Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bildiğim kadarıyla yok canım İstanbul veya İzmir aktarmalı var diye biliyorum ben
Yok detox benimde isim degil hep baslamisidir yarim yamalak yapmisimdir sonrasinda daha bir kotu oluyorum
Şurda 3 kilon kaldı ne gerek var yıpratma kendini
3-5 ilan var ama onlarda genelde izmire 1.5 saat uzaklıkta ilçelerde vs . çoğununda servisi yok
Yol seni çok yorar canım kayınpederim gardiyan bi ara foçaya görevlendirdiler yol yüzünden emeklilik dilekçesini verecekti neyse ki geri döndü Bayraklı’ya neredeyse sabah ezanında yola çıkıyordu Foçaya gitmek için

bende bayraklıdayım canım. yol uzun hastalansan izin alıp dönemezsin. birşey olsa servisi kaçırsan zor

Yemekten sonrakiler olmasaydı güzelmiş cnm toparlan evden çıktığımızda kilo almışız demek yerine kilo verdik deriz
Bayram kilolarınızı çok merak ediyorum
Bende bende Ramazan'dan kaç kg eksi ile cikicam meraktayim ramazan başında 87.5tum

4 görümce sen ve kv .bir evde 6 kadın herkes zor olduğunu söyleyecektir ama benim aklıma bu evde gır gır sohbet bitmez geldi sizin konuya komşuya başka arkadaşa ihtiyacınız kalmaz zaten
Genelde öyle olmuyo onlar sürekli ders çalışıyor bende genel olarak oğlumla uğraşıyorum sadece yemeklerde bir ararya geliyoruz ve temizliklerde
Oyyy 4 görümce ve kv mi Allah sabır versin ekürim
Aynen alıyo erkekler dayanamıyo onlar yiyo yiyo biz şişiyoz
Sağol canım benim
Bence en iyisi uzak olmak sence ?

Ya sen adın gibi melek olmalısın ben coktan tırkatmıştım
Genelde öyle olmuyo onlar sürekli ders çalışıyor bende genel olarak oğlumla uğraşıyorum sadece yemeklerde bir ararya geliyoruz ve temizliklerde

Sağol canım benim

Çok geçmiş olsun canım benim. Kızlarda demiş zaten sporu biraz ertelemen iyi olacak belkide
Hello kızlar, menulerde neler var, kofte pattis yapıyım dıyorum kocam bey cok sever lakin fırında pek sevmese de fırında yapayım bareee, ya fırında niye gusel olmuyo köfte ,var mı bi puf noktası
Kocişide kocişi afiyet olsun Güzel menü canim
Yemekten sonrakiler olmamış kızlarda demiş zaten canim
Kayınvalidem de çok sıcak olduğunu söylüyor yasaklar bitince geliyor gönlümün efendisi
Ha haaa geçenlerde temizlik yapmıştım degilmi. Gezip gidecekmi doğuma kadar kalacakmi canim

Hahaha lafta işte... Cocuktan sonra kocişi takan yok aşk 3 yılmış bebegım geçti bizden

Nasıl bir yer bilmiyorum hiç gitmedim oraya ama açık cezaevi orda üretilen süt,peynir, zeytin, zeytinyağı vs getiriyordu Focce marka güzeldi
Biliyorum canım açık ceza evi :) yazlığa giderken otobandan geçiyoruz onun kenarında görünüyor oradan biliyorum bende

Elbette uzak olmak canım yılda bir ay kadar sürede bile gerildiğim çok nokta oluyor sayılı gün diye sabrediyorum hep
Ha haaa geçenlerde temizlik yapmıştım degilmi. Gezip gidecekmi doğuma kadar kalacakmi canim
Yok canım köyde Ev yaptırdılar geçen yıl yazın soba yakılan bi köy düşün öyle serin Yazın İzmir’in sıcağından kaçmak için köyde kalıyorlar bizde de bi müddet kalırlar biz de köye gidip kalırız 3 saat köy bize
Süpürgem niran gelmeyecek mi artık hiç,ben o devir sürecını yada yazısmasını kaçırdum galıba, merak edıyorum onu da , inş hersey yolundadır hayatında ..
Şöyle canım bana devretmek istedi fakat Doğum ve sonrası süreçte buraya çok sık gelemem biliyorum boşuna devralmış olurdum doğuma kadar ben idare edeceğim ondan sonra Niran gelirse takım devam eder gelmezse muhtemelen kapatılır devralacak biri olmazsa o yüzden ekime kadar mezun olun diyorum kızlara
OoooAllah kavustursun,gozunaydın temixliğe neden başladıgın şimdi anlaşıldı
Doğru tahmin
Biliyorum canım açık ceza evi :) yazlığa giderken otobandan geçiyoruz onun kenarında görünüyor oradan biliyorum bende
Ama güzel bi yermiş kayınvalidem ile balık yemeye gitmişlerdi beğenmişti kayınvalidem

Ah ah inşallah normale döneriz biran önce şu virüs biter de ben totoyu kaldıramıyorum bişey yemesem de depresyona girdim koca da yok

Foça güzel canım ama ceza evi taaa dağın tepesinde kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…