Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ay ben gün içinde 1 kere yapıp hallediyorum. Hemen duşa giriyorum. Çocuk olmayınca sıkıntı olmuyor. Siz çocuklarla iyi spor yapıyorsunuz maşallah canlarıma
Afiyet olsun canım

Süppersınnn , artırcaz hergun 100 tane artırcaz var mısınçakkkkk

Yok canım geçemem seni nasıl geçiyim ben veriyorsam sende veriyorsun ama belki yaklaşırım
insAllah hepimiz güzelce veirirz cnm istikrarlı sekilde
Bisiklet kaç ayda geldi, fındık deyınce hemen yarın
Hhahhaha kocam beye bayram cikilatasi al mümkünse elit marka olsun dedim ben fındığını ayrı yerim kahve yanına güzel oluyor
Afiyet olsun cnm kalabalık gözuküyor ama güzel menü
Afiyet olsun canım gayet güzel Spora da iyi başladın ha. Harikasın
Saol cnm evet insAllah bırakmadan devam ederim
Ay ben gün içinde 1 kere yapıp hallediyorum. Hemen duşa giriyorum. Çocuk olmayınca sıkıntı olmuyor. Siz çocuklarla iyi spor yapıyorsunuz maşallah canlarıma
Ay ne güzel bizde her fırsat buldukça yapıyoz oğlan dursa gündüz 2 saat yürür spor işini bitirirdim ne güzel ama hiç yoktan iyidir

Kahve fındık vazgecılmes ıkılı

İnsallah canım. Çikolata niye aldırıyorsun alırsa yersin almasın bence

Kız azıcık döner yiyeydin ya kendini bu kadar kısıtlama
Yooo dunki tatli yemek bana cok geldi ceza bana
56,00 olsun diycem yemiyo en iisi 56,500 olsun
8 mayıs mı diyecektin kumsalım, menun harıka ötesı, ama zipor görenedim zipor, bılıyorsun ki zipor rakibimsin
Hé y’a mart nerden cikti ki anlamadim
Sport bildirimlerini en son yapiyom canim malum cocuk uyuyunca zaman yapiyom genelde birazdan gonderirim
Cok ıyı canim,
Saol canim
Çok çok hafif menü olmuş Afiyet olsun canım
Saol canim sanada
400 e tamamlamak için napcamı şaşırdım,:)) 2000 ip atlamak daha mantıklı,
Aynn iki bin daha iyi yada bin yap geri kalani zumbayla yuruyusle tamamla artik ikibine cikiyim ben rakipler cogaliyo
Az olur mu kız canım çıktı, ne yemek yapabıldım ne ev topladım, kız kuş kdr uyuyo zati onda da bole gecti. Ywmeksiz ter kokulu bi evde kocam bey yazık ona
Guldurdun beni ben ikiyuze tamamliycam artik hep binde birakiyodum
en zor atlıyorum ipi ya senden 20 kilo fazlam var kuzum sanırım ondan
Zaman’a arttirirsin Basta zor oluyor
Çok çok çok hafif bir gün olmuş canım
Saol canim

İnsallah canım. Çikolata niye aldırıyorsun alırsa yersin almasın bence
Yok ya biz bayram için normalde de alırdık ikramliktan kalanlar aylarca sürünür bazen senesini bulurdu yemeyiz çok her ne kadar eskisi gibi olmasamda yesem de çikolata çok yiyemem

Birazdan zaman aşımına uğrayacak spor yaparken taksam mi bilemiyorum hep eksik oluyor U UcanSupurge
Dün 35 dk tempolu yürüyüş 105 puan adım sayısı 6290
Bugün 65 dk tempolu rampalı yürüyüş 195 puan G Goklerce

Eklentiler

• Screenshot_2021-05-08-23-17-09-79.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 14
Çıkma kız öldürcen mi bizi

Cok guzel canim rampali yuruyus daha cok kalori yakiyo bacaklara dikkar ayak tabanlarinda agirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…