- 10 Mayıs 2019
- 4.223
- 11.222
- 208
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #439.701
Senle ip atlama yarışı yapalım ozmn ne dersın?Oo hadi daim olsun sürekli atla ins. Ben aldım ama kenarda bekliyor ip
Hoşgeldin canım benim. Toparlanma çok sevindim özlendin sende
Hafif güzel menü olmuş canım afiyet olsun
Börek mi
Âksamda karbonhidrat ağırlıklı dediğin gibi afiyet olsun canim
Güzel canim zeytinde ayar kaçmış sanki dün
Afiyet olsun canim
Kız diyet zeytin nasıl oluyor ki öyle biseymi var
Sağol canımKolay gelsin canım
Sinyal de veriyormuş tam zamanı bı haftaya kalmadan alışırsınz insAllah canım bırakmazsin korkma sakin olup kızmadigin sürece sıkıntı olmaz
Hayırlı olsun karnenBeyaz leylak
Aynen ben de oturma odamın halısını vericem bı çok aşırı kirli değil ama silmeye uğrasmıycam elim ağrıyor onu verince de antrenin mutfağın halılarını balkonda yıkarım ince kaydırmaz olanlardan birden yıkanır kurur aman vala iş bitmiyor hiç Allah kolaylık versin cnm
Canım bişey olmaz bence ya ama sen bilirsin içine sinmiyosa yedirme sıfır mikropsuz ortamda büyütmekte imkansız çocukları bı şekilde tanışıp bağışıklık kazanacaklar yiyecekle korona bulaştığını sanmıyorum ben
Çok teşekkür ederim
İnşallah çok güzel bir duygu gerçekten mutlu oluyor insan ama koruma dönemi çok zor diyet psikolojisinden çıkınca deli danalar gibi saldırdım yasaklı yiyeceklereBeyaz leylak hayırlı olsun canım mezuniyetin darısı bizim başımıza
Sağol canımDelisi uyumuyor canım, dediğin şeyi ben de okumuştum cisim gelince de uyanirlarmis, aslında internetten sıvı emici alex aldım ama işte kv ve eşim çok küçük gece bağla yazık falan dediler ben de bağladım
Beyaz leylak ley çok çok tebrik ederim darısı bana inşallah
Ödül veriyorum canım ama kanmiuoranlatiyorum canım zaten 2 3 aydır wc üzerine konuşuyorum onunla kitaplar okuyorum yavaş yavaş hazırladım aslında ama öyle uzmanların dediği gibi olmuyor hep
Canim benim biz de seni cok seviyoruz iyi ki tanıdık seni burda sakin uzaklasma burdan
Canım benim aldigim kasapta takmazdi ben hep uyarıyorum artık alıştı ama bence birsey olmaz pisecek sonucta
Evet canım bayadır sinyal var ama anca hazırlandık , yok canım ben yapım gereği de kızma zaten çok hele bu konuda hiç kızma gibi geliyor
Aslımmm soğolasın
Sağolasın kumsalım gerçekten iyi verdim biraz yavaş oldu ama nihayetinde istediğim yerdeyim .hatta 74 ü görmüştüm bir daha 60 ı bile geçmemeye niyeyliyim.57-59 bandında tutacağım kilomu inşallahHarikasin canim tebrik ederim ne guzel kilolar vermissinBeyaz leylak
19 zeytinmi
Afiyet olsun kizlar
Saol Insallah canim
Buralardayım ezocumOoooo çok tebrıklerrruzaklasma ama burdan canooooo
Bence balıgın miktarından ziyade ne şekılde pişirdiğin onemli. Bence balık mıktarı sınırsuz olabılırrrrrr06.05.21
10.00
1 filtre kahve
1 diyet bar
15.30
2 küçük balık tava ( ikisi 1 avcum kadar anca)
Salata
19.40
4 yk yeşil fasulye
1 küçük parça fırında tavuk
1 kase cacık
Su 2 L
3 bardak bitki çayı
Spor yok
U UcanSupurge
ben çok severim bu tarz yemekleri de eşim bey ot sap sevmiyor hiç yapmıyorum ona ayrı kendime ayrı yemek yapmamak içinGuzel menu canım afiyet olsun, ınsallah guzel atlatırsın yarını
Canm kv yapıyor bugun baktım nasıl yaptgına, bol taze sloganla pazıyı tencereye yag ile koydu biraz pişince içine az mısır yarması koydu beraber pistiler, en son ıcıne burda kolendra diyorlar taze kişniş koydu, bir de somara vardı o da dere kenarlarında yetisen bir otun saplarını doğrayıp haşlıyorlar sonra kavuruyor ama ikisi de cok lezzetli ben ot sevdiğim üçün hoşuma gidiyor,
Afiyet olsun gayet güzel06.05.21
10.00
1 filtre kahve
1 diyet bar
15.30
Salata
19.40
4 yk yeşil fasulye
1 kase cacık
Su 2 L
3 bardak bitki çayı
Spor yok
U UcanSupurge
2 dilim pide iki gevrek çok6 Mayıs Perşembe
Sahur
1 dilim pide
1.5 yumurta yağda
2 ceviz
6 zeytin
1 parça peynir
Domates, salatalık
1 lt su
İftar
1 kepçe mercimek çorbası
2 servis kaşığı sebze sote- yoğurtlu(az zeytinyağlı)
1 kaşık erişte
1 dilim pide
Salata
Çayla iki minik gevrek
Su 2 lt
Spor şimdilik yok oğlani uyutunca yapicam bu hafta güzel geçmedi benim için -1 görebilirim insAllah canım sürekli tatlı,tuzlu biseyler yemek istiyor adet olmadığım için snrm
Bayrama 82 görürüm insAllah su 80lerden bı kurtulsam menüm Perşembe menüsü değil malesef
Tartı öncesi iki lahmacun mu6 Mayıs menü
Sahur bir elma
İftar
İki lahmacun yedim valla tartı öncesi iyi olmadı ama yedim
2 bardak ayran
Salata
Sahur yapmam, spor yok
2 lt su 4e tamamlarm
Bu karneyi nerlerde kullanabılıos leylagım:)Sağol canım
Çok teşekkür ederim
İnşallah çok güzel bir duygu gerçekten mutlu oluyor insan ama koruma dönemi çok zor diyet psikolojisinden çıkınca deli danalar gibi saldırdım yasaklı yiyeceklere
Sağol canımsenin hedef kilon kaçtı ?boyun 170 di değil mi zaten şu an oldukça zayıfsın .herhalde mezuniyet çok yakın.İnan mezun olduktan sonra daha sormuş dengelemeyi öğrenmem lazım bu haftayı gözü dönmüşkük haftası ilan edip önümzdeki haftadan itibaren yine kalori hesabına göre hareket edeceğim yoksa emeklerim heba olacak
Aslımmm soğolasınartık iyileştin değil mi bir daha yaşamazsınız umarım Allah uzak eylesin.Darısı başına canım ideal kiloya gelmek çok güzel birşey özgüven geliyor insana
Sağolasın kumsalım gerçekten iyi verdim biraz yavaş oldu ama nihayetinde istediğim yerdeyim .hatta 74 ü görmüştüm bir daha 60 ı bile geçmemeye niyeyliyim.57-59 bandında tutacağım kilomu inşallah
Buralardayım ezocum
Eşin bey ne sevıosa onu yapcan hacııııben çok severim bu tarz yemekleri de eşim bey ot sap sevmiyor hiç yapmıyorum ona ayrı kendime ayrı yemek yapmamak için
Afiyet olsun gayet güzel
2 dilim pide iki gevrek çok
Tartı öncesi iki lahmacun mugeçen Perşembe de etli ekmek vardı şu perşembeye özen lütfen
Ben her şeyi yediğim içinEşin bey ne sevıosa onu yapcan hacıııı
Ben de :)) eşim ne sevıyosa onu yiyorum,işte sıkıntı ordaBen her şeyi yediğim içiniki ayrı yemek zahmetine girmiyorum
Hiç bilmiyorum canım çömez mezunum benBu karneyi nerlerde kullanabılıos leylagım:)
Güzel menü canım afiyet olsun06.05.21
10.00
1 filtre kahve
1 diyet bar
15.30
Salata
19.40
4 yk yeşil fasulye
1 kase cacık
Su 2 L
3 bardak bitki çayı
Spor yok
U UcanSupurge
Güzel canım afiyet olsun6 Mayıs Perşembe
Sahur
1 dilim pide
1.5 yumurta yağda
2 ceviz
6 zeytin
1 parça peynir
Domates, salatalık
1 lt su
İftar
1 kepçe mercimek çorbası
1 kaşık erişte
1 dilim pide
Salata
Çayla iki minik gevrek
Su 2 lt
Spor şimdilik yok oğlani uyutunca yapicam bu hafta güzel geçmedi benim için -1 görebilirim insAllah canım sürekli tatlı,tuzlu biseyler yemek istiyor adet olmadığım için snrm
Bayrama 82 görürüm insAllah su 80lerden bı kurtulsam menüm Perşembe menüsü değil malesef
Güzel canım afiyet olsun6 Mayıs menü
Sahur bir elma
İftar
2 bardak ayran
Salata
Sahur yapmam, spor yok
2 lt su 4e tamamlarm
Canım iftar çok fazla karbonlu. Sahurda da börek6 Mayıs
Sahur
3 dilim ıspanaklı börek
Haşlanmış yumurta
5 zeytin
Hoşaf suyu
İftar
Bir kecpe şehriye çorbası
2 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık ıspanak pirinçli yemeği (dünden kalan)
Bir orta boy patates fırında yağsız
Dokuz gibide ihlamur çayı içerim
Birazda kuruyemiş
Yatana kadar 2.5 litre su olur
U UcanSupurge valla dedegin gibi şöyle bi bakiyorumda hep karbonhidrat ağırlıklı yiyorum.
Yok canım Ocak- Şubat gibi bıraktım ilacı. 3 senedir kullanıyordum canım. 3 senedir sabah akşam ilaç atmaktan sıkıldım. Arada yokluyor ama dayanabildiğim kadar dayanacağım. 30 kilo aldım ilaçlardan sonra. Yan etkileri de çok fazlaydı.İlaç kullanıyor musun canım canım ?
Çok güzelevet ya iş yerine 6larda dönmüş olacaksın belki de
Zeytin sayısına bittimİftar 19.27
Salata içine 2 yk haşlanmış bamya peynir ve 1-2 yk ıslanmış çiğ nohut
19 zeytinama salata yağsız tuzsuzdu bamya da tuzsuzdu
2 dl ekmek
5 yk yoğurtlu kabak
2 lt su
1 kahve
Bugün
İftar 19.28
Peynirli salata yine yağsız tuzsuz
2 yk yeşil mercimek yemeği
1.5 yk pilav
2 3 yk yoğurtlu kabak
Su 2 lt olur
1 kahve
M Manolya15
Afiyet olsun canım çok güzel06.05.2021 menü
11.30
Sade Türk kahvesi
12.45
Çingen salatası
2 haşlanmış yumurta
Bir ufak dilim kepekli cevizli ekmek ( ekmeği kendim yapmıştım )
16.00
Bir bardak kefir
2 taze hurma
18.20
2 adet tavuk köfteli ( şu hazır Adana dediklerinden ) salata
Su:2.5 litre - 3 ü falan bulur
@masal3487
Afiyet olsun canım :) sarambula nerenin hangi yörenin yemeği canım? Bir de köye gidiyorum demiştin hangi ilde acaba köyünüz06.05.2021
Sahur
1.5 sb sut, 4 yk yulaf, 2 kuru kayısı, 1dılm peynır
Iftar
2 sk sarambula(pazı ve bol soğanlı bir yemek), 8 yk bakla, yogurt, 2 lokma ekmek
3 hurma
Su: 2 lt olur
Afiyet olsun canımKizlar giremiyorum eskisi gibi umarim yarina guzel eksilerle geliriz
Bugun ara ogunden sonra yine kustumOysa dokunacak biside yememistim
sabah 10 00 sekersiz kahve
Oglen 13:00 iki yumurta yagda,5 tomates cheri,6 zeytin 1 dilim ekmek
ara 16:00 sekersiz kahve
aksam18:30 bir kase brokoli corbasi (unsuz patatessiz kiramasiz) avunc ici kadar balik pane ,2 catal ucu kadar sultan sarmasi (cocuktan kalan)
3 litre su
yarin misafirim var yemege umarim hafif atlatirim
8 bin adim 80 p U UcanSupurge G Goklerce
Dere kenarından kendiniz mi topluyorsunuz? Çok uzun süredir dikkatimi çekiyor menülerinde hep ot yemekleri var.Guzel menu canım afiyet olsun, ınsallah guzel atlatırsın yarını
Canm kv yapıyor bugun baktım nasıl yaptgına, bol taze sloganla pazıyı tencereye yag ile koydu biraz pişince içine az mısır yarması koydu beraber pistiler, en son ıcıne burda kolendra diyorlar taze kişniş koydu, bir de somara vardı o da dere kenarlarında yetisen bir otun saplarını doğrayıp haşlıyorlar sonra kavuruyor ama ikisi de cok lezzetli ben ot sevdiğim üçün hoşuma gidiyor,
İyi akşamlar hanımlar
Canım ben de bunaldım. Mekanların kapalı olması benim psikolojimi bozuyor. Akşamları arkadaşlarla hep çıkardık. Şimdi hiç sosyal bir ortamım yok. Bu sene boşanmazsam hiç boşanmam herhaldeBu aralar biraz motivasyonum düştü çünkü çok bunalımlı geçiyor şu sıralar eminim hepinizin öyledir ama ben artık kaldıramıyorum hiç bişey yapasım gelmiyor sürekli yatmak istiyorumsizlere de pek yardımcı olamadım kusura bakmayın lütfen bu hafta kendime bile hayrım olmadı bilmiyorum belki de regl dönemi diye böyle oldu umarım yarın yeni bir başlangıç olur haftaya inşallah daha güzel olur artık 50 Li rakamları görmek istiyorum
Afiyet olsun canım gayet güzel. Şu diyet barları her gün yemesen mi acaba? Paket gıda olduğu için sağlığa zararlı sanki. Onun yerine kuruyemiş yesen kuzum?06.05.21
10.00
1 filtre kahve
1 diyet bar
15.30
Salata
19.40
4 yk yeşil fasulye
1 kase cacık
Su 2 L
3 bardak bitki çayı
Spor yok
U UcanSupurge
Afiyet olsun canım. akşam pideyi fazla buldum. Sen de yazmışsın zaten perşembeye göre biraz fazla6 Mayıs Perşembe
Sahur
1 dilim pide
1.5 yumurta yağda
2 ceviz
6 zeytin
1 parça peynir
Domates, salatalık
1 lt su
İftar
1 kepçe mercimek çorbası
1 kaşık erişte
1 dilim pide
Salata
Çayla iki minik gevrek
Su 2 lt
Afiyet olsun canım. Sen de demişsin perşembeye göre fazla olmuş6 Mayıs menü
Sahur bir elma
İftar
2 bardak ayran
Salata
Sahur yapmam, spor yok
2 lt su 4e tamamlarm
Benle de yapalımSenle ip atlama yarışı yapalım ozmn ne dersın?
Afiyet olsun6 Mayıs Perşembe
Sahur
2 yumurta ile marul salatası
İftar
1 servis kaşığı patates yemeği
3 ksk Kuru biber kavurma
Salata bolca
1 bardak şekersiz erik komposto
2 yeni dünya
3 çilek.
Şu 2 litre oldu yatana kadar 3 olur belki
Ben de bi müddet antidepresan kullandım epey kilo almıştım o sıraYok canım Ocak- Şubat gibi bıraktım ilacı. 3 senedir kullanıyordum canım. 3 senedir sabah akşam ilaç atmaktan sıkıldım. Arada yokluyor ama dayanabildiğim kadar dayanacağım. 30 kilo aldım ilaçlardan sonra. Yan etkileri de çok fazlaydı.
inşallah 6larla giderim işe. Ne güzel kıyafetler giyerim eskisi gibiBacaklarım çok kalın olduğu için yıllardır elbise giymiyorum
Güzel bence canim afiyet olsun canim06.05.2021
Sahur
1.5 sb sut, 4 yk yulaf, 2 kuru kayısı, 1dılm peynır
Iftar
2 sk sarambula(pazı ve bol soğanlı bir yemek), 8 yk bakla, yogurt, 2 lokma ekmek
3 hurma
Su: 2 lt olur
Sultan sarması azmis güzel bence menun afiyet olsun canimKizlar giremiyorum eskisi gibi umarim yarina guzel eksilerle geliriz
Bugun ara ogunden sonra yine kustumOysa dokunacak biside yememistim
sabah 10 00 sekersiz kahve
Oglen 13:00 iki yumurta yagda,5 tomates cheri,6 zeytin 1 dilim ekmek
ara 16:00 sekersiz kahve
aksam18:30 bir kase brokoli corbasi (unsuz patatessiz kiramasiz) avunc ici kadar balik pane ,2 catal ucu kadar sultan sarmasi (cocuktan kalan)
3 litre su
yarin misafirim var yemege umarim hafif atlatirim
8 bin adim 80 p U UcanSupurge G Goklerce
Güzel menü bence canim afiyet olsun06.05.21
10.00
1 filtre kahve
1 diyet bar
15.30
Salata
19.40
4 yk yeşil fasulye
1 kase cacık
Su 2 L
3 bardak bitki çayı
Spor yok
U UcanSupurge
Akşamki ersite azmis ama pide bile olmasa iyi canim afiyet olsun6 Mayıs Perşembe
Sahur
1 dilim pide
1.5 yumurta yağda
2 ceviz
6 zeytin
1 parça peynir
Domates, salatalık
1 lt su
İftar
1 kepçe mercimek çorbası
1 kaşık erişte
1 dilim pide
Salata
Çayla iki minik gevrek
Su 2 lt
Lahmacun mu Perşembe için olmamış sanki canim.ama sahurun hafif kurtarır ins6 Mayıs menü
Sahur bir elma
İftar
2 bardak ayran
Salata
Sahur yapmam, spor yok
2 lt su 4e tamamlarm
Kv bendeyken pek mümkün değil canim benimkiSenle ip atlama yarışı yapalım ozmn ne dersın?
Ahahaaa kabağa bayıldım.6 Mayıs menüm
Sahur:
1sahanda yumurta
Yeşillik
Kk peynir
İftar:
Fırınlanmış iki kabak (yemem artık deyip iki kilo daha aldım)
Sarımsaklı yoğurt
1dilim ekmek
Ara:minik bir elma
Su:2,5 litre
Spor:40 dk zumba
160 puan
U UcanSupurge G Goklerce
Perşembe ve kabak ve sen6 Mayıs menüm
Sahur:
1sahanda yumurta
Yeşillik
Kk peynir
İftar:
Fırınlanmış iki kabak (yemem artık deyip iki kilo daha aldım)
Sarımsaklı yoğurt
1dilim ekmek
Ara:minik bir elma
Su:2,5 litre
Spor:40 dk zumba
160 puan
U UcanSupurge G Goklerce
Perşembe ve kabak ve sen
Sağol canımAhahaaa kabağa bayıldım.
Afiyet olsun Güzel menü canim afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?