Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Afiyet olsun canım güzel menü bence

kumsal68 kumsal68 sen ne zaman mezun olacaksın canım, 1. liği ben de yatsam
Valla o gunu bnde sabirsizlikla bekliyorum az kaldi sonra 1. Ligi sana devrederim insallah
Güzel canım afiyet olsun
Saol canim
Kesinlikle halılar yıkamaya gidince içim darlanıyor bu ev bomboş diye

Eti kek mi neyse ki dağ taş tırmanıp iki bin ip atlamışsın
Sporuma guvenerek yedim valla yoksa patetesli borek hashasli hamur isleri vardi

9 mayıs pazar
1.5 h.yumurta
Domates Salatalik
3 dilim peynir
2 kayisi 2 ceviz
Yoğurt chia keten tohumu

Iftar
1 porsiyon adana
Lavasla yedim maalesef
Ayran
2 kepçe mercimek çorbası
Salata

Ara
Tarçınlı süt
1 kare bitter
10 civari fındık
Su 2 litre

Çorba 2 kase içmişim pilava gerek yokmuş canım Afiyet olsun
Haklısın kuzum sağol

Tamamdır canımm

İnşallah canım sağolasın

Mutlu Hafta Sonları
Canlarım
Kadir Gecemiz Mübarek Olsun.
Kuzum nasıl oldun iyi misin

Sağol canım

Kaçamaklı cuma olmuş

Sahur yok kaçamak var fena değil afiyet olsun canım

Kaçamaklı ama fena değil canım
Sağol canım

Emeğine sağlık kuzum

Bayramda hiç bi yere gidemeyeceğim için ben yine cuma yaparım bildirimimi kuzumm

Evet İnce iki dilim iki lokma yedim dışı pestilden oluyorya çokta zararlı gelmedi gözüme nedense, cok yorulmuştum bide regl olunca canım cok istedi

Aynen ya orucken ne güzel iftardan iftara yiyodum bayram bitsin yine oruc tutmayı düşünüyorum valla daha iyiydim öyle, hem çok iyi kilo gidiyordu bu şekilde az verirsem bayramdan sonra geri başlıycam hemen oruca

Bence güzel menü lavaş çokta gözüme batmadı afiyet olsun

Yani iyi denebilir fazla göze batacak bişey yok afiyet olsun

Günaydın kızlar
İki gündür canım sürekli birşeyler yemek istiyor şu regl düzensizliği beni mahfetti yine leke geldi ama devamı yok karnım kasıklarım ağrıyor akşam oğlanda durmadı hiç sürekli emdi işin kötüsü süt birikmeyince göğsümu kuru kuru cekiyor gibi olunca içim çok kötü oldu ve ramazandaki 3.cu şenlik oldu ne bulduysam yedim 1tane piko, 7 hurma, 3 dilim börek, 1 bardak süt, 1 bardak ayran sahurda yaptım tabi şu an elim ayağım şiş pişman mıyım evet ama keşke demiyorum yedim bitti cumaya kadar telafi edicem insAllah canım istedi yedim tartı %200 artı cikicak hemde baya ama yeniden eksi görücem biliyorum öğünlerde abarttıgim olsa da böyle gece patlama yaşadığım uzun süredir olmamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…