Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kahvaltı coşkulu geçecekse tartını Perşembe sabahtan bildir canım annene gittiğinde de aman dikkat et
Akşamdan kuru dolmayı çıkınca harika bir menü kalıyor geriye
Ptesi
İftar 19.32
Bol peynirli salata
1 küçük karnıyarık
1 kase susuz cacık
1 yk tavuk sote
Su 2 lt olur inşallah
M Manolya15
Çok güzel
Afiyet olsun canım

Ezogelin ve makarna bir arada canımı sıksa da tek öğün olduğu için dengeler afiyet olsun canım

Ptesi
İftar 19.32
Bol peynirli salata
1 küçük karnıyarık
1 kase susuz cacık
1 yk tavuk sote
Su 2 lt olur inşallah
M Manolya15
afiyet olsun canım güzel
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım güzel

Sabah tartıldım hala +500. Hala regl olmuş değilim. Karnım hamileler gibi şişti. Detoks bana mecbur oldu artık. Akşam da eşimin arkadaşına davetliyiz. Gitmesek mi dedim yemeğini kendin götür dedi kabak yapıp götüreceğim
4-5 ay önce 1 ay içinde 2-3 kere ertesi gün hapı almıştım sonra düzen falan kalmadı. Doktor da düzene girmesini bekleyeceğiz hormonlarının içine etmişsin demişti. Regl düzensizliğim bu yüzden maalesef

Eklentiler

• EC2779AD-BCD0-42E3-8F2B-C913A8044439.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 26
İzin mi aldımız risk mi annenın yemeklerını 40 yılda bir yıcen ye doyasıya, hem yemessen kadıncagız uzulur

Ya duramıyorum yorum yapmadan:)))
1) yakalanmıyor musunuz 2) hastalıklılarsagıttıgınız kişiler korkmuyormusunuz

Keşke ben de korkmasam artık özenıyorum valla

Neeee bir ayda 2-3 tane mi Allah seni iyi etsin ben bir tane kullandığımda çılgınlar gibi olmuştum sırf onu bir daha kullanmamak için nasıl dikkat ettik

Sağol canım. Huawei E3 canım. Adım sayıyor uyku takibi var, Kalori hesabı var,telefona arama ve msj geldiğinde haber veriyor.Çok fonksiyonlu değil. Adımsaysın yeter zaten bana.
Güle güle kullan canım.Saydığın özellikler yetiyor zaten .Demekki kilo verme mücadeleni bemimsemişker hediye olarak adımsayar almaları çok güzel olmuş

Kız uyudu 1 saatın var, ip mi atlasam, bayadır benı bekleyen agdamı mı yapsam,bulasık makımesını mı bosaltsam, kıza yemek mi yapsam,bize yemek mi yapsam, ortalıgu mı temızlesem,banyoyu mu sürtsem, canasır mı assam, bilgisayrda bazıişlerım var onları mı yapsam hepsi benı bekler cok kararsızım:))(? Ben 10 dkgectı bıle

O hap cok twhlikelı diye duymustum, bebek dusunuyosan hele ki sakın kullanma

Iki uc gun ara verip vitesi arttirarak geri basladim oda olabilir valla

Saol canim

Bilemedim y’a
Kumsal aşırı sporda kas yıkımı oluyormuş sen ağırlıkla mı çalışıyorsun ?YouTube dan sporcuların videolarını izliyorum haftada 3-4 gün diyolar diğer günler yürüyüş yapabilirsin.hep söylüyorum sana biraz sakinleş bence ara ver böyle öğretmen gibi konuşuyorum ama senin spor ve diyetinde sanki yolunda gitmeyen birşeyler var gibi hissediyorum.inşallah yanılıyorumdur

Güle güle kullan canım.Saydığın özellikler yetiyor zaten .Demekki kilo verme mücadeleni bemimsemişker hediye olarak adımsayar almaları çok güzel olmuş
Sağol canım Biraz da ben yönlendirdim eşimi.İhtiyacım vardı.Sporda motivasyonum bitiyordu.

Kolay gelsin canım

Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Yorma kendini bu kadar
Ptesi
İftar 19.32
Bol peynirli salata
1 küçük karnıyarık
1 kase susuz cacık
1 yk tavuk sote
Su 2 lt olur inşallah
M Manolya15
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun ekürim
Afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…