Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

14.05.2021 cuma
Kahvaltı 13:00
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 çeri domates

Akşam yemeği 18:00
3 büyük dilim sucuk
2 tavuk şiş
1 köfte
1 biftek
2 dilim somun ekmek
2 su bardağı ayran
Salata - yeşil soğan
1 Çatal ekmek kadayıfı - 3 yk sütlaç

Nolur çok vurmayın her şey çok güzeldi dayanamadım

Evet kızlar kahvaltı hazmedildiğine göre spor vakti oğlan uyurken az yürüyüş yapayım giydim saunalari başladım siz napiyonz su 80lerden bı an önce kurtulmak istiyorum artık gözle görülür fark olmaya başladı artık 46 bedenim 44 giymek istiyorum kısa zmnda

Ben de kahvaltımı yaptım, oturuyordum. Makineye bulaşıkları yerleştirip ip atlayacağım Ben de 42den 40a düştüm canım aşırı mutlu oldum

500 tane atlamaya çalışacağım söz
Güzel afiyet olsun canım
Güzel afiyet olsun
Açıklamada belirtmişsin zaten kalorili evet afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım ekmekler olmadan da doyulabilirmiş o kadar ete

Kızlar evde spor yürüyüş felan yaparken giymek için güzel bir spor ayakkabısı aynı zamanda 150 250 TL arası kalitede bir ayakkabı önerisi bekliyorum yardımcı olursunuz inşallah bir de kolu bandı almayı kafama koydum 1 2 aya kadar almak nasip olursa alacağım uygun ve kaliteli istiyorum yine fikriniz varsa

Hummelin ayakkabısı var canım ayakkabı dünyasında çok rahat tavsiye ederim indirimde şimdi

Sağ ol kuzum. Senin iş mevzusu noldu? Gerçi kimse iş bulamıyor şu ara
bulamadım halen canım görüşmeye gidiyorum ya deli gibi saatlerce çalışma sonucu kuş kadar maaş veriyorlar ya da tekrar dönüş olmuyor. kapanmada bile 2 yerle görüştüm. hatta biri şey dedi şaka gibi maaşlar 15-20 gün geç yatabilir ama kimseyi parasız bırakmayız biz.

Ben de kahvaltımı yaptım, oturuyordum. Makineye bulaşıkları yerleştirip ip atlayacağım Ben de 42den 40a düştüm canım aşırı mutlu oldum
Oo çok iyi 40 beden görür müyüm acaba ya bende
Açıklamada belirtmişsin zaten kalorili evet afiyet olsun canım
Sağol canım
Biz Facebook'tan ikinci el bulduk aldık cnm motor gücüne baktım ben netten hep sürekli motor gücü 2.5 ve üzeri iyi demekmiş

Slmlar 1 saat spor yapıldı duş alındı meyve tabağı yendi spordan sonra tartıldım eksi görmek aşşırı mutlu ediyor pazartesi güzel eksi ile başlarım cumaya insAllah 70lere daha çok yaklaşırim

Eklentiler

• IMG20210515145010.webp
    44,6 KB · Görüntüleme: 20
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…