Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yağlı olduğu için pişi mi dokundu acaba ?
tatlı Kaşığı çikolatadan başka bir şey yok gibi sabahki ekmek çok geldi gözüme birazcık
Süpersin canım

Slmlar kızlar
Çok şükür düne rağmen yine de eksideyim nasıl sevindim anlatamam cumaya kadar yine -1 görsem acayip sevincem
Maşallah sana ya ne güzel , ben hala aynayı geçemedi Eksiye
Şimdilik içime atıyorum çoğu şeyi sonum hayrola bakalım benim imtihanimda hayat ile böyleymiş demekki
Atma kız içine söyle gitsin vallahi ilerde sana sıkıntı olur, ciddi söylüyorum boşver söyle onlara dert olsun
Canım ben vücuduma yaptırmıştır memnunum ama Hamilelikten sonra yüzümde çok çıktı onlar için lazer istiyorum ama pandemi nin biraz azalmasıni bekliyorum
Güzel canım afiyet olsun
Çok güzel canım afiyet olsun
Acikcasi yine kalabalık bir menü olmuş canim
Güzel canım inşallah daha iyi olursun

Yağlı olduğu için pişi mi dokundu acaba ?

tatlı Kaşığı çikolatadan başka bir şey yok gibi sabahki ekmek çok geldi gözüme birazcık

Süpersin canım
Canim inan çok az besleniyorum ama bu hafta hala Eksiye geçemedim inan yemeğin fazlası midem almiyor bile artık, gündüzleri çok halsiz oluyorum eşim biraz daha ye diye ısrar ediyor yiyemiyrum ama neden hala Eksiye geçemedim

Y’a kizlar benim ekurim kim simdi kacirdim galiba listeyi ekurisizmiyim yoksa

Epey kilo verdin canım normaldir duraklaması yarın sebze yoğurdu patlat cuma görelim eksiyi

İyi bence bugun menün

Aslında menü iyiymiş çikolata olmasa

Bencede uzak en iyisi
Gayet güzel canım afiyet olsun

sanırım ben de gebelik düşündüğüm için erteleyeceğim

5 Mayıs menü
Sahur 01.00
Bir krep
Labne
Domates, salatalık, bol yeşillik
3 zeytin
İki dilim salam

İftar 19.35
Bir alabalık fırında
3 elma dilimi patates fırında
Bol salata

2 lt su yatana kadar 4 e yaklaşıyor
Spor yok aslında temizlik yaptım yine cam sildim falan bence oda çok iyi bi spor

Güzel menü ekürim afiyet olsun

Saol canım

10daki öğün biraz geç olmuş sadece canım yine iftarda az miktarda 3 çeşit karbonhidrat bir arada
Çok iyisin dostum
1 krep mi neyse ki oruçlusun inşallah yanmıştır

10daki öğün biraz geç olmuş sadece canım yine iftarda az miktarda 3 çeşit karbonhidrat bir arada

Çok iyisin dostum

1 krep mi neyse ki oruçlusun inşallah yanmıştır
Aynen krep eşim istedi benimde canım istedi bi tane yedim ekmek yerine icinde de yağ yok pişirirken de yağsız pişirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…