Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ellerine sağlık canım benim
67.500 diyeyim canım olur mu ?

İyi Geceler

Canlarım

8 Mayıs Menü Bildirimi

Sahur : tb ekmeğinden 1 tost, 1 domates, 1 biber

İftar : 1 kase tarhana çorbası, fırında balık, salata, 2 yk pirinç pilavı

22.00 1 küçük muz

2 litre su

8 Mayıs Spor Bildirimi

40 dk hızlı tempolu yürüyüş: 120 puan
U UcanSupurge G Goklerce

Bendim o ben sorma hatirlatma o gunu anam kayinvalideye olan sinirim geliyo aklima
Sen çok disiplinli birisinnsanki, kaynanan evı ı hıc dagınık gormemiş, evın hep duzenli, sporum düzenli ve çok. Zirveyı kımseye bırakmıyorsun fln .senı yakından tanımak isterımidolum ol

Kalabalık gorunuyor ama yasaklı seyler yok genelde
Evet canım fazla oldu ama iste nefis ne yapalım
Cok buyuk degıldi canım kucuktu
Benim hedefim de 61.7 olsun canım bu hafta bari tutturayım
Allah im bu ne helal olsun sana
Guzel canim afiyet olsun

MaşAllah
Cok guzel canim rampali yuruyus daha cok kalori yakiyo bacaklara dikkar ayak tabanlarinda agirir
Saol cnm evet koşu çok yapamıyorum biraz rampa bari yapayım dedim benim tabanlarda ağrı değil ya yanma karıncalanma oluyor gibi sonra alt karnım baya agriyor
Afiyet olsun canım pilava gerek yokmuş gayet güzel menü spor da var
Öyle mi ne güzel ben bayılırım çikolataya
Önceden hiç aramazdim ben şimdi arada canım istiyor yine

Yok artıkkkkkkkkkkk!!!!!!!! Ama bu kadar da olmaz yaaaaaa

Spor gecmisim var bacim sert kayaya tosladin kocluk yapmak istemistim basvurmustum yillar once dilim yeterli olmadigi icin yapamadim okumus olmam gerekiyodu burdada ne okula gidiyim cocuk la
Boyunu merak ettim ,daha ne kadar zayıflıycan kız,
156 canim
Sen çok disiplinli birisinnsanki, kaynanan evı ı hıc dagınık gormemiş, evın hep duzenli, sporum düzenli ve çok. Zirveyı kımseye bırakmıyorsun fln .senı yakından tanımak isterımidolum ol
Sesli guldum valla malesef asiri disiplinliyim bu huyumu sevmiyorum aslinda evdekilerini deli ediyorum hersey saatinde yerinde olmali

Başak mı burcun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…