- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #440.201
Tutar fazlası bile gelirBen bu hafta yarım kilo hedef koyuyorum inşallah tuttururum
Ay ben gün içinde 1 kere yapıp hallediyorum. Hemen duşa giriyorum. Çocuk olmayınca sıkıntı olmuyor. Siz çocuklarla iyi spor yapıyorsunuz maşallah canlarımaAy evet ya vala Allah affetsin hep duş almaya fırsat kalmayabiliyor ya zaten spordan önce parfum sıkıyom terleyince terden çok parfüm daha kokuyor tuhafhavluyla iyice kurulanip oğlanı emziriyom sahur anca yetişiyor gündüz alıyorum duş Spor yapınca da
Afiyet olsun canım8 Mayıs menü
Kahvaltı 08.30
Sucuklu yumurta
2 zeytin
Biraz labne, iki dilim kaşar
Domates salatalık
Bir dilim salam
Bir dilim pide
Kahvaltı yapmayı özlemişim
12.00
Yeşil cay
15.30
3 yenidünya, 3 kayısı,3 çilek 6 7 tane çağla
19.40
Bir servis kaşığı makarna
İki servis kasıgı tavuk
Bol salata
Bir kase cacık
21.00
5 badem, 5 6 kuru üzüm, 5 6 antep fıstığı
Oruc olmayınca da yaz Ya bitmiyor
75 - 74,5 olsun canım. Dün çok kaçamak yaptımTutar fazlası bile gelir
Geçmişsin bile listeye9. TAKİM 14 MAYIS BAYRAM HEDEFLERİ
(7 Mayıs-14 Mayıs)
Fit mutlu anne 82.80-----------> 81.80 kumsal68
Beyaz leylak
G Goklerce
Ucmelekannesi 68.3----->67
asliogretmen
M Manolya15 70.2------->69
gulsum462 75----->74.5
M Melek963
masal3487
@Breeze96 79.75-------->79
@Toprak_ Kokusu
@sabahvesen
HAftalik hedefleri belirliyor ve tutturmak için çabalıyoruz canlar
Süppersınnn , artırcaz hergun 100 tane artırcaz var mısınBen zor atlıyorum ipi yasenden 20 kilo fazlam var kuzum sanırım ondan
Çok çok çok hafif bir gün olmuş canım
Kaptanım hep 400-500 atlıyordum. 1000 tane atlayınca gerçekten ter konusu fark etti. Bugün 1 saatte atladım. Yarın 45 dk sonra yarım saatte atlarım inşallah bin taneyi
Afiyet olsun canım gayet güzel
Afiyet olsun canım gayet güzelSpora da iyi başladın ha. Harikasın
Ben bu hafta yarım kilo hedef koyuyorum inşallah tuttururum
Ooooo sporla şov yaptı ezoafiyet olsun canım
Afiyet olsun canım azıcık karbonlu bir gün olmuş
Afiyet olsun canım iftar azıcık karbonlu olmuş
Ben de bugün bakla yedimkurabiye azıcık fazlalık olmuş sanki
Kız senin yüzünden felç oldum bugünnormalde 400-500 atlıyordum. Gaza gelip 1000 atladım bacım gitsin kilolar inşallah
Geçmişsin bile listeye
Vay be ezo ne güzel spor yapıyorsun dur dur kv gitsin bende o günde 400 500 puan yaptığım günlere donecegimSüppersınnn , artırcaz hergun 100 tane artırcaz var mısınçakkkkk
Hadi bakalım varımSüppersınnn , artırcaz hergun 100 tane artırcaz var mısınçakkkkk
insAllah hepimiz güzelce veirirz cnm istikrarlı sekildeYok canım geçemem seni nasıl geçiyim ben veriyorsam sende veriyorsun ama belki yaklaşırım
HhahhahaBisiklet kaç ayda geldi, fındık deyınce hemen yarın
Afiyet olsun cnm kalabalık gözuküyor ama güzel menü8 Mayıs menü
Kahvaltı 08.30
Sucuklu yumurta
2 zeytin
Biraz labne, iki dilim kaşar
Domates salatalık
Bir dilim salam
Bir dilim pide
Kahvaltı yapmayı özlemişim
12.00
Yeşil cay
15.30
3 yenidünya, 3 kayısı,3 çilek 6 7 tane çağla
19.40
Bir servis kaşığı makarna
İki servis kasıgı tavuk
Bol salata
Bir kase cacık
21.00
5 badem, 5 6 kuru üzüm, 5 6 antep fıstığı
Oruc olmayınca da yaz Ya bitmiyor
Saol cnm evet insAllah bırakmadan devam ederimAfiyet olsun canım gayet güzelSpora da iyi başladın ha. Harikasın
Ay ne güzel bizde her fırsat buldukça yapıyoz oğlan dursa gündüz 2 saat yürür spor işini bitirirdim ne güzel ama hiç yoktan iyidirAy ben gün içinde 1 kere yapıp hallediyorum. Hemen duşa giriyorum. Çocuk olmayınca sıkıntı olmuyor. Siz çocuklarla iyi spor yapıyorsunuz maşallah canlarıma
Kahve fındık vazgecılmes ıkılıinsAllah hepimiz güzelce veirirz cnm istikrarlı sekilde
Hhahhahakocam beye bayram cikilatasi al mümkünse elit marka olsun dedim ben fındığını ayrı yerim kahve yanına güzel oluyor
Afiyet olsun cnm kalabalık gözuküyor ama güzel menü
Saol cnm evet insAllah bırakmadan devam ederim
Ay ne güzel bizde her fırsat buldukça yapıyoz oğlan dursa gündüz 2 saat yürür spor işini bitirirdim ne güzel ama hiç yoktan iyidir
Hep eşimin yüzünden o yiyince canım çektiGündüz meyven varmış zaten akşam kuru yemiş olmasaymis keşke kalabalık ama tek tek bakınca güzel canim
İnsallah canım. Çikolata niye aldırıyorsun alırsa yersin almasın benceinsAllah hepimiz güzelce veirirz cnm istikrarlı sekilde
Hhahhahakocam beye bayram cikilatasi al mümkünse elit marka olsun dedim ben fındığını ayrı yerim kahve yanına güzel oluyor
Afiyet olsun cnm kalabalık gözuküyor ama güzel menü
Saol cnm evet insAllah bırakmadan devam ederim
Ay ne güzel bizde her fırsat buldukça yapıyoz oğlan dursa gündüz 2 saat yürür spor işini bitirirdim ne güzel ama hiç yoktan iyidir
Yooo dunki tatli yemek bana cok geldi ceza banaKız azıcık döner yiyeydin ya kendini bu kadar kısıtlama
56,00 olsun diycem yemiyo en iisi 56,500 olsun9. TAKİM 14 MAYIS BAYRAM HEDEFLERİ
(7 Mayıs-14 Mayıs)
Fit mutlu anne 82.80-----------> 81.80 kumsal68
Beyaz leylak
G Goklerce
Ucmelekannesi
asliogretmen
M Manolya15
gulsum462
M Melek963
masal3487
@Breeze96
@Toprak_ Kokusu
@sabahvesen
HAftalik hedefleri belirliyor ve tutturmak için çabalıyoruz canlar
Hé y’a mart nerden cikti ki anlamadim8 mayıs mı diyecektin kumsalım, menun harıka ötesı, ama zipor görenedim zipor, bılıyorsun ki zipor rakibimsin
Saol canimCok ıyı canim,
Saol canim sanadaÇok çok hafif menü olmuş Afiyet olsun canım
Aynn iki bin daha iyi yada bin yap geri kalani zumbayla yuruyusle tamamla artik ikibine cikiyim ben rakipler cogaliyo400 e tamamlamak için napcamı şaşırdım,:)) 2000 ip atlamak daha mantıklı,
Guldurdun beni ben ikiyuze tamamliycam artik hep binde birakiyodumAz olur mu kız canım çıktı, ne yemek yapabıldım ne ev topladım, kız kuş kdr uyuyo zati onda da bole gecti. Ywmeksiz ter kokulu bi evde kocam bey yazık ona
Zaman’a arttirirsin Basta zor oluyoren zor atlıyorum ipi yasenden 20 kilo fazlam var kuzum sanırım ondan
Saol canimÇok çok çok hafif bir gün olmuş canım
Yok ya biz bayram için normalde de alırdık ikramliktan kalanlar aylarca sürünür bazen senesini bulurdu yemeyiz çok her ne kadar eskisi gibi olmasamda yesem de çikolata çok yiyememİnsallah canım. Çikolata niye aldırıyorsun alırsa yersin almasın bence
Yooo dunki tatli yemek bana cok geldi ceza bana
56,00 olsun diycem yemiyo en iisi 56,500 olsun
Hé y’a mart nerden cikti ki anlamadim
Sport bildirimlerini en son yapiyom canim malum cocuk uyuyunca zaman yapiyom genelde birazdan gonderirim
Saol canim
Saol canim sanada
Aynn iki bin daha iyi yada bin yap geri kalani zumbayla yuruyusle tamamla artik ikibine cikiyim ben rakipler cogaliyo
Guldurdun beni ben ikiyuze tamamliycam artik hep binde birakiyodum
Zaman’a arttirirsin Basta zor oluyor
Saol can
Cok guzel canim rampali yuruyus daha cok kalori yakiyo bacaklara dikkar ayak tabanlarinda agirirBirazdan zaman aşımına uğrayacak spor yaparken taksam mi bilemiyorum hep eksik oluyorU UcanSupurge
Dün 35 dk tempolu yürüyüş 105 puan adım sayısı 6290
Bugün 65 dk tempolu rampalı yürüyüş 195 puan G Goklerce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?