Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Midendeki problem ne canım

Güzel menü afiyet olsun canım

15 Mayıs Cumartesi
Kahvaltı 10:30
1 küçük boy patates kızartması
1.5 soğanlı yumurta
5 zeytin
1 parça peynir + kaşar
Domates salatalık

Ara 15:30
Karışık dolu bi meyve tabağı
3 minik tereyağlı gevrek

Akşam 19:00
2 kepçe bamya çorbası
3 minik kuru dolma+2 küçük soğan dolma
Bol salata

21:00 (geceyi rahat geçirmek adına)
1 avuç kuru üzüm
3 tüm ceviz

Su 3lt geçer
Spor 1 saat tempolu yürüyüş-koşu karışık yatmadan biraz daha yürürüm belki

Afiyet olsun canım güzel menü
Afiyet olsun canım çok hafif menü olmuş

Aşırı az yiyip aşırı spor yapıyor ve yaklaşık 1-5 aydır falan sürekli kusuyor .
kumsal68 doktora gittin mi canım? Sağlık dünyadaki en önemli şey. Daha uzun sürer ama verilir kilolar. Kilo bu verilir alınır dikkat et lütfen

Sağol canım
Hedefin neydi canım senin çok bişey kalmadı sanırım
Stres yaptıkça yiyesin geliyor ama yedikçe de daha çok strese giriyorsun bu aynı ben ama yılmak yok hemen before after lara bak netten çok iyi geliyor
Canım bunlar da hoş ama beyaz istiyorum dışarda giymek istersem de tesettürlüyüm elbisenin altına da giymek için Sanırım hummel alacağım şimdilik hoşuma gitti
Çok hoş bir menü
Gevrek olmasaymış güzelmiş canım afiyet olsun

yeni üye (BT. 14.3.21, BK. 62.3, HK. 54)
62.3-54=8.3
8.3*90/100=7.47
62.3-7.47=54.83
kumsal68 canımm seni 54.8 ile mezun edebiliyoruz yaklaşık 600 gram vermen yeterli kuzum bu mide seni ve sağlığını çok zorluyor bu hafta seni mezun edelim en azından takım, liste sorumluluğu nedeniyle kendini çok kasmazsın valla bu haline çok üzülüyorum

Geçmiş olsun ekürim.motivasyonunu düşürme sakın.enerji verecek şeyler ye kuruyemiş yada hurma gibi.Az az 4 saat arayla yemeye çalışın

Aha kumsalda gidiyor.ekuri dayanmıyor bana

Midendeki problem ne canım
Ilac kullaniyorum mide yanmasi icin rejime basladim basliyali az beslenme ve agir sporla yediklerimi lusuyorum
Ara ara gelince dikkatimi çekiyordu çok çok az yiyordu sanırım. Bi problem yoksa midede bu etkili olmuş olabilir
Olabilir mide kuculdu yada midemde yara olustu devamli yaniyo cunki
kumsal68 kumsal68 doktora gittin mi canım? Sağlık dünyadaki en önemli şey. Daha uzun sürer ama verilir kilolar. Kilo bu verilir alınır dikkat et lütfen
Gittim canim ilac verdi pazartesi tekrar gidicem belki ilaclari degistirir rahat 1 ayim var endekopi yapilcak sonra
Hedefin neydi canım senin çok bişey kalmadı sanırım
53 tu canim hedefim ama aslinda 55 olmaliymisim en ideal 55 mis iki kilo koruma payina birakmistim
Stres yaptıkça yiyesin geliyor ama yedikçe de daha çok strese giriyorsun bu aynı ben ama yılmak yok hemen before after lara bak netten çok iyi geliyor
Aynn bugun o uc burmayi bosuna yedim nolcak zaten midemde kalmiyo diyo
Dusundugun icin cok saol canim bu hafta cuma bakalim 55 lerden kurtulmus olmam lazim bayram dolayisiyla abarttim galiba arti olarak dondu bana Gecen haftada dedim y’a son iki hafta veriyom kendime bu cuma son gucumle devam etcem cuma dan sonra bakariz

Karbonhidrat ağırlıklı miktarlar çok değil neyse ki ceza ipini de atlamışsın
Ay sonunda idi değil mi endoskopin inşallah ciddi bi sıkıntı çıkmaz
Ah ah kumsal ah mideni rahatlatacak hafif bir şey yeseydin bari
Aflyet olsun
Gevrek , patates kızartması

Mide çok çok önemli canım ihmal etme sakın. Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…