- 30 Ocak 2013
- 29.604
- 44.183
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #439.481
burasıda çok sıcak hava ısındıkça tansiyonum oynuyor iyice resmenTakım ve liste sorumluluğunu unutma canım hepimiz aynı durumdayız hele burda hava kapalı yağmurlu iyice darlanıyorum
alta not olarak yazdım canımBu yemiş halin miafıyet bal şeker olsun ben abartı bişey gormedım
Evet gerçekten spor olarak , rejim olarak aşırı yükleniyorsun ortalamanın üzerinde spor yapıyorsun hatta bana kalırsa yaktıklatın yediklerinden fazla bileD’un gece eve gece doktoru cagirdik tansiyonum dusukmus tekrar kan tahlili verdi mide bulantim karin agrim gecmisim ilac yazdi bi ton kim kullancaksaama ben nedenini az cok biliyom rejim ramazan derken dengemi bozdum sporada yuklendim son zamanlarda bnce o yuzden
Allah kolaylık versin biz uzaktayız senede 1 ay kadar bir arada kalıyoruzEvet 4 görümcem ve kayınvalidem kayinpederim hep birdikde yaşıyoruz 1 görünce de evli
Bana da yazÜtü spor sayılsın dk puanı 10 olsun
Evde olmaktan ötürü mü başka bir şeye mi sıkkınsındün ben pek giremedim canım sıkıntıdan kendmi yicem az daha
Köftenin üzerine ıslatıp sıktığım yağlı kağıt örtüyorum patatesler üzeri açık kalıyor patatesler kızarmaya yakın köftelerin üzerindeki yağlı kağıdı alıyorum dışı çok kurumamış oluyor böyleceHello kızlar, menulerde neler var, kofte pattis yapıyım dıyorum kocam bey cok severlakin fırında pek sevmese de fırında yapayım bareee, ya fırında niye gusel olmuyo köfte ,var mı bi puf noktası
Alttaki kısma kadar hiç bir sorun yoktu gerçekten çok fazla aynı gün için lütfen dikkat et iki günümüz kaldı şurada04.05.2021 menü
13.00
Sade Türk kahvesi
14.00
Yulaf lapası
16.00
Kefir
18.35
Bir kase hünkar çorbası
1 tabak köz patlıcanlı salata
2 adet köfte ( normalde de az ekmek içi ile yoğuruyorum köfteyi )
Yemekten sonra biraz fırında patates ekler ve bisküvi pastası yedimevde böyle tıkılı kaldıkça yiyesim geliyor benim
Su:3 litre
Kayınvalidem de çok sıcak olduğunu söylüyor yasaklar bitince geliyor gönlümün efendisiburasıda çok sıcak hava ısındıkça tansiyonum oynuyor iyice resmen
evde olmaktan canım o kadar iş görüşmesine gittim kapanmanın olacağı perşembe günü bile iş görüşmesine gittim ama yokEvet gerçekten spor olarak , rejim olarak aşırı yükleniyorsun ortalamanın üzerinde spor yapıyorsun hatta bana kalırsa yaktıklatın yediklerinden fazla bile
Allah kolaylık versin biz uzaktayız senede 1 ay kadar bir arada kalıyoruz
Bana da yazyarım saat kadar yaptım
Evde olmaktan ötürü mü başka bir şeye mi sıkkınsın
Köftenin üzerine ıslatıp sıktığım yağlı kağıt örtüyorum patatesler üzeri açık kalıyor patatesler kızarmaya yakın köftelerin üzerindeki yağlı kağıdı alıyorum dışı çok kurumamış oluyor böylece
Alttaki kısma kadar hiç bir sorun yoktu gerçekten çok fazla aynı gün için lütfen dikkat et iki günümüz kaldı şurada
izmir maalesef bahar gelmeden yaza atlıyorKayınvalidem de çok sıcak olduğunu söylüyor yasaklar bitince geliyor gönlümün efendisi
Üzülme belki kabul edildiğin iş görüşmeleri bile yasak sonrasına erteledi belli mi olurevde olmaktan canım o kadar iş görüşmesine gittim kapanmanın olacağı perşembe günü bile iş görüşmesine gittim ama yokne dönüş var ne olumlu olumsuz bir şey mesela biri soruyor çalışıyor musun diye çalışmıyorum deyince ikinci sorduğu soru nasıl geçiniyorsun oluyor . rencide olmaya başladım artık
Burda da kış için aynısı geçerli yaz yok çünkü bahar var bizdeizmir maalesef bahar gelmeden yaza atlıyor
Haklisin canim biraz ara vermem gerekiyoCanım spora biraz ara ver istersen sağlık herşeyden önemli ramazan bitimine ne kaldı şurda dün bende yapmadım bugün iftardan sonra insAllah yaparım
Saol canim haklisinÇok geçmiş olsun canım diyet miyet yapılır ama sağlık bulunmaz hedef kilona gelirsin elbet çok yüklenme kendine
Evet gunluk dortyuz besyiz kalori yakiyorum ip ve adim sayima gore dogruysa adim sayarim da ve ipimdede kalori gostergesi var buna ragmen gram gram gitti sukur cok az kaldi hedefeEvet gerçekten spor olarak , rejim olarak aşırı yükleniyorsun ortalamanın üzerinde spor yapıyorsun hatta bana kalırsa yaktıklatın yediklerinden fazla bile
bilmiyorum canımÜzülme belki kabul edildiğin iş görüşmeleri bile yasak sonrasına erteledi belli mi olur
Burda da kış için aynısı geçerli yaz yok çünkü bahar var bizde
Bence gayet iyi veriyorsun boşuna kendini üzme detoks vs ye ihtiyacın yok hiç girme bi daha detoks sonrası benim bütün diyet motivasyonum bitmiş olurdu benlik değil yani hiçHaklisin canim biraz ara vermem gerekiyo
Saol canim haklisin
Evet gunluk dortyuz besyiz kalori yakiyorum ip ve adim sayima gore dogruysa adim sayarim da ve ipimdede kalori gostergesi var buna ragmen gram gram gitti sukur cok az kaldi hedefe
Yasaktan dolayı iş azdır belki de yasak sonrasına ertelediler alımlarıbilmiyorum canımevimin karşısında iş buldum arada bir anacadde var birde en fazla 10 dk yürüme mesafesi. perşembe günü aradı adam. yasaklarda çıkabiliyor musunuz dedi. malum çalışmıyorum sokağa çıkma yasağım var dedim. tamam ben şuan yoldayım yarın arıcam sizi dedi. cuma arayacaktı sözde ama ses seda yok
Vallahi menüde ne var bilmiyorum canımHello kızlar, menulerde neler var, kofte pattis yapıyım dıyorum kocam bey cok severlakin fırında pek sevmese de fırında yapayım bareee, ya fırında niye gusel olmuyo köfte ,var mı bi puf noktası
Yemekten sonrakileré kadar çok güzeldi canım, evet evde olmak zor ama suan çoğu kişi evde zaten, insallah kısa zamanda güzel bir iş bulursun04.05.2021 menü
13.00
Sade Türk kahvesi
14.00
Yulaf lapası
16.00
Kefir
18.35
Bir kase hünkar çorbası
1 tabak köz patlıcanlı salata
2 adet köfte ( normalde de az ekmek içi ile yoğuruyorum köfteyi )
Yemekten sonra biraz fırında patates ekler ve bisküvi pastası yedimevde böyle tıkılı kaldıkça yiyesim geliyor benim
Su:3 litre
Hakkinda hayirlisi olsun canim vardir kismetin biryerlerde uzulme zor b. Surecten geciyoz cok ii anliyorum ama gecicek oyle dusunevde olmaktan canım o kadar iş görüşmesine gittim kapanmanın olacağı perşembe günü bile iş görüşmesine gittim ama yokne dönüş var ne olumlu olumsuz bir şey mesela biri soruyor çalışıyor musun diye çalışmıyorum deyince ikinci sorduğu soru nasıl geçiniyorsun oluyor . rencide olmaya başladım artık
Yok detox benimde isim degil hep baslamisidir yarim yamalak yapmisimdir sonrasinda daha bir kotu oluyorumBence gayet iyi veriyorsun boşuna kendini üzme detoks vs ye ihtiyacın yok hiç girme bi daha detoks sonrası benim bütün diyet motivasyonum bitmiş olurdu benlik değil yani hiç
Valla niyetli degilim komsum sicak pisi getirmisti oglen onu yedim midem donuyo halen yattim cocukla wcye gitmiyim diye yoksa gerisi malum aksama cicuklara ton balikli moricette yaparim bnde sadzce yogurt yemeyi dusunuyorum en iyi o geliyo serin serinHello kızlar, menulerde neler var, kofte pattis yapıyım dıyorum kocam bey cok severlakin fırında pek sevmese de fırında yapayım bareee, ya fırında niye gusel olmuyo köfte ,var mı bi puf noktası
3-5 ilan var ama onlarda genelde izmire 1.5 saat uzaklıkta ilçelerde vs . çoğununda servisi yokYasaktan dolayı iş azdır belki de yasak sonrasına ertelediler alımları
inşallah cnımVallahi menüde ne var bilmiyorum canımköydeyiz bugün çalışmıyorum aksama ne yapacağız onu da bilmiyorum ben fırında yapmam köftesi genelde tost makinasında ya da yağsız tavada yapıyorum
Yemekten sonrakileré kadar çok güzeldi canım, evet evde olmak zor ama suan çoğu kişi evde zaten, insallah kısa zamanda güzel bir iş bulursun
inşallah canımHakkinda hayirlisi olsun canim vardir kismetin biryerlerde uzulme zor b. Surecten geciyoz cok ii anliyorum ama gecicek oyle dusun
Süpürgem harika bir püf noktası geçen köfte yaptım kurudu ya deneyeceğimEvet gerçekten spor olarak , rejim olarak aşırı yükleniyorsun ortalamanın üzerinde spor yapıyorsun hatta bana kalırsa yaktıklatın yediklerinden fazla bile
Allah kolaylık versin biz uzaktayız senede 1 ay kadar bir arada kalıyoruz
Bana da yazyarım saat kadar yaptım
Evde olmaktan ötürü mü başka bir şeye mi sıkkınsın
Köftenin üzerine ıslatıp sıktığım yağlı kağıt örtüyorum patatesler üzeri açık kalıyor patatesler kızarmaya yakın köftelerin üzerindeki yağlı kağıdı alıyorum dışı çok kurumamış oluyor böylece
Alttaki kısma kadar hiç bir sorun yoktu gerçekten çok fazla aynı gün için lütfen dikkat et iki günümüz kaldı şurada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?