- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #441.761
En zor çalışan kaslar karın kasıymış canım oraya özel egzersiz yapman gerek ki toparlasın iyi düşünmüşsünKızlar günaydındün ayna da kendime baktım ve fark ettim ki basenlerden baya kuculmus ama sezeryan göbeği duruyor telefonuma göbek egzersileri indirip bundan sonra göbek hareketleri de yapacağım inşallah
İftardan sonra cozutmak yokSlmlar kızlar bayramın son günü dahil hiç dikkat edemedim yediklerime bayaaaaa yedim yani bugün niyetliyim hem borçlarımı tutayım hem de yeniden yediklerimi düzelteyim dedim sahur yaptım yine 15-15:30 gibi tartilirim duruma bakarım bı ara +2 gördüm şu bı kaç günde çünki
Ben yemin ettim az önceİftardan sonra cozutmak yok
Ben diyet yaparken +500 geliyordum sen cozutmuş halinle mi +500 geldinEvet kızlar tartıldım çok şükür korktuğum gibi değil82.70 çıktım +500 gr 82.2 görmüştüm bayramda cozutmadan önce
Vala daha fazlasını da gördüm ama buna da şükür canımBen diyet yaparken +500 geliyordum sen cozutmuş halinle mi +500 geldin
Çok pat diye söyler ağzına geleniAfedersin ama oha yani kaynanana ne demek yaşlı ninelere benzemissin
Tesettürlüyüm ama olmasam da boyardım bu renge ki buna yakın boyamıştım 4 5 yıl önceTesettürlü müsünaçıksan ve buna cesaret ettiysen cidden ayakta alkışlıcam çünkü
Bugün buraya geldiler ve yine beğenmedi saçımı siyah saçın daha güzeldi diyorSana mı yani diyeydün ya
Tamamdır canım sen ne zaman tamam dersen öyle yapalım
Başlamam lazım haftalardır gram ilerleyemiyorum hep yerimde saydım yaMenunde adimlarînda cok guzel afiyet olsun canim
Basla basla cok iyi geliyor moralmende ii hissettiriyo ben de yavas yavas azaltiyorum malesef gucum kalmadi bolgesel calismam lazim yere uzaninca cocuk inmiyo tepemden ip atlarken korkup gelemiyodu en azindan
Olur canım ama ben lorael Paris sultan bakırı yaptım diğerleri nasıl tutar bilmiyorum bu tam rengini tuttuBenim şimdi palettenin 8.0 bal köpüğü rengi üzerine bakır yapsam olur mu yani
İyi şükür canım bı kez kontrole götürdük kaynamaya başlamış demişti bı daha getirmenize gerek yok 1 haftaya normal hayatına dönsün dedi tabi ben tedbir amaçlı 10-15 gün daha dikkat etmiştim şimdi sıkıntısı yok bebek olduğu için çabuk kaynadı insan çok kızıyor kendine bende nasıl düşürdüm çocuğu diye ikimizde uyuyorduk oğlan uykusunda dönmüş bı ara sürekli sıçrayarak uyaniyordum şükür atlattım artık bazada yanıma asla yatirmiyorum kendi yataginda yatıyor olacgai varmış sizin doktorun dediği şikayetler olmadiysa çok şükür yoktur insAllah bişey kırık çıkık olsa da zaten durduramaz anlardinz bı şekilde ben gitmeden o kolunda bişey olduğunu anlamıştım tavrindan
Güzel canım afiyet olsun18.05.2021
Kahvaltı 9.00
Bir dilim kepek ekmeği
3 halka sucuk
Bir dilim peynir
3 zeytin
Cay
Ara 12.00
Bir kupa sütlü kahve
Öğlen 13.30
2 kabak sote, 2 kaçık yoğurt
Akşam 18.00
4 fırın köfte
4 kaşık yogurt
Salata
Su, 2.5 lt
Spor, 7000 adım:70 puan
U UcanSupurge
Ne güzel eşinin elinden geliyorsaHoşbuldum canım
Canımmm benim çok geçmiş olsun. Allah esirgesin inşallah. Bir şey olmamıştır inşallah.
Kendini suçlama canım. Allah beterinden korusun. Böyle düşe kalka büyüyorlar. Yeter ki ciddi bir şey olmasın. Nasılsınız şimdi.
Canımmm çok sevindimmaşallah bir kız bir oğlan. Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Afiyet olsun canım.
Afiyet olsun canım.
Afiyet olsun canım.
Afiyet olsun canım.
Ödül günü olmuş. Bugün telafi edersin canım.
Ohhh iyi cesaret etmişsin. Güle güle kullan canım. Ben de iki hafta önce kısacık kestim saçlarımı. Pandemiden buyana ben eşimin, eşim beni saçlarımı kesiyor.
Afiyet olsun canım, spor süper.
Afiyet olsun canım.
Yasaksız diyet mi varmış tam benlik varsaOkudun mu canım yasaksız diyet mi olur hiç aklım almıyordün regl oldum resmen tatlı krizinden gözüm karardı malesef evde de bir sürü tatlı vardı ve yedim sonra pişmanlık yine yemin edecem herhalde yok tutamıyorum kendimi olmuyor ya
Güle güle kullan canımOlur canım ama ben lorael Paris sultan bakırı yaptım diğerleri nasıl tutar bilmiyorum bu tam rengini tuttu
He diyeydin heBugün buraya geldiler ve yine beğenmedi saçımı siyah saçın daha güzeldi diyor
Boyardın da kendin cesaret edemezdinTesettürlüyüm ama olmasam da boyardım bu renge ki buna yakın boyamıştım 4 5 yıl önce
Ben de Bugün biraz dolaştım pazara gittim yorulmuşum uyudum biraz demin kalktım mutfağı toparlayıp yemek yaptımSelam kızlar. Bugün dışarı çıktım gezmeye gelemedim topiğe o yüzden. Nasılsınız ?
Slm cnm iyi yapmışsın bende bı odaları toparladim miskinlik yaptım bütün gün şimdi yemek yaptım oturuyorumSelam kızlar. Bugün dışarı çıktım gezmeye gelemedim topiğe o yüzden. Nasılsınız ?
Kolay gelsin cnmBen de Bugün biraz dolaştım pazara gittim yorulmuşum uyudum biraz demin kalktım mutfağı toparlayıp yemek yaptım
Eki Görüntüle 2852513
asliogretmen 'in Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Başlangıç Kilosu (700. Etap) : 82,60
Bitiş Kilosu (726. Etap) : 67,40
Verilen Toplam Kilo : 15,20
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 18,40%
Toplam Süre : 27 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 0,68%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 563
Sevgili asliogretmen 11 Kasım 2020 (700. etap) tarihinde deneme sürecine alınmış ve 704. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.
Yarışmacımız 14 Mayıs 2021 (726. etap) tarihinde toplamda 15,2 kilo vermiş olarak ve 68 kilo olan hedefini 104% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 9. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Not: Yarışmacımız yarışmış olduğu dönem zarfında izin kullanmamıştır.
Ellerine sağlık canımBen de Bugün biraz dolaştım pazara gittim yorulmuşum uyudum biraz demin kalktım mutfağı toparlayıp yemek yaptım
Ellerine sağlık canımSlm cnm iyi yapmışsın bende bı odaları toparladim miskinlik yaptım bütün gün şimdi yemek yaptım oturuyorum
Kolay gelsin cnm
Benzetmelerin beni benden alıyorasliogretmen mezuniyetin hayırlı olsun canım inşallah burada bulunmak için tek sebebin sohbet muhabbet olur umarım verdiğin kilolar bir daha asla gelmez karadeliklerin uzayda ışığı yuttuğu gibi sağlam iradenin içinde kaybolup giderler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?