Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Olur mu canım yapıp yememek.. O kadar emek veriyorsun iftarda iki üç tane ye bişey olmaz

Gayet güzel menü canım afiyet olsun
Ayy benim koca da istiyor sürekli arada yapıyorum mecbur misal dün akşam ona sufle yaptım ben hurma yedim zaten her akşam tatlı alıp geliyor Allahtan hazır baklava falan sevmiyorum

Aaa bana mı ozendin kızneyse toparla yarın
Tamam inşallah
Sağol canım
Afiyet olsun canım güzel
Güllaç
1 2 taneyle doyulacak gibi değil ki büyük değil ama yaa gün boyu o anı bekledim ben nasıl yemeseydim ki
Hallederim inşallah
Öyle oldu maalesef
Güzel canım afiyet olsun

Merhaba canım.Mezuniyetten sonra koruma olayı nasıl gidiyor?Zorlanıyor musun?
Hoş geldin Sefa geldin canım nasılsın iyi misin ? Bu kadar özletme kendini senden sonra yaprak dökümü gibi bu hafta da Beyaz leylak mezun oldu ayrılmayın bir yere hep aramızda olun inşallah
Buradayım inşallah

Özlettin kendini gitme bir yere.Gidenler geri kilo alıp dönüyor.En iyisi burada kalmak ben de 80.6 kiloya indim daha 7 leri göremedim ama inşallah haftaya göreceğim

Son düzenleyen: Moderatör:
Saol kuzum

Saol canım

Afiyet olsun canım

Ölçülerim:
Göğüs:100 bir cm küçülme var
Kol:27 aynı
Kalça:110 üç cm gitmiş
Bacak:50 iki cm incelmiş
Bel:86 iki cm incelme
Göbek:97iki cm incelme
Ben de bir aylık durum bu

U UcanSupurge
Çok güzel canım tebrik ederim ben de aksama doğru alayım ölçüleri
Tamirci geldi çamaşır makinesinin kapağını aldı gitti.Şimdilik 120 lira istedi bakalım
İnşallah biran önce getirir
kolay gelsin canim
Sağ ol canim
Dur ses etme hafta ici ona güzel bir tatlı yapayım camları siliyor şimdi

@Fit mutlu anne niyeti bozmuş yiyecek ben sana deyim.
Akşam 1 saat koşar ona göre yesin
1 2 taneyle doyulacak gibi değil ki büyük değil ama yaa gün boyu o anı bekledim ben nasıl yemeseydim ki
3 lahmacunu niye yedin ?
Ölçülerim:
Göğüs:100 bir cm küçülme var
Kol:27 aynı
Kalça:110 üç cm gitmiş
Bacak:50 iki cm incelmiş
Bel:86 iki cm incelme
Göbek:97iki cm incelme
Ben de bir aylık durum bu

U UcanSupurge
Oh oh başlangıçtan bu yana kaç cm oldu acaba ?
Kesinlikle canım zayıfladın zaten sıkılaşman gerek 57 kilo birinin 40 beden giymesi de ayıp yani
Tamirci geldi çamaşır makinesinin kapağını aldı gitti.Şimdilik 120 lira istedi bakalım
Ay hallolur inşallah ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…