- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #441.741
Lütfen Bugün çık iki günümüz acil eylem planına geçInsallahhh gelmem canim. Tartiya cikmaya korkuyorum
Kahvalti falan yaptim. Ama ekstra dikkat edecegim cuma ya kadarLütfen Bugün çık iki günümüz acil eylem planına geç
Canım cok uzuldum cok gecmıs olsuninşallah iyidir durumu? Nasıl dustugunu gordunmu kafasının ustune mi, dr ne dedi,biz de her gun ole tehlikeler atlatıyoruzcok hareketlıler, Allah korusun,bi arkaya donmeye bakıyo işKızlar kızım bazadan düştühastabeye gittik,24 saat takip edin dediler dua edin bizim için çok korktum,baza çok yuksekti,halı da yoktu direk parkenin üzerine düştü
ahhh canım benim geçmiş olsun, Allah korusun bişe olmaz inşallah ama uyutma sakın diyecektim ama uyumuş uyandırsan mı acaba?
Benöyle bir aptallık yapmısımki , kendime dr uma solemeye bıle utanıyorum, tam bir kör cahil hatasoıAh ah ben nasıl bir aptalım ya,nasıl biyle bir hata yaptım
2 saat uyutmayin ve yedirmeyin diye biliyorum bendeNeden canımuyutmamakmı gerekıyo
Yok canım bugün yasak resmi tatil sadece. Canım kapalı alana gitmesen bile al kizceni açık havada gez dolaş gerçekten biraz rahatlamak lazım. Dikkat ettikten sonra insanın herşeye ihtiyacı varBugun yasak yogmuuuu,ay ınanmıyxaksınız amaben bıktım yasaklardam ya,bu bebe de evde oyalanmıo artık ya , salacam garı heralde
Bildiğim kadarıyla yok canım yasak kalabalıklara girmeden dışarı çıkabilirsin canım ben kızımı bebek arabasına koyup arka sokaklarda yürüyüş yapıyorum yasak olmadığı zamanBugun yasak yogmuuuu,ay ınanmıyxaksınız amaben bıktım yasaklardam ya,bu bebe de evde oyalanmıo artık ya , salacam garı heralde
Eşim uyutmustu,bir yaninda eşim diğer yanına yüksek yastık koymuş,kafa tarafında bir şey yokmus,muhtemelen kalkıp döndü,bazanin ayakucuna gelip ordan kafa üstü düştü,ustelik halı da yoktu,tartimda bazanin ayakucundaydi,cam tartı,Allah'tan ona gelmemiş kafasi,bazayi ölçtüm 70 cm yüksekliği, bir de parkenin üzerine düşünce çok korktumCanım cok uzuldum cok gecmıs olsuninşallah iyidir durumu? Nasıl dustugunu gordunmu kafasının ustune mi, dr ne dedi,biz de her gun ole tehlikeler atlatıyoruzcok hareketlıler, Allah korusun,bi arkaya donmeye bakıyo iş
Ben bu yaz kalabalık yerlere degil ama sakin alanlara çıkmayı dusunuyirum,çıkmadan da korona olmuştuk zatenBugun yasak yogmuuuu,ay ınanmıyxaksınız amaben bıktım yasaklardam ya,bu bebe de evde oyalanmıo artık ya , salacam garı heralde
Doktor iki saatten sonra uyuyabilir ama başında bekle,normalden fazla uyursa uyandır dedi.Mesela normalde bir saat mi uyuyir bir saati geçince muhakkak uyandırmak lazimmisNeden canımuyutmamakmı gerekıyo
Böyle özelden yazayım denince beni alakadar etmese bile merak ediyorum bakBenöyle bir aptallık yapmısımki , kendime dr uma solemeye bıle utanıyorum, tam bir kör cahil hatasoıozelden yazayım, yani oluyo.. ki ben herseyı cok arastırırım fln ,yeterki kalıcı biiey olmasın onemli olan o
Tekrar çok geçmiş olsun canım, kritik saatleri atlattin iz inşallah bundan sonra da birsey olmazOyy kiyamam ya,şimdi nasıl peki? Kolu iyileşti mi? Doktor vücuduna baktı kırık çıkık var mı diye,yok dedi,bizimki kafa üstü dusmus anlı mosmor
Oyy ne kadar zor ya Allah yardımcın olsun ikinci cocugu erteleme sebeplerim bunlar hepYatağına koyduğum an uyanan bir velet emiyor hala. Dalıyor yatağa koyuyorum uyanıyor
Gercekten ya bende açığım ve cesaret edemiyorum farklı şeylereTesettürlü müsünaçıksan ve buna cesaret ettiysen cidden ayakta alkışlıcam çünkü
Güzel canım afiyet olsun18.05.2021
Kahvaltı 9.00
Bir dilim kepek ekmeği
3 halka sucuk
Bir dilim peynir
3 zeytin
Cay
Ara 12.00
Bir kupa sütlü kahve
Öğlen 13.30
2 kabak sote, 2 kaçık yoğurt
Akşam 18.00
4 fırın köfte
4 kaşık yogurt
Salata
Su, 2.5 lt
Spor, 7000 adım:70 puan
U UcanSupurge
Ya o kitabı ben de alacağım ve okumak istiyorum çok ilginç geliyorCanim henuz tam okumadim. Ara ara başlıklara bakiyorum. 21 günlük ve 7 günlük listede var kitapta. Takip ettigim kadariyla hafta da 1 civari gidiyor. 2 lahmacun 3 baklava karam cikolata falan veriyor. Bunlarla haftada 800gr ile 1000 gr arasi gidiyor
Ne yapsak eloş malesef cozuttuk biz yine yemin mi etsekInsallahhh gelmem canim. Tartiya cikmaya korkuyorum
Bizde de durum aynıYatağına koyduğum an uyanan bir velet emiyor hala. Dalıyor yatağa koyuyorum uyanıyor
Sagol canim benimTekrar çok geçmiş olsun canım, kritik saatleri atlattin iz inşallah bundan sonra da birsey olmaz
Oyy ne kadar zor ya Allah yardımcın olsun ikinci cocugu erteleme sebeplerim bunlar hep
Gercekten ya bende açığım ve cesaret edemiyorum farklı şeylere
Güzel canım afiyet olsun
Ya o kitabı ben de alacağım ve okumak istiyorum çok ilginç geliyor
Vala cnm öylesi daha mantıklı gibi bizde kemiği kırılınca alel acele hemen ranza yaptırdık kızım üstte oğlan altta yatıyor kenar korkuluğu var bı defa ordan da düştü gerci tırmanmıs korkuluğa artık uyandığında ağlıyor ayağa kalkıp direk sarkmıyor aşağı gece yanında yatıp emziriyorum yerime gidiyorum bazen yanında uyuyorumBizde de durum aynıvar mı çözümü olan acaba.montesori yataklarından alayım beraber yerde uyuyalım diyorum.
Canım benim ki hala park besiginde yatıyor ama bizim park beşik baya büyük 8 ayından beri yanina yatıyorum uyuyunca çıkıyorum, bizim beşik yandan açılıyor o yüzden rahat girip çıkıyorum, az daha büyüsün yatak alırım ona...Bizde de durum aynıvar mı çözümü olan acaba.montesori yataklarından alayım beraber yerde uyuyalım diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?