- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.210
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #441.701
Geçmiş olsun canım benim kızımda düştü iki üç kere parkeye bişey olmadı. Rabbim koruyor onları ben inanıyorum Benimkinin de uyku saatiydi en son 1 saat zor oyalamıştım uyuttum dua ederek bişey olmadı şükür. Düşmeden büyüyen cocuk yok üzme kendini
Sağol canım benim,inşallah bir şeyi yokturOyy geçmiş olsun canım benim. Yoktur birseyi ins korkma kendinize suclama bazen yanındayken bile kaşla göz arasında oluyor olacak olan.
Oyy maşallah rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım.
Ayy oda güzelmiskendi adını koymak ta ne biliyim yani
Oyy kuzum benim ya,bazadan mi dusmustu ?Şimdi Zehra'nın etikette gördüm cnm düşüyorlar malesef benim oğlan da düştü 3 ay önce köprücük kemiği kırılmıştı olacağı varsa oluyor bende çok vicdan azabı çektim ama şükür iyileşti röntgen cektirdinz mi
Evet cnm bazadan düştü omzunun üzerine düşmüştü biz devler Hastanesi'ne gitmiştik muayene etti kusma, aşırı uyku hali falan olursa getirin tomografi için dedi bişey yok dedi ama kolunu oynatamiyordu ağlayıp duruyordu başka hastaneye gittik direk röntgen istedi kırık varmış bişey olmamıştır insAllah canım bı dhaa olmaz insAllahOyy kuzum benim ya,bazadan mi dusmustu ?
Biz her zaman gittiğimiz özel hastaneye gittik,çocuk cerrahi,çocuk doktoru muayene etti,cerrah takip edelim,tomografi çok önermiyorum radyasyondan dolayı dedi,en ufak bir kusma bir sikayet olursa hemen cektirwlim dedi,bir kaç saat bekledik orda sonra eve geldik,yirmi dört saat takip edince.Kendi çocuk doktorumuzda vücudunun her yerine baktı kırık çıkık var mı diye,normal görünüyor dedi. Ama direk kafa üstü düşmüş,anlı mosmor
Güzel canım afiyet olsun18.05.2021 menü
12.45
Yulaf lapası
14.30
Yarım fincan sade Türk kahvesi :)
18.10
Salata
Yarım kaseden fazla yoğurtlu köz biber
2 parça ev yapımı galetalı tavuk ( unsuz ve yağsız pişirdim )
Su:2.5 litre - 3.5 a tamamlarım
masal3487
Çok değişikmış gerçekten, neyse iyi ki koymamissinBiraz öyle şeyleri var sevmiyorum huylarını çok da umurumuzda da olmadı
Evin en büyük çocuu o, kp ve kv nin isimleri olunca da bu da benim adımı koyun dedi ben sevmiyordum bazı laflarını duydum koymam dedim eşime dedim bunu koyma ne koyarsan koy
Güzel canım afiyet olsun, Ben kabak yemeğini bulgurlu yapardım aşırı güzel oluyordu18.05.21
9.30
3 kaşık müsli(yulaf,kuru meyve)
1 bardak süt
1 tk bal
15.00
1 filtre kahve
1 Züber
17.00
5 kaşık bol kabaklı bulgur pilavı(3 kaşığı kabaktır şehriyesiz
)
Salata
1 bardak ayran
19.00
1 elma
Su 2L
2 bardak bitki çayı
Spor yok
U UcanSupurge
Güzel canım afiyet olsunKizlar bugun giremedim fazla kafami kaldiramiyordum sukur ogleden sonra toparladim
sabah 10:30 sekersiz sutlu
oglen12:00 2 yumurta,5 zeytin,1 kb peynir
ara 16:00 1 kase mercimk crba ( unsuz patasessiz
aksam 18:30buyuk kase yesil salata,4 dilim peynirli sucuk firinda
3 litre su U UcanSupurge
Canım güzel ama sabah ki pideyi tb ekmek ile degistirsen daha mı iyi olur acaba18 Mayıs menü
Kahvaltı 10.00
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
İki dilim kaşar
İki dilim salam
1 dilim pide
Aksam 19.00
Bir büyük dilim somon
Bir sade soda
Bol salata
20.00
Yarım top sade dondurma
21.30
5 erik
Baya kötü bir menü hem de tartı yakınken , aksam 4 de yemissin sonrakileré yemesen de olurmuş aslinda18 Mayıs
8.00
5 çağla
10.00
Bir şekersiz çay
Bir kase yeşillik marullu
4.00
2 biskuit lü lokum
Bir bardak şekersiz çay
1 kurabiye
7.00
2 küçük poca
Şekersiz çay
3 tane baklava
1 saat voleybol oynadım
10 dakka ip atladım
Yatana kadar 3 litre olur
Bugün hanımlarla gün yaptık annemgilin orda anca bu kadar oldu
İyi cesaret ya ben yapamazdımYa kızlar kaç gündür üzerimde ağırlık vardı kendimi hiç iyi hissetmiyordum dün kuaföre gittim kaş bıyık derken dedim bir de saçımı boyatım
Bakır tonlarında istedim saçlarım siyah(kendi saç rengim) olduğu için yapmak istemedi açmak gerekiyor ve çok koyu yapamam dedi risk almadı
Ben de kendim yapayım dedim açıcı bulamadım sarı ile boyadım önce 1 gün arayla da bakır yaptım şu an kendimi çok iyi hissediyorum
Arada böyle değişikler çok iyi oluyor insana
Bir de spora başlayabilsem çok iyi olacak
İnşallah haftaya eve gideceğim ilk işim koşu bandı siparişi vermek olacak
Ondan sonra korksun benden kilolar
Güzel canım afiyet olsun18 mayıs menüm
Kahvaltı:10.30
2 haslanmış yumurta
Ceyrek kk peynir
4ciğ badem
Yesillik
Domates salatalık
Öğle:15.00
1kepçe mercimek çorbası
2yk taze fasulye
Salata
18.00
4yk bol yeşillikli kısır
Su:2,5 litre
Spor:30+30+30 dk yürüyüş
270 puan
12017adım
Eki Görüntüle 2852141
U UcanSupurge G Goklerce
Saol canımGüzel canım afiyet olsun
Çok değişikmış gerçekten, neyse iyi ki koymamissin
Güzel canım afiyet olsun, Ben kabak yemeğini bulgurlu yapardım aşırı güzel oluyordu
Güzel canım afiyet olsun
Canım güzel ama sabah ki pideyi tb ekmek ile degistirsen daha mı iyi olur acaba
Baya kötü bir menü hem de tartı yakınken , aksam 4 de yemissin sonrakileré yemesen de olurmuş aslinda
İyi cesaret ya ben yapamazdımama helal olsun içine sinmiş beğenmişsin ne güzel ellerine sağlık, sihhatler olsun
Güzel canım afiyet olsun
Ben de çok açık tenli sayılmam çok korkuyordum sarı ombre yaptırana kadar ama korktuğum gibi olmadı hatta uzun zamandır sarı ombre kullanıyorumBuğdaydan bir tık koyu rengim var ve ilk kez bu renk yaptım şu an Elçin sangu gibi hissediyorum kendimi çok güzel oldu rengimi de baya bir açtı
Afiyet olsun canım18 mayıs menüm
2 haslanmış yumurta
Ceyrek kk peynir
4ciğ badem
Yesillik
Domates salatalık
1kepçe mercimek çorbası
2yk taze fasulye
Salata
18.00
4yk bol yeşillikli kısır
270 puan
12017adım
Eki Görüntüle 2852141
U UcanSupurge G Goklerce
Grissini ile gününü geçirmişsin canım ay senin mezuniyet durumuna bakacaktım unuttum18.05.2021
11.00 sütlü kahve, 2 tb grissinı
13 00
1.5 sb süt, 3 yk yulaf, 2 kuru kayısı, 2 ceviz
16.00 sade kahve, 2 tb grissini
18.30
Yoğurtlu fırın kabak, 2 yk sarambula
Su: 3 lt olmuştur
Spor : 7 bin adım 70p U UcanSupurge
600 ip Atlama 120p
çok açmadığın müddet akacağını düşünmüyorum her dip boyasında 1 kutu fazla alır her yerini boyarsan da hiç sıkıntı olmaz benceBakır tonunu bende istiyorum şu an bal köpüğü biraz sıkılınca bende bakır yapayım diyorum ama tamamen akması baya sürer üst üste de saç çok yıpranır sanki güle güle kullan canım
Hem kilo vermek hem korumak hem sıkılaşmak hem de spor yapanları kıskandığım için şuraya bak yahu puanlar havada uçuşuyor utanıyorum artıkIdeal kilônda oldugunu goruyorum spor kilo vermek icinmi korumak icinmi canim
Yoksa sende benim gibi takintilimisin
Kısır18 mayıs menüm
2 haslanmış yumurta
Ceyrek kk peynir
4ciğ badem
Yesillik
Domates salatalık
1kepçe mercimek çorbası
2yk taze fasulye
Salata
18.00
4yk bol yeşillikli kısır
270 puan
12017adım
Eki Görüntüle 2852141
U UcanSupurge G Goklerce
O da bişey mi gri yaptırdım ben saçımı kaynamam görür görmez moralimi bozdu yaşlı ninelere benzemişsin dedi tabi dip boya yapa yapa ombre gibi oldu sonra baya kullandımBen de çok açık tenli sayılmam çok korkuyordum sarı ombre yaptırana kadar ama korktuğum gibi olmadı hatta uzun zamandır sarı ombre kullanıyorum
Afiyet olsun canım
Grissini ile gününü geçirmişsin canım ay senin mezuniyet durumuna bakacaktım unuttum
bir gün onu da yapacağım deneyeceğim eminim güzeldir ama bu pilavı da sulu ve salçalı yemeklerin yanına yapınca çok güzel oluyor yoğurtlu çorbalarla daGüzel canım afiyet olsun
Çok değişikmış gerçekten, neyse iyi ki koymamissin
Güzel canım afiyet olsun, Ben kabak yemeğini bulgurlu yapardım aşırı güzel oluyordu
Güzel canım afiyet olsun
Canım güzel ama sabah ki pideyi tb ekmek ile degistirsen daha mı iyi olur acaba
Baya kötü bir menü hem de tartı yakınken , aksam 4 de yemissin sonrakileré yemesen de olurmuş aslinda
İyi cesaret ya ben yapamazdımama helal olsun içine sinmiş beğenmişsin ne güzel ellerine sağlık, sihhatler olsun
Güzel canım afiyet olsun
Oyy kiyamam ya,şimdi nasıl peki? Kolu iyileşti mi? Doktor vücuduna baktı kırık çıkık var mı diye,yok dedi,bizimki kafa üstü dusmus anlı mosmorEvet cnm bazadan düştü omzunun üzerine düşmüştü biz devler Hastanesi'ne gitmiştik muayene etti kusma, aşırı uyku hali falan olursa getirin tomografi için dedi bişey yok dedi ama kolunu oynatamiyordu ağlayıp duruyordu başka hastaneye gittik direk röntgen istedi kırık varmış bişey olmamıştır insAllah canım bı dhaa olmaz insAllah
Afedersin ama oha yani kaynanana ne demek yaşlı ninelere benzemissinçok açmadığın müddet akacağını düşünmüyorum her dip boyasında 1 kutu fazla alır her yerini boyarsan da hiç sıkıntı olmaz bence
Hem kilo vermek hem korumak hem sıkılaşmak hem de spor yapanları kıskandığım için şuraya bak yahu puanlar havada uçuşuyor utanıyorum artık
Kısırmenü güzel
O da bişey mi gri yaptırdım ben saçımı kaynamam görür görmez moralimi bozdu yaşlı ninelere benzemişsin dedi tabi dip boya yapa yapa ombre gibi oldu sonra baya kullandım
bir gün onu da yapacağım deneyeceğim eminim güzeldir ama bu pilavı da sulu ve salçalı yemeklerin yanına yapınca çok güzel oluyor yoğurtlu çorbalarla da
Sağol bu arada canım
Grissin ı de arkadaş getirmiş is yerine bu sekilde ilk kez yedim hoşuma gittiBen de çok açık tenli sayılmam çok korkuyordum sarı ombre yaptırana kadar ama korktuğum gibi olmadı hatta uzun zamandır sarı ombre kullanıyorum
Afiyet olsun canım
Grissini ile gününü geçirmişsin canım ay senin mezuniyet durumuna bakacaktım unuttum
Çok sağ ol canim zahmet verdim
Tesettürlü müsünYa kızlar kaç gündür üzerimde ağırlık vardı kendimi hiç iyi hissetmiyordum dün kuaföre gittim kaş bıyık derken dedim bir de saçımı boyatım
Bakır tonlarında istedim saçlarım siyah(kendi saç rengim) olduğu için yapmak istemedi açmak gerekiyor ve çok koyu yapamam dedi risk almadı
Ben de kendim yapayım dedim açıcı bulamadım sarı ile boyadım önce 1 gün arayla da bakır yaptım şu an kendimi çok iyi hissediyorum
Arada böyle değişikler çok iyi oluyor insana
Bir de spora başlayabilsem çok iyi olacak
İnşallah haftaya eve gideceğim ilk işim koşu bandı siparişi vermek olacak
Ondan sonra korksun benden kilolar
Sana mı yani diyeydün yaO da bişey mi gri yaptırdım ben saçımı kaynamam görür görmez moralimi bozdu yaşlı ninelere benzemişsin dedi tabi dip boya yapa yapa ombre gibi oldu sonra baya kullandım
Tamamdır canım sen ne zaman tamam dersen öyle yapalımGrissin ı de arkadaş getirmiş is yerine bu sekilde ilk kez yedim hoşuma gitti
Çok sağ ol canim zahmet verdimaslında yoruldum diyetten ama bakalım az daha devam edeyim diyorum en azından memlekete gidene kadar
Menunde adimlarînda cok guzel afiyet olsun canim18 mayıs menüm
2 haslanmış yumurta
Ceyrek kk peynir
4ciğ badem
Yesillik
Domates salatalık
1kepçe mercimek çorbası
2yk taze fasulye
Salata
18.00
4yk bol yeşillikli kısır
270 puan
12017adım
Eki Görüntüle 2852141
U UcanSupurge G Goklerce
Basla basla cok iyi geliyor moralmende ii hissettiriyo ben de yavas yavas azaltiyorum malesef gucum kalmadi bolgesel calismam lazim yere uzaninca cocuk inmiyo tepemden ip atlarken korkup gelemiyodu en azindanem kilo vermek hem korumak hem sıkılaşmak hem de spor yapanları kıskandığım için şuraya bak yahu puanlar havada uçuşuyor utanıyorum artık
Benim şimdi palettenin 8.0 bal köpüğü rengi üzerine bakır yapsam olur mu yaniçok açmadığın müddet akacağını düşünmüyorum her dip boyasında 1 kutu fazla alır her yerini boyarsan da hiç sıkıntı olmaz bence
İyi şükür canım bı kez kontrole götürdük kaynamaya başlamış demişti bı daha getirmenize gerek yok 1 haftaya normal hayatına dönsün dedi tabi ben tedbir amaçlı 10-15 gün daha dikkat etmiştim şimdi sıkıntısı yok bebek olduğu için çabuk kaynadı insan çok kızıyor kendine bende nasıl düşürdüm çocuğu diye ikimizde uyuyorduk oğlan uykusunda dönmüş bı ara sürekli sıçrayarak uyaniyordum şükür atlattım artık bazada yanıma asla yatirmiyorum kendi yataginda yatıyor olacgai varmış sizin doktorun dediği şikayetler olmadiysa çok şükür yoktur insAllah bişey kırık çıkık olsa da zaten durduramaz anlardinz bı şekilde ben gitmeden o kolunda bişey olduğunu anlamıştım tavrindanOyy kiyamam ya,şimdi nasıl peki? Kolu iyileşti mi? Doktor vücuduna baktı kırık çıkık var mı diye,yok dedi,bizimki kafa üstü dusmus anlı mosmor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?