- 17 Haziran 2017
- 4.054
- 14.630
- 208
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #439.061
Üzüldüm açıkçası neden böyle yspıyorki kendini de seni de yıpratır inşallah düzelir bakış açısıYok be canim benimki baska b pencereden bakiyo olaya evimin duzensizligi onu rezil etmezdi cunki kiziyla beni kiyas icindedir her zaman acikcasi ben daha becerikliyimdir ona gore kv de iyi biliyo bunu benim en ufak bir duzensizligim onun icin mutluluktur yani arada denetime gelir boyle cat kapi yakinizda iki km var arada yuruyuse ciktim bahanesiyle ama allahta insanin icini biliyoya hic bir zaman daginik halime denk gelememistir
Aynen amannn boşver düşünmemek en iyisiAnladm canım diğer mesajları sonradan okudumda. Aman işte hepsi aynı saçma sapan seyleri kıskanıyolar he diyip geçmek lazm
Sahur yok ama pizza yerine daha az karbonhidratsiz olabilirdi yinede afiyet olsun canım ama canımı cekdirdin haa bendemi yapsam acep2 Mayıs Pazar
Sahur yok
İftar
4 dilim kücük kare pizza
2 bardak ayran
5 6 tane yaprak sarma
Spor yok
2 lt su 3 ü geçer yatana kadar
Şimdide yeşil çay içiyorum sahur yapmam yine
M Melek963 canım süoürgeme katılıyorum gül geç yeni mi evlisiniz zamanla değişir durumlar o da alışacak sana .babamda kıskanç bana değil ama anneme çok çektirdi perdeyi çek yok şuradan görürler yok buradan görürler duyanda kadını evde bikini ile geziyor sanır pijama kısa kol giyiyor sıcakta demediğini bırakmıyor ama alıştı . Çünkü annem sakin sakin onu alıştırdı.erkeklerin inadına inadına yaptın mı daha kötü oluyorlar.bir yolunu buluyoruz işte biz kadınlarBana söylediği zamanda şu an bu durum helal Allah'ın helal kıldığını haram mı yapacsksın seninki daha büyük günah diyordum
Kız senin ekurin ben miydim yoksa kilo yarismacim mıydın bende bilemedim ama seninle bı alakan var ama U UcanSupurge yardım etU UcanSupurge benim ekürim izindemi etiket yapayım dedim ama ismini tam hatırlayamadım nerelerde
Saol canimGüzel menu canım afiyet olsun
Duzelmezzz 13 yillik geliniyim kiziyla ayni yastayim oldum olasi benimle bitmedi yarisi yaristirmasi aman alistim artik 18 inde gelin geldim 14 yil olmus degismemisÜzüldüm açıkçası neden böyle yspıyorki kendini de seni de yıpratır inşallah düzelir bakış açısı
Dört dilim ama kücük avuç içi kadarAylacım 4 dilim pizzaya artık nasıl bir ceza gelir bilemedimyani 3-5 km koşturur seni U UcanSupurge
Güzel02.05.21
Sahur yok
İftar
6 yemek kaşığı etli tava (patates yok )
2 kase cacık
1 dilim kadar ekmek
1 saat arayla
1 Züber
Su 2 olur
Spor yok
U UcanSupurge
Yarın kabak detoksu yapabilir Ramazan’dan ötürü spor dayanamıyorum minnoş yüreğim kıyamıyorAylacım 4 dilim pizzaya artık nasıl bir ceza gelir bilemedimyani 3-5 km koşturur seni U UcanSupurge
U UcanSupurge benim ekürim izindemi etiket yapayım dedim ama ismini tam hatırlayamadım nerelerde
Mübarek günde yapma böyle şeyler hacımSahur yok ama pizza yerine daha az karbonhidratsiz olabilirdi yinede afiyet olsun canım ama canımı cekdirdin haa bendemi yapsam acep
Senin rakibin canımKız senin ekurin ben miydim yoksa kilo yarismacim mıydın bende bilemedim ama seninle bı alakan var ama U UcanSupurge yardım et
Yaa bayılıyorum bu kadınaYasemin Sakallıoğlu, Instagram: "Tam kapanmada kendini yemeye verenlerin duası😂 #challenge"
465K likes, 15K comments - yasemoz88, May 2, 2021: "Tam kapanmada kendini yemeye verenlerin duası😂 #challenge".www.instagram.com
Sen benim ekürimsinKız senin ekurin ben miydim yoksa kilo yarismacim mıydın bende bilemedim ama seninle bı alakan var ama U UcanSupurge yardım et
Amin ecmainYasemin Sakallıoğlu, Instagram: "Tam kapanmada kendini yemeye verenlerin duası😂 #challenge"
465K likes, 15K comments - yasemoz88, May 2, 2021: "Tam kapanmada kendini yemeye verenlerin duası😂 #challenge".www.instagram.com
Yaa bayılıyorum bu kadına
Yarabbi dolap ötüyor vicdanımın sesi ötüyorAmin ecmain
Yap ben yandım sende yanAynen amannn boşver düşünmemek en iyisi
Sahur yok ama pizza yerine daha az karbonhidratsiz olabilirdi yinede afiyet olsun canım ama canımı cekdirdin haa bendemi yapsam acep
Aynen canım
He valla hemen unuttu beni
Unutmaz da rekabet liste eküri spor derken kafası karışmış kızcağızınHe valla hemen unuttu beni
Afiyet olsun Güzel menü bence canim02.05.2021 menü
13.30
Sade Türk kahvesi
15.10
Bir bardak kefir
16/00
Sade Türk kahvesi
17.30
Bir kase köz domates çorbası
1 kase limonlu brokoli salatası
4 yk Nar ekşili tavuk
Su:2.5 litre
Ooo baya iş yapmissiniz canim ağız tadıyla oturun evinizde canim.Kızlar 2 gündür temizlik yapıyoruz aşırı yoruldummutfak dolabı iç dış temizledim , bütün camları sildik tül perde yikadık , wc banyo , ev sil süpür toz al , 3 makina çamaşır , ütü, duş al kızı yıka derken çok şükür isim bitti rahatça oturup çay jcecegim , yarın da aşırı yoğun olacak cumaya görünen 100 den fazla Ası Randevusu vardı ve yarın eksik sayıyla çalışacağız inşallah seri bir şekilde ilerler yığılma olmaz biz de gerilmeyiz
Gayet güzel canim afiyet olsun02.05.2021
Sahur
2 catal mantarli omlet, 1 dlm peynir, 5 zeytin, domates, salatalık, 1 tk receL, 1 dlm ekmek
İftar
1 kepçe tarhana çorbası, 3 yk et sote, salata, 3 hurma
Su: 2 lt
Güzel menü canim afiyet olsun2 Mayıs menüm
Sahur:
4 mantar
kk beyaz peynir
1dilim tambugday ekmeği
İftar:
1kepce tarhana çorbası
8 YK biber (yeşil ve kapya tavada az yağlı)
Bir kase Yoğurt
1dilim ekmek
Az lahana turşusu
Su:3 litre
Spor henüz yok
U UcanSupurge
Et oranı fazla gibi canim afiyet olsun.2 Mayıs Pazar
Sahur
1 yağda yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
Domates salatalık
3/1 yufka
1 yenidünya
2 ceviz
Rezenell-biberiyeli çay
1 lt su
İftar
3 hurma
1 kepçe buğdaylı yoğurt çorbası
3 adana, 2 kuzu sarma, 1 köfte
Bol Salata
2 bardak limonata şeker oranı çok azdı
Su 2 lt olur
Spor 40 dk orta tempo yürüyüş(açık hava)
Oğlan durursa bantta da yürüyecem biraz daha
Güzel menü canim afiyet olsunBende iki günlük menümü yazayim
1 mayıs
Sahur
1.5 h.yumurta
2 dilim peynir
1 hurma
Domates salatalik
Yesillik
1 hurma 1 kayısı
3 4 kaşık keten tohumlu
Chia li yoğurt
Iftar
Peynirli kabak sandal
3 4 kaşık ıspanak
Salata
1 kepçe mercimek çorbası
Su 2.5 litre
U UcanSupurge
Güzel menü canim afiyet olsun2 mayıs
Sahur
1.5 h.yumurta
3 dilim peynir
Domates
Salatalik
Yesillik
1 hurma 1 kayısı
3 4 kaşık keten tohumlu chiali yoğurt
Iftar
Peynirli kabak sandal
2 kepçe mercimek çorbası
4 kaşık ıspanak
Salata
Iki günde ayni menü
Iftardan sonra
Sütlü tarçınlı türk kahvesi
avuç içi k.çekirdeği
Avuç içi kuruyemiş
Su 3 litre olur
U UcanSupurge
Gayet güzel bence canim afiyet olsun2 Mayıs
15.30
4 yk bulgur pilavı
6 yk fırında kabak/patlıcan
2 yk kaşığı et sote
1 kase yoğurt
1 portakal
1 kivi
su: 2 lt
Güzel bence canim miktarlar az dengelemistir2 Mayıs
sahur
1 dilim ekmek
domates
salatalık
hoşaf suyu
iftar
bir kase tarhana çorbası
bir kaşık nohut (dünden kalan)
2 küçük biber dolması
salata
2 litre su
Pizza zaten varmış sarma olmasaymis iyiymis2 Mayıs Pazar
Sahur yok
İftar
4 dilim kücük kare pizza
2 bardak ayran
5 6 tane yaprak sarma
Spor yok
2 lt su 3 ü geçer yatana kadar
Şimdide yeşil çay içiyorum sahur yapmam yine
Güzel bence canim02.05.21
Sahur yok
İftar
6 yemek kaşığı etli tava (patates yok )
2 kase cacık
1 dilim kadar ekmek
1 saat arayla
1 Züber
Su 2 olur
Spor yok
U UcanSupurge
Öyle olmuş sanırım canim siz yazınca farkettimilav biraz fazla olmuş sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?