- Konu Sahibi Handandandan
-
- #440.601
Ohhh afiyet olsunnnn çok yeme kızMaşAllah iyi yapmışsınbizde sarma sardık annemlerle
insAllah cnmOhhh afiyet olsunnnn çok yeme kız
Kolay gelsin canımMi
Misafirlerim var canim. Ara ara okuyorum ama yazamadim.
Kolay gelsin canımBayram öncesi alışveriş yaptık yoruldum biraz dinleneyim aldıklarımızı yerleştireyim
sesli guldum valla allah iyiligini versinBöle yarış mı olur ya,490 puan ne demek. Sen oldugun yerde kal, biz sana yetıselımbiz geldikce uçuyosun
Regl yaklaşıyor mu o dönemlerde benim dünyaları yiyesim geliyorKizlar y’a iki gundur kahvaltidan iki saat sonra beni b aclik basiyo elim ayagim titriyo ne bulsam yiyesim geliyo kahve ve suyla sisiriyom midemi bugun b tane kucuk kaczmak yaptimAma
Dun den beri sabah kahvzltisinda yesil sogan yiyorum omu yapiyo acaba asiri acim
Regl ya da insülin direncin olabilir mi canım benimde olurdu direncim varkenKizlar y’a iki gundur kahvaltidan iki saat sonra beni b aclik basiyo elim ayagim titriyo ne bulsam yiyesim geliyo kahve ve suyla sisiriyom midemi bugun b tane kucuk kaczmak yaptimAma
Dun den beri sabah kahvzltisinda yesil sogan yiyorum omu yapiyo acaba asiri acim
Ay aynen arifeye kalmayalım dedik ona rağmen kalabalıktı yaniKolay gelsin canımmarketler çok kalabalıktı bugün ana baba günüydü
Şekerin düşüyor bence canımKizlar y’a iki gundur kahvaltidan iki saat sonra beni b aclik basiyo elim ayagim titriyo ne bulsam yiyesim geliyo kahve ve suyla sisiriyom midemi bugun b tane kucuk kaczmak yaptimAma
Acaba herkes böyle mi düşündüAy aynen arifeye kalmayalım dedik ona rağmen kalabalıktı yani
Şekerin düşüyor bence canım
Kolay gelsin canım bizde bugün yaptıkBayram öncesi alışveriş yaptık yoruldum biraz dinleneyim aldıklarımızı yerleştireyim
Katılıyorum herkes bu şekil düşünmüşAcaba herkes böyle mi düşündüarife günü kalabalık olur dedik tıklım tıklımdı bence yarın tenha olacak
Hadi inşallahŞükür hala 59 um kızlarbayramdan sonra 2 kilo rahatlıkla gider diye düşünüyorum.
Süper bi kilo boyun kacŞükür hala 59 um kızlarbayramdan sonra 2 kilo rahatlıkla gider diye düşünüyorum.
Atlattim nirmalde daha var 15 gunum flanRegl yaklaşıyor mu o dönemlerde benim dünyaları yiyesim geliyor
Regli atlattim daha var 15 gunum normalde insulin dusuk olabilir tatli cekiyo canim hepRegl ya da insülin direncin olabilir mi canım benimde olurdu direncim varken
Olabilir y’aŞekerin düşüyor bence canım
Akşamı yazmayı unuttun galıba?11 mayis menum
Sabah 8:00 sekersiz kahve
oglen 12:30 2 yk sucuklu yumurta,6 zeytin,10 aci biber kucuktu,4 domates cheri,3 yesil sogan
ara 16:00 1 gofret 1 sekersiz kahve
aksama 19:30
3 dilim ananas
3 litre su U UcanSupurge
Bukadarcık yesem ben tatlı krizinden ölürüm11 mayis menum
Sabah 8:00 sekersiz kahve
oglen 12:30 2 yk sucuklu yumurta,6 zeytin,10 aci biber kucuktu,4 domates cheri,3 yesil sogan
ara 16:00 1 gofret 1 sekersiz kahve
aksama 19:30
3 dilim ananas
3 litre su U UcanSupurge
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?