geldi pazartesi göreceğiz günahının bedelini şayet bugün hafif geçmezse
Afiyet şifa olsun
Islatılmış nohut mu hurmadan sonra yeni icatgadasını aldığım 1 buçuk güllaç ne full nişasta-şeker çocuktan kalan sebze salatalık meyve filan onları yesen ya anlaşılan regl dönemindesin yarına dikkat pazartesi ara tartıda külahları değişmeyelim
Aaaa olacağı varmış canım tornavida tarzı bir şeyle açılmaz mı ya da boş ver servisi bekle elektrik filan çarpmasın kendi başına iş açma yine
Hallederim inşallahİrmik disinde güzel canım
Çok geçmiş olsun canım, kendini de çok ihmal etme tansiyonun dusmesin
Çok güzel canım afiyet olsun
Güzel canın afiyet olsun
Güzel canım afiyetolsun
Afiyet olsun canım güzel
Çok güzel canm afiyet olsun
Aksam fazla karbonhidrat olmuş canim
Kız bu negözlerim kanadı
Çiğ nohut nasil yedin canım midenin rahatsız etmedi mi
İnşallah servis bulursun canım ya çok zor
Özledik canım nerelerdesinbiralar bildiğin gibi güzel gidiyor çok şükür, cok uzaklasma ama bağımlılık yapıyor burasi
Öyle oldu maalesefAy haklısın canım bak şimdi benim de aklıma hep o adam gelecek
Kız bu ne halka tatlı hemde 2 tane sırf karbon olmuş canim
Gayet güzel canim afiyet olsun . Ooo en iyi spor temizlik
Güzel bence canim nohutları öyle yemenin bir sebebi varmı sevdigindenmi yedin
İns kirilmamistir canim. Garantisi yoksa tanıdık tamirci bulursunuz ins
Güzel canım afiyet olsunKızlar dünkü menümyazarhanim35
Sahur
1 haşlanmış yumurta
Bir dilim peynir
Bir dilim TB ekmeği
Tere roka
İftar
Bir kase yayla çorbası
Bir kase cacık
Bol salata
Ara bir hurma
2 litre su spor yok
Merhaba canım.Mezuniyetten sonra koruma olayı nasıl gidiyor?Zorlanıyor musun?Selamlaaarrr güzel takımımmm sizi çok özlediiim, mezun oldum kayboldum gibi oldu farkındayımama buralarda olmaya devam edeceğim için inş(sizden kopamayacağımı bildiğim ve buranın diyet dışında hayatı da paylaştığımız bir topik olduğunu da bildiğim , hissettiğim için) yazmamıştım ama araya böyle süre girince yine de mahçup oldum,, tam hedefime ulaşamasam da hedefime çok yaklaşmış olmamda başta U UcanSupurge zehram olmak üzere herbirinizin ayrı ayrı emeği hakkı var, yaptığınızı olumlu olumsuz yorumların, diyet dışındaki paylaşımlarımızın, birbirimizi toparlamamızın çok çok önemi var, etkisi var, her birinize ayrı ayrı minmettarım ve sizi çok seviyorum, sizinle bağ kurduğumu biliyordum ama buraya uğrayamadım bu kısa sürede daha da ayrı hissettim, inş hepiniz çok iyisinizdir, aramızda rahatsızlananlar vardı, inş toparlanmışsınızdır,gerçi okuyabildiğim kadar okucam inş geçmişi de, tabii çooook sayfa birikmiş doğal olarak yine de herkes güncel durumunu yazar inş, hepinizi çoook merak ediyorum.
Not:Bu bir veda yazısı değildir, ben yine buralardayııımmm inş
Buradayım inşallahHoş geldin Sefa geldin canım nasılsın iyi misin ? Bu kadar özletme kendini senden sonra yaprak dökümü gibi bu hafta daBeyaz leylak mezun oldu ayrılmayın bir yere hep aramızda olun inşallah
Özlettin kendini gitme bir yere.Gidenler geri kilo alıp dönüyor.En iyisi burada kalmak ben de 80.6 kiloya indim daha 7 leri göremedim ama inşallah haftaya göreceğimSelamlaaarrr güzel takımımmm sizi çok özlediiim, mezun oldum kayboldum gibi oldu farkındayımama buralarda olmaya devam edeceğim için inş(sizden kopamayacağımı bildiğim ve buranın diyet dışında hayatı da paylaştığımız bir topik olduğunu da bildiğim , hissettiğim için) yazmamıştım ama araya böyle süre girince yine de mahçup oldum,, tam hedefime ulaşamasam da hedefime çok yaklaşmış olmamda başta U UcanSupurge zehram olmak üzere herbirinizin ayrı ayrı emeği hakkı var, yaptığınızı olumlu olumsuz yorumların, diyet dışındaki paylaşımlarımızın, birbirimizi toparlamamızın çok çok önemi var, etkisi var, her birinize ayrı ayrı minmettarım ve sizi çok seviyorum, sizinle bağ kurduğumu biliyordum ama buraya uğrayamadım bu kısa sürede daha da ayrı hissettim, inş hepiniz çok iyisinizdir, aramızda rahatsızlananlar vardı, inş toparlanmışsınızdır,gerçi okuyabildiğim kadar okucam inş geçmişi de, tabii çooook sayfa birikmiş doğal olarak yine de herkes güncel durumunu yazar inş, hepinizi çoook merak ediyorum.
Not:Bu bir veda yazısı değildir, ben yine buralardayııımmm inş
kolay gelsin canimGünaydın kızlar bugün camları silmeye kalktık hadi bakalım aksama biyer inşallah
İnşallah o kadarla kalır.Pazar günü iyi bulmuşsunuzTamirci geldi çamaşır makinesinin kapağını aldı gitti.Şimdilik 120 lira istedi bakalım
İnşallah. Babamın tanıdığı varmış ona arattırdım.İnşallah o kadarla kalır.Pazar günü iyi bulmuşsunuz
Saol kuzumHatta birisi tepsisini 40 TL ye aldığını söylemiştisen miydin
Tamam tamam
Afiyet olsun canım güzel
GüZel canım
Tatlıolmasa iyi ama tek öğün neyse hadi
Geçmiş olsun canım
1 dolmayla nasıl doydun ya
Güzel afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım güzel
Güzel canım afiyet olsun
Güzel canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım güzel
Güzel afiyet olsun canım
Saol canımİrmik disinde güzel canım
Çok geçmiş olsun canım, kendini de çok ihmal etme tansiyonun dusmesin
Çok güzel canım afiyet olsun
Güzel canın afiyet olsun
Güzel canım afiyetolsun
Afiyet olsun canım güzel
Çok güzel canm afiyet olsun
Aksam fazla karbonhidrat olmuş canim
Kız bu negözlerim kanadı
Çiğ nohut nasil yedin canım midenin rahatsız etmedi mi
İnşallah servis bulursun canım ya çok zor
Özledik canım nerelerdesinbiralar bildiğin gibi güzel gidiyor çok şükür, cok uzaklasma ama bağımlılık yapıyor burasi
Afiyet olsun canımKızlar dünkü menümyazarhanim35
Sahur
1 haşlanmış yumurta
Bir dilim peynir
Bir dilim TB ekmeği
Tere roka
İftar
Bir kase yayla çorbası
Bir kase cacık
Bol salata
Ara bir hurma
2 litre su spor yok
Ah bu kocalar..Gayet güzel menü canım afiyet olsun
Ayy benim koca da istiyor sürekli arada yapıyorum mecbur misal dün akşam ona sufle yaptım ben hurma yedimzaten her akşam tatlı alıp geliyor Allahtan hazır baklava falan sevmiyorum
Çok güzel canım tebrik ederimÖlçülerim:
Göğüs:100 bir cm küçülme var
Kol:27 aynı
Kalça:110 üç cm gitmiş
Bacak:50 iki cm incelmiş
Bel:86 iki cm incelme
Göbek:97iki cm incelme
Ben de bir aylık durum bu
U UcanSupurge
İnşallah biran önce getirirTamirci geldi çamaşır makinesinin kapağını aldı gitti.Şimdilik 120 lira istedi bakalım
Sağ ol canimkolay gelsin canim
Dur ses etme hafta ici ona güzel bir tatlı yapayım camları siliyor şimdiAh bu kocalar..
Sağol canım inşallahÇok güzel canım tebrik ederimben de aksama doğru alayım ölçüleri
İnşallah biran önce getirir
Sağ ol canim
Dur ses etme hafta ici ona güzel bir tatlı yapayım camları siliyor şimdi
Akşam 1 saat koşar ona göre yesin
3 lahmacunu niye yedin ?1 2 taneyle doyulacak gibi değil ki büyük değil ama yaa gün boyu o anı bekledim ben nasıl yemeseydim ki
Oh oh başlangıçtan bu yana kaç cm oldu acaba ?Ölçülerim:
Göğüs:100 bir cm küçülme var
Kol:27 aynı
Kalça:110 üç cm gitmiş
Bacak:50 iki cm incelmiş
Bel:86 iki cm incelme
Göbek:97iki cm incelme
Ben de bir aylık durum bu
U UcanSupurge
Kesinlikle canım zayıfladın zaten sıkılaşman gerek 57 kilo birinin 40 beden giymesi de ayıp yaniKızlar Ramazan'dan sonra yürüyüş ve sporu yapacağım çok kararlıyım çünkü ölçülerim güzel ama basen kalça yüzünden 38 beden etek olmadı dar geldi belimde yüzüyor ama basene oturuyor.ı kadar aç kaldım işe yarasın bari
Ay hallolur inşallah yaTamirci geldi çamaşır makinesinin kapağını aldı gitti.Şimdilik 120 lira istedi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?