- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #440.361
Afiyet olsun canım güzel menü benceHepinize afiyet olsun canlar
9 mayis menum
sabah 10:30
Iki rafadan yumurta,1 kucuk tost (tost ekmegine cocuktan kaldi)5 zeytin
ara 15:00 1 tane etinin kekinden yedim 150 kaloriydi (daga ciktik cok acikmistim temhavada)
aksam 18:00
Iki yk sebzeli bulgur p
1 tane balik pane (1 parmak uzunlugunda 2 parmak genisliginde
3 litre su
U UcanSupurge
Saol cnmBöreğin 1 olduğunu gördüm güzel menü canım
Güle güle kirlen cnm mis gibi olmuştur benimde son mutfak kaldı bekliyor hala dün bı dolaplarin kapaklarını sildimmutfağı temizledim bugün uzun zamandır uzun uzadıya giremiyordum. kemiklerim her yanım ağrıyor şimdi. bayram öncesi temizlik oldu
Afiyet olsun canım güzel menü9 Mayıs
Sahur
Haşlanmış yumurta
Bir dilim ekmek
Bir küçük elma
Hoşaf suyu
İftar
Bir kase mercimek çorbası (ünsüz)
Bir kaşık patates yemeği
2 kaşık taze fasulye yemeği
9.30
4 kayisi
5 erik
Bir dilim armut
Bir küçük kase kuruyemiş
2 litre su
insAllah canım Allah kabul etsinSelam kızlar geç oldu ama hepinizin anneler günü kutlu olsunBugün oruç tuttum K sahur yapmayınca baş ağrısı mide bulantısı oldu gün boyu yattım akşamı zor ettim hala da hafif ağrı var ilaç içtim ama şimdi de bel ağrısı var nedense zaten dün ip atlamaya başlayayım dedim bugün de yürüyecek gibi değildi bacaklarım şu yasaklar kalksa da rahat bir nefes alsak artık
Çiğ köfte gibi sıkma yaparız mercimekliyo biz ondan öyle dedim cnm7 tane kısır nasıl oluyor
Afiyet olsun cnm güzel menu bence9 Mayıs menü
Kahvaltı 11.00
Mantarlı kaşarlı yumurta
2 zeytin
Biraz labne
Domates salatalık
Bol yeşillik
Bir dilim pide
16.00
Bir kase tarhana corbası
Bir kase yoğurt
19.42
Fırında bi parça tavuk but
Üç elma dilim patates
Bir Kuru patlıcan dolması
Bir kase cacık
Bol salata
21.00
Yeşil cay
Yanında iki lokma cevizli sucuk yedim
İki avuç kadar ekurimKuruyemiş biraz fazla mı olmus sankş kase ne kadar kücükOnun dısındacok güzel ekurimmm
Cevizli sucuklar fazlamı9 Mayıs menü
Kahvaltı 11.00
Mantarlı kaşarlı yumurta
2 zeytin
Biraz labne
Domates salatalık
Bol yeşillik
Bir dilim pide
16.00
Bir kase tarhana corbası
Bir kase yoğurt
19.42
Üç elma dilim patates
Bir kase cacık
Bol salata
21.00
Yeşil cay
Öyle mi ilk defa duydum kısırın öyle yapıldığını afiyet olsun canmAfiyet olsun canım güzel menü bence
Saol cnm
Güle güle kirlen cnm mis gibi olmuştur benimde son mutfak kaldı bekliyor hala dün bı dolaplarin kapaklarını sildim
Afiyet olsun canım güzel menü
insAllah canım Allah kabul etsin
Çiğ köfte gibi sıkma yaparız mercimekliyo biz ondan öyle dedim cnm
Afiyet olsun cnm güzel menu bence
Ay hic sorma ekürim ya reglden midir nedir canım istiyo bide bugun çok iş yaptım çok yoruldum birazda ona güvenip yedim bu son insallahİki avuç kadar ekurim
Cevizli sucuklar fazlamı
Cuma günü ilk tatlimi yiyecem dedin devamı geliyo sanki ha ekurim
saol canımÇok iyi kızlar biravo
Menü çok iyi afiyet olsun canım
Mnati ve pilavın miktarı az ama bugünün iftarini biraz kalabalık buldum cnm afiyet olsun
Saol cnmÖyle mi ilk defa duydum kısırın öyle yapıldığını afiyet olsun canm
saol canım. kolay gelsin sana da. ben bir girdim tam girdimAfiyet olsun canım güzel menü bence
Saol cnm
Güle güle kirlen cnm mis gibi olmuştur benimde son mutfak kaldı bekliyor hala dün bı dolaplarin kapaklarını sildim
Afiyet olsun canım güzel menü
insAllah canım Allah kabul etsin
Çiğ köfte gibi sıkma yaparız mercimekliyo biz ondan öyle dedim cnm
Afiyet olsun cnm güzel menu bence
Canım mantığım şu, mesela ana öğün neyse ondan 1 ya da 2 yk salatama ekliyorum. Nefsim de körelmiş oluyor. Böylelikle salata yemiş oluyorum çoğunlukla. Yoksa baş edemiyorumSalataların alışik olmadığım türden o yüzden ilginç geliyor, bamyalı salata mesela merak ettim aslında
Ellerine sağlık canım30 NİSAN 9.TAKİM KİLO KRONOLOJİSİ
kumsal68 (55.9) cgdmk (58.8) @Jasminium84 (59.1) @Beyaz leylak (59.2) @Zeycan123 (63) @medine66 (64.5) @asliogretmen (68.2) @Ucmelekannesi (68.3) @ela_2019 (68.5) @gulsum462 (75) @masal3487 (75.4) @Breeze96 (79.75)Fit mutlu anne (82.80) Ayla- (90.3)
Liste hergün takima gelip rekabeti canlı tutan üyeler için tutulmaktadir
Takımın kilo kronolojidir.
Terfiler yukarı doğrudur.
Herkesin rakibi bir üstündeki kişidir.
Her cuma yenilenecektir.
Aslında üzülmedim canım, daha akşam düşündüm çok ters zamanda girdim önümüz bayram diye9. TAKIM
cgdmk ile ilgili olarak;
Karar defterimizin 10.1.a maddesine göre izin döneminde kilo alarak dönen üye, istisnai durumlardan herhangi birinin kapsamına girmiyor ise aldığı kiloyu verene kadar listeye giremez.
Kontrol ederek, gereğini yapınız lütfen.
cgdmk izinden kilo alarak döndüğün için listeye girişin kabul edilmedi izin kilonun altına düşmen gerekiyormuş benim de dikkatimden kaçmış bu 143 etap geçtiği için neyse 1 buçuk kilo kalmış şurda listeye girişinle mezuniyetin bir olacak bu gidişle
Evet canım kalabalık olduMnati ve pilavın miktarı az ama bugünün iftarini biraz kalabalık buldum cnm afiyet olsun
Amanın kız Allah korusun zehirlenirsin ben bı kaç fıısst kullanırım o da davlumbaza dolap yüzeylerine ılık suya bulaşık tabletini eritiyorum bütün yağ kir tek seferde silince çıkıyor kokusu daraltıyor beni yagcozun dikkat et cnm dolapların içi düzelecek bakliyatlar boşalıp geri düzenlenecek falan o çok yoruyor vala yasaol canım. kolay gelsin sana da. ben bir girdim tam girdim1.5 şişe yağçöz harcadım bol bol sıktım
benim de astımım var normalde kullanmam gerek ama sıcak suda bende bulaşık tabletini erittim birazda parlatıcı döktüm mis gibi. davlumbazın filtrelerine falan boşalttım işte yağ çözü.Amanın kız Allah korusun zehirlenirsin ben bı kaç fıısst kullanırım o da davlumbaza dolap yüzeylerine ılık suya bulaşık tabletini eritiyorum bütün yağ kir tek seferde silince çıkıyor kokusu daraltıyor beni yagcozun dikkat et cnm dolapların içi düzelecek bakliyatlar boşalıp geri düzenlenecek falan o çok yoruyor vala ya
Evet filtrelere bende kullanıyorum cnm eline sağlık mis gibi olmuştur ne güzel ay yarin bende mi yapsam ki bitirsem aklımda kalıp durmasa gözüme batıyorbenim de astımım var normalde kullanmam gerek ama sıcak suda bende bulaşık tabletini erittim birazda parlatıcı döktüm mis gibi. davlumbazın filtrelerine falan boşalttım işte yağ çözü.
saol kuzum. ben normalde temizlik yapmayı hiç sevmem benim en sevdiğim şey gireyim pasta börek çörek yapayımEvet filtrelere bende kullanıyorum cnm eline sağlık mis gibi olmuştur ne güzel ay yarin bende mi yapsam ki bitirsem aklımda kalıp durmasa gözüme batıyor
Allah kolaylık versin vala bahaneyle işleri halletmissin ne güzelsaol kuzum. ben normalde temizlik yapmayı hiç sevmem benim en sevdiğim şey gireyim pasta börek çörek yapayımama bugün can sıkıntısından girdim :) geçen bir can sıkıntısından banyoyu indirdim kaldırdım. geçen hafta odamın şeklini değiştirip çalışma masasının masasını balkona çiçeklik yaptım balkonu düzenledim derken bugün de mutfak bu ara yine bulurum yapacak bir şey ben
amin canım cümlemize :) evdeyken hallettim iş bulursam vakit bulamam :)Allah kolaylık versin vala bahaneyle işleri halletmissin ne güzel
Güzel canım afiyet olsunHepinize afiyet olsun canlar
9 mayis menum
ara 15:00 1 tane etinin kekinden yedim 150 kaloriydi (daga ciktik cok acikmistim temhavada)
Iki yk sebzeli bulgur p
3 litre su
U UcanSupurge
Afiyet olsun canım9 Mayıs menüm
16.00
4 YK yeşil fasulye
2biber dolmasının biberi(içini oğlum yedi)
2 YK yoğurt
4cig badem
20.00
4yk et sote
Salata
1yk pilav
21.00
1avuc kuruyemiş
Su :2.5 litre
U UcanSupurge
Çok güzel09.05.2021 menü
13.45
Çingen salatası
1 dilim ekmek
Haşlanmış yumurta
Şekersiz çay
19.00
Tire köfteli salata
20.40
Sade Türk kahvesi
Su:2.5 litre
@masal3487
Kesinlikle halılar yıkamaya gidince içim darlanıyor bu ev bomboş diyeSen benim eve gelsen duramazsin ne hali var ne perde valla sevmiyom bende onlar olmadzn ev daha genis gorunuyo ferah gorunuyo ama sogukta gorunuyo eksik gibi ama alistik
Çok iyiKahvaltı 13:00
3 yk Menemen
1 dilim örgü peynir
1 dilim ekmek
1 çk tereyağ
3 siyah zeytin
Akşam yemeği 18:30
1 şinitzel büyüklüğünde ızgara dana antrikot
1 yk pirinç pilavı
2 yk yoğurt
Salata
Ara öğün 20:00
1 avuç beyaz leblebi
İp atlama : 800 - 160 puan
Eti kek mi neyse ki dağ taş tırmanıp iki bin ip atlamışsınHepinize afiyet olsun canlar
9 mayis menum
Iki yk sebzeli bulgur p
3 litre su
U UcanSupurge
Güle güle kirletin canım eline sağlık o kadar kimyasal kullanmasaydın keşkemutfağı temizledim bugün uzun zamandır uzun uzadıya giremiyordum. kemiklerim her yanım ağrıyor şimdi. bayram öncesi temizlik oldu
Afiyet olsun canım akşam yeşil fasulyeden biraz daha yeseydin keşke 9 buçukta meyve filan neyse de inşallah kuruyemiş kasen büyük değildir9 Mayıs
Sahur
Haşlanmış yumurta
Bir dilim ekmek
Bir küçük elma
Hoşaf suyu
İftar
Bir kaşık patates yemeği
9.30
4 kayisi
5 erik
Bir dilim armut
Bir küçük kase kuruyemiş
2 litre su
Cevizli sucuk mu9 Mayıs menü
Kahvaltı 11.00
Mantarlı kaşarlı yumurta
2 zeytin
Biraz labne
Domates salatalık
Bol yeşillik
Bir dilim pide
16.00
Bir kase tarhana corbası
Bir kase yoğurt
19.42
Üç elma dilim patates
Bir kase cacık
Bol salata
21.00
Yeşil cay
Güzel geldi gözüme pilavın mantının miktarı çok az
Menü güzel ama ara öğün fazla geldi9 Mayıs
Sahur
Haşlanmış yumurta
Bir dilim ekmek
Bir küçük elma
Hoşaf suyu
İftar
Bir kaşık patates yemeği
9.30
4 kayisi
5 erik
Bir dilim armut
Bir küçük kase kuruyemiş
2 litre su
Orucun ilk günü etkilemiştir canım geçmiş olsunSelam kızlar geç oldu ama hepinizin anneler günü kutlu olsunBugün oruç tuttum K sahur yapmayınca baş ağrısı mide bulantısı oldu gün boyu yattım akşamı zor ettim hala da hafif ağrı var ilaç içtim ama şimdi de bel ağrısı var nedense zaten dün ip atlamaya başlayayım dedim bugün de yürüyecek gibi değildi bacaklarım şu yasaklar kalksa da rahat bir nefes alsak artık
Canim Menün kalabalık görünüyor üstüne bir de cevizli sucuk fazla olmuş9 Mayıs menü
Kahvaltı 11.00
Mantarlı kaşarlı yumurta
2 zeytin
Biraz labne
Domates salatalık
Bol yeşillik
Bir dilim pide
16.00
Bir kase tarhana corbası
Bir kase yoğurt
19.42
Üç elma dilim patates
Bir kase cacık
Bol salata
21.00
Yeşil cay
İki gün de gayet güzel bence
Anladım canım mantıklı ben de diyorum sürekli çeşitli salatalar yapıyor nerden aklına geliyorCanım mantığım şu, mesela ana öğün neyse ondan 1 ya da 2 yk salatama ekliyorum. Nefsim de körelmiş oluyor. Böylelikle salata yemiş oluyorum çoğunlukla. Yoksa baş edemiyorummesela bu akşam öyle yapamadım, hepsinden yedim bir de ptesi öncesi yarın kesin artıyım
Ellerine sağlık canım
kumsal68 sen ne zaman mezun olacaksın canım, 1. liği ben de yatsam
Aslında üzülmedim canım, daha akşam düşündüm çok ters zamanda girdim önümüz bayram diye57ye inince girerim sorun olmaz, alıştım zaten kasımdan beri freelerde takılmaya sonrasında 2 Kilo verip mezun olmak daha kolay olur inşallah. Temmuza kadar 55 için zamanım var ama tabi ki ne kadar çabuk inersem kilomu o zamana kadar sabitleyebilirim. Memlekete gidicem temmuzda, orda alıyorum maalesef 2 ay boyunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?