Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım spora biraz ara ver istersen sağlık herşeyden önemli ramazan bitimine ne kaldı şurda dün bende yapmadım bugün iftardan sonra insAllah yaparım

Evet 50 günde baya iyi bi kilo verdim
Evet 4 görümcem ve kayınvalidem kayinpederim hep birdikde yaşıyoruz 1 görünce de evli
Aynen ekürim dikkat ediyorum eşim baklava almıs yemedim hic kızdım alma diye adama oda yazık canım çekti napıyım millet al der bizimki alma diye kızıyor diyo
Böyle devam ekurim
Benim eşimde alıp duruyo alma diyom sen diyettesindiye bizdeki diyetteyiz diyo
Bence iyi gündüzde baya bı iş yaptinya afiyet olsun canım

Çok geçmiş olsun canım diyet miyet yapılır ama sağlık bulunmaz hedef kilona gelirsin elbet çok yüklenme kendine

4 görümce sen ve kv .bir evde 6 kadın herkes zor olduğunu söyleyecektir ama benim aklıma bu evde gır gır sohbet bitmez geldi sizin konuya komşuya başka arkadaşa ihtiyacınız kalmaz zaten

Aynen öyle valla canım Birazda psikolojik olarak yemiycem diye beyne kabul ettirmek lazım bence ben asla dayanamazdım şimdi yemiyorum canım istemiyor

Oyyy 4 görümce ve kv mi Allah sabır versin ekürim
Aynen alıyo erkekler dayanamıyo onlar yiyo yiyo biz şişiyoz

Güzel canım afiyet olsun
Güzel canım afiyet olsun
Yaaa yeme kuzum yeme canım bak kontrollü gitmeye çalış yazık değil mi ? Her cuma tatil canım eğer fazla kacmissà dengelemeye calis

Bursa'da yasiyoruz canım,dağin dibinde.En ürkütücü olan fare,hem çok tiksinirim hem de huylanirim,böceğe razıyım yani

04.05.2021 menü

13.00

Sade Türk kahvesi

14.00

Yulaf lapası

16.00

Kefir

18.35

Bir kase hünkar çorbası

1 tabak köz patlıcanlı salata

2 adet köfte ( normalde de az ekmek içi ile yoğuruyorum köfteyi )

Yemekten sonra biraz fırında patates ekler ve bisküvi pastası yedim evde böyle tıkılı kaldıkça yiyesim geliyor benim

Su:3 litre

Bu yemiş halin mi afıyet bal şeker olsun ben abartı bişey gormedım

Evde sıkıntıdan habire atıştırıyorum maalesef bu hafta artı çıkacağım belli bugün den itibaren tekrar düzenli beslenmeye çalışacağım
Takım ve liste sorumluluğunu unutma canım hepimiz aynı durumdayız hele burda hava kapalı yağmurlu iyice darlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…