- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #440.421
Bilmiyorum ki bı kaç gündür var bu sorun ondan önce yetiyordu acaba spora fazla yüklenince mi azaldı kiCanım oruç tuttuğun için mi sütün azaldı? Şifa olsun, süt yapsın inşallah yediklerin
Cumaya eksiye geçersin insAllah canımcuma:69.9
bugün:69.9
fark :0
Eksidesin neyse ki canım cumaya 60lara geçiş yaparsın insAllahGecen cuma:70.2
Bugun 70.00 ah o pilav
Sağol ekürim bugün biraz daha iyiyim sahur yaptım ilaç da aldım şükürKaptanım bizde de züpürge var dikkat et
Canım benim çok geçmiş olsun. Daha iyi misin?
Bayramdan sonra gel kuzum. Burda motivasyonunu diri tutarsın. Umarım az yemişsindir
Yahni sınırsız?kız sen de ne zaman kaçamak yapsan kocana atıyon suçu yazık adama ne çekti senden
Çok güzel canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım güzel
Afiyet olsun canım çok hafif olmuş
Afiyet olsun canım güzel
Çok güzel puan
Güzel günlerde kirlet inşallah canım benim
Afiyet olsun canım güzel menü
Oyyy ekürime kıyamamGüçten düşme kuzum benim beslenmene dikkat et lütfen. Şimdi daha iyi misin?
Akşam azıcık kalabalık olmuş canım onun dışında güzel
Canım akşam miktarları az ama biraz karbonlu olmuş afiyet olsun
Afiyet olsun canım gayet hafif bir menü
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım güzel menü
Canım oruç tuttuğun için mi sütün azaldı? Şifa olsun, süt yapsın inşallah yediklerin.
Ah sınırsız yahniGecen cuma:70.2
Bugun 70.00 ah o pilav
Teşekkür ederim canımÇok güzel menü cnm afiyet olsun sporda güzel
Teşekkür ederim canımÇok iyi menu canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım9 mayıs pazar
1.5 h.yumurta
Domates Salatalik
3 dilim peynir
2 kayisi 2 ceviz
Yoğurt chia keten tohumu
Iftar
1 porsiyon adana
Lavasla yedim maalesef
Ayran
2 kepçe mercimek çorbası
Salata
Ara
Tarçınlı süt
1 kare bitter
10 civari fındık
Su 2 litre
Çok şükür Yaseminim , iyiyim. Sen nasılsın ? Senin de tamamen geçti mi ?Haklısın kuzum sağol
Tamamdır canımm
İnşallah canım sağolasın
Kuzum nasıl oldun iyi misin
Sağol canım
Sağol canım
Emeğine sağlık kuzum
Bayramda hiç bi yere gidemeyeceğim için ben yine cuma yaparım bildirimimi kuzumm
Afiyet olsun canım, çok güzel8 Mayıs Cumartesi
09.30
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
7 zeytin
3 ceviz
16.30
1 kase erişteli yeşil mercimekli yoğurt çorbası
1 kase yeşil salata
su: 2 lt
Afiyet olsun canım, tek menü gayet güzel9 Mayıs Pazar
15.00
1,5 lahmacun
Bol maydonoz+soğan
1 kase salata
1 kase cacık
10 adet erik
su: 2 lt
Çok güzel canım , afiyet olsunDünkü menü @sabahvesen
Sahur
İki haslanmis yumurta,5 zeytin,yeşillik ve bir dilim ekmek
İftar
Bir tane fırınlanmış alabalık
Bir kase mercimek çorbası
Bol salata
Bir yane Medine hurması,bir bardak yeşil çay
2 litre su spor yok
Çok güzel
lavaşı yedin hadi çorbayı içmeseydin elo iki karbonhidrat bir aradahadi çorbayı da içtin akşamki aradan feragat etseydin bari
Afiyet olsun canım
Tek öpün olduğu için güzel
Çok güzel canım
Tüh kötü olmuş keşke en azından süte fayda edecek şeylerden yeseydin canım yulaf dereotu tahin gibi diş çıkardığı için memeye çok düşmüştür inşallah çabuk geçer ağrısı sızısı
Kız bu hafta beni yeneceksin galiba ben artidayim akşam çikolata yedim o yapdi galibaGecen cuma:70.2
Bugun 70.00 ah o pilav
Neee 10da menü paylaşmıştım kaçta yedin çikolatayıKız bu hafta beni yeneceksin galiba ben artidayim akşam çikolata yedim o yapdi galiba
Gorumceler bu hafta canını sıkmadı anlaşılanKız bu hafta beni yeneceksin galiba ben artidayim akşam çikolata yedim o yapdi galiba
Afiyet olsun canım güzel menü bence9 Mayıs Pazar
Sahur
Bir kase cacikk
1 dlm ekmek
İftar
1 kepçe kuru fasulye dünden kalan
2 küçük dolma bulgurlu
Bol salata
Yarım muz
1 üçgen dlm karpuz
1 bardak kayısı vişne komposto
Şu sahura kadar 2 buçuk litre
Afiyet olsun canım9 Mayıs Pazar
Sahur
Bir kase cacikk
1 dlm ekmek
İftar
1 kepçe kuru fasulye dünden kalan
2 küçük dolma bulgurlu
Bol salata
Yarım muz
1 üçgen dlm karpuz
1 bardak kayısı vişne komposto
Şu sahura kadar 2 buçuk litre
12 de yedim ve yattım eritmedenNeee 10da menü paylaşmıştım kaçta yedin çikolatayı
Kız öyle deme gorumceler falan gelirler mesajları fanlan bakarlar biliyorlar 9. takımdaGorumceler bu hafta canını sıkmadı anlaşılanişin şakası bu hafta cok hırslıyımmmmmm yenicem tabisiii
Hem benim zayıflamamjn onlarla ilgisi yok12 de yedim ve yattım eritmeden
Kız öyle deme gorumceler falan gelirler mesajları fanlan bakarlar biliyorlar 9. takımda
oldugumu beni zor durumda bırakırsın
İns89 insallah
Yok canım öyle yağma arkamdan gelÖyle oldu biraz
Önce sag lik sonra ogretmenlige atanmaaa aklında olsun belki ara ara dua edersinbana da
Anlaşılan iki basamak birden atliycam
Vayy anasini tam tutturmuşum.
Bence de katiliyorum sana gözüm dönmüş resmen
Off neden diyecegimm ama zamaninda benim de yapmisligim varrr Allah im korusunnnn
Eline emeğine sağlık canım. Rabbim razı gelsin insKolay gelsin canım kendini cok yorma. Bizde bugun eşimin dedesi var babaanne öldü tek yasıyor,kv ile onun evine gittik sabahtan ben mutfagı temizledim mutfak dolaplarını boşalttım yıkadım hep içindekileri, sildim yerleştirdim camını sildim,perdesini yıkadım astım, Beyaz eşyaları falan çektim biraz önce geldim kızı uyuttum canım çıktı boynum falan çok ağrıdı yemekte yemedim şimdi bi kase çorba içeyim bari
Emeğine sağlık canim9.TAKIM SPORSONUÇLARI
1. @kumsal68: 1780 p
2. @Breeze96: 850p
3. Fit mutlu anne : 765p
HEPINİZİ TEBRİK EDERİM KIZLAR HARİKA SPORLAR YAPILMIŞ
Kusura bakmayın kizlar liste biraz gecikti
Bugün nasılsın canım iyimisinSelam kızlar geç oldu ama hepinizin anneler günü kutlu olsunBugün oruç tuttum K sahur yapmayınca baş ağrısı mide bulantısı oldu gün boyu yattım akşamı zor ettim hala da hafif ağrı var ilaç içtim ama şimdi de bel ağrısı var nedense zaten dün ip atlamaya başlayayım dedim bugün de yürüyecek gibi değildi bacaklarım şu yasaklar kalksa da rahat bir nefes alsak artık
Sabit olman güzel cumaya güzel ekşi var demekkicuma:69.9
bugün:69.9
fark :0
Yinede eksidesin superGecen cuma:70.2
Bugun 70.00 ah o pilav
Baya var sadece kacamagin bedeli mi bu.Kızlar +500 geldim tartıda. Cuma günkü kaçamağımın bedeli maalesef
Meleğin iç sesi :Akşam 7 den sonra asla yemem içmem ama 12 den sonra diğer gün başlıyor o sayılmaz12 de yedim ve yattım eritmeden
Kız öyle deme gorumceler falan gelirler mesajları fanlan bakarlar biliyorlar 9. takımda
Haftaya olmasa da bir sonraki hafta 1 benim9.TAKIM SPORSONUÇLARI
1. @kumsal68: 1780 p
2. @Breeze96: 850p
3. Fit mutlu anne : 765p
HEPINİZİ TEBRİK EDERİM KIZLAR HARİKA SPORLAR YAPILMIŞ
Kusura bakmayın kizlar liste biraz gecikti
12-06 arası hiçbi gune dahil degıl ,ne düne ne bugune :)) cok mantıklı.Meleğin iç sesi :Akşam 7 den sonra asla yemem içmem ama 12 den sonra diğer gün başlıyor o sayılmaz
Ay tamamkız bılmıyodum pardon , ya genel bi gorus hakım diyededı. Yoksa sen baya sevıon onları masallah ,12 de yedim ve yattım eritmeden
Meleğin iç sesi dedim ama aslında bangır bangıur kendi sesim bu aralar akşam 11 yemeleri çoğaldı herşeyi bayramdan sonraya bşraktım12-06 arası hiçbi gune dahil degıl ,ne düne ne bugune :)) cok mantıklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?