- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #439.721
Ben de severim kabak diyetteyken senin gibi sadece kendime yapardımEvde kimse yemiyor diye eve girmezdi kabak acısını çıkardım valla
Saol canimGüzel afiyet olsun
giden yag oldugu icin yavas gidiyo kolay kolay almazsin koruma surecini guzel gecirirsen darisi basima artikSağolasın kumsalım gerçekten iyi verdim biraz yavaş oldu ama nihayetinde istediğim yerdeyim .hatta 74 ü görmüştüm bir daha 60 ı bile geçmemeye niyeyliyim.57-59 bandında tutacağım kilomu inşallah
Saol canimAfiyet olsun canım
Saol canim yarina yaptim iki cesit tatli kacamagin iisini yarina sakliyorumSultan sarması azmis güzel bence menun afiyet olsun canim
Bizdede benden baska yiyen yok valla firindakide guzel oluyo da tavada siteleyip yemek baya zordu benim icin yemesiEvde kimse yemiyor diye eve girmezdi kabak acısını çıkardım valla
Güzel bence canim afiyet olsun canim
Sultan sarması azmis güzel bence menun afiyet olsun canim
Güzel menü bence canim afiyet olsun
Akşamki ersite azmis ama pide bile olmasa iyi canim afiyet olsun
Lahmacun mu Perşembe için olmamış sanki canim.ama sahurun hafif kurtarır ins
Kv bendeyken pek mümkün değil canim benimki
Kız boşanma be, korona varken yenıden nasıl koca bulcan zor işCanım iftar çok fazla karbonlu. Sahurda da börek
Yok canım Ocak- Şubat gibi bıraktım ilacı. 3 senedir kullanıyordum canım. 3 senedir sabah akşam ilaç atmaktan sıkıldım. Arada yokluyor ama dayanabildiğim kadar dayanacağım. 30 kilo aldım ilaçlardan sonra. Yan etkileri de çok fazlaydı.
inşallah 6larla giderim işe. Ne güzel kıyafetler giyerim eskisi gibiBacaklarım çok kalın olduğu için yıllardır elbise giymiyorum.
Zeytin sayısına bittimkız niye abartıyon o kadar sayıları. Kendine sınır koymayı dene canım. Bir şeyden en fazla 5 tane yiyeceğim de mesela
Afiyet olsun canım çok güzel
Afiyet olsun canım :) sarambula nerenin hangi yörenin yemeği canım? Bir de köye gidiyorum demiştin hangi ilde acaba köyünüz
Afiyet olsun canım
Dere kenarından kendiniz mi topluyorsunuz? Çok uzun süredir dikkatimi çekiyor menülerinde hep ot yemekleri var.
Canım ben de bunaldım. Mekanların kapalı olması benim psikolojimi bozuyor. Akşamları arkadaşlarla hep çıkardık. Şimdi hiç sosyal bir ortamım yok. Bu sene boşanmazsam hiç boşanmam herhalde
Afiyet olsun canım gayet güzel. Şu diyet barları her gün yemesen mi acaba? Paket gıda olduğu için sağlığa zararlı sanki. Onun yerine kuruyemiş yesen kuzum?
Afiyet olsun canım. akşam pideyi fazla buldum. Sen de yazmışsın zaten perşembeye göre biraz fazla
Afiyet olsun canım. Sen de demişsin perşembeye göre fazla olmuş
Benle de yapalım
Of evet ya hep perşembeye denk geliyorben çok severim bu tarz yemekleri de eşim bey ot sap sevmiyor hiç yapmıyorum ona ayrı kendime ayrı yemek yapmamak için
Afiyet olsun gayet güzel
2 dilim pide iki gevrek çok
Tartı öncesi iki lahmacun mugeçen Perşembe de etli ekmek vardı şu perşembeye özen lütfen
Güzel canım afiyet olsun6 Mayıs Perşembe
Sahur
2 yumurta ile marul salatası
İftar
1 servis kaşığı patates yemeği
3 ksk Kuru biber kavurma
Salata bolca
1 bardak şekersiz erik komposto
2 yeni dünya
3 çilek.
Şu 2 litre oldu yatana kadar 3 olur belki
Herkesin ayrı bir derdi var işte baksana ben de eşim burda yok diye dert yanıyorumCanım iftar çok fazla karbonlu. Sahurda da börek
Yok canım Ocak- Şubat gibi bıraktım ilacı. 3 senedir kullanıyordum canım. 3 senedir sabah akşam ilaç atmaktan sıkıldım. Arada yokluyor ama dayanabildiğim kadar dayanacağım. 30 kilo aldım ilaçlardan sonra. Yan etkileri de çok fazlaydı.
inşallah 6larla giderim işe. Ne güzel kıyafetler giyerim eskisi gibiBacaklarım çok kalın olduğu için yıllardır elbise giymiyorum.
Zeytin sayısına bittimkız niye abartıyon o kadar sayıları. Kendine sınır koymayı dene canım. Bir şeyden en fazla 5 tane yiyeceğim de mesela
Afiyet olsun canım :) sarambula nerenin hangi yörenin yemeği canım? Bir de köye gidiyorum demiştin hangi ilde acaba köyünüz
Afiyet olsun canım
Dere kenarından kendiniz mi topluyorsunuz? Çok uzun süredir dikkatimi çekiyor menülerinde hep ot yemekleri var.
Canım ben de bunaldım. Mekanların kapalı olması benim psikolojimi bozuyor. Akşamları arkadaşlarla hep çıkardık. Şimdi hiç sosyal bir ortamım yok. Bu sene boşanmazsam hiç boşanmam herhalde
Afiyet olsun canım gayet güzel. Şu diyet barları her gün yemesen mi acaba? Paket gıda olduğu için sağlığa zararlı sanki. Onun yerine kuruyemiş yesen kuzum?
Afiyet olsun canım. akşam pideyi fazla buldum. Sen de yazmışsın zaten perşembeye göre biraz fazla
Benle de yapalım
Afiyet olsun güzel canım6 Mayıs menüm
Sahur:
1sahanda yumurta
Yeşillik
Kk peynir
İftar:
Fırınlanmış iki kabak (yemem artık deyip iki kilo daha aldım)
Sarımsaklı yoğurt
1dilim ekmek
Ara:minik bir elma
Su:2,5 litre
Spor:40 dk zumba
160 puan
U UcanSupurge G Goklerce
Afiyet olsun güzelBugunku menum
09.00 tereyagında 2 yumurta,1 dilim ekmek,1 dilim peynir
13.00 domatesli yumurta
15.00 3 sarma
18.00 1 karnıyarık,1 dilim ekmek
20.00 10 yeni dünya
Bugun ikimizde biraz abarttık ekürim aslında İftar iyi miktarları az ama sahurda 3 dilim börek fazla olmus. Bakalım yarın birinci olabilcez mi pek ümidim yok benim6 Mayıs
Sahur
3 dilim ıspanaklı börek
Haşlanmış yumurta
5 zeytin
Hoşaf suyu
İftar
Bir kecpe şehriye çorbası
2 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık ıspanak pirinçli yemeği (dünden kalan)
Bir orta boy patates fırında yağsız
Dokuz gibide ihlamur çayı içerim
Birazda kuruyemiş
Yatana kadar 2.5 litre su olur
U UcanSupurge valla dedegin gibi şöyle bi bakiyorumda hep karbonhidrat ağırlıklı yiyorum.
Ne 170 ı kız 158 benim boyumSağol canım
Çok teşekkür ederim
İnşallah çok güzel bir duygu gerçekten mutlu oluyor insan ama koruma dönemi çok zor diyet psikolojisinden çıkınca deli danalar gibi saldırdım yasaklı yiyeceklere
Sağol canımsenin hedef kilon kaçtı ?boyun 170 di değil mi zaten şu an oldukça zayıfsın .herhalde mezuniyet çok yakın.İnan mezun olduktan sonra daha sormuş dengelemeyi öğrenmem lazım bu haftayı gözü dönmüşkük haftası ilan edip önümzdeki haftadan itibaren yine kalori hesabına göre hareket edeceğim yoksa emeklerim heba olacak
Aslımmm soğolasınartık iyileştin değil mi bir daha yaşamazsınız umarım Allah uzak eylesin.Darısı başına canım ideal kiloya gelmek çok güzel birşey özgüven geliyor insana
Sağolasın kumsalım gerçekten iyi verdim biraz yavaş oldu ama nihayetinde istediğim yerdeyim .hatta 74 ü görmüştüm bir daha 60 ı bile geçmemeye niyeyliyim.57-59 bandında tutacağım kilomu inşallah
Buralardayım ezocum
Benim eşim sever Allahtan gerçi bu yemeklerle büyümüş neden sevmesinben çok severim bu tarz yemekleri de eşim bey ot sap sevmiyor hiç yapmıyorum ona ayrı kendime ayrı yemek yapmamak için
Afiyet olsun gayet güzel
2 dilim pide iki gevrek çok
Tartı öncesi iki lahmacun mugeçen Perşembe de etli ekmek vardı şu perşembeye özen lütfen
Acaba cv ye ekleniyor müBu karneyi nerlerde kullanabılıos leylagım:)
Güzel canım afiyet olsun6 Mayıs Perşembe
Sahur
2 yumurta ile marul salatası
İftar
1 servis kaşığı patates yemeği
3 ksk Kuru biber kavurma
Salata bolca
1 bardak şekersiz erik komposto
2 yeni dünya
3 çilek.
Şu 2 litre oldu yatana kadar 3 olur belki
Trabzondayim canım esimin memleketi burda severler sebze yemeğini ben de severim, kv köyde bahçe yapıyor kendi yetiştiriyor, mesela bugün baktık baklalr olmuş topladık tazecik yaptık yemeğini gerçekten bahçeden toplayıp yenince bir başka oluyorCanım iftar çok fazla karbonlu. Sahurda da börek
Afiyet olsun canım
Benle de yapalım
Güzel canım afiyet olsunBugunku menum
09.00 tereyagında 2 yumurta,1 dilim ekmek,1 dilim peynir
13.00 domatesli yumurta
15.00 3 sarma
18.00 1 karnıyarık,1 dilim ekmek
20.00 10 yeni dünya
Süpürgeden kaçmazOf evet ya hep perşembeye denk geliyor
Yapmayın kızlar yarın sizi listeye almayı düşünüyorum kaçamak işini Cuma’ya bırakın M Melek963 takım ve derece için bu mühim kabak yemediği halde Perşembe gününü hafif olsun diye kabak yoğurtla geçirenler var yüzüp yüzüp son gün karbonhidrat patlaması yapmayın böyleBugun ikimizde biraz abarttık ekürim aslında İftar iyi miktarları az ama sahurda 3 dilim börek fazla olmus. Bakalım yarın birinci olabilcez mi pek ümidim yok benim
Tadına bile bakmıyorlarBen de severim kabak diyetteyken senin gibi sadece kendime yapardım
Aynen ya kabaktan soğutur o sote.yemem bir dahaBizdede benden baska yiyen yok valla firindakide guzel oluyo da tavada siteleyip yemek baya zordu benim icin yemesi
Hadi ya ben seni hep 170 olarak düşünüyordum hatta içimden diyordum Goklerce ne kadar zayıf duruyorduR ya daha fazla vermese mi acabaNe 170 ı kız 158 benim boyumilk hedefim 65 di ama şimdi gaza geldim ya biraz daha sabredeyim 58 falan göreyim istiyorum, aslında bayramdan sonra memlekete gideceğim izinlerimiz açılırsa o zamana kadar devam etmek istiyorum inşallah 50 leri görürüm
Benim eşim sever Allahtan gerçi bu yemeklerle büyümüş neden sevmesin
Acaba cv ye ekleniyor mü
Güzel canım afiyet olsun
Trabzondayim canım esimin memleketi burda severler sebze yemeğini ben de severim, kv köyde bahçe yapıyor kendi yetiştiriyor, mesela bugün baktık baklalr olmuş topladık tazecik yaptık yemeğini gerçekten bahçeden toplayıp yenince bir başka oluyorbugün yemeğe limon da kullanacaktım gittim ağaçtan bir tane de limon aldım inan bambaşka bu sekilde...somara denen otu kv kendi topluyor dere kenarından ama oralarda insan falan olmadığı için gayet güvenli oluyor...Haftaya bezelyeler olur mesela taze kavurması aşırı lezzetli oluyor
Güzel canım afiyet olsun
Suan hayallerini yıktım galibaHadi ya ben seni hep 170 olarak düşünüyordum hatta içimden diyordum Goklerce ne kadar zayıf duruyorduR ya daha fazla vermese mi acabao zaman 50 lilere gel bence çok yakışır
Tamam haftaya olmayacak insallah
Hoş buldum canım ekürim, iyiyim çok şükürEkürim gelmiş hoşgelmiş.seni çoooook özledim.İyisin değil mi şimdi.
Oo hadi daim olsun sürekli atla ins. Ben aldım ama kenarda bekliyor ip
Hoşgeldin canım benim. Toparlanma çok sevindim özlendin sende
Hafif güzel menü olmuş canım afiyet olsun
Börek mi
Âksamda karbonhidrat ağırlıklı dediğin gibi afiyet olsun canim
Güzel canim zeytinde ayar kaçmış sanki dün
Afiyet olsun canim
Kız diyet zeytin nasıl oluyor ki öyle biseymi var
İnşallah canım, çok şükür artık iyiyim.Sağol canım
Çok teşekkür ederim
İnşallah çok güzel bir duygu gerçekten mutlu oluyor insan ama koruma dönemi çok zor diyet psikolojisinden çıkınca deli danalar gibi saldırdım yasaklı yiyeceklere
Sağol canımsenin hedef kilon kaçtı ?boyun 170 di değil mi zaten şu an oldukça zayıfsın .herhalde mezuniyet çok yakın.İnan mezun olduktan sonra daha sormuş dengelemeyi öğrenmem lazım bu haftayı gözü dönmüşkük haftası ilan edip önümzdeki haftadan itibaren yine kalori hesabına göre hareket edeceğim yoksa emeklerim heba olacak
Aslımmm soğolasınartık iyileştin değil mi bir daha yaşamazsınız umarım Allah uzak eylesin.Darısı başına canım ideal kiloya gelmek çok güzel birşey özgüven geliyor insana
Sağolasın kumsalım gerçekten iyi verdim biraz yavaş oldu ama nihayetinde istediğim yerdeyim .hatta 74 ü görmüştüm bir daha 60 ı bile geçmemeye niyeyliyim.57-59 bandında tutacağım kilomu inşallah
Buralardayım ezocum
Çok güzel canım afiyet olsunCanlarım
6 Mayıs Menü Bildirimi
Sahur : 3 yk bulgur pilavı, 4 yk yoğurt, 1 gün kurusu kayısı
İftar : 1 kase tarhana çorbası, 6 yk taze fasulye yemeği, 1 kase cacık, 4 yk çoban salata ve 2 hurma
2 litre su
Adımlara da inşallah yarın başlayacağım.
U UcanSupurge
Hurma bitti zeytine mi başladık çitlemeyeya ben de çok severım zeytini umarım diyet zeytindir bari.....
Ay kabak çekirdeğini ben de çok severim, bu yüzden eve almıyorumHahaha he kız niyetlendin bakalım , komşulardan korkmuyo degılum ama , onlar davul zurna çaldıklarına saysınlar napalım
Ya buarada kabak cekırdegı cıtlıcektım azcık ,kabıxlıgıma da ıyı gelıyo diye, benım koca bey evde cwkırdek bitince benım kabagı da bitirmiş...sevıneyım mı uzuleyımmı bılemedımne yicem ben şimdi , zeytin mi çitlesem cgdmk
Takımda gördüğüm en ilginç menülerden hurmadan kurtarıyoruz zeytine sarıyor
Hurmada evet haklısınız da zeytin bence çok cıs değil yaZeytin sayısına bittimkız niye abartıyon o kadar sayıları. Kendine sınır koymayı dene canım. Bir şeyden en fazla 5 tane yiyeceğim de mesela
Ye de kararında ye bacımBiz zeytini çok severiz herşeye yiyebiliriz. Yok kız ne diyeti, halis muhlis annemin zeytini
Ay kabak çekirdeğini ben de çok severim, bu yüzden eve almıyorum
Ama salata yağsız ve tuzsuz kaptanım. Bir de canan teyzem yiyin diyor
Hurmada evet haklısınız da zeytin bence çok cıs değil ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?