- Konu Sahibi Handandandan
-
- #441.721
Günaydın canım,şükür şimdilik bir sıkınti görünmüyor,sadece anlı mor,o kadar.Zaten bugünde doktora gideceğiz bakalım tekrar muayene eder muhtemelen.masal3487 nasıl minnoşun durumu? Bi sıkıntı yoktur inşallah
Baklava bitane olsaymış bari ekürim çok fazla kaçamak olmus. Bugun dikkat et bari18 Mayıs
8.00
5 çağla
10.00
Bir şekersiz çay
Bir kase yeşillik marullu
4.00
2 biskuit lü lokum
Bir bardak şekersiz çay
1 kurabiye
7.00
2 küçük poca
Şekersiz çay
3 tane baklava
1 saat voleybol oynadım
10 dakka ip atladım
Yatana kadar 3 litre olur
Bugün hanımlarla gün yaptık annemgilin orda anca bu kadar oldu
Günmü şu pandemide korkmuyor musunuz?18 Mayıs
8.00
5 çağla
10.00
Bir şekersiz çay
4.00
2 biskuit lü lokum
Bir bardak şekersiz çay
1 kurabiye
7.00
2 küçük poca
Şekersiz çay
3 tane baklava
1 saat voleybol oynadım
10 dakka ip atladım
Hoşbuldum canımHoşgeldin canım
Canımmm benim çok geçmiş olsun. Allah esirgesin inşallah. Bir şey olmamıştır inşallah.Kızlar kızım bazadan düştühastabeye gittik,24 saat takip edin dediler dua edin bizim için çok korktum,baza çok yuksekti,halı da yoktu direk parkenin üzerine düştü
Kendini suçlama canım. Allah beterinden korusun. Böyle düşe kalka büyüyorlar. Yeter ki ciddi bir şey olmasın. Nasılsınız şimdi.Ah ah ben nasıl bir aptalım ya,nasıl biyle bir hata yaptım
Canımmm çok sevindimKontrolüm vardı bugün bu defa kesin erkek dedi bacılar
Afiyet olsun canım.18.05.2021 menü
12.45
Yulaf lapası
14.30
Yarım fincan sade Türk kahvesi :)
18.10
Salata
Yarım kaseden fazla yoğurtlu köz biber
2 parça ev yapımı galetalı tavuk ( unsuz ve yağsız pişirdim )
Su:2.5 litre - 3.5 a tamamlarım
masal3487
Afiyet olsun canım.18.05.21
9.30
3 kaşık müsli(yulaf,kuru meyve)
1 bardak süt
1 tk bal
15.00
1 filtre kahve
1 Züber
17.00
5 kaşık bol kabaklı bulgur pilavı(3 kaşığı kabaktır şehriyesiz
)
Salata
1 bardak ayran
19.00
1 elma
Su 2L
2 bardak bitki çayı
Spor yok
U UcanSupurge
Afiyet olsun canım.Kizlar bugun giremedim fazla kafami kaldiramiyordum sukur ogleden sonra toparladim
sabah 10:30 sekersiz sutlu
oglen12:00 2 yumurta,5 zeytin,1 kb peynir
ara 16:00 1 kase mercimk crba ( unsuz patasessiz
aksam 18:30buyuk kase yesil salata,4 dilim peynirli sucuk firinda
3 litre su U UcanSupurge
Afiyet olsun canım.18 Mayıs menü
Kahvaltı 10.00
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
İki dilim kaşar
İki dilim salam
1 dilim pide
Aksam 19.00
Bir büyük dilim somon
Bir sade soda
Bol salata
20.00
Yarım top sade dondurma
21.30
5 erik
Ödül günü olmuş. Bugün telafi edersin canım.18 Mayıs
8.00
5 çağla
10.00
Bir şekersiz çay
4.00
2 biskuit lü lokum
Bir bardak şekersiz çay
1 kurabiye
7.00
2 küçük poca
Şekersiz çay
3 tane baklava
1 saat voleybol oynadım
10 dakka ip atladım
Ohhh iyi cesaret etmişsin. Güle güle kullan canım. Ben de iki hafta önce kısacık kestim saçlarımı. Pandemiden buyana ben eşimin, eşim beni saçlarımı kesiyor.Ya kızlar kaç gündür üzerimde ağırlık vardı kendimi hiç iyi hissetmiyordum dün kuaföre gittim kaş bıyık derken dedim bir de saçımı boyatım
Bakır tonlarında istedim saçlarım siyah(kendi saç rengim) olduğu için yapmak istemedi açmak gerekiyor ve çok koyu yapamam dedi risk almadı
Ben de kendim yapayım dedim açıcı bulamadım sarı ile boyadım önce 1 gün arayla da bakır yaptım şu an kendimi çok iyi hissediyorum
Arada böyle değişikler çok iyi oluyor insana
Bir de spora başlayabilsem çok iyi olacak
İnşallah haftaya eve gideceğim ilk işim koşu bandı siparişi vermek olacak
Ondan sonra korksun benden kilolar
Afiyet olsun canım, spor süper.18 mayıs menüm
Kahvaltı:10.30
2 haslanmış yumurta
Ceyrek kk peynir
4ciğ badem
Yesillik
Domates salatalık
Öğle:15.00
1kepçe mercimek çorbası
2yk taze fasulye
Salata
18.00
4yk bol yeşillikli kısır
Su:2,5 litre
Spor:30+30+30 dk yürüyüş
270 puan
12017adım
Eki Görüntüle 2852141
U UcanSupurge @Goklerce
Afiyet olsun canım.18.05.2021
11.00 sütlü kahve, 2 tb grissinı
13 00
1.5 sb süt, 3 yk yulaf, 2 kuru kayısı, 2 ceviz
16.00 sade kahve, 2 tb grissini
18.30
Yoğurtlu fırın kabak, 2 yk sarambula
Su: 3 lt olmuştur
Spor : 7 bin adım 70p U UcanSupurge
600 ip Atlama 120p
Kitabını aldım yasaksiz diyetBabam ve oğlum beşamel soslu makarna istedi benimde canım çok çekti sanırım yiyeceğim.Diyet olayına bayramdan sonra bakayım ya kendimi çok sıkmak istemiyorum şimdi Ramazan da iftarda çok az yiyip akşam 10-11 gibi acıkıyorum tatlı fındık fıstık çerez yiyince de kilo aldım tabi ama Ramazan'dan sonra düzene girer diye düşünüyorum çünkü daha düzenli bir uyku ve yeme saatlerim olacak kabızlık sorunu da düzelir.Bayramdan sonra menümü de yazayım yine .off istediğim her şeyi yiyip kilo almamak gibi bir mucşze olsaydı çok yemeye de gerek yok tadımlık da kilo yapıyor bana
Regl dönemlerinde süt azalıyor diye duymuştum ne kadar doğru bilmiyorumAmin insAllah canım Bi kaç gündür sıkıntı oldu cnm ondan önce yetiyordu inan şaşırdım bende 3 gün kaldı artık idare edicem ek gıdalarla cnm dış sıkıntısı da var snrm açlıktan emmedi o da gece o kadar eminim
Diyet düzenim de kalmadi bu ara. Toparlamaya çalışıyorum.Çok güzel
lavaşı yedin hadi çorbayı içmeseydin elo iki karbonhidrat bir aradahadi çorbayı da içtin akşamki aradan feragat etseydin bari
Afiyet olsun canım
Tek öpün olduğu için güzel
Çok güzel canım
Tüh kötü olmuş keşke en azından süte fayda edecek şeylerden yeseydin canım yulaf dereotu tahin gibi diş çıkardığı için memeye çok düşmüştür inşallah çabuk geçer ağrısı sızısı
Kolay gelsin canım
Bunlari da kendini cok yorma diye alintilamistimBayram öncesi alışveriş yaptık yoruldum biraz dinleneyim aldıklarımızı yerleştireyim
Oysa ki Izinli donemlerim olmasaydi ne kadar da çok giderdi.
Aslında 58 di
Canim doğum sonrası cok aldim. Kizim 2.5 aylikken başladım ve o 2.5 ay neredeyse 10 kilo aldim.97 dogum yaptıgı kilo fln mı , normal kilo munormal kiloysa hele aşırı şaşıracagımmmm
Sagol canimmmOooooo eloşşşşşş vay vay vayyyy tebrıkler kızzz
Evet maaleseffMisafir olayı etkiledi zannedersem çok da kötü değil eloş
Okudun mu canım yasaksız diyet mi olur hiç aklım almıyorKitabını aldım yasaksiz diyet
Regl dönemlerinde süt azalıyor diye duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum
Diyet düzenim de kalmadi bu ara. Toparlamaya çalışıyorum.
Bunlari da kendini cok yorma diye alintilamistim
Oysa ki Izinli donemlerim olmasaydi ne kadar da çok giderdi.
Aslında 58 di57 olsun 97 57 düz 40 kilo olsun dedim.
Canim doğum sonrası cok aldim. Kizim 2.5 aylikken başladım ve o 2.5 ay neredeyse 10 kilo aldim.
Sagol canimmm
Evet maaleseff
Hım olabilir canım duymamıştım hiçRegl dönemlerinde süt azalıyor diye duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum
İsim kısmı mükemmel hiç aklıma gelmezdi
Canim henuz tam okumadim. Ara ara başlıklara bakiyorum. 21 günlük ve 7 günlük listede var kitapta. Takip ettigim kadariyla hafta da 1 civari gidiyor. 2 lahmacun 3 baklava karam cikolata falan veriyor. Bunlarla haftada 800gr ile 1000 gr arasi gidiyorOkudun mu canım yasaksız diyet mi olur hiç aklım almıyordün regl oldum resmen tatlı krizinden gözüm karardı malesef evde de bir sürü tatlı vardı ve yedim sonra pişmanlık yine yemin edecem herhalde yok tutamıyorum kendimi olmuyor ya
Yani bizim cuma kaçamağı mantığı diyet yapıp haftanın bir günü şenlikCanim henuz tam okumadim. Ara ara başlıklara bakiyorum. 21 günlük ve 7 günlük listede var kitapta. Takip ettigim kadariyla hafta da 1 civari gidiyor. 2 lahmacun 3 baklava karam cikolata falan veriyor. Bunlarla haftada 800gr ile 1000 gr arasi gidiyor
Çok güzel canım18.05.2021
Kahvaltı 9.00
Bir dilim kepek ekmeği
3 halka sucuk
Bir dilim peynir
3 zeytin
Cay
Ara 12.00
Bir kupa sütlü kahve
Öğlen 13.30
2 kabak sote, 2 kaçık yoğurt
Akşam 18.00
4 fırın köfte
4 kaşık yogurt
Salata
Su, 2.5 lt
Spor, 7000 adım:70 puan
U UcanSupurge
Şükürler olsun canım inşallah da olmazGünaydın canım,şükür şimdilik bir sıkınti görünmüyor,sadece anlı mor,o kadar.Zaten bugünde doktora gideceğiz bakalım tekrar muayene eder muhtemelen.
Abooo işte bu beni üzerDiyet düzenim de kalmadi bu ara. Toparlamaya çalışıyorum.
Yani 1 gün değil atarim sana da canim. Mesela corbanin yaninda ekmek var. Hatta hergun ekmek var.Yani bizim cuma kaçamağı mantığı diyet yapıp haftanın bir günü şenlikbir arkadaşım çok zayıf öyle dedi bana ben haftanın 5 günü diyet 1 günü normal bğr günü istediğim herşeyi yiyorum dedi
Çok güzel canım
Şükürler olsun canım inşallah da olmaz
Abooo işte bu beni üzer
Elo artı gelmeyeceksin değil mi geçen hafta zaten moralim zıfırdı
Insallahhh gelmem canim. Tartiya cikmaya korkuyorumElo artı gelmeyeceksin değil mi geçen hafta zaten moralim zıfırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?