- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #441.181
Midendeki problem ne canımKizlar noldu bilmiyom bana cok motivasyonum dustu ne diyet yapasim var ne de spor
Bugun oglen kabaklarimi soteledim esim gitmis dort kilo kabak almis ben seviyom diye bana zorla detoxs yap diyo kibar yolla
Ama bugun yemedim yine disardan aldik yedim ama yemez olaydim yer yemez cikardim artik yemek yiyemicem gibi geliyo bana
Neyetim o kabaklarla son eforumu sarfetmek istiyorum valla su midemden dolayi cok skintiliyim gittikce moralim bozuyo yemeyince midem cok rahat ama ackende gucum olmuyo iste
Ara ara gelince dikkatimi çekiyordu çok çok az yiyordu sanırım. Bi problem yoksa midede bu etkili olmuş olabilir
Aşırı az yiyip aşırı spor yapıyor ve yaklaşık 1-5 aydır falan sürekli kusuyor .Ara ara gelince dikkatimi çekiyordu çok çok az yiyordu sanırım. Bi problem yoksa midede bu etkili olmuş olabilir
Güzel menü afiyet olsun canım15.05.21
12.00
1 filtre kahve
1 küçük kömbe (evde bir şey kalmamış kahvaltılık öyle geçiştirdim)
15.00
1 küçük nektari 1 küçük de şeftali kayısıdan az büyükler
18.00
10 küçük yaprak sarma
1 patlıcan, 1 de kabak dolma
1 buçuk kase cacık
su 3 L olur
3 bardak da bitki çayı
500 ip atlama
U UcanSupurge @gulsum462
Afiyet olsun canım güzel menü15.05.21
12.00
1 filtre kahve
15.00
18.00
10 küçük yaprak sarma
1 buçuk kase cacık
su 3 L olur
3 bardak da bitki çayı
500 ip atlama
U UcanSupurge @gulsum462
Afiyet olsun canım çok hafif menü olmuş15.05.2021 menü
14.00
Bir tane haşlanmış yumurta
Çingen salatası
1 dilim Kepek ekmek
18.00
Tavuklu salata
Bir kase terbiyeli (unsuz patatessiz) kırmızı mercimek çorbası
Su:2 litre-3 e tamamlarım
masal3487
Aşırı az yiyip aşırı spor yapıyor ve yaklaşık 1-5 aydır falan sürekli kusuyor .
Sağol canımAnneme yürüyüş ayakkabısı olarak pierr cardinin çok şık bir modelini aldım 179 liraya anneme dediğime bakma bizim yaşımıza göre ama çok rahat olduğu için onu aldım .bir de greyderin var ben iki yıldır kullanıyorum şu an 180 falan o kadar rahat ki özellikle okulda nöbetçiyken giyiyordum . ikisinin de trend yoldan bulup göndereyim
Hedefin neydi canım senin çok bişey kalmadı sanırımKizlar noldu bilmiyom bana cok motivasyonum dustu ne diyet yapasim var ne de spor
Bugun oglen kabaklarimi soteledim esim gitmis dort kilo kabak almis ben seviyom diye bana zorla detoxs yap diyo kibar yolla
Ama bugun yemedim yine disardan aldik yedim ama yemez olaydim yer yemez cikardim artik yemek yiyemicem gibi geliyo bana
Neyetim o kabaklarla son eforumu sarfetmek istiyorum valla su midemden dolayi cok skintiliyim gittikce moralim bozuyo yemeyince midem cok rahat ama ackende gucum olmuyo iste
Stres yaptıkça yiyesin geliyor ama yedikçe de daha çok strese giriyorsun bu aynı ben ama yılmak yok hemen before after lara bak netten çok iyi geliyorSabah 10:30 1 rafadan yumurta,1 dlm peynir, 2 yesil sogan
artik yesil sogan yemiycem asiri istah aciyo onu farkettim oluyom acliktan
oglen 16:00 yarim yufka doner ( ama su an midemde degil
ara - aksam 17:00 3 tane kucuk antep sarma(valla sinirden yedim yoksa uc gundur duruyodu oyle) U UcanSupurge
Canım bunlar da hoş ama beyaz istiyorum dışarda giymek istersem de tesettürlüyüm elbisenin altına da giymek için
Çok hoş bir menü15.05.2021 menü
14.00
Çingen salatası
1 dilim Kepek ekmek
18.00
Tavuklu salata
masal3487
Gevrek olmasaymış güzelmiş canım afiyet olsun15 Mayıs Cumartesi
Kahvaltı 10:30
1 küçük boy patates kızartması
1.5 soğanlı yumurta
5 zeytin
1 parça peynir + kaşar
Domates salatalık
Ara 15:30
Karışık dolu bi meyve tabağı
3 minik tereyağlı gevrek
Akşam 19:00
2 kepçe bamya çorbası
3 minik kuru dolma+2 küçük soğan dolma
Bol salata
21:00 (geceyi rahat geçirmek adına)
1 avuç kuru üzüm
3 tüm ceviz
Su 3lt geçer
Spor 1 saat tempolu yürüyüş-koşu karışık yatmadan biraz daha yürürüm belki
Kizlar noldu bilmiyom bana cok motivasyonum dustu ne diyet yapasim var ne de spor
Maşallah
Aha kumsalda gidiyor.ekuri dayanmıyor banayeni üye (BT. 14.3.21, BK. 62.3, HK. 54)
62.3-54=8.3
8.3*90/100=7.47
62.3-7.47=54.83
kumsal68 canımm seni 54.8 ile mezun edebiliyoruz yaklaşık 600 gram vermen yeterli kuzum bu mide seni ve sağlığını çok zorluyor bu hafta seni mezun edelim en azından takım, liste sorumluluğu nedeniyle kendini çok kasmazsın valla bu haline çok üzülüyorum
Saol cnmGevrek olmasaymış güzelmiş canım afiyet
Ilac kullaniyorum mide yanmasi icin rejime basladim basliyali az beslenme ve agir sporla yediklerimi lusuyorumMidendeki problem ne canım
Olabilir mide kuculdu yada midemde yara olustu devamli yaniyo cunkiAra ara gelince dikkatimi çekiyordu çok çok az yiyordu sanırım. Bi problem yoksa midede bu etkili olmuş olabilir
Gittim canim ilac verdi pazartesi tekrar gidicem belki ilaclari degistirir rahat 1 ayim var endekopi yapilcak sonra
53 tu canim hedefim ama aslinda 55 olmaliymisim en ideal 55 mis iki kilo koruma payina birakmistimHedefin neydi canım senin çok bişey kalmadı sanırım
Aynn bugun o uc burmayi bosuna yedim nolcak zaten midemde kalmiyo diyoStres yaptıkça yiyesin geliyor ama yedikçe de daha çok strese giriyorsun bu aynı ben ama yılmak yok hemen before after lara bak netten çok iyi geliyor
Dusundugun icin cok saol canim bu hafta cuma bakalim 55 lerden kurtulmus olmam lazim bayram dolayisiyla abarttim galiba arti olarak dondu bana Gecen haftada dedim y’a son iki hafta veriyom kendime bu cuma son gucumle devam etcem cuma dan sonra bakarizyeni üye (BT. 14.3.21, BK. 62.3, HK. 54)
62.3-54=8.3
8.3*90/100=7.47
62.3-7.47=54.83
kumsal68 canımm seni 54.8 ile mezun edebiliyoruz yaklaşık 600 gram vermen yeterli kuzum bu mide seni ve sağlığını çok zorluyor bu hafta seni mezun edelim en azından takım, liste sorumluluğu nedeniyle kendini çok kasmazsın valla bu haline çok üzülüyorum
Karbonhidrat ağırlıklı miktarlar çok değil neyse ki ceza ipini de atlamışsın15.05.21
12.00
1 filtre kahve
15.00
18.00
10 küçük yaprak sarma
1 buçuk kase cacık
su 3 L olur
3 bardak da bitki çayı
500 ip atlama
U UcanSupurge @gulsum462
Ay sonunda idi değil mi endoskopin inşallah ciddi bi sıkıntı çıkmazKizlar noldu bilmiyom bana cok motivasyonum dustu ne diyet yapasim var ne de spor
Ah ah kumsal ah mideni rahatlatacak hafif bir şey yeseydin bariSabah 10:30 1 rafadan yumurta,1 dlm peynir, 2 yesil sogan
artik yesil sogan yemiycem asiri istah aciyo onu farkettim oluyom acliktan
oglen 16:00 yarim yufka doner ( ama su an midemde degil
ara - aksam 17:00 3 tane kucuk antep sarma(valla sinirden yedim yoksa uc gundur duruyodu oyle) U UcanSupurge
Aflyet olsun15.05.2021 menü
14.00
Çingen salatası
1 dilim Kepek ekmek
18.00
Tavuklu salata
masal3487
Gevrek , patates kızartması15 Mayıs Cumartesi
Kahvaltı 10:30
1 küçük boy patates kızartması
1.5 soğanlı yumurta
5 zeytin
1 parça peynir + kaşar
Domates salatalık
Ara 15:30
Karışık dolu bi meyve tabağı
3 minik tereyağlı gevrek
Akşam 19:00
2 kepçe bamya çorbası
3 minik kuru dolma+2 küçük soğan dolma
Bol salata
21:00 (geceyi rahat geçirmek adına)
1 avuç kuru üzüm
3 tüm ceviz
Su 3lt geçer
Spor 1 saat tempolu yürüyüş-koşu karışık yatmadan biraz daha yürürüm belki
Mide çok çok önemli canım ihmal etme sakın. Geçmiş olsunIlac kullaniyorum mide yanmasi icin rejime basladim basliyali az beslenme ve agir sporla yediklerimi lusuyorum
Olabilir mide kuculdu yada midemde yara olustu devamli yaniyo cunki
Gittim canim ilac verdi pazartesi tekrar gidicem belki ilaclari degistirir rahat 1 ayim var endekopi yapilcak sonra
53 tu canim hedefim ama aslinda 55 olmaliymisim en ideal 55 mis iki kilo koruma payina birakmistim
Aynn bugun o uc burmayi bosuna yedim nolcak zaten midemde kalmiyo diyo
Dusundugun icin cok saol canim bu hafta cuma bakalim 55 lerden kurtulmus olmam lazim bayram dolayisiyla abarttim galiba arti olarak dondu bana Gecen haftada dedim y’a son iki hafta veriyom kendime bu cuma son gucumle devam etcem cuma dan sonra bakariz
saol canımAfiyet olsun canım güzel menü
Afiyet olsun canım çok hafif menü olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?