Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Baklava bitane olsaymış bari ekürim çok fazla kaçamak olmus. Bugun dikkat et bari

Günmü şu pandemide korkmuyor musunuz?

Hoşgeldin canım
Hoşbuldum canım
Kızlar kızım bazadan düştü hastabeye gittik,24 saat takip edin dediler dua edin bizim için çok korktum,baza çok yuksekti,halı da yoktu direk parkenin üzerine düştü
Canımmm benim çok geçmiş olsun. Allah esirgesin inşallah. Bir şey olmamıştır inşallah.
Ah ah ben nasıl bir aptalım ya,nasıl biyle bir hata yaptım
Kendini suçlama canım. Allah beterinden korusun. Böyle düşe kalka büyüyorlar. Yeter ki ciddi bir şey olmasın. Nasılsınız şimdi.
Kontrolüm vardı bugün bu defa kesin erkek dedi bacılar
Canımmm çok sevindimmaşallah bir kız bir oğlan. Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Afiyet olsun canım.
Afiyet olsun canım.
Afiyet olsun canım.
18 Mayıs menü

Kahvaltı 10.00
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
İki dilim kaşar
İki dilim salam
1 dilim pide

Aksam 19.00
Bir büyük dilim somon
Bir sade soda
Bol salata

20.00
Yarım top sade dondurma
21.30
5 erik
Afiyet olsun canım.
Ödül günü olmuş. Bugün telafi edersin canım.
Ohhh iyi cesaret etmişsin. Güle güle kullan canım. Ben de iki hafta önce kısacık kestim saçlarımı. Pandemiden buyana ben eşimin, eşim beni saçlarımı kesiyor.

Afiyet olsun canım, spor süper.
Afiyet olsun canım.

Kitabını aldım yasaksiz diyet
Regl dönemlerinde süt azalıyor diye duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum
Diyet düzenim de kalmadi bu ara. Toparlamaya çalışıyorum.
Kolay gelsin canım

Bayram öncesi alışveriş yaptık yoruldum biraz dinleneyim aldıklarımızı yerleştireyim
Bunlari da kendini cok yorma diye alintilamistim
Seabahar kaptanın bireysel sıralama listesi ilk 10da 5 üyemiz var ve birinci elom balım kaymağım E ela_2019
Oysa ki Izinli donemlerim olmasaydi ne kadar da çok giderdi.
65 e gelince beğenmeyeceğini düşünüyorum E ela_2019 da 97 ile başlamış o da hedefi 60 lardayken rotayı 57 ye çevirdi değil mi elacım yanlış hatırlamıyorsam öyleydi?
Aslında 58 di 57 olsun 97 57 düz 40 kilo olsun dedim.
Tebrik ederim kızlar
E ela_2019 canım Tebrikler birinciligin harika
Cok teşekkür ederim

Süper bi tablo güzel bir takımız

97 dogum yaptıgı kilo fln mı , normal kilo mu normal kiloysa hele aşırı şaşıracagımmmm
Canim doğum sonrası cok aldim. Kizim 2.5 aylikken başladım ve o 2.5 ay neredeyse 10 kilo aldim.
Oooooo eloşşşşşş vay vay vayyyy tebrıkler kızzz
Sagol canimmm
Misafir olayı etkiledi zannedersem çok da kötü değil eloş
Evet maaleseff

Okudun mu canım yasaksız diyet mi olur hiç aklım almıyor dün regl oldum resmen tatlı krizinden gözüm karardı malesef evde de bir sürü tatlı vardı ve yedim sonra pişmanlık yine yemin edecem herhalde yok tutamıyorum kendimi olmuyor ya

Canim henuz tam okumadim. Ara ara başlıklara bakiyorum. 21 günlük ve 7 günlük listede var kitapta. Takip ettigim kadariyla hafta da 1 civari gidiyor. 2 lahmacun 3 baklava karam cikolata falan veriyor. Bunlarla haftada 800gr ile 1000 gr arasi gidiyor

Yani bizim cuma kaçamağı mantığı diyet yapıp haftanın bir günü şenlik bir arkadaşım çok zayıf öyle dedi bana ben haftanın 5 günü diyet 1 günü normal bğr günü istediğim herşeyi yiyorum dedi

Çok güzel canım
Günaydın canım,şükür şimdilik bir sıkınti görünmüyor,sadece anlı mor,o kadar.Zaten bugünde doktora gideceğiz bakalım tekrar muayene eder muhtemelen.
Şükürler olsun canım inşallah da olmaz
Diyet düzenim de kalmadi bu ara. Toparlamaya çalışıyorum.
Abooo işte bu beni üzer

Yani 1 gün değil atarim sana da canim. Mesela corbanin yaninda ekmek var. Hatta hergun ekmek var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…