Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Güzel afiyet olsun
Saol canim
Sağolasın kumsalım gerçekten iyi verdim biraz yavaş oldu ama nihayetinde istediğim yerdeyim .hatta 74 ü görmüştüm bir daha 60 ı bile geçmemeye niyeyliyim.57-59 bandında tutacağım kilomu inşallah
giden yag oldugu icin yavas gidiyo kolay kolay almazsin koruma surecini guzel gecirirsen darisi basima artik

Afiyet olsun canım
Saol canim
Sultan sarması azmis güzel bence menun afiyet olsun canim
Saol canim yarina yaptim iki cesit tatli kacamagin iisini yarina sakliyorum

Kız boşanma be, korona varken yenıden nasıl koca bulcan zor iş

Of evet ya hep perşembeye denk geliyor

Güzel canım afiyet olsun
Herkesin ayrı bir derdi var işte baksana ben de eşim burda yok diye dert yanıyorum
Diyet bar sırf kuruyemiş zaten etinin
Sağlıklı olan ne varsa tiksindim diyet yapmayı zaten çok sevemedim kilo vermeyi çok sevdim ama diyeti sevemedim bir türlü
Afiyet olsun güzel canım
Bugunku menum

09.00 tereyagında 2 yumurta,1 dilim ekmek,1 dilim peynir

13.00 domatesli yumurta

15.00 3 sarma

18.00 1 karnıyarık,1 dilim ekmek

20.00 10 yeni dünya
Afiyet olsun güzel

Bugun ikimizde biraz abarttık ekürim aslında İftar iyi miktarları az ama sahurda 3 dilim börek fazla olmus. Bakalım yarın birinci olabilcez mi pek ümidim yok benim

Ne 170 ı kız 158 benim boyum ilk hedefim 65 di ama şimdi gaza geldim ya biraz daha sabredeyim 58 falan göreyim istiyorum, aslında bayramdan sonra memlekete gideceğim izinlerimiz açılırsa o zamana kadar devam etmek istiyorum inşallah 50 leri görürüm
Benim eşim sever Allahtan gerçi bu yemeklerle büyümüş neden sevmesin
Bu karneyi nerlerde kullanabılıos leylagım:)
Acaba cv ye ekleniyor mü
Güzel canım afiyet olsun
Trabzondayim canım esimin memleketi burda severler sebze yemeğini ben de severim, kv köyde bahçe yapıyor kendi yetiştiriyor, mesela bugün baktık baklalr olmuş topladık tazecik yaptık yemeğini gerçekten bahçeden toplayıp yenince bir başka oluyor bugün yemeğe limon da kullanacaktım gittim ağaçtan bir tane de limon aldım inan bambaşka bu sekilde...somara denen otu kv kendi topluyor dere kenarından ama oralarda insan falan olmadığı için gayet güvenli oluyor...Haftaya bezelyeler olur mesela taze kavurması aşırı lezzetli oluyor
Bugunku menum

09.00 tereyagında 2 yumurta,1 dilim ekmek,1 dilim peynir

13.00 domatesli yumurta

15.00 3 sarma

18.00 1 karnıyarık,1 dilim ekmek

20.00 10 yeni dünya
Güzel canım afiyet olsun

Of evet ya hep perşembeye denk geliyor
Süpürgeden kaçmaz
Bugun ikimizde biraz abarttık ekürim aslında İftar iyi miktarları az ama sahurda 3 dilim börek fazla olmus. Bakalım yarın birinci olabilcez mi pek ümidim yok benim
Yapmayın kızlar yarın sizi listeye almayı düşünüyorum kaçamak işini Cuma’ya bırakın M Melek963 takım ve derece için bu mühim kabak yemediği halde Perşembe gününü hafif olsun diye kabak yoğurtla geçirenler var yüzüp yüzüp son gün karbonhidrat patlaması yapmayın böyle

Hadi ya ben seni hep 170 olarak düşünüyordum hatta içimden diyordum Goklerce ne kadar zayıf duruyorduR ya daha fazla vermese mi acaba o zaman 50 lilere gel bence çok yakışır

Hadi ya ben seni hep 170 olarak düşünüyordum hatta içimden diyordum Goklerce ne kadar zayıf duruyorduR ya daha fazla vermese mi acaba o zaman 50 lilere gel bence çok yakışır
Suan hayallerini yıktım galiba keşke hayallerindeki gibi 170 olsaydım

Tamam haftaya olmayacak insallah

Ekürim gelmiş hoşgelmiş.seni çoooook özledim.İyisin değil mi şimdi.
Hoş buldum canım ekürim, iyiyim çok şükür toparlanıp geldim, sonunda

İnşallah canım, çok şükür artık iyiyim.
harika İnşallah bende o duyguyu yakında yaşayacağım. ASLInda ideal kiloma geldim ama sanki mezun olursam abartıp koruyamam diye korkuyorum. O yüzden mezun olmayı geciktirip duruyorum.

Çok güzel canım afiyet olsun

Hurma bitti zeytine mi başladık çitlemeye ya ben de çok severım zeytini umarım diyet zeytindir bari.....
Biz zeytini çok severiz herşeye yiyebiliriz. Yok kız ne diyeti, halis muhlis annemin zeytini
Ay kabak çekirdeğini ben de çok severim, bu yüzden eve almıyorum
Takımda gördüğüm en ilginç menülerden hurmadan kurtarıyoruz zeytine sarıyor
Ama salata yağsız ve tuzsuz kaptanım. Bir de canan teyzem yiyin diyor
Zeytin sayısına bittim kız niye abartıyon o kadar sayıları. Kendine sınır koymayı dene canım. Bir şeyden en fazla 5 tane yiyeceğim de mesela
Hurmada evet haklısınız da zeytin bence çok cıs değil ya

Ye de kararında ye bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…