- 17 Ocak 2015
- 1.541
- 4.345
- 158
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #441.141
Ben de kahvaltımı yaptım, oturuyordum. Makineye bulaşıkları yerleştirip ip atlayacağımEvet kızlar kahvaltı hazmedildiğine göre spor vakti oğlan uyurken az yürüyüş yapayım giydim saunalari başladım siz napiyonz su 80lerden bı an önce kurtulmak istiyorum artık gözle görülür fark olmaya başladı artık 46 bedenim 44 giymek istiyorum kısa zmnda
500 tane atlamaya çalışacağım söz
7 - 13 NİSAN MENÜ LİSTESİ
Üye Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Sonuç @Breeze96 + + + + + + ilk eksik menün @Goklerce + + + + + + + @Jasminium84 + + + + 1 haftalık rekabet listesi sonucu hazırlama cezası Ayla- + + + + + + + asliogretmen + + + + + + + @ela_2019 + + + * İzinli @kumsal68 + + + + + + + Fit mutlu anne + + + + + + + @Ucmelekannesi + + + + + + + gulsum462 + + + + + + + @Ezogelin56 + + + + yazarhanim35 + + + + * Ban süresince yazamadığın için ceza yok @masal3487 + + Bunu sen istedin 1 haftalık eküri listesi sonucu hazırlama cezası @cgdmk +
++ * Sağlık nedeniyle izinli @Melek963 + + + + + + + @medine66 + * menüleri yaz TemelinSafinazi + + + + + + 250 ip atlama cezası
Güzel afiyet olsun canım14 Mayıs menüm
Kahvaltı:11.00
2 YK menemen
Kk beyaz peynir
1ck bal
1dilim çavdar ekmeği
Akşam:17.00
8 YK yaprak aşı(asma yaprağı ve mercimekle yapılır.evdekilere yaprak sarma yaptım kendime bunu)
Yoğurt
Su:2 litre
Spor:10.00 adım
100 puan
Eki Görüntüle 2849459
U UcanSupurge @Goklerce
Güzel afiyet olsun14 Mayıs menü
Kahvaltı 10.00
2 haşlanmış yumurta
2 zeytin
Labne
Domates salatalık
Bol yeşillik
Yeşil çay
Bir dilim pide
15.00
2 cicek, 2 kayısı
Aksam 19.00
5 6 parça tavuk mangalda
1 bardak ayran
Köz salata, Coban salata
3 lt su
Açıklamada belirtmişsin zaten kalorili evet afiyet olsun canım14 Mayıs Cuma
Kahvaltı 11
4 dilim sucuk
2 avuç içi kadar etliekmek
2 lokma ekmek +1 tatlı kaşığı çikolata
1 parça peynir
5 zeytin
Öğle 14:30
5-6 kaşık bamya çorbası
1 çatal p.pilavi
Avuç içi kadar su böreği
Salata
1 tane sütlü baklava
Akşam 19:30
1 kepçe bamya çorbası
1 kaşık bulgur pilavı
4 yaprak sarma
Salata
2 kaşık patlıcan güveç etli
Çayla 2 dilim tel kadayıflı muhallebi
Su 3 buçuk lt olmuştur
Spor yok
Son bol kalorili karbonlj menüm olur insAllah bu ara acayip uykum var gözümden akıyor resmen grsr, kızlar yarın cevaplarım alıntıları iyi geceler
Afiyet olsun canım ekmekler olmadan da doyulabilirmiş o kadar ete14.05.2021 cuma
Kahvaltı 13:00
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 çeri domates
Akşam yemeği 18:00
3 büyük dilim sucuk
2 tavuk şiş
1 köfte
1 biftek
2 dilim somun ekmek
2 su bardağı ayran
Salata - yeşil soğan
1 Çatal ekmek kadayıfı - 3 yk sütlaç
Nolur çok vurmayınher şey çok güzeldi dayanamadım
Ben bu videoya bayılıyorum ya
Ben de kahvaltımı yaptım, oturuyordum. Makineye bulaşıkları yerleştirip ip atlayacağımBen de 42den 40a düştüm canım aşırı mutlu oldum
U UcanSupurge 8 leri bugun cok ucundan olsa olsa gördüm hemde bu saatte kahvaltı yaptıgım su falan içtiğim halde
Hummelin ayakkabısı var canım ayakkabı dünyasında çok rahat tavsiye ederim indirimde şimdiKızlar evde spor yürüyüş felan yaparken giymek için güzel bir spor ayakkabısı aynı zamanda 150 250 TL arası kalitede bir ayakkabı önerisi bekliyorum yardımcı olursunuz inşallahbir de kolu bandı almayı kafama koydum 1 2 aya kadar almak nasip olursa alacağım uygun ve kaliteli istiyorum yine fikriniz varsa
Aynen bendeBen bu videoya bayılıyorum ya
tebrikler canım :) darısı 7'lerin başınaU UcanSupurge 8 leri bugun cok ucundan olsa olsa gördüm hemde bu saatte kahvaltı yaptıgım su falan içtiğim halde
Boğaz enfeksiyonu canım. Her bulduğunu ağzına sokuyor malumGeçmiş olsun canım benim. Niye atesleniyor acaba. Usuttu falanmi diyeceğim ama havalarda güzel gibi
geçmiş olsunBoğaz enfeksiyonu canım. Her bulduğunu ağzına sokuyor malum
Sağ ol kuzum. Senin iş mevzusu noldu? Gerçi kimse iş bulamıyor şu arageçmiş olsun
Bakayım hemen canım sağolHummelin ayakkabısı var canım ayakkabı dünyasında çok rahat tavsiye ederim indirimde şimdi
bulamadım halen canımSağ ol kuzum. Senin iş mevzusu noldu? Gerçi kimse iş bulamıyor şu ara
Oo çok iyi 40 beden görür müyüm acaba ya bendeBen de kahvaltımı yaptım, oturuyordum. Makineye bulaşıkları yerleştirip ip atlayacağımBen de 42den 40a düştüm canım aşırı mutlu oldum
Sağol canımAçıklamada belirtmişsin zaten kalorili evet afiyet olsun canım
Biz Facebook'tan ikinci el bulduk aldık cnm motor gücüne baktım ben netten hep sürekli motor gücü 2.5 ve üzeri iyi demekmişKızlar evde spor yürüyüş felan yaparken giymek için güzel bir spor ayakkabısı aynı zamanda 150 250 TL arası kalitede bir ayakkabı önerisi bekliyorum yardımcı olursunuz inşallahbir de kolu bandı almayı kafama koydum 1 2 aya kadar almak nasip olursa alacağım uygun ve kaliteli istiyorum yine fikriniz varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?