Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Senle ip atlama yarışı yapalım ozmn ne dersın?

Sağol canım
Beyaz leylak tebrik ederim tekrar canim benim hayirrli olsun mezuniyetin
Çok teşekkür ederim
Beyaz leylak hayırlı olsun canım mezuniyetin darısı bizim başımıza
İnşallah çok güzel bir duygu gerçekten mutlu oluyor insan ama koruma dönemi çok zor diyet psikolojisinden çıkınca deli danalar gibi saldırdım yasaklı yiyeceklere
Sağol canım senin hedef kilon kaçtı ?boyun 170 di değil mi zaten şu an oldukça zayıfsın .herhalde mezuniyet çok yakın.İnan mezun olduktan sonra daha sormuş dengelemeyi öğrenmem lazım bu haftayı gözü dönmüşkük haftası ilan edip önümzdeki haftadan itibaren yine kalori hesabına göre hareket edeceğim yoksa emeklerim heba olacak
Aslımmm soğolasın artık iyileştin değil mi bir daha yaşamazsınız umarım Allah uzak eylesin.Darısı başına canım ideal kiloya gelmek çok güzel birşey özgüven geliyor insana
Harikasin canim tebrik ederim ne guzel kilolar vermissin Beyaz leylak

19 zeytinmi

Afiyet olsun kizlar

Saol Insallah canim
Sağolasın kumsalım gerçekten iyi verdim biraz yavaş oldu ama nihayetinde istediğim yerdeyim .hatta 74 ü görmüştüm bir daha 60 ı bile geçmemeye niyeyliyim.57-59 bandında tutacağım kilomu inşallah
Ooooo çok tebrıklerrr uzaklasma ama burdan canooooo
Buralardayım ezocum

Bence balıgın miktarından ziyade ne şekılde pişirdiğin onemli. Bence balık mıktarı sınırsuz olabılırrrrrr

ben çok severim bu tarz yemekleri de eşim bey ot sap sevmiyor hiç yapmıyorum ona ayrı kendime ayrı yemek yapmamak için
Afiyet olsun gayet güzel
2 dilim pide iki gevrek çok
6 Mayıs menü
Sahur bir elma

İftar
İki lahmacun yedim valla tartı öncesi iyi olmadı ama yedim
2 bardak ayran
Salata
Sahur yapmam, spor yok
2 lt su 4e tamamlarm
Tartı öncesi iki lahmacun mu geçen Perşembe de etli ekmek vardı şu perşembeye özen lütfen

Bu karneyi nerlerde kullanabılıos leylagım:)

Eşin bey ne sevıosa onu yapcan hacıııı

Güzel menü canım afiyet olsun
Güzel canım afiyet olsun
6 Mayıs menü
Sahur bir elma

İftar
2 bardak ayran
Salata
Sahur yapmam, spor yok
2 lt su 4e tamamlarm
Güzel canım afiyet olsun

Canım iftar çok fazla karbonlu. Sahurda da börek
İlaç kullanıyor musun canım canım ?

Çok güzel evet ya iş yerine 6larda dönmüş olacaksın belki de
Yok canım Ocak- Şubat gibi bıraktım ilacı. 3 senedir kullanıyordum canım. 3 senedir sabah akşam ilaç atmaktan sıkıldım. Arada yokluyor ama dayanabildiğim kadar dayanacağım. 30 kilo aldım ilaçlardan sonra. Yan etkileri de çok fazlaydı.
inşallah 6larla giderim işe. Ne güzel kıyafetler giyerim eskisi gibi Bacaklarım çok kalın olduğu için yıllardır elbise giymiyorum.
Zeytin sayısına bittim kız niye abartıyon o kadar sayıları. Kendine sınır koymayı dene canım. Bir şeyden en fazla 5 tane yiyeceğim de mesela
Afiyet olsun canım çok güzel
06.05.2021
Sahur
1.5 sb sut, 4 yk yulaf, 2 kuru kayısı, 1dılm peynır

Iftar
2 sk sarambula(pazı ve bol soğanlı bir yemek), 8 yk bakla, yogurt, 2 lokma ekmek
3 hurma

Su: 2 lt olur
Afiyet olsun canım :) sarambula nerenin hangi yörenin yemeği canım? Bir de köye gidiyorum demiştin hangi ilde acaba köyünüz
Afiyet olsun canım
Dere kenarından kendiniz mi topluyorsunuz? Çok uzun süredir dikkatimi çekiyor menülerinde hep ot yemekleri var.
İyi akşamlar hanımlar

Canım ben de bunaldım. Mekanların kapalı olması benim psikolojimi bozuyor. Akşamları arkadaşlarla hep çıkardık. Şimdi hiç sosyal bir ortamım yok. Bu sene boşanmazsam hiç boşanmam herhalde
Afiyet olsun canım gayet güzel. Şu diyet barları her gün yemesen mi acaba? Paket gıda olduğu için sağlığa zararlı sanki. Onun yerine kuruyemiş yesen kuzum?
Afiyet olsun canım. akşam pideyi fazla buldum. Sen de yazmışsın zaten perşembeye göre biraz fazla
6 Mayıs menü
Sahur bir elma

İftar
2 bardak ayran
Salata
Sahur yapmam, spor yok
2 lt su 4e tamamlarm
Afiyet olsun canım. Sen de demişsin perşembeye göre fazla olmuş
Benle de yapalım

Afiyet olsun
Ben de bi müddet antidepresan kullandım epey kilo almıştım o sıra

06.05.2021
Sahur
1.5 sb sut, 4 yk yulaf, 2 kuru kayısı, 1dılm peynır

Iftar
2 sk sarambula(pazı ve bol soğanlı bir yemek), 8 yk bakla, yogurt, 2 lokma ekmek
3 hurma

Su: 2 lt olur
Güzel bence canim afiyet olsun canim
Sultan sarması azmis güzel bence menun afiyet olsun canim
Güzel menü bence canim afiyet olsun
Akşamki ersite azmis ama pide bile olmasa iyi canim afiyet olsun
6 Mayıs menü
Sahur bir elma

İftar
2 bardak ayran
Salata
Sahur yapmam, spor yok
2 lt su 4e tamamlarm
Lahmacun mu Perşembe için olmamış sanki canim.ama sahurun hafif kurtarır ins
Kv bendeyken pek mümkün değil canim benimki

Ahahaaa kabağa bayıldım.
Afiyet olsun Güzel menü canim afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…