- 14 Mart 2021
- 1.202
- 5.783
- 108
- 35
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #439.461
Gucum varsa yapicam yoksa zorlamiycam niyetli oldugum gunler spor yaparken cok zorlaniyorum haklisingecmis olsun canim
en azindan ramazan boyunca spora ara mi versen
zaten 1 hafta kaldi
Canım spora biraz ara ver istersen sağlık herşeyden önemli ramazan bitimine ne kaldı şurda dün bende yapmadım bugün iftardan sonra insAllah yaparımD’un gece eve gece doktoru cagirdik tansiyonum dusukmus tekrar kan tahlili verdi mide bulantim karin agrim gecmisim ilac yazdi bi ton kim kullancaksaama ben nedenini az cok biliyom rejim ramazan derken dengemi bozdum sporada yuklendim son zamanlarda bnce o yuzden
Evet 50 günde baya iyi bi kilo verdim20 günde 80 kilodan 73lere düştün bunu da düşün
Enteresanbattaniyelerin olduğu yerde banyo yapmak sizinle mi yaşıyor ?
Güzel canım yine miktarlar az olmasına rağmen akşam karbonhidrat ağırlıklı
Şimdi nasılsın? Düzeldin mi bari ?
Böyle devam ekurimAynen ekürim dikkat ediyorum eşim baklava almıs yemedim hic kızdım alma diye adama oda yazık canım çekti napıyım millet al der bizimki alma diye kızıyor diyo
Bence iyi gündüzde baya bı iş yaptinya afiyet olsun canım4 Mayıs menü
Sahur 00.00
Mantarlı yumurta
Labne
İki dilim kaşar
2 zeytin
Bol yeşillik, domates,salatalık
İftar 19.36
7 8 tane çig köfte
4 kasık etli nohut
2 bardak ayran
Bol salata
21.00
Şekersiz 2 bardak cay
7 8 badem
7 8 antep fıstığı
Şimdide iki üc çig köfte daha yedim sahur yapmam büyük ihtimalle yapsamda hafif olur
3 lt su spor yok
Çok geçmiş olsun canım diyet miyet yapılır ama sağlık bulunmaz hedef kilona gelirsin elbet çok yüklenme kendineD’un gece eve gece doktoru cagirdik tansiyonum dusukmus tekrar kan tahlili verdi mide bulantim karin agrim gecmisim ilac yazdi bi ton kim kullancaksaama ben nedenini az cok biliyom rejim ramazan derken dengemi bozdum sporada yuklendim son zamanlarda bnce o yuzden
Cocuk pesine mecbur geziyom 9.ay da okula basliycak biraz nefes alirim belki asiri hareketli ve bana duskun yattim yerde oyuncuklarini alip ustumde araba suren bi cocuk
4 görümce sen ve kv .bir evde 6 kadın herkes zor olduğunu söyleyecektir ama benim aklıma bu evde gır gır sohbet bitmez geldiEvet 50 günde baya iyi bi kilo verdim
Evet 4 görümcem ve kayınvalidem kayinpederim hep birdikde yaşıyoruz 1 görünce de evli
Böyle devam ekurim
Benim eşimde alıp duruyo alma diyom sen diyettesindiye bizdeki diyetteyiz diyo
Bence iyi gündüzde baya bı iş yaptinya afiyet olsun canım
Aynen öyle valla canımGeçmiş olsun canım şimdi nasılsın ?tansiyonunu ölçtüm mü düşmüş olabilir.
Sahur az olmuş gibi.Spor yapmamış hali bile 5000 adım
Daha önce sormuş olabilirim canım hatırlamadım nerede yaşıyorsunuz ?sıcak iklimli yerlerin böcekleri devasa oluyor.Daha önce İzmir'de yaşadım gece pencereyi açıp uyuyordum sıcaktan kocaman kanatlı bir hamam böceği geldi yastığıma kondu çığlık atarak kaçtım odadan çıkarana kadar neler çektik aynı böceklerden Antalya da da var üstelik börtü böcekli yeşillikli bir yer olmasına da gerek yok şehrin merkezinde apartmanın içinde devasa böcekler ve farelerle karşılaşabilirsiniz
Ben de tatlı olayını aştığımı düşünüyordum unuttum artık ı kadar düşkün değilim diyordum hurma keser diyordum ama ahhh ahhh durum öyle değilmiş dün 2 tane eti canga gömdüm akşam çayında
Koronanın çaresi yakalanmamak diyor ya bakan tatlı bağımlılığının çaresi yememekher gün canım istiyor diyetteyken canım çekmiyordu ne zamanki 2 gün üst üste yedim artık her gün istiyor resmen sigara bağımlılığından kötü
Ay evet ya ben de çok güldüm @gulsum462 belki de dediğin gibidir kocam bey de kocam bey
Oyyy 4 görümce ve kv mi Allah sabır versin ekürimEvet 50 günde baya iyi bi kilo verdim
Evet 4 görümcem ve kayınvalidem kayinpederim hep birdikde yaşıyoruz 1 görünce de evli
Böyle devam ekurim
Benim eşimde alıp duruyo alma diyom sen diyettesindiye bizdeki diyetteyiz diyo
Bence iyi gündüzde baya bı iş yaptinya afiyet olsun canım
Güzel canım afiyet olsun4 Mayıs menüm
Sahur:
Yarım açma
Çeyrek kk peynir
Şekersiz çay
İftar:
1 kepçe mercimek çorbası
2 parça fırında sebzeli tavuk (patates yok)
Salata
Ara:4 kuru kayısı (kabızlıkla mücadele)
Su:2.5 litre
Spor:90 dk yürüyüş
270 puan
U UcanSupurge G Goklerce
Güzel canım afiyet olsun04.05.21
10.40
Filtre kahve ve diyet bar
13.00
1 kase yoğurtlu çorba buğdaylı
15.30
2 küçük boy turna balığı
Salata
1 dilim ekmek
17.00
8 yeni dünya
19.35
1 kepçe yoğurtlu çorba
2 parça kemikli tavuk fırında
3 kaşık bulgur pilavı
Su 3 L
2 bardak bitki çayı
Spor yok yine bıktım bu durumdan ama evin içinde benim oğlanla zor
U UcanSupurge
@gulsum462
Yaaa yeme kuzum yeme canımGeçmiş olsun canım şimdi nasılsın ?tansiyonunu ölçtüm mü düşmüş olabilir.
Daha önce sormuş olabilirim canım hatırlamadım nerede yaşıyorsunuz ?sıcak iklimli yerlerin böcekleri devasa oluyor.Daha önce İzmir'de yaşadım gece pencereyi açıp uyuyordum sıcaktan kocaman kanatlı bir hamam böceği geldi yastığıma kondu çığlık atarak kaçtım odadan çıkarana kadar neler çektik aynı böceklerden Antalya da da var üstelik börtü böcekli yeşillikli bir yer olmasına da gerek yok şehrin merkezinde apartmanın içinde devasa böcekler ve farelerle karşılaşabilirsiniz
Ben de tatlı olayını aştığımı düşünüyordum unuttum artık ı kadar düşkün değilim diyordum hurma keser diyordum ama ahhh ahhh durum öyle değilmiş dün 2 tane eti canga gömdüm akşam çayında
Koronanın çaresi yakalanmamak diyor ya bakan tatlı bağımlılığının çaresi yememekher gün canım istiyor diyetteyken canım çekmiyordu ne zamanki 2 gün üst üste yedim artık her gün istiyor resmen sigara bağımlılığından kötü
Ay evet ya ben de çok güldüm @gulsum462 belki de dediğin gibidir kocam bey de kocam bey
Bursa'da yasiyoruz canım,dağin dibinde.En ürkütücü olan fare,hem çok tiksinirim hem de huylanirim,böceğe razıyım yaniGeçmiş olsun canım şimdi nasılsın ?tansiyonunu ölçtüm mü düşmüş olabilir.
Aynen aynen keşke en baştan taktirip öyle girseymisiz,neyse artık daha fazla gecikmeden taktiricaz artik.Sen komple taktir bence yoksa yazın camları açamazsın
dün ben pek giremedim canım sıkıntıdan kendmi yicem az daha
Katılıyorummm oyum evett,Ütü spor sayılsın dk puanı 10 olsun
Bu yemiş halin mi04.05.2021 menü
13.00
Sade Türk kahvesi
14.00
Yulaf lapası
16.00
Kefir
18.35
Bir kase hünkar çorbası
1 tabak köz patlıcanlı salata
2 adet köfte ( normalde de az ekmek içi ile yoğuruyorum köfteyi )
Yemekten sonra biraz fırında patates ekler ve bisküvi pastası yedimevde böyle tıkılı kaldıkça yiyesim geliyor benim
Su:3 litre
Takım ve liste sorumluluğunu unutma canım hepimiz aynı durumdayız hele burda hava kapalı yağmurlu iyice darlanıyorumEvde sıkıntıdan habire atıştırıyorum maalesef bu hafta artı çıkacağım bellibugün den itibaren tekrar düzenli beslenmeye çalışacağım
Alttaki notu görmedin sanırsam fırında patates, ekler , bisküvi pastasından bahsetmişBu yemiş halin miafıyet bal şeker olsun ben abartı bişey gormedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?