Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kız o benim en sevdiğim videolardan instagramım filan yok arkadaşlar filan linkini gönderiyor beğendiklerimi saklıyorum silmiyorum a şu boğazımı bi tutaydım demesi aynı ben
Ben de aynı moddayım canım ben menümü sporumu hergün yazayım ama diyet konusunda burada kalıcı değilim (inşallah )o yüzden kendi kendime takılayım buralarda eküri ya da rakibe gerek yok bence olur mu

Haklisiniz kizlar ne derseniz haklisiniz asiri b takintim var kiloma evlenmeden oncede boyleydim ben o yuzden b inadim biraz kisa ve balik etli olmam istedigim kiloda olmadigimi hissettiriyo zaten
Ama midem devamli yandigi icin bu beslenme beni rahatsiz etmiyo en azindan ilaclari degisti bugun doktor bu haftadan sonra daha dikkatli olcam soz

17 Mayıs Pazartesi Menüm
13:30
2 yumurta ile yapılmış peynirli omlet
Salata
1tk tahin pekmez
1.5 dilim TB ekmeği
5 fındık 5 badem

16:30
1 karabuğday patlağı +1 hurma +kahve

19:30
Salata +100 Gr ton balığı
3 litre su
6000 adım 60 puan
25 dakikalık hit cardio :125 puan
Toplam 185 puan
U UcanSupurge G Goklerce

Afiyet olsun canım öğlenki bazlama eski günleri hatırlattı biraz
Ben de aynı moddayım canım ben menümü sporumu hergün yazayım ama diyet konusunda burada kalıcı değilim (inşallah )o yüzden kendi kendime takılayım buralarda eküri ya da rakibe gerek yok bence olur mu
Tamam canım nasıl istersen

Çok güzel

17.05.21

9.30
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık

11.30
1 armut
6 erik

15.00
Sade kahve
1 Züber

19.00
3 but ızgara
Salata
1 bardak ayran

Su 2.5 olur
Spor yok
U UcanSupurge
Çok güzel ekürim
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım gayet güzel

Çok söyledik canım bu hafta inşallah mezun ediyoruz belki biraz esner böylece

Çok güzel tartıldın mı ?
Tartıldım paylaşmayı unutmuşum biraz işim vardı bugün
62.80 geldim
Perşembe 62.35 di
Cuma’ya kadar gidecek ama

Afiyet olsun canım öğlenki bazlama eski günleri hatırlattı biraz

Tamam canım nasıl istersen
Olmadı bugün.Yemeğim de yoktu.Yufkadan gözleme yaptım evdekilere onu yemeyim diye eski dostum bazlamaya sığındım.ama hep karbon oldu.bir de meyvenin ayarı kaçtı.

Bugünkü menum

Kahvaltı
08.10
On tane zeytin
İki minik parça zeytin
İki dilim ekmek

Öğle 12.30
Dört kaşık kabak yemeği
Dört kaşık bulgur pilavı
Cacik

Aksam 18.00
Dört tane köfte
İki biber (fırınlanmış )
İki cerri domates(fırınlanmış )
Salata
Ayran

2.5 litre su ve bir saat yuruyus yapıldı
yazarhanim35

Tamam canım,beceririm inşallah
İnşallah bu hafta biraz cebelleş haftaya eksik menü olmayacak inşallah Beyaz leylak beyazım leylağım kaç defa uğraştı liste için anlatsın hem de gönüllü
Afiyet olsun sabah zeytin + iki minik parça zeytin mi başka bir şey mi ?

Çok iyi canım afiyet olsun
Güzel menü afiyet olsun
Afiyet olsun canım çok iyi menü
Bence kilon gayet iyi neden bu kadar kendini zorluyorsun saglıgından olma allah korusun zayıflıcam diye beslenmene dikkat et yavas yavas verirsin kalan kilonu kaç kilo verdin bilmiyorum ama bu kilonu korusan bile çok iyi bence
17.05.21

9.30
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık

11.30
1 armut
6 erik

15.00
Sade kahve
1 Züber

19.00
3 but ızgara
Salata
1 bardak ayran

Su 2.5 olur
Spor yok
U UcanSupurge
Afiyet olsun güzel menü
Afiyet olsun güzel menü

Afiyet olsun canım güzel menü

masal3487 uzun çileli bir yol seni bekliyor şaka şaka uzun değil de ben uzatmışım özelden zehrayı mesaj yağmuruna tutmuştum tüm ayrıntıları öğren yoksa benim gibi art arda 3-5 mesaj gönderirsin .ben teknolojiye çok uzağiım ben bile yaptım sen haydi haydi yaparsın kolay

Bence kilon gayet iyi neden bu kadar kendini zorluyorsun saglıgından olma allah korusun zayıflıcam diye beslenmene dikkat et yavas yavas verirsin kalan kilonu kaç kilo verdin bilmiyorum ama bu kilonu korusan bile çok iyi bence
Martin ortalarinda katildim bu guruba 7kilo kaybetmis oluyorum kilom iyi ideal kilomdayim mide problemim daha oncede vardi burya gelmeden once ama burda yaptigim siki rejimle midem iicene kuculdu ve yediklerim daha cok rahatsiz etmeye basladi beni bu hafta mezun olmaya ugrasiyorum son gucumle sonra benim icin farkeden bisi olmuycak yine sebze ve protein agirlikli beslencem agir seyler mideme dokunuyo cunki midemde yara olabilir devamli yanip duruyo koruma asamasini ii atlatip midemi yemege alistirinca oda bitecek gecen yilda ayni oldum yine subat ayinda rejime girdim ve yine bu problemleri yasadim ama dr gitmedim simdi doktor kontrolundeyim insallah atlaticam bunlarida

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…