- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #441.161
Akşam çok kalabalık artık yeter cumaya kadar dikkat14.05.2021 cuma
Kahvaltı 13:00
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 çeri domates
Akşam yemeği 18:00
3 büyük dilim sucuk
2 tavuk şiş
1 köfte
1 biftek
2 dilim somun ekmek
2 su bardağı ayran
Salata - yeşil soğan
1 Çatal ekmek kadayıfı - 3 yk sütlaç
Nolur çok vurmayınher şey çok güzeldi dayanamadım
Hiç fikrim yok canım ben ip , Leslie , yürüyüş yapardım geneldeKızlar evde spor yürüyüş felan yaparken giymek için güzel bir spor ayakkabısı aynı zamanda 150 250 TL arası kalitede bir ayakkabı önerisi bekliyorum yardımcı olursunuz inşallahbir de kolu bandı almayı kafama koydum 1 2 aya kadar almak nasip olursa alacağım uygun ve kaliteli istiyorum yine fikriniz varsa
Ooh süper ölçüyü kaçırmayınca eksi geliyor işteU UcanSupurge 8 leri bugun cok ucundan olsa olsa gördüm hemde bu saatte kahvaltı yaptıgım su falan içtiğim halde
Ben 40-42 giyiyorum 70-80 arası boya , vücut yapısına göre değişiyor aslındakızlar kaç beden kıyafet giyiyorsunuz özellikle 70'lerde olanlar.
ben 74 kilo iken bile m giyiyordum. 38 beden ki basenlerim ve göğüslerim var. aslında eskiden 75 kilo iken 42 beden giyiyordum daha sonra 59 kgya kadar inince kilo alsam da 38 beden kaldımAkşam çok kalabalık artık yeter cumaya kadar dikkat
Hiç fikrim yok canım ben ip , Leslie , yürüyüş yapardım genelde
Ooh süper ölçüyü kaçırmayınca eksi geliyor işte
Ben 40-42 giyiyorum 70-80 arası boya , vücut yapısına göre değişiyor aslında
Geçmiş olsun canımBoğaz enfeksiyonu canım. Her bulduğunu ağzına sokuyor malum
Ben 71 im 40 gıyıyorum genelde L, biraz sa rahat sevıyorumben 74 kilo iken bile m giyiyordum. 38 beden ki basenlerim ve göğüslerim var. aslında eskiden 75 kilo iken 42 beden giyiyordum daha sonra 59 kgya kadar inince kilo alsam da 38 beden kaldım
çok rencide edici bence
Abi çok rencide oluyormuş gibi gelmedi amaçok rencide edici bence
Allah yolunu açsın inşallahbulamadım halen canımgörüşmeye gidiyorum ya deli gibi saatlerce çalışma sonucu kuş kadar maaş veriyorlar ya da tekrar dönüş olmuyor. kapanmada bile 2 yerle görüştüm. hatta biri şey dedi şaka gibi maaşlar 15-20 gün geç yatabilir ama kimseyi parasız bırakmayız biz.
İpi anca oğlan uyurken atlıyorum ama uyumuyor bazen ayrıca taşınma işi var gittiğim yerde alt katta oturan olursa ip atlayamam yürüyüş de malum yasaklar var olmasa da biraz zor eve geçeceğim çünkü tek başıma çocukla çıkamam canım Leslie seviyordum ama müzikli olunca oğlan şımarıyor yine bacaklarıma yapışıyorAkşam çok kalabalık artık yeter cumaya kadar dikkat
Hiç fikrim yok canım ben ip , Leslie , yürüyüş yapardım genelde
Ooh süper ölçüyü kaçırmayınca eksi geliyor işte
Ben 40-42 giyiyorum 70-80 arası boya , vücut yapısına göre değişiyor aslında
Yani ben çok fazla kötü demem genelde es geçerim bazı şeyleri ama hangisini es geçeyim bilemedim14.05.2021 cuma
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 çeri domates
3 büyük dilim sucuk
2 tavuk şiş
1 köfte
1 biftek
2 dilim somun ekmek
2 su bardağı ayran
Salata - yeşil soğan
İnşallah canım o günlerde gelirEvet kızlar kahvaltı hazmedildiğine göre spor vakti oğlan uyurken az yürüyüş yapayım giydim saunalari başladım siz napiyonz su 80lerden bı an önce kurtulmak istiyorum artık gözle görülür fark olmaya başladı artık 46 bedenim 44 giymek istiyorum kısa zmnda
Vay ekurim Tebrikler çok iyi başladınU UcanSupurge 8 leri bugun cok ucundan olsa olsa gördüm hemde bu saatte kahvaltı yaptıgım su falan içtiğim halde
42-44 canım kalıbına görekızlar kaç beden kıyafet giyiyorsunuz özellikle 70'lerde olanlar.
Anneme yürüyüş ayakkabısı olarak pierr cardinin çok şık bir modelini aldım 179 liraya anneme dediğime bakma bizim yaşımıza göre ama çok rahat olduğu için onu aldım .bir de greyderin var ben iki yıldır kullanıyorum şu an 180 falan o kadar rahat ki özellikle okulda nöbetçiyken giyiyordum . ikisinin de trend yoldan bulup göndereyimKızlar evde spor yürüyüş felan yaparken giymek için güzel bir spor ayakkabısı aynı zamanda 150 250 TL arası kalitede bir ayakkabı önerisi bekliyorum yardımcı olursunuz inşallahbir de kolu bandı almayı kafama koydum 1 2 aya kadar almak nasip olursa alacağım uygun ve kaliteli istiyorum yine fikriniz varsa
amin kuzum inşallahAllah yolunu açsın inşallah
Saol canimGüzel bence canım afiyet olsun
Afiyet olsun canim dilim dilim ekmekler cok geldi bana14.05.2021 cuma
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 çeri domates
3 büyük dilim sucuk
2 tavuk şiş
1 köfte
1 biftek
2 dilim somun ekmek
2 su bardağı ayran
Salata - yeşil soğan
Bn 36 ii oluyo 34 ede giriyom ama biraz skiyokızlar kaç beden kıyafet giyiyorsunuz özellikle 70'lerde olanlar.
Afiyet olsun canim15.05.21
12.00
1 filtre kahve
1 küçük kömbe (evde bir şey kalmamış kahvaltılık öyle geçiştirdim)
15.00
1 küçük nektari 1 küçük de şeftali kayısıdan az büyükler
18.00
10 küçük yaprak sarma
1 patlıcan, 1 de kabak dolma
1 buçuk kase cacık
su 3 L olur
3 bardak da bitki çayı
500 ip atlama
U UcanSupurgegulsum462
Artık koruma dönemine mi geçsenKizlar noldu bilmiyom bana cok motivasyonum dustu ne diyet yapasim var ne de spor
Bugun oglen kabaklarimi soteledim esim gitmis dort kilo kabak almis ben seviyom diye bana zorla detoxs yap diyo kibar yolla
Ama bugun yemedim yine disardan aldik yedim ama yemez olaydim yer yemez cikardim artik yemek yiyemicem gibi geliyo bana
Neyetim o kabaklarla son eforumu sarfetmek istiyorum valla su midemden dolayi cok skintiliyim gittikce moralim bozuyo yemeyince midem cok rahat ama ackende gucum olmuyo iste
Cumaya kadar su kabaklari bitiriyim bari sonra koruma asamasinda olcam insallah sonucta yememk daha ii benim icin midem yanmiyo en azindan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?