- Konu Sahibi Handandandan
-
- #440.561
Şaks gibi,inanılır gibi değil, sen tüm diyet gruplarının rekorunu kırıyosun galıba :)))10 Mayis spor bildirimi @Goklerce
1500 ip 300 p
45 dk ort. Tmp. Yuruyus 90 p
Adim 10 bin 100 p
Toplam 490 p
Eki Görüntüle 2846661
Kahvaltı coşkulu geçecekse tartını Perşembe sabahtan bildir canım annene gittiğinde de aman dikkat etYarınki tartı durumuna göre kabak detoksu yapabilirim. Eve kabak almadım ama işe biraz geç gidip kahvaltıyı geç yapmayı düşünüyorum. Böylelikle öğle yemeğini kaldırmış olurum. Akşama da kabak yer uyurum. Çarşamba zaten yarım gün çalışacağım. Yine aynı şeyi uyguladım mı bayrama rahat girerim.
perşembe sabah kayınvalidemde kahvaltı yaparız, cuma da memlekete gideceğim. Annemin yemeklerini abartmadan yerim inşallah
Akşamdan kuru dolmayı çıkınca harika bir menü kalıyor geriye11 Mayıs
Kahvaltı 08.30
1haslanmış yumurta
3 zeytin
1 kibrit kutusu süzme peynir
Domates salatalık
Bol yeşillik
12.00
Yeşil çay
14.30
Meyveli yulaflı yoğurt
19.45
Bir tabak bamya
Bir kase yoğurt
4 kasık bulgur pilavı
Bir Kuru dolma
3 lt su, spor yok canım cıktı Zaten halim yok
Çok güzel
Afiyet olsun canımİyi Sahurlar Canlarım
10 Mayıs Menü Bildirimi
Sahur : 1 dolma biber, 5 yk yoğurt, 1 gün kurusu kayısı
İftar : 1 kase mercimek çorbası, 2 tane fırında baget, 2 ince dilim fırında patates, 1 kase cacık ve bol salata
22.00 1 küçük muz
2,5 litre su
10 Mayıs Spor Bildirimi
50 dk hızlı tempolu yürüyüş: 150 puan
U UcanSupurge @Goklerce
Eki Görüntüle 2846758
Ezogelin ve makarna bir arada canımı sıksa da tek öğün olduğu için dengeler afiyet olsun canım11 Mayıs Pazartesi
17.00
1 kase ezogelin çorbası
2 kaşık makarna
2 adet fırında kelebek tavuk
1 kase yoğurt
Bol roka, tere, kuzu kulağı
18.30
10 adet erik
1 avuç Antep fıstığı
su: 1,5 lt anca olmuştur
afiyet olsun canım güzel
afiyet olsun canımİyi Sahurlar Canlarım
10 Mayıs Menü Bildirimi
İftar : 1 kase mercimek çorbası, 2 tane fırında baget, 2 ince dilim fırında patates, 1 kase cacık ve bol salata
22.00 1 küçük muz
2,5 litre su
10 Mayıs Spor Bildirimi
U UcanSupurge @Goklerce
Eki Görüntüle 2846758
afiyet olsun canım güzel11 Mayıs Pazartesi
17.00
1 kase ezogelin çorbası
2 kaşık makarna
1 kase yoğurt
18.30
10 adet erik
1 avuç Antep fıstığı
Saol cnmVay vay sporaaa gelllbravo kız
İzin mi aldımız risk miYarınki tartı durumuna göre kabak detoksu yapabilirim. Eve kabak almadım ama işe biraz geç gidip kahvaltıyı geç yapmayı düşünüyorum. Böylelikle öğle yemeğini kaldırmış olurum. Akşama da kabak yer uyurum. Çarşamba zaten yarım gün çalışacağım. Yine aynı şeyi uyguladım mı bayrama rahat girerim.
perşembe sabah kayınvalidemde kahvaltı yaparız, cuma da memlekete gideceğim. Annemin yemeklerini abartmadan yerim inşallah
Sabah tartıldım hala +500. Hala regl olmuş değilim. Karnım hamileler gibi şişti. Detoks bana mecbur oldu artık. Akşam da eşimin arkadaşına davetliyiz. Gitmesek mi dedim yemeğini kendin götür dedikabak yapıp götüreceğim
4-5 ay önce 1 ay içinde 2-3 kere ertesi gün hapı almıştımsonra düzen falan kalmadı. Doktor da düzene girmesini bekleyeceğiz hormonlarının içine etmişsin demişti. Regl düzensizliğim bu yüzden maalesef
Neeee bir ayda 2-3 tane mi Allah seni iyi etsin ben bir tane kullandığımda çılgınlar gibi olmuştum sırf onu bir daha kullanmamak için nasıl dikkat ettikSabah tartıldım hala +500. Hala regl olmuş değilim. Karnım hamileler gibi şişti. Detoks bana mecbur oldu artık. Akşam da eşimin arkadaşına davetliyiz. Gitmesek mi dedim yemeğini kendin götür dedikabak yapıp götüreceğim
4-5 ay önce 1 ay içinde 2-3 kere ertesi gün hapı almıştımsonra düzen falan kalmadı. Doktor da düzene girmesini bekleyeceğiz hormonlarının içine etmişsin demişti. Regl düzensizliğim bu yüzden maalesef
Güle güle kullan canım.Saydığın özellikler yetiyor zaten .Demekki kilo verme mücadeleni bemimsemişker hediye olarak adımsayar almaları çok güzel olmuşSağol canım. Huawei E3 canım. Adım sayıyor uyku takibi var, Kalori hesabı var,telefona arama ve msj geldiğinde haber veriyor.Çok fonksiyonlu değil. Adımsaysın yeter zaten bana.
O hap cok twhlikelı diye duymustum, bebek dusunuyosan hele ki sakın kullanmaSabah tartıldım hala +500. Hala regl olmuş değilim. Karnım hamileler gibi şişti. Detoks bana mecbur oldu artık. Akşam da eşimin arkadaşına davetliyiz. Gitmesek mi dedim yemeğini kendin götür dedikabak yapıp götüreceğim
Kumsal aşırı sporda kas yıkımı oluyormuş sen ağırlıkla mı çalışıyorsun ?YouTube dan sporcuların videolarını izliyorum haftada 3-4 gün diyolar diğer günler yürüyüş yapabilirsin.hep söylüyorum sana biraz sakinleş bence ara ver böyle öğretmen gibi konuşuyorum amaIki uc gun ara verip vitesi arttirarak geri basladim oda olabilir valla
Saol canim
Bilemedim y’a
Sağol canım Biraz da ben yönlendirdim eşimi.İhtiyacım vardı.Sporda motivasyonum bitiyordu.Güle güle kullan canım.Saydığın özellikler yetiyor zaten .Demekki kilo verme mücadeleni bemimsemişker hediye olarak adımsayar almaları çok güzel olmuş
Kolay gelsin canımKız uyudu 1 saatın var, ip mi atlasam, bayadır benı bekleyen agdamı mı yapsam,bulasık makımesını mı bosaltsam, kıza yemek mi yapsam,bize yemek mi yapsam, ortalıgu mı temızlesem,banyoyu mu sürtsem, canasır mı assam, bilgisayrda bazıişlerım var onları mı yapsam hepsi benı bekler cok kararsızım:))(? Ben 10 dkgectı bıle
Günaydın canımGünaydın kızlar
Afiyet olsun canımKahvaltı 12:30
1 dilim örgü peynir
1 dilim ekmek
2 siyah zeytin
1 çeri domates- yarım salatalık- maydanoz
1 haşlanmış yumurta
Akşam yemeği 18:30
1 kase mercimek çorbası (unsuz, patatessiz)(2 kepçe)
1 tabak taze bakla yemeği
1 su bardağı ayran
Ara öğün 20:00
5 tane yer fıstığı (çayın yanında çok canım çekti)
İp atlama : 1200 - 240 puan
Su: 1,5 lt
TemelinSafinazi U UcanSupurge @Goklerce
Afiyet olsun canım11 Mayıs
Kahvaltı 08.30
1haslanmış yumurta
3 zeytin
1 kibrit kutusu süzme peynir
Domates salatalık
Bol yeşillik
12.00
Yeşil çay
14.30
Meyveli yulaflı yoğurt
19.45
Bir tabak bamya
Bir kase yoğurt
4 kasık bulgur pilavı
Bir Kuru dolma
3 lt su, spor yok canım cıktı Zaten halim yok
Yorma kendini bu kadarSpor bildirimimi yapayım acayip kasık karın ağrım var soran sonra sıcak bı duş aldım geçmezse ağrı kesici içecem sanırım
70 dk rampada tempolu yürüyüş 10 dksi hafif tempo koşu idi
Adım sayım toplam 10528 saat 12yi geçince bölündü sayı
210 puan @Goklerce U UcanSupurge
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun ekürimİyi Sahurlar Canlarım
10 Mayıs Menü Bildirimi
22.00 1 küçük muz
2,5 litre su
10 Mayıs Spor Bildirimi
U UcanSupurge @Goklerce
Eki Görüntüle 2846758
Afiyet olsun canım11 Mayıs Pazartesi
17.00
1 kase ezogelin çorbası
2 kaşık makarna
1 kase yoğurt
18.30
10 adet erik
1 avuç Antep fıstığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?