Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sağol canım benim,inşallah bir şeyi yoktur
Oyy kuzum benim ya,bazadan mi dusmustu ?

Biz her zaman gittiğimiz özel hastaneye gittik,çocuk cerrahi,çocuk doktoru muayene etti,cerrah takip edelim,tomografi çok önermiyorum radyasyondan dolayı dedi,en ufak bir kusma bir sikayet olursa hemen cektirwlim dedi,bir kaç saat bekledik orda sonra eve geldik,yirmi dört saat takip edince.Kendi çocuk doktorumuzda vücudunun her yerine baktı kırık çıkık var mı diye,normal görünüyor dedi. Ama direk kafa üstü düşmüş,anlı mosmor

18 mayıs menüm

Kahvaltı:10.30
2 haslanmış yumurta
Ceyrek kk peynir
4ciğ badem
Yesillik
Domates salatalık

Öğle:15.00
1kepçe mercimek çorbası
2yk taze fasulye
Salata

18.00
4yk bol yeşillikli kısır

Su:2,5 litre
Spor:30+30+30 dk yürüyüş
270 puan
12017adım

U UcanSupurge G Goklerce

Evet cnm bazadan düştü omzunun üzerine düşmüştü biz devler Hastanesi'ne gitmiştik muayene etti kusma, aşırı uyku hali falan olursa getirin tomografi için dedi bişey yok dedi ama kolunu oynatamiyordu ağlayıp duruyordu başka hastaneye gittik direk röntgen istedi kırık varmış bişey olmamıştır insAllah canım bı dhaa olmaz insAllah

Güzel canım afiyet olsun
Çok değişikmış gerçekten, neyse iyi ki koymamissin
Güzel canım afiyet olsun, Ben kabak yemeğini bulgurlu yapardım aşırı güzel oluyordu
Güzel canım afiyet olsun
18 Mayıs menü

Kahvaltı 10.00
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
İki dilim kaşar
İki dilim salam
1 dilim pide

Aksam 19.00
Bir büyük dilim somon
Bir sade soda
Bol salata

20.00
Yarım top sade dondurma
21.30
5 erik
Canım güzel ama sabah ki pideyi tb ekmek ile degistirsen daha mı iyi olur acaba
Baya kötü bir menü hem de tartı yakınken , aksam 4 de yemissin sonrakileré yemesen de olurmuş aslinda
İyi cesaret ya ben yapamazdım ama helal olsun içine sinmiş beğenmişsin ne güzel ellerine sağlık, sihhatler olsun
Güzel canım afiyet olsun

Saol canım

Buğdaydan bir tık koyu rengim var ve ilk kez bu renk yaptım şu an Elçin sangu gibi hissediyorum kendimi çok güzel oldu rengimi de baya bir açtı
Ben de çok açık tenli sayılmam çok korkuyordum sarı ombre yaptırana kadar ama korktuğum gibi olmadı hatta uzun zamandır sarı ombre kullanıyorum
Afiyet olsun canım
Grissini ile gününü geçirmişsin canım ay senin mezuniyet durumuna bakacaktım unuttum

Bakır tonunu bende istiyorum şu an bal köpüğü biraz sıkılınca bende bakır yapayım diyorum ama tamamen akması baya sürer üst üste de saç çok yıpranır sanki güle güle kullan canım
çok açmadığın müddet akacağını düşünmüyorum her dip boyasında 1 kutu fazla alır her yerini boyarsan da hiç sıkıntı olmaz bence

Ideal kilônda oldugunu goruyorum spor kilo vermek icinmi korumak icinmi canim
Yoksa sende benim gibi takintilimisin
Hem kilo vermek hem korumak hem sıkılaşmak hem de spor yapanları kıskandığım için şuraya bak yahu puanlar havada uçuşuyor utanıyorum artık
Kısır menü güzel
O da bişey mi gri yaptırdım ben saçımı kaynamam görür görmez moralimi bozdu yaşlı ninelere benzemişsin dedi tabi dip boya yapa yapa ombre gibi oldu sonra baya kullandım
bir gün onu da yapacağım deneyeceğim eminim güzeldir ama bu pilavı da sulu ve salçalı yemeklerin yanına yapınca çok güzel oluyor yoğurtlu çorbalarla da

Sağol bu arada canım

Oyy kiyamam ya,şimdi nasıl peki? Kolu iyileşti mi? Doktor vücuduna baktı kırık çıkık var mı diye,yok dedi,bizimki kafa üstü dusmus anlı mosmor

Afedersin ama oha yani kaynanana ne demek yaşlı ninelere benzemissin

Grissin ı de arkadaş getirmiş is yerine bu sekilde ilk kez yedim hoşuma gitti
Goklerce (77.4/76.6/0.8/%1.034) yeni üye BT:16/12/20 BK:78 HDF:65
Hedefinin %100 ünden fazlasını tutturmuşsun canım istediğin bi cuma mezun edebiliriz seni G Goklerce
Çok sağ ol canim zahmet verdim aslında yoruldum diyetten ama bakalım az daha devam edeyim diyorum en azından memlekete gidene kadar

Tesettürlü müsün açıksan ve buna cesaret ettiysen cidden ayakta alkışlıcam çünkü

Son düzenleme:
O da bişey mi gri yaptırdım ben saçımı kaynamam görür görmez moralimi bozdu yaşlı ninelere benzemişsin dedi tabi dip boya yapa yapa ombre gibi oldu sonra baya kullandım
Sana mı yani diyeydün ya
Grissin ı de arkadaş getirmiş is yerine bu sekilde ilk kez yedim hoşuma gitti

Çok sağ ol canim zahmet verdim aslında yoruldum diyetten ama bakalım az daha devam edeyim diyorum en azından memlekete gidene kadar
Tamamdır canım sen ne zaman tamam dersen öyle yapalım

Menunde adimlarînda cok guzel afiyet olsun canim
em kilo vermek hem korumak hem sıkılaşmak hem de spor yapanları kıskandığım için şuraya bak yahu puanlar havada uçuşuyor utanıyorum artık
Basla basla cok iyi geliyor moralmende ii hissettiriyo ben de yavas yavas azaltiyorum malesef gucum kalmadi bolgesel calismam lazim yere uzaninca cocuk inmiyo tepemden ip atlarken korkup gelemiyodu en azindan

çok açmadığın müddet akacağını düşünmüyorum her dip boyasında 1 kutu fazla alır her yerini boyarsan da hiç sıkıntı olmaz bence
Benim şimdi palettenin 8.0 bal köpüğü rengi üzerine bakır yapsam olur mu yani
Oyy kiyamam ya,şimdi nasıl peki? Kolu iyileşti mi? Doktor vücuduna baktı kırık çıkık var mı diye,yok dedi,bizimki kafa üstü dusmus anlı mosmor
İyi şükür canım bı kez kontrole götürdük kaynamaya başlamış demişti bı daha getirmenize gerek yok 1 haftaya normal hayatına dönsün dedi tabi ben tedbir amaçlı 10-15 gün daha dikkat etmiştim şimdi sıkıntısı yok bebek olduğu için çabuk kaynadı insan çok kızıyor kendine bende nasıl düşürdüm çocuğu diye ikimizde uyuyorduk oğlan uykusunda dönmüş bı ara sürekli sıçrayarak uyaniyordum şükür atlattım artık bazada yanıma asla yatirmiyorum kendi yataginda yatıyor olacgai varmış sizin doktorun dediği şikayetler olmadiysa çok şükür yoktur insAllah bişey kırık çıkık olsa da zaten durduramaz anlardinz bı şekilde ben gitmeden o kolunda bişey olduğunu anlamıştım tavrindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…