Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Akşam çok kalabalık artık yeter cumaya kadar dikkat
Hiç fikrim yok canım ben ip , Leslie , yürüyüş yapardım genelde
U UcanSupurge 8 leri bugun cok ucundan olsa olsa gördüm hemde bu saatte kahvaltı yaptıgım su falan içtiğim halde
Ooh süper ölçüyü kaçırmayınca eksi geliyor işte
kızlar kaç beden kıyafet giyiyorsunuz özellikle 70'lerde olanlar.
Ben 40-42 giyiyorum 70-80 arası boya , vücut yapısına göre değişiyor aslında

ben 74 kilo iken bile m giyiyordum. 38 beden ki basenlerim ve göğüslerim var. aslında eskiden 75 kilo iken 42 beden giyiyordum daha sonra 59 kgya kadar inince kilo alsam da 38 beden kaldım

Allah yolunu açsın inşallah

İpi anca oğlan uyurken atlıyorum ama uyumuyor bazen ayrıca taşınma işi var gittiğim yerde alt katta oturan olursa ip atlayamam yürüyüş de malum yasaklar var olmasa da biraz zor eve geçeceğim çünkü tek başıma çocukla çıkamam canım Leslie seviyordum ama müzikli olunca oğlan şımarıyor yine bacaklarıma yapışıyor
Bir de bunu deneyeyim dedim

Yani ben çok fazla kötü demem genelde es geçerim bazı şeyleri ama hangisini es geçeyim bilemedim
İnşallah canım o günlerde gelir
U UcanSupurge 8 leri bugun cok ucundan olsa olsa gördüm hemde bu saatte kahvaltı yaptıgım su falan içtiğim halde
Vay ekurim Tebrikler çok iyi başladın
42-44 canım kalıbına göre

15.05.21
12.00
1 filtre kahve
1 küçük kömbe (evde bir şey kalmamış kahvaltılık öyle geçiştirdim)

15.00
1 küçük nektari 1 küçük de şeftali kayısıdan az büyükler

18.00
10 küçük yaprak sarma
1 patlıcan, 1 de kabak dolma
1 buçuk kase cacık

su 3 L olur
3 bardak da bitki çayı
500 ip atlama
U UcanSupurge gulsum462

Anneme yürüyüş ayakkabısı olarak pierr cardinin çok şık bir modelini aldım 179 liraya anneme dediğime bakma bizim yaşımıza göre ama çok rahat olduğu için onu aldım .bir de greyderin var ben iki yıldır kullanıyorum şu an 180 falan o kadar rahat ki özellikle okulda nöbetçiyken giyiyordum . ikisinin de trend yoldan bulup göndereyim

Güzel bence canım afiyet olsun
Saol canim
Afiyet olsun canim dilim dilim ekmekler cok geldi bana
Bn 36 ii oluyo 34 ede giriyom ama biraz skiyo
Afiyet olsun canim

Kizlar noldu bilmiyom bana cok motivasyonum dustu ne diyet yapasim var ne de spor
Bugun oglen kabaklarimi soteledim esim gitmis dort kilo kabak almis ben seviyom diye bana zorla detoxs yap diyo kibar yolla
Ama bugun yemedim yine disardan aldik yedim ama yemez olaydim yer yemez cikardim artik yemek yiyemicem gibi geliyo bana
Neyetim o kabaklarla son eforumu sarfetmek istiyorum valla su midemden dolayi cok skintiliyim gittikce moralim bozuyo yemeyince midem cok rahat ama ackende gucum olmuyo iste

Artık koruma dönemine mi geçsen kumsal68 çünkü diyet sağlığını bozuyor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…