Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

7 MAYIS EKÜRİ LİSTESİ

AÇIKLAMALAR
Eküriler diğer eküriler ile rekabet içindedirler, bu nedenle her üye ekürisini iyi takip etmeli ve motive etmelidir.
Eküriler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli, zamanında menü yazmaya teşvik etmelidirler.
Eküriler birbirlerinin menülerini ince eleyip sık dokumalıdırlar, kaçamaklı üyeye ekürisi & U UcanSupurge kaçamağın kalorisi kadar spor cezası vererek kaçamak yapmasını engellemelidir.
Eküriler birbirini spora teşvik edip ortak spor puanlarını da yükseltmeye çalışmalıdırlar.
Cuma günü yüzdelerinin toplamı en fazla olan eküriler takımın 1.si derecesini alırlar.
4 haftanın sonunda 31 Nisan 2021 tarihinde en fazla yüzde yapan Eküriler yarışmayı kazanacaktır
Bu liste 31 Nisan tarihine kadar geçerlidir
Mezun veya izinde olanların yerine yeni eklenecektir.

EKÜRİ DERECELERİ

Ayla- & M Melek963 %5.494

2- I Ilyusa & E ela_2019 %2.770

3- kumsal68 [/USER] %2.102

kumsal68 ekürim yok diye üzülme tek başına derecedesin hey maşallah tebrik ediyorum kızlar geçen haftanın eküri dereceleri değişmedi

Kızlar az önce eski bir resmimi buldum telefonumda 98 kiloykenki resmimi.Aynı giysileri giydim öncesi sonrası yaptım çocuklara gösterdim.kucuk oğluma hangisi güzel dedim önceki dedi göbüşü slime gibiydi oynuyordum. kucagi yumuşacıktı dedi sen tahta gibisin sertsin dedi.. Büyük oğluma gosterdim Yıllardır annemiz şuydu o da güzel pamuk gibiydi dedi.Eşim karımın dörtte biri gitmiş zarardayim diye espri yaptı
Canınızı sıkmayın geri aldırırız dedi bide
Ben ne hevesle gösterdim resimleri onlar ne dedi yav.

bizimkiler de öyleydi eğlenceye vuruyorlardı hiç vazgeçme en azından şu 70in altına inelim bi hayırlısıyla

Boşver takma hiç hedefe ulaştığında asıl yorumlar gelecek bence

bizimkiler de öyleydi eğlenceye vuruyorlardı hiç vazgeçme en azından şu 70in altına inelim bi hayırlısıyla
İnşallah canım.6 larda nasıl olurum acaba.
Ben sırtımdan bir damacana indirdim. Çeken bendim.kim sürekli bir damacanayla yürüyebilir.insallah bir damacanaya yakın daha indiriceğim üzerimden.Sen ve takım arkadaşlarım olduğu sürece başarırım inşallah.Birde zopa korkusu

07 MAYIS EKÜRİ LİSTESİ
@Breeze96 %1.055 kumsal68 %2.102
G Goklerce %0.952 Jasminium84 %1.005
@Breeze96 %1.055 asliogretmen %0.292
TemelinSafinazi %0.709 gulsum462 %0.531
yazarhanim35 %-0.576 masal3487 %0.528
Ucmelekannesi %-0.589 Fit mutlu anne %1.252
Ayla- % 2.167 M Melek963 %3.237
I Ilyusa %0.908 E ela_2019 %1.862
M Manolya15 %0.426 cgdmk %-0.018

AÇIKLAMALAR
Eküriler diğer eküriler ile rekabet içindedirler, bu nedenle her üye ekürisini iyi takip etmeli ve motive etmelidir.
Eküriler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli, zamanında menü yazmaya teşvik etmelidirler.
Eküriler birbirlerinin menülerini ince eleyip sık dokumalıdırlar, kaçamaklı üyeye ekürisi & U UcanSupurge kaçamağın kalorisi kadar spor cezası vererek kaçamak yapmasını engellemelidir.
Eküriler birbirini spora teşvik edip ortak spor puanlarını da yükseltmeye çalışmalıdırlar.
Cuma günü yüzdelerinin toplamı en fazla olan eküriler takımın 1.si derecesini alırlar.
4 haftanın sonunda 31 Nisan 2021 tarihinde en fazla yüzde yapan Eküriler yarışmayı kazanacaktır
Bu liste 31 Nisan tarihine kadar geçerlidir
Mezun veya izinde olanların yerine yeni eklenecektir.

EKÜRİ DERECELERİ

Ayla- & M Melek963 %5.404

2- @Breeze96 & kumsal68 %3.157

30 NİSAN - 7 MAYIS TAKIM İÇİ REKABET LİSTESİ

Rakip1 & Yüzdesi

Rakip2 & Yüzdesi

Rakip3 & Yüzdesi

Kazanan

kumsal68 %2.102
VS
M Manolya15 %0.426
VS
Ucmelekannesi -%0.589 kumsal68
Jasminium84 %1.005
VS
cgdmk %0.926
Jasminium84
G Goklerce %0.952
VS
gulsum462 %0.531
G Goklerce
yazarhanim35 -%0.576
VS
asliogretmen %0.292
asliogretmen
VS
M Melek963 %3.237
M Melek963
masal3487 %0.528
VS
@Breeze96 %1.055
@Breeze96
Fit mutlu anne %1.252
VS
Ayla- %2.167
Ayla-
E ela_2019 %1.862
VS
I Ilyusa %0.908
E ela_2019

Tebrikler kızlar

En azından durustce paylaşmışsin memununu,haftasonu dikkat edersen eksiye düşersin.

CANNNIIIIMMMMM eküri listesini yaptın mı daha demin yaptım teşekkür ederim mezun oldun seni uğraştırmayayım diye yaptım aslı geldi artık breeze i o yüzden almadım

CANNNIIIIMMMMM eküri listesini yaptın mı daha demin yaptım teşekkür ederim mezun oldun seni uğraştırmayayım diye yaptım aslı geldi artık breeze i o yüzden almadım
Kıyamam yükün çok diye yapayım dedim bence @Breeze96 bu işi çok güzel yapar görevimi ona devredebilirim gönül rahatlığıyla tabi kabul ederse

ben de bu benzetmeyi kullanmıştım ya düşünsene sırtında bi damacana ile dolaştığını sürekli e tabi hastalık olur halsizlik olur
U UcanSupurge geçen hafta kumsal68 ile @Breeze96 yı geçici süreliğine eküri yapmıştık fakat asliogretmen döndü o yüzden ne yapacağımı bilemedim ikisinide listeye yazdım
kumsal her türlü derecede

Tebrikler rakibim bu hafta sen kazandın. Hep uç uca ilerliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…