Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Çikolata olmasa idi kurtarırdı aslında

Afiyet olsun canim

Eline sağlık canım. Menü konusunda da ceza konusunda da haklısın. Oructayken spor yapmamıştım ama bundan sonra spora başladım verdiğin cezaları da mutlak yapcagim ki o dönem bana çok iyi gelmisti

14 MAYIS EKÜRİ LİSTESİ

AÇIKLAMALAR
Eküriler diğer eküriler ile rekabet içindedirler, bu nedenle her üye ekürisini iyi takip etmeli ve motive etmelidir.
Eküriler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli, zamanında menü yazmaya teşvik etmelidirler.
Eküriler birbirlerinin menülerini ince eleyip sık dokumalıdırlar, kaçamaklı üyeye ekürisi & U UcanSupurge kaçamağın kalorisi kadar spor cezası vererek kaçamak yapmasını engellemelidir.
Eküriler birbirini spora teşvik edip ortak spor puanlarını da yükseltmeye çalışmalıdırlar.
Cuma günü yüzdelerinin toplamı en fazla olan eküriler takımın 1.si derecesini alırlar.
4 haftanın sonunda 31 Nisan 2021 tarihinde en fazla yüzde yapan Eküriler yarışmayı kazanacaktır
Bu liste 31 Nisan tarihine kadar geçerlidir
Mezun veya izinde olanların yerine yeni eklenecektir.

EKÜRİ DERECELERİ

2- Ayla- & M Melek963 %1.963

3- I Ilyusa & E ela_2019 %1.492

Eline sağlık canım. Menü konusunda da ceza konusunda da haklısın. Oructayken spor yapmamıştım ama bundan sonra spora başladım verdiğin cezaları da mutlak yapcagim ki o dönem bana çok iyi gelmisti
zaten bu konuda en hassas davranan sendin kuzum

21 MAYIS EKÜRİ LİSTESİ

AÇIKLAMALAR
Eküriler diğer eküriler ile rekabet içindedirler, bu nedenle her üye ekürisini iyi takip etmeli ve motive etmelidir.
Eküriler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli, zamanında menü yazmaya teşvik etmelidirler.
Eküriler birbirlerinin menülerini ince eleyip sık dokumalıdırlar, kaçamaklı üyeye ekürisi & U UcanSupurge kaçamağın kalorisi kadar spor cezası vererek kaçamak yapmasını engellemelidir.
Eküriler birbirini spora teşvik edip ortak spor puanlarını da yükseltmeye çalışmalıdırlar.
Cuma günü yüzdelerinin toplamı en fazla olan eküriler takımın 1.si derecesini alırlar.
4 haftanın sonunda 31 Nisan 2021 tarihinde en fazla yüzde yapan Eküriler yarışmayı kazanacaktır
Bu liste 31 Nisan tarihine kadar geçerlidir
Mezun veya izinde olanların yerine yeni eklenecektir.

EKÜRİ DERECELERİ

1-

2-

3-

gelecek hafta için eküri listemiz

7 - 14 MAYIS TAKIM İÇİ REKABET LİSTESİ

Rakip1 & Yüzdesi

Rakip2 & Yüzdesi

Rakip3 & Yüzdesi

Kazanan

kumsal68 %%0.894
VS
M Manolya15 -%1.140
VS
Ucmelekannesi %0 kumsal68
Jasminium84 -%0.338
VS
cgdmk -%0.255
cgdmk
G Goklerce %0.481
VS
gulsum462 %1.333
gulsum462
yazarhanim35 -%1.859
VS
asliogretmen %1.173
asliogretmen
VS
M Melek963 %1.742
M Melek963
masal3487 %0.928
VS
@Breeze96 -%0.690
masal3487
Fit mutlu anne %0.362
VS
Ayla- %0.221
Fit mutlu anne
E ela_2019 %0.584
VS
I Ilyusa -%0.775
E ela_2019

gelecek hafta takım içi rekabet listesi

Eline emeğine sağlık canım tebrikler kızlar

Vay beni kumsal68 e kertmişinDiyorsun ki o yağlar gidecek

Ekurim bunhafta ikinci olmuşuz Ayla-
Tebrikler kızlar
Tebrikler kızlar

Bn okurken gozum doyduda artik afiyet olsun

Afiyet olsun canim

Afiyet olsun canim sende benim gibi cikamamissin bayram modundan

Saol canim

Basla valla canim ama dikkat et fazla kas bayana yakismiyo bn hc begenmiyorum baldirimdaki kasi
Evet canım ben de fazla kasi begenmiyorum ama sporun eksikliğini de hissediyorum açıkçası , insallah başlayacağım spora tekrar...biran önce bayram modundan çıkıp normale dönmem lazım, işin kötü tarafı hep kendime diyordum ki bayrama kadar diyeti yapacağım bayramda mezun olacağım diye, hedef kiolma ulaştım ama biraz daha vermek istiyorum şimdi durum böyle olunca sanki mezun olmuşum gibi rahatlama geldi yarından itibaren kendime gelmem lazim
Çikolatanın miktarı önemli canim onun dışında guz4l

kumsal68 ve denizbenimadim kilo konusunda rakip ve sporda çok iyiler uuuuuu formula 1 yarışı gibi izlemek zevkli olacak ama kumsalcığıma rekabet iyi gelmiyor fazla hırslanıyor erkek kası gibi olmuş baldırları denizle yarışacam diye zeynadan herküle dönmesin

7 - 13 NİSAN MENÜ LİSTESİ

ÜyeCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembeSonuç
@Breeze96 ++++++ilk eksik menün
G Goklerce +++++++
Jasminium84 ++++1 haftalık rekabet listesi sonucu hazırlama cezası
Ayla- +++++++
asliogretmen +++++++
E ela_2019 +++* İzinli
kumsal68 +++++++
Fit mutlu anne +++++++
Ucmelekannesi +++++++
gulsum462 +++++++
M Manolya15 ++++
yazarhanim35 ++++* Ban süresince yazamadığın için ceza yok
masal3487 ++ Bunu sen istedin 1 haftalık eküri listesi sonucu hazırlama cezası
cgdmk +
+
+* Sağlık nedeniyle izinli
M Melek963 +++++++
I Ilyusa +* menüleri yaz
TemelinSafinazi ++++++250 ip atlama cezası

Vay beni kumsal68 e kertmişinDiyorsun ki o yağlar gidecek
deniz leylak içimi okumuş alt mesajda sporda rakip lazımdı bizim kıza kimse yetişemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…