- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.183
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #439.541
Yedikten sonrası zaten pişmanlık keşke hiç yemesek ama bundan sonrasına dikkat et insAllahİyi akşamlar yemeği yedim üstüne de çikolatasöylemeden edemedim çok pişmanım daha kaçamaklardan kalanları eritemeden yeniden kaçamaklar offf çok sıkıldım bu durumdan şu yasaklar kalksa da eve gitsem en azından evde hareket edebiliyorum
Afiyet olsun canım güzel menü bence5 may. Çarşamba
Sahur
1.5 h.yumurta
Domates Salatalik Yesillik
2 kayısı 1 hurma
3 4 dilim peynir
3 kaşık Yoğurt chia keten tohumu
Iftar
3 4 dilim karnabahar graten
Salata
Ara
Sütlü türk kahvesi
1 avuç k çekirdeği
1 avuç kuruyemis
2 parça bitter
Ara öğün
Henüz yemedim ama yiyecegim
rutin yediklerim
Su da 3 litre olur
U UcanSupurge
Afiyet olsun canım güzel menü05.05.2021 menü
13.00
Sade Türk kahvesi
15.20
4 adet ufak kıymalı sarma
17.20
Tavuklu salata
Bir kase hünkar çorbası
19.45
Sade soda
Su:2.5 litre 3 ü bulur sanırım bugün kendmi tuz yaşamış keçi gibi hissediyorum
@masal3487
Evet vala dayanamadım bana 5 günlük yemin fazla geldi 3 iyidir bı daha 5e niyetlenmem kesinlikleYine attın ağzına tatlı bir şey yani neyse ki çok değil
Saol cnmKaçamak var ama fena değil afiyet olsun
saol canım sana daGüzel afiyet olsun
Kaçamak var ama fena değil afiyet olsun
saol kuzum sana daYedikten sonrası zaten pişmanlık keşke hiç yemesek ama bundan sonrasına dikkat et insAllah
Afiyet olsun canım güzel menü bence
Afiyet olsun canım güzel menü
Evet vala dayanamadım bana 5 günlük yemin fazla geldi 3 iyidir bı daha 5e niyetlenmem kesinlikle
Saol cnm
Git canım ihmal edip duruyoruz hep ağrıyı sızıyı çekmeye çalışıyoruzİki gündür bı halsizlik var kızlar neden bilemdim baş ağrımda var tansiyonum düzensiz gibi yine nedense doktora gitmek şart oldu
O üçün sonu Cuma’ya denk gelsin lütfenYedikten sonrası zaten pişmanlık keşke hiç yemesek ama bundan sonrasına dikkat et insAllah
Afiyet olsun canım güzel menü bence
Afiyet olsun canım güzel menü
Evet vala dayanamadım bana 5 günlük yemin fazla geldi 3 iyidir bı daha 5e niyetlenmem kesinlikle
Saol cnm
Saol canimBildiğim kadarıyla yok canım İstanbul veya İzmir aktarmalı var diye biliyorum ben
Haklisin canimŞurda 3 kilon kaldı ne gerek var yıpratma kendini
Gecmis olsun canimİki gündür bı halsizlik var kızlar neden bilemdim baş ağrımda var tansiyonum düzensiz gibi yine nedense doktora gitmek şart oldu
Aynen cnm ertelemek lazmGit canım ihmal edip duruyoruz hep ağrıyı sızıyı çekmeye çalışıyoruz
Tamam cnm aynenO üçün sonu Cuma’ya denk gelsin lütfen
Saol cnmSaol canim
Haklisin canim
Gecmis olsun canim
Tamam canımYarına muhakkak dikkat canım akşam öğünün sebze + yoğurt olsun
Ya olumsuz da olsa donmemelerı sinir bozucu , ama senden net bi tarih isterler. Canım Allah hayorlı gusel kapılar açar inş hayorlı dogru zamandaevde olmaktan canım o kadar iş görüşmesine gittim kapanmanın olacağı perşembe günü bile iş görüşmesine gittim ama yokne dönüş var ne olumlu olumsuz bir şey mesela biri soruyor çalışıyor musun diye çalışmıyorum deyince ikinci sorduğu soru nasıl geçiniyorsun oluyor . rencide olmaya başladım artık
Akşam bişey yememişsin o yüzden sabahki pişiyor bişey demiyorumSabah 10:00 sekersiz kahve
Oglen 12:30 1,5 kucuk pisi,1 dilim peynir,4 zeytin ,iki yk domatesli biber sote, yarim domates
ara 16:00 kahve
aksam yemek yemedim canim hic bisi istemiyo yersem midem kotu
3 litre su olucak yatana kadar
U UcanSupurge
SüperSabah 10:00 sekersiz kahve
Oglen 12:30 1,5 kucuk pisi,1 dilim peynir,4 zeytin ,iki yk domatesli biber sote, yarim domates
ara 16:00 kahve
aksam yemek yemedim canim hic bisi istemiyo yersem midem kotu
3 litre su olucak yatana kadar
U UcanSupurge
Süpürgem harika bir püf noktası geçen köfte yaptım kurudu ya deneyeceğim
yok canım olumsuz olsa da dönseler neyse dicem ama perşembe bir yere gittim adam yüzüme açık açık şuana kadar gelen cvlerden en dolu olanı kafama yatanı sizsiniz. yarın akşama kadar haber vereceğim dedi. ses seda yok. maalesef patavatsız insan çokYa olumsuz da olsa donmemelerı sinir bozucu , ama senden net bi tarih isterler. Canım Allah hayorlı gusel kapılar açar inş hayorlı dogru zamandarencude olcak bişey yok, kimseye hesap vermek zorunda degılsın, patavatsız cok,
Nasip..illaki bi yer olcak.bazen birseylerin olmaması daha iyi şeylerin olcagındandıryok canım olumsuz olsa da dönseler neyse dicem ama perşembe bir yere gittim adam yüzüme açık açık şuana kadar gelen cvlerden en dolu olanı kafama yatanı sizsiniz. yarın akşama kadar haber vereceğim dedi. ses seda yok. maalesef patavatsız insan çok
BencedeYasaktan dolayı iş azdır belki de yasak sonrasına ertelediler alımları
inşallah canımNasip..illaki bi yer olcak.bazen birseylerin olmaması daha iyi şeylerin olcagındandır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?