Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bi yerden başla artık çocuk kalkacak şimdi

İzin mi aldımız risk mi annenın yemeklerını 40 yılda bir yıcen ye doyasıya, hem yemessen kadıncagız uzulur
izin aldım canım. gidip geleceğim. inşallah çok yemem
Ya duramıyorum yorum yapmadan:)))
1) yakalanmıyor musunuz 2) hastalıklılarsagıttıgınız kişiler korkmuyormusunuz

Keşke ben de korkmasam artık özenıyorum valla
canım benim iznim var.
anksiyete problemi olan biriyim. aşırı evhamlıyım. büroda herkese bulaştı hastalık ben hariç kimseye 3 metreden daha yakın durmuyorum. işe arabamla gidip geliyorum ve maskemi hiç çıkarmıyorum. çok şükür 1 senedir sürekli insanlar arasında biri olarak bulaşmadı. baya dikkat ediyorum yani.
Neeee bir ayda 2-3 tane mi Allah seni iyi etsin ben bir tane kullandığımda çılgınlar gibi olmuştum sırf onu bir daha kullanmamak için nasıl dikkat ettik
o sıra antidepresan kullanıyordum. o kadar korktum ki hamile kalırsam bebeğe bir şey olur diye. korkudan yaptım her şeyi. doktor kontrolüne gittim sonra. yumurtalıklarda vs. bi sıkıntı yok. vücudun kendini toparlamasını bekleyeceğiz dedi.
O hap cok twhlikelı diye duymustum, bebek dusunuyosan hele ki sakın kullanma
aynen canım tehlikeliymiş. maalesef acı bir şekilde tecrübe ettim. inşallah bebek istediğimde sıkıntı olmaz, kolay şekilde hamile kalırım

Yaaa tüh kötü olmuş haplar düzene girer insAllah yemeğini kendin gotureecek olman güzelmiş
Kalk şimdi birseylerden başla yoksa uyanacak kız
Yorma kendini bu kadar

Yemeğini kendin götürmeni arkadaşın problem etmez mi bozulmaz mı ?

Allah kavustursun canım

Yaaa tüh kötü olmuş haplar düzene girer insAllah yemeğini kendin gotureecek olman güzelmiş

Kalk şimdi birseylerden başla yoksa uyanacak kız

:)) Peynir yogurt yapma,makine bosaltma tamam.uyandı şimdi bıdık. İp akşama kaldı kumsal benı ip atlamaktan soguttu ya, ütopya oldu bana onu gecmek

yok canım eşimin bekar arkadaşı dışardan pide söyleyecekmiş zaten. baya rahat insanlar
İşin içinde evli bir kadın olsaydı durumlar değişşrdi iyi olmuş senin için çünkü diyet en çok bu gezmelerde dost hatırları uğruna sekteye uğruyor

Y’a bu aralar M Manolya15 ile sporda yaris icindeyiz o yuzden yine yuklendim spora ara vermistim sadece on bin adimimi tamamlamak istiyordum bacak kaslarim masallahi var simdiden

Güzel canim afiyet olsun

Y’a bu aralar M Manolya15 ile sporda yaris icindeyiz o yuzden yine yuklendim spora ara vermistim sadece on bin adimimi tamamlamak istiyordum bacak kaslarim masallahi var simdiden

Böle yarış mı olur ya,490 puan ne demek. Sen oldugun yerde kal, biz sana yetıselım biz geldikce uçuyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…