Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar kızım bazadan düştü hastabeye gittik,24 saat takip edin dediler dua edin bizim için çok korktum,baza çok yuksekti,halı da yoktu direk parkenin üzerine düştü
Canım cok uzuldum cok gecmıs olsuninşallah iyidir durumu? Nasıl dustugunu gordunmu kafasının ustune mi, dr ne dedi,biz de her gun ole tehlikeler atlatıyoruzcok hareketlıler, Allah korusun,bi arkaya donmeye bakıyo iş

Ah ah ben nasıl bir aptalım ya,nasıl biyle bir hata yaptım
Benöyle bir aptallık yapmısımki , kendime dr uma solemeye bıle utanıyorum, tam bir kör cahil hatasoı ozelden yazayım, yani oluyo.. ki ben herseyı cok arastırırım fln ,yeterki kalıcı biiey olmasın onemli olan o

Bugun yasak yogmuuuu,ay ınanmıyxaksınız amaben bıktım yasaklardam ya,bu bebe de evde oyalanmıo artık ya , salacam garı heralde
Yok canım bugün yasak resmi tatil sadece. Canım kapalı alana gitmesen bile al kizceni açık havada gez dolaş gerçekten biraz rahatlamak lazım. Dikkat ettikten sonra insanın herşeye ihtiyacı var

Bugun yasak yogmuuuu,ay ınanmıyxaksınız amaben bıktım yasaklardam ya,bu bebe de evde oyalanmıo artık ya , salacam garı heralde
Bildiğim kadarıyla yok canım yasak kalabalıklara girmeden dışarı çıkabilirsin canım ben kızımı bebek arabasına koyup arka sokaklarda yürüyüş yapıyorum yasak olmadığı zaman

Canım cok uzuldum cok gecmıs olsuninşallah iyidir durumu? Nasıl dustugunu gordunmu kafasının ustune mi, dr ne dedi,biz de her gun ole tehlikeler atlatıyoruzcok hareketlıler, Allah korusun,bi arkaya donmeye bakıyo iş
Eşim uyutmustu,bir yaninda eşim diğer yanına yüksek yastık koymuş,kafa tarafında bir şey yokmus,muhtemelen kalkıp döndü,bazanin ayakucuna gelip ordan kafa üstü düştü,ustelik halı da yoktu,tartimda bazanin ayakucundaydi,cam tartı,Allah'tan ona gelmemiş kafasi,bazayi ölçtüm 70 cm yüksekliği, bir de parkenin üzerine düşünce çok korktum benim akıllı koca rüyalara dalmış herhalde,kızın uyandığını gittiğini duymamış bile
Ben bu yaz kalabalık yerlere degil ama sakin alanlara çıkmayı dusunuyirum,çıkmadan da korona olmuştuk zaten bir yerdeb sonra psikoloji de kalmıyor.

Böyle özelden yazayım denince beni alakadar etmese bile merak ediyorum bak Rabb'im cümlenin evladıyla beraber korusun insAllah ya oluyor biseyler malesef

Oyy kiyamam ya,şimdi nasıl peki? Kolu iyileşti mi? Doktor vücuduna baktı kırık çıkık var mı diye,yok dedi,bizimki kafa üstü dusmus anlı mosmor
Tekrar çok geçmiş olsun canım, kritik saatleri atlattin iz inşallah bundan sonra da birsey olmaz
Yatağına koyduğum an uyanan bir velet emiyor hala. Dalıyor yatağa koyuyorum uyanıyor
Oyy ne kadar zor ya Allah yardımcın olsun ikinci cocugu erteleme sebeplerim bunlar hep
Tesettürlü müsün açıksan ve buna cesaret ettiysen cidden ayakta alkışlıcam çünkü
Gercekten ya bende açığım ve cesaret edemiyorum farklı şeylere
Güzel canım afiyet olsun
Ya o kitabı ben de alacağım ve okumak istiyorum çok ilginç geliyor

Sagol canim benim

Bizde de durum aynı var mı çözümü olan acaba.montesori yataklarından alayım beraber yerde uyuyalım diyorum.
Vala cnm öylesi daha mantıklı gibi bizde kemiği kırılınca alel acele hemen ranza yaptırdık kızım üstte oğlan altta yatıyor kenar korkuluğu var bı defa ordan da düştü gerci tırmanmıs korkuluğa artık uyandığında ağlıyor ayağa kalkıp direk sarkmıyor aşağı gece yanında yatıp emziriyorum yerime gidiyorum bazen yanında uyuyorum

Slmlar kızlar bayramın son günü dahil hiç dikkat edemedim yediklerime bayaaaaa yedim yani bugün niyetliyim hem borçlarımı tutayım hem de yeniden yediklerimi düzelteyim dedim sahur yaptım yine 15-15:30 gibi tartilirim duruma bakarım bı ara +2 gördüm şu bı kaç günde çünki

Bizde de durum aynı var mı çözümü olan acaba.montesori yataklarından alayım beraber yerde uyuyalım diyorum.
Canım benim ki hala park besiginde yatıyor ama bizim park beşik baya büyük 8 ayından beri yanina yatıyorum uyuyunca çıkıyorum, bizim beşik yandan açılıyor o yüzden rahat girip çıkıyorum, az daha büyüsün yatak alırım ona...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…