Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ah ah inşallah normale döneriz biran önce şu virüs biter de ben totoyu kaldıramıyorum bişey yemesem de depresyona girdim koca da yok
Sağ Salim gelir inşallah canım ne zaman bitiyordu görevlendirmesi ?
Foça güzel canım ama ceza evi taaa dağın tepesinde kalıyor
Yazık kayınpederim 1 yıl gitti geldi öyle 61 yaşında küçük görümcem Üniversite son sınıf o okulu bitirip işe başlasın öyle emekli olacağım diye direndi durdu

Kızlar yapmayın Allah aşkına diyetinizi emeğinizi boş etmeyin önce kendiniz sonra burada emek veren takım için

Kızlar yapmayın Allah aşkına diyetinizi emeğinizi boş etmeyin önce kendiniz sonra burada emek veren takım için
2 ay sonra tayin canım ama ben çok sıkıldım bu durumdan evin içinde de dura dura bunaldım oysa ne hayallerle gelmiştim
Zaten stres yapıyorum kilo veremiyorum diye stresten de yiyorum geri kısır döngüdeyim çok bunaldım çooookkkkkk

Kızlar aranızda lazer epilasyon yaptıranınız varsa bana fikir verebilir mi
Ben de pko var yüzümde aşırı tüylenme var bacaklarım kollarım diğer yerlerde çok fazla şikayetim var bıktım bu durumdan bana hangi yöntemi önerirsiniz sizce ne yapmalıyım

5 may. Çarşamba
Sahur
1.5 h.yumurta
Domates Salatalik Yesillik
2 kayısı 1 hurma
3 4 dilim peynir
3 kaşık Yoğurt chia keten tohumu

Iftar
3 4 dilim karnabahar graten
Salata

Ara
Sütlü türk kahvesi
1 avuç k çekirdeği
1 avuç kuruyemis
2 parça bitter
Ara öğün
Henüz yemedim ama yiyecegim
rutin yediklerim
Su da 3 litre olur
U UcanSupurge

Haticem son durumun nedir

Kayınvalidem de çok sıcak olduğunu söylüyor yasaklar bitince geliyor gönlümün efendisi
Senin yoğunluğunda onların gelmesiyle başlıyor desene.

Canim listedesin daha dikkatli olsan keşke. Bak ben listeyi olumsuz etkilerim diye yoğurt corbami bile içemedim. Pirinçten dolayı. Bu hafta cok fazla kacamak yaptin. Hem kilo veremiyorum diye strese gireceğine azıcık nefsini strese koy o stres yapsin

Olmuyor ya gün geçtikçe kötü oluyorum

iyi dayanmış kayınpederin 1.5 saat yol hemen hemen. 1.5 saat de geliş günde 3 saat resmen

5 Mayıs Çarşamba
Sahur
1 dilim pide
1 yumurta yağda
6 zeytin
2 ceviz
Domates, salatalık
1dilim peynir
2cilek 2 yenidünya
1 buçuk lt su

İftar
3 minik yaş hurma
2 kepçe bamya çorbası
3 kaşık tavuklu mantar sote
Salata
1 dilim ekmek

2 minik lokum (eşim almış yeni tadına baktık)

Su 2lt olur
Spor şimdilik yok

Kilo veremiyorsun değil gayet de takımdaki birçok kişiye göre çok hızlı ve güzel veriyorsun üstelik sporsuz yani canım olmaz böyle diyette bi düzen oturtmak şart özellikle listede bulunuyorsan derecenin takım üzerinde o kadar büyük motivasyon etkisi var ki kaç gün oldu toparlanmanı rica ediyorum bari yarına dikkat et artı gelip hem kendi hem takım motivasyonunu düşürmeni istemiyorum elinden geleni yapıp artı veya sabit gelenlere asla lafım yok fakat listede olduğunu bile bile böyle davranmaya devam edersen gerçekten sorumsuzluk nedenine bağlarım
Afiyet olsun canım
Senin yoğunluğunda onların gelmesiyle başlıyor desene.
O değil de köye gidecek olursam internet doğru dürüst çekmiyor listeyi nasıl yapacağım diye kara kara düşünüyorum

iyi dayanmış kayınpederin 1.5 saat yol hemen hemen. 1.5 saat de geliş günde 3 saat resmen
Vardiyeli çalışıyordu 24 saat gidip 2 gün evde kalıyordu her gün olsaydı dayanamazdı zannedersem
Şükürler olsun yarına da dikkat et canım Cuma’ya eksi görürüz inşallah
Yine attın ağzına tatlı bir şey yani neyse ki çok değil

Haklısın canım

inşallah canım

Güzel afiyet olsun
Kaçamak var ama fena değil afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…