Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar günaydın dün ayna da kendime baktım ve fark ettim ki basenlerden baya kuculmus ama sezeryan göbeği duruyor telefonuma göbek egzersileri indirip bundan sonra göbek hareketleri de yapacağım inşallah
En zor çalışan kaslar karın kasıymış canım oraya özel egzersiz yapman gerek ki toparlasın iyi düşünmüşsün

İftardan sonra cozutmak yok

İftardan sonra cozutmak yok
Ben yemin ettim az önce tam son tatlımı da yiyeyim deyip 3 ekler 1 dilim yaşpasta yedikten sonra baktım olmayacak 1 haftalık yemin ettim pazartesi başlayıp salı çarşamba bozdum çünkü.Yemin en kesin çözüm

Afedersin ama oha yani kaynanana ne demek yaşlı ninelere benzemissin
Çok pat diye söyler ağzına geleni
Tesettürlü müsün açıksan ve buna cesaret ettiysen cidden ayakta alkışlıcam çünkü
Tesettürlüyüm ama olmasam da boyardım bu renge ki buna yakın boyamıştım 4 5 yıl önce
Sana mı yani diyeydün ya

Tamamdır canım sen ne zaman tamam dersen öyle yapalım
Bugün buraya geldiler ve yine beğenmedi saçımı siyah saçın daha güzeldi diyor
Başlamam lazım haftalardır gram ilerleyemiyorum hep yerimde saydım ya haftada en az 2 kg vermem lazım
Annemlerdeyim ve burası da biraz zorluyor açıkçası beni
Olur canım ama ben lorael Paris sultan bakırı yaptım diğerleri nasıl tutar bilmiyorum bu tam rengini tuttu
Güzel canım afiyet olsun
Ne güzel eşinin elinden geliyorsa
Yasaksız diyet mi varmış tam benlik varsa
Benim de yemin etmem lazım eve gidince olur o da

Selam kızlar. Bugün dışarı çıktım gezmeye gelemedim topiğe o yüzden. Nasılsınız ?
Slm cnm iyi yapmışsın bende bı odaları toparladim miskinlik yaptım bütün gün şimdi yemek yaptım oturuyorum
Ben de Bugün biraz dolaştım pazara gittim yorulmuşum uyudum biraz demin kalktım mutfağı toparlayıp yemek yaptım
Kolay gelsin cnm

Eki Görüntüle 2852513

asliogretmen 'in Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Başlangıç Kilosu (700. Etap) : 82,60
Bitiş Kilosu (726. Etap) : 67,40
Verilen Toplam Kilo : 15,20
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 18,40%
Toplam Süre : 27 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 0,68%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 563

Sevgili asliogretmen 11 Kasım 2020 (700. etap) tarihinde deneme sürecine alınmış ve 704. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.

Yarışmacımız 14 Mayıs 2021 (726. etap) tarihinde toplamda 15,2 kilo vermiş olarak ve 68 kilo olan hedefini 104% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.

Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 9. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

Not: Yarışmacımız yarışmış olduğu dönem zarfında izin kullanmamıştır.

asliogretmen hayırlı olsun mezuniyetin canım iyi ki tanıdık seni çok güzel kilolar verdin maşallah inşallah dilediğin gibi koruyabilirsin

Benzetmelerin beni benden alıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…