- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #440.581
Bi yerden başla artıkKız uyudu 1 saatın var, ip mi atlasam, bayadır benı bekleyen agdamı mı yapsam,bulasık makımesını mı bosaltsam, kıza yemek mi yapsam,bize yemek mi yapsam, ortalıgu mı temızlesem,banyoyu mu sürtsem, canasır mı assam, bilgisayrda bazıişlerım var onları mı yapsam hepsi benı bekler cok kararsızım:))(? Ben 10 dkgectı bıle
izin aldım canım. gidip geleceğim. inşallah çok yememİzin mi aldımız risk miannenın yemeklerını 40 yılda bir yıcen ye doyasıya, hem yemessen kadıncagız uzulur
canım benim iznim var.Ya duramıyorum yorum yapmadan:)))
1) yakalanmıyor musunuz 2) hastalıklılarsagıttıgınız kişiler korkmuyormusunuz
Keşke ben de korkmasam artık özenıyorum valla
o sıra antidepresan kullanıyordum. o kadar korktum ki hamile kalırsam bebeğe bir şey olur diye. korkudan yaptım her şeyi. doktor kontrolüne gittim sonra. yumurtalıklarda vs. bi sıkıntı yok. vücudun kendini toparlamasını bekleyeceğiz dedi.Neeee bir ayda 2-3 tane mi Allah seni iyi etsin ben bir tane kullandığımda çılgınlar gibi olmuştum sırf onu bir daha kullanmamak için nasıl dikkat ettik
aynen canım tehlikeliymiş. maalesef acı bir şekilde tecrübe ettim. inşallah bebek istediğimde sıkıntı olmaz, kolay şekilde hamile kalırımO hap cok twhlikelı diye duymustum, bebek dusunuyosan hele ki sakın kullanma
Yaaa tüh kötü olmuş haplar düzene girer insAllah yemeğini kendin gotureecek olman güzelmişSabah tartıldım hala +500. Hala regl olmuş değilim. Karnım hamileler gibi şişti. Detoks bana mecbur oldu artık. Akşam da eşimin arkadaşına davetliyiz. Gitmesek mi dedim yemeğini kendin götür dedikabak yapıp götüreceğim
4-5 ay önce 1 ay içinde 2-3 kere ertesi gün hapı almıştımsonra düzen falan kalmadı. Doktor da düzene girmesini bekleyeceğiz hormonlarının içine etmişsin demişti. Regl düzensizliğim bu yüzden maalesef
Kalk şimdi birseylerden başla yoksa uyanacak kızKız uyudu 1 saatın var, ip mi atlasam, bayadır benı bekleyen agdamı mı yapsam,bulasık makımesını mı bosaltsam, kıza yemek mi yapsam,bize yemek mi yapsam, ortalıgu mı temızlesem,banyoyu mu sürtsem, canasır mı assam, bilgisayrda bazıişlerım var onları mı yapsam hepsi benı bekler cok kararsızım:))(? Ben 10 dkgectı bıle
Yorma kendini bu kadar
Sagol canımAfiyet olsun canım güzel menü
Eline sağlık mis gibi olmuştur canım
Planladığın gibi olur insAllah canım
Afiyet olsun canım güzel menü
Dolma bir lokmalıktı ekürim çok kücük öyle büyük değil o yüzden yedim, teşekkür ederim ❤Dolmayla bulgur ikisi bı olmamais fazla gibi ekurim onun haricinde güzel
Gayet iyi canım sprorla çok daha iyi olmus
Yemeğini kendin götürmeni arkadaşın problem etmez mi bozulmaz mı ?izin aldım canım. gidip geleceğim. inşallah çok yemem
canım benim iznim var.
anksiyete problemi olan biriyim. aşırı evhamlıyım. büroda herkese bulaştı hastalık ben hariçkimseye 3 metreden daha yakın durmuyorum. işe arabamla gidip geliyorum ve maskemi hiç çıkarmıyorum. çok şükür 1 senedir sürekli insanlar arasında biri olarak bulaşmadı. baya dikkat ediyorum yani.
o sıra antidepresan kullanıyordum. o kadar korktum ki hamile kalırsam bebeğe bir şey olur diye. korkudan yaptım her şeyi. doktor kontrolüne gittim sonra. yumurtalıklarda vs. bi sıkıntı yok. vücudun kendini toparlamasını bekleyeceğiz dedi.
aynen canım tehlikeliymiş. maalesef acı bir şekilde tecrübe ettim. inşallah bebek istediğimde sıkıntı olmaz, kolay şekilde hamile kalırım
Dolma bir lokmalıktı ekürim çok kücük öyle büyük değil o yüzden yedim, teşekkür ederim
Allah kavustursun canımizin aldım canım. gidip geleceğim. inşallah çok yemem
canım benim iznim var.
anksiyete problemi olan biriyim. aşırı evhamlıyım. büroda herkese bulaştı hastalık ben hariçkimseye 3 metreden daha yakın durmuyorum. işe arabamla gidip geliyorum ve maskemi hiç çıkarmıyorum. çok şükür 1 senedir sürekli insanlar arasında biri olarak bulaşmadı. baya dikkat ediyorum yani.
o sıra antidepresan kullanıyordum. o kadar korktum ki hamile kalırsam bebeğe bir şey olur diye. korkudan yaptım her şeyi. doktor kontrolüne gittim sonra. yumurtalıklarda vs. bi sıkıntı yok. vücudun kendini toparlamasını bekleyeceğiz dedi.
aynen canım tehlikeliymiş. maalesef acı bir şekilde tecrübe ettim. inşallah bebek istediğimde sıkıntı olmaz, kolay şekilde hamile kalırım
yok canım eşimin bekar arkadaşıYemeğini kendin götürmeni arkadaşın problem etmez mi bozulmaz mı ?
Vayy irade istıkrar, 1 gün bile fire vermıyosun bravoooyok canım eşimin bekar arkadaşıdışardan pide söyleyecekmiş zaten. baya rahat insanlar
:)) Peynir yogurt yapma,makine bosaltma tamam.uyandı şimdi bıdık. İp akşama kaldıYaaa tüh kötü olmuş haplar düzene girer insAllah yemeğini kendin gotureecek olman güzelmiş
Kalk şimdi birseylerden başla yoksa uyanacak kız
İşin içinde evli bir kadın olsaydı durumlar değişşrdiyok canım eşimin bekar arkadaşıdışardan pide söyleyecekmiş zaten. baya rahat insanlar
Bu ara çok ihmal ettim
Misafirlerim var canim. Ara ara okuyorum ama yazamadim.
Sen tek biz fitanneyle ikimiz yarısalım bari,Super cok motive gidiyorsun
Masallah adimlarina yetisemedim bugun
Y’a bu aralar M Manolya15 ile sporda yaris icindeyiz o yuzden yine yuklendim spora ara vermistim sadece on bin adimimi tamamlamak istiyordum bacak kaslarim masallahi var simdidenKumsal aşırı sporda kas yıkımı oluyormuş sen ağırlıkla mı çalışıyorsun ?YouTube dan sporcuların videolarını izliyorum haftada 3-4 gün diyolar diğer günler yürüyüş yapabilirsin.hep söylüyorum sana biraz sakinleş bence ara ver böyle öğretmen gibi konuşuyorum amasenin spor ve diyetinde sanki yolunda gitmeyen birşeyler var gibi hissediyorum.inşallah yanılıyorumdur
Teşekkürler canımYorumsuz
Afiyet olsun Güzel bence canım
Eline sağlık canım mis gibi olmuştur ağız tadıyla oturun
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim gayet iyi
Güzel canim muzun saati geç gibi ama ramazan da oda normal gibi
Güzel canim afiyet olsun11 Mayıs Pazartesi
17.00
1 kase ezogelin çorbası
2 kaşık makarna
2 adet fırında kelebek tavuk
1 kase yoğurt
Bol roka, tere, kuzu kulağı
18.30
10 adet erik
1 avuç Antep fıstığı
su: 1,5 lt anca olmuştur
MaşAllah iyi yapmışsın:)) Peynir yogurt yapma,makine bosaltma tamam.uyandı şimdi bıdık. İp akşama kaldıkumsal benı ip atlamaktan soguttu ya, ütopya oldu bana onu gecmek
Böle yarış mı olur ya,490 puan ne demek. Sen oldugun yerde kal, biz sana yetıselım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?