- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #440.401
Lavaş dışında güzel canım afiyet olsun9 mayıs pazar
1.5 h.yumurta
Domates Salatalik
3 dilim peynir
2 kayisi 2 ceviz
Yoğurt chia keten tohumu
Iftar
1 porsiyon adana
Lavasla yedim maalesef
Ayran
2 kepçe mercimek çorbası
Salata
Ara
Tarçınlı süt
1 kare bitter
10 civari fındık
Su 2 litre
8 Mayıs Cumartesi
09.30
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
7 zeytin
3 ceviz
16.30
1 kase erişteli yeşil mercimekli yoğurt çorbası
1 kase yeşil salata
su: 2 lt
Afiyet olsun canım güzel menüler9 Mayıs Pazar
15.00
1,5 lahmacun
Bol maydonoz+soğan
1 kase salata
1 kase cacık
10 adet erik
Afiyet olsun canım güzel menü benceDünkü menüyazarhanim35
Sahur
İki haslanmis yumurta,5 zeytin,yeşillik ve bir dilim ekmek
İftar
Bir tane fırınlanmış alabalık
Bir kase mercimek çorbası
Bol salata
Bir yane Medine hurması,bir bardak yeşil çay
2 litre su spor yok
Sütün cok azaldıysa borçmu yapsaydın, benım de içim buruk tutamadıgım için ama tutsaydum da diğer turlu vicdan yapcaktım. Allagım borcumu odemem için ömür versın ınsGünaydın kızlar
İki gündür canım sürekli birşeyler yemek istiyorşu regl düzensizliği beni mahfetti yine leke geldi ama devamı yok karnım kasıklarım ağrıyor akşam oğlanda durmadı hiç sürekli emdi işin kötüsü süt birikmeyince göğsümu kuru kuru cekiyor gibi olunca içim çok kötü oldu ve ramazandaki 3.cu şenlik oldu ne bulduysam yedim 1tane piko, 7 hurma, 3 dilim börek, 1 bardak süt, 1 bardak ayran sahurda yaptım tabi şu an elim ayağım şiş pişman mıyım evet ama keşke demiyorum yedim bitti cumaya kadar telafi edicem insAllah canım istedi yedim tartı %200 artı cikicak hemde baya ama yeniden eksi görücem biliyorum öğünlerde abarttıgim olsa da böyle gece patlama yaşadığım uzun süredir olmamıştı
Amin insAllah canım Bi kaç gündür sıkıntı oldu cnm ondan önce yetiyordu inan şaşırdım bende 3 gün kaldı artık idare edicem ek gıdalarla cnm dış sıkıntısı da var snrm açlıktan emmedi o da gece o kadar eminimSütün cok azaldıysa borçmu yapsaydın, benım de içim buruk tutamadıgım için ama tutsaydum da diğer turlu vicdan yapcaktım. Allagım borcumu odemem için ömür versın ıns
Çok güzelİyi Sahurlar Canlar
9 Mayıs Menü Bildirimi
sahur : 5 ceviz
iftar : 1 kase tarhana çorbası, 6 yk yoğurtlu semizotu salatası ve 1 dolma biber
22.00 1 muz
9 Mayıs Spor Bildirimi
70 dk hızlı tempolu yürüyüş: 210 puan
U UcanSupurge @Goklerce
Eki Görüntüle 2845957
lavaşı yedin hadi çorbayı içmeseydin elo iki karbonhidrat bir arada9 mayıs pazar
1.5 h.yumurta
Domates Salatalik
3 dilim peynir
2 kayisi 2 ceviz
Yoğurt chia keten tohumu
Iftar
1 porsiyon adana
Lavasla yedim maalesef
Ayran
2 kepçe mercimek çorbası
Salata
Ara
Tarçınlı süt
1 kare bitter
10 civari fındık
Su 2 litre
Afiyet olsun canım8 Mayıs Cumartesi
09.30
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
7 zeytin
3 ceviz
16.30
1 kase erişteli yeşil mercimekli yoğurt çorbası
1 kase yeşil salata
Tek öpün olduğu için güzel9 Mayıs Pazar
15.00
1,5 lahmacun
Bol maydonoz+soğan
1 kase salata
1 kase cacık
10 adet erik
Çok güzel canımDünkü menüyazarhanim35
Sahur
İftar
Bol salata
2 litre su spor yok
Tüh kötü olmuş keşke en azından süte fayda edecek şeylerden yeseydin canım yulaf dereotu tahin gibi diş çıkardığı için memeye çok düşmüştür inşallah çabuk geçer ağrısı sızısıGünaydın kızlar
İki gündür canım sürekli birşeyler yemek istiyorşu regl düzensizliği beni mahfetti yine leke geldi ama devamı yok karnım kasıklarım ağrıyor akşam oğlanda durmadı hiç sürekli emdi işin kötüsü süt birikmeyince göğsümu kuru kuru cekiyor gibi olunca içim çok kötü oldu ve ramazandaki 3.cu şenlik oldu ne bulduysam yedim 1tane piko, 7 hurma, 3 dilim börek, 1 bardak süt, 1 bardak ayran sahurda yaptım tabi şu an elim ayağım şiş pişman mıyım evet ama keşke demiyorum yedim bitti cumaya kadar telafi edicem insAllah canım istedi yedim tartı %200 artı cikicak hemde baya ama yeniden eksi görücem biliyorum öğünlerde abarttıgim olsa da böyle gece patlama yaşadığım uzun süredir olmamıştı
O kadar haklısın ki ama o an hiç aklıma gelmedi insAllah cnmTüh kötü olmuş keşke en azından süte fayda edecek şeylerden yeseydin canım yulaf dereotu tahin gibi diş çıkardığı için memeye çok düşmüştür inşallah çabuk geçer ağrısı sızısı
Kim demiş pes ettim diyeBak simdi olmadi ne cabuk pes ettin yaaa
Valla beni geceme diye az ziplamadim yine
Saol canim
bu olayi biliyorum anlatmistin daha once akrebin gucu iste kimse gecemezzz
Tahmin ettim akrep olduğunu kızkardeşim de akrep ilkokula başladığında öğretmen sınıfındaki okumayı sökenlere nazar boncuklu kırmızı kurdele takmış eve gelip önlüğüne kırmızı kurdele dikti onun kurdelesine mi kaldım sanki diyerek ve o hafta okumayı söküp öğretmenin de kurdelesini taktı
Sen benim eve gelsen duramazsin ne hali var ne perde valla sevmiyom bende onlar olmadzn ev daha genis gorunuyo ferah gorunuyo ama sogukta gorunuyo eksik gibi ama alistik
Oo bn hamileyken evi yeni almistik insaat yapiyoduk esim uzakta calisiyodu hafta sonu geliyodu fayanslari parkeleri gidip ben aliyodum magazadan arabaya yukleyip bide calisanin onune tasiyodum calisanlar bana nasil uzuluyolardi ee arkanda aile hayirli arkadas olmayinca boyle oldu sukur sorunsuz hamilelik gecirdim
Al bndende o kadar tadimlik yesen kilo alirim bugun kahvzltidan sonra tartildim 1 kilo fazla ciktim oysa 1 kiloluk biside yememistim yani yarin kesin arti gelcem
Aksam cok geldi yaa sporu yapamadin aksam yemegini d’engele canim onemli olan kalori acigi yaratmak
Zipor yaptın mı ziporr,Kızlar dün 3 kişi geldi yemeğe. 2 eşim ve ben. 5 kişinin bulaşığı 2 makine çıktı. Gece 2ye kadar ortalığı toparlamakla uğraştım. Buraya bakamadım. Menüyü atıp çıktım. Şimdi geriden alıntılarla geliyorum
Kaptanım bizde de züpürge var dikkat etPerde astığımı hiç söylemeyeyim o zaman
Canım benim çok geçmiş olsun. Daha iyi misin?İKi gündür basım ağrıyor spor yapamıyorum.Tansiyonum normal.neden bilmiyorum
Bayramdan sonra gel kuzum. Burda motivasyonunu diri tutarsın. Umarım az yemişsindirBabam ve oğlum beşamel soslu makarna istedi benimde canım çok çekti sanırım yiyeceğim.Diyet olayına bayramdan sonra bakayım ya kendimi çok sıkmak istemiyorum şimdi Ramazan da iftarda çok az yiyip akşam 10-11 gibi acıkıyorum tatlı fındık fıstık çerez yiyince de kilo aldım tabi ama Ramazan'dan sonra düzene girer diye düşünüyorum çünkü daha düzenli bir uyku ve yeme saatlerim olacak kabızlık sorunu da düzelir.Bayramdan sonra menümü de yazayım yine .off istediğim her şeyi yiyip kilo almamak gibi bir mucşze olsaydı çok yemeye de gerek yok tadımlık da kilo yapıyor bana
Yahni sınırsız?09.00 sucuklu yumurta,1 dilim peynir, 1 dilim ekmek, 5 zeytin,5 çeri
13.00 tereyagında ıkı yumurtanın beyazı,1 dilim ekmek
18.00 yahni sınırsız, 5 kaşık pirinç piavı ( ah kocam bey...) ,Yogurt,salata
Su 2.5 litre
Spor:40 dk yuruyus, bugun basks bişwy yapamıcak gıbıyım cok halsızım ama deniycem
Çok güzel canım afiyet olsun09.05.2021
Sahur
1 haşlanmış patates, 2 yk peynirli omlet, 1 dlm peynir, 5 zeytin, 1 tk reçel
İftar
1 kepce mercimek corbasi, yk yumurtalı ıspanak, 1 dlm (kucuk) kabaki ekmek
Su: 2 lt
Afiyet olsun canım9 Mayıs Pazar
Sahur
3 kaşık yulaf 1.5 bardak süt, 2cay kaşığı bal ile lapa
Yarım elma 3ceviz tarçın
1.5 lt su
Rezenell-biberiyeli çay
İftar
3 minik yaş hurma
2 bardak ayran
7 tane mercimekli kısır bol yeşillikli
Bol salata
1 küçük dilim patlıcanlı börek
Marul, turşu
Su 2.5 lt bulur
Spor 50 do tempolu yürüyüş şimdilik
Afiyet olsun canım güzel9 Mayıs menüm
16.00
4 YK yeşil fasulye
2biber dolmasının biberi(içini oğlum yedi)
2 YK yoğurt
4cig badem
20.00
4yk et sote
Salata
1yk pilav
21.00
1avuc kuruyemiş
Su :2.5 litre
U UcanSupurge
Afiyet olsun canım çok hafif olmuş09.05.2021 menü
13.45
Çingen salatası
1 dilim ekmek
Haşlanmış yumurta
Şekersiz çay
19.00
Tire köfteli salata
20.40
Sade Türk kahvesi
Su:2.5 litre
@masal3487
Afiyet olsun canım güzelHepinize afiyet olsun canlar
9 mayis menum
sabah 10:30
Iki rafadan yumurta,1 kucuk tost (tost ekmegine cocuktan kaldi)5 zeytin
ara 15:00 1 tane etinin kekinden yedim 150 kaloriydi (daga ciktik cok acikmistim temhavada)
aksam 18:00
Iki yk sebzeli bulgur p
1 tane balik pane (1 parmak uzunlugunda 2 parmak genisliginde
3 litre su
U UcanSupurge
Çok güzel puan9 mayis spor bildirimi @Goklerce
2000 bin ip 400 p
Sekizbin adim 80 p
Toplam 480p
Adilarim altibini daga tirmanarak yaptim bugun asiri yoruldum
Güzel günlerde kirlet inşallah canım benimmutfağı temizledim bugün uzun zamandır uzun uzadıya giremiyordum. kemiklerim her yanım ağrıyor şimdi. bayram öncesi temizlik oldu
Afiyet olsun canım güzel menü9 Mayıs
Sahur
Haşlanmış yumurta
Bir dilim ekmek
Bir küçük elma
Hoşaf suyu
İftar
Bir kase mercimek çorbası (ünsüz)
Bir kaşık patates yemeği
2 kaşık taze fasulye yemeği
9.30
4 kayisi
5 erik
Bir dilim armut
Bir küçük kase kuruyemiş
2 litre su
Oyyy ekürime kıyamamSelam kızlar geç oldu ama hepinizin anneler günü kutlu olsunBugün oruç tuttum K sahur yapmayınca baş ağrısı mide bulantısı oldu gün boyu yattım akşamı zor ettim hala da hafif ağrı var ilaç içtim ama şimdi de bel ağrısı var nedense zaten dün ip atlamaya başlayayım dedim bugün de yürüyecek gibi değildi bacaklarım şu yasaklar kalksa da rahat bir nefes alsak artık
Akşam azıcık kalabalık olmuş canım onun dışında güzel9 Mayıs menü
Kahvaltı 11.00
Mantarlı kaşarlı yumurta
2 zeytin
Biraz labne
Domates salatalık
Bol yeşillik
Bir dilim pide
16.00
Bir kase tarhana corbası
Bir kase yoğurt
19.42
Fırında bi parça tavuk but
Üç elma dilim patates
Bir Kuru patlıcan dolması
Bir kase cacık
Bol salata
21.00
Yeşil cay
Yanında iki lokma cevizli sucuk yedim
Canım akşam miktarları az ama biraz karbonlu olmuş afiyet olsun
Afiyet olsun canım gayet hafif bir menüİyi Sahurlar Canlar
9 Mayıs Menü Bildirimi
sahur : 5 ceviz
iftar : 1 kase tarhana çorbası, 6 yk yoğurtlu semizotu salatası ve 1 dolma biber
22.00 1 muz
9 Mayıs Spor Bildirimi
70 dk hızlı tempolu yürüyüş: 210 puan
U UcanSupurge @Goklerce
Eki Görüntüle 2845957
Afiyet olsun canım9 mayıs pazar
1.5 h.yumurta
Domates Salatalik
3 dilim peynir
2 kayisi 2 ceviz
Yoğurt chia keten tohumu
Iftar
1 porsiyon adana
Lavasla yedim maalesef
Ayran
2 kepçe mercimek çorbası
Salata
Ara
Tarçınlı süt
1 kare bitter
10 civari fındık
Su 2 litre
Afiyet olsun canım9 Mayıs Pazar
15.00
1,5 lahmacun
Bol maydonoz+soğan
1 kase salata
1 kase cacık
10 adet erik
Afiyet olsun canım güzel menüDünkü menüyazarhanim35
Sahur
İftar
Bol salata
2 litre su spor yok
Canım oruç tuttuğun için mi sütün azaldı? Şifa olsun, süt yapsın inşallah yediklerin.Günaydın kızlar
Misafirler gelene kadar 800 ip atladım nabeeeerrZipor yaptın mı ziporr,dün kaytardık ya ıkımız de
afiyet olsun kuzumDünkü menüyazarhanim35
Sahur
İftar
Bol salata
2 litre su spor yok
Eksilme vakti şimdicuma:69.9
bugün:69.9
fark :0
Ha ha çok güldüm sırtımda hissettim züpürgeyiKaptanım bizde de züpürge var dikkat et
Ya şöle düşünün açık büfe gibi,bir insan en fazla ne kadar yahni yiyebilir kiKaptanım bizde de züpürge var dikkat et
Canım benim çok geçmiş olsun. Daha iyi misin?
Bayramdan sonra gel kuzum. Burda motivasyonunu diri tutarsın. Umarım az yemişsindir
Yahni sınırsız?kız sen de ne zaman kaçamak yapsan kocana atıyon suçu yazık adama ne çekti senden
Çok güzel canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım güzel
Afiyet olsun canım çok hafif olmuş
Afiyet olsun canım güzel
Çok güzel puan
Güzel günlerde kirlet inşallah canım benim
Afiyet olsun canım güzel menü
Oyyy ekürime kıyamamGüçten düşme kuzum benim beslenmene dikkat et lütfen. Şimdi daha iyi misin?
Akşam azıcık kalabalık olmuş canım onun dışında güzel
Canım akşam miktarları az ama biraz karbonlu olmuş afiyet olsun
Afiyet olsun canım gayet hafif bir menü
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım güzel menü
Canım oruç tuttuğun için mi sütün azaldı? Şifa olsun, süt yapsın inşallah yediklerin.
Vay anasınıı, kokarsı misafirlerebida yapmaMisafirler gelene kadar 800 ip atladım nabeeeerr
Bu kadar da olmaz ama yaaa, açık artırma mantıgıyla gıdıyorsun haa haa9 mayis spor bildirimi @Goklerce
2000 bin ip 400 p
Sekizbin adim 80 p
Toplam 480p
Adilarim altibini daga tirmanarak yaptim bugun asiri yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?