Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Mezuniyetin hayırlı olsun cnm asliogretmen bı daha kilo problemin olmaz inşAllah

Ay Allahım korusun inşallah, verılmıs sadakanız varmış

Boyardın da kendin cesaret edemezdin siyah saç risktir çünkü açılmayabiliyor rengarenk olabiliyor
çok boyadım kız en kötü ihtimal geri siyaha boyardım yani en son gebelik düşündüğüm için sarıdan siyaha boyadım dip boyası yapmak zorunda kalmamayım diye o gün bugündür boyamamıştım saçlarımı şu an acayip değişik hissediyorum

10.30

Kefir

13.10

Berry hibisküs

15.30

İsveç köfte

Haşlanmış karışık sebze

Şekersiz cola ( 4 kalori kutusu)

17.20

Sade Türk kahvesi

Su:2.5 litre - 3.5 a tamamlarım
masal3487
Ah zero içeceğine sağlıklı şey yiyip içeydin ya
M Manolya15 birileri starbucksa gitmiş sanki

asliogretmen hayırlı olsun mezuniyetin formunu koruman dileğiyle
10.30

Kefir

13.10

Berry hibisküs

15.30

İsveç köfte

Haşlanmış karışık sebze

Şekersiz cola ( 4 kalori kutusu)

17.20

Sade Türk kahvesi

Su:2.5 litre - 3.5 a tamamlarım
masal3487
Afiyet olsun canım fena değil

Ah şu dondurma hele saati ah ah

Sağlık olsun artık eloş valla ne yapacan

Bu nasıl bir menüdür Allah aşkına sağlıklı şeylerden kendine göre ayarla sağlıksızlardan değil
Baya kötü farkındayım
Baklava bitane olsaymış bari ekürim çok fazla kaçamak olmus. Bugun dikkat et bari
Aynen ama dayanamadım
Canım tebrik ederim

Baya bı bölümü okuyamadim çocuk durmadi annemle hasret giderme falan derken burayla fazla ilgilenemiyorum kızlar neyse kendinize iyi bakın

19 Mayıs Çarşamba
Sahur 03:30
6 zeytin
1 parça peynir
2 haşlanmıs yumurta
Domates, salatalık
3 ceviz
Rezenell-biberiyeli çay
1.5 lt su

İftar 20:03
3 hurma
2 kepçe bamya çorbası
Patatesli sulu tavuk köfte(7 minik misket köfte, 4-5 elma dilim patates)
Avuç içi kadar beyaz ekmek
Salata

Su 2.5 lt olur
Spor yok henüz

Oluyom yorgunluktan kizlar butun gunum disarda gecti yasaklar kalkti burda butun maazalar acildi izin alisveri diye attim kendimi disari ama yoruldum

sabah kabaklarimi hasladim stresten sabah yiyemedim bile 1 ogun yiyebildim malesef aksamda tekrar maazaya gitmm lazimdi kabak yerine corba ictim
Kabak beni asiri aciktiriyo y’a tok tuttgunu saniyodum

Menum

sabah 11:30 sekersiz kahve

oglen 16:00 b kase kabak sote 2 yk yogurt

aksam 18:00 1 sk mercimek corba (unsuz patatessiz

uc litre su U UcanSupurge

Ahh,, aslında kalorisinden dolayı dememiş ki arkadaşımız. Cola asitli bir içecek bağımlılık ta yapıyor ve sağlıksız olduğu biliniyor. Aslinda o seni sağlıksız bir şeyden korumak için yorum yapmış cok yanlış anlamışsin

Sadece kola meselesi değil.

Afiyet olsun canim
Umarim gordugun arti iki kilo siskinliktir iftara dikkat et verirsin geri

Sadece kola meselesi değil.
Bilmiyorum menüleri cok detayli takip edemiyorum benim de mezuniyetim yaklaştı diye ama burda genelde bir şey söyleniyorsa karşı tarafin iyiliği için söyleniyor. Burda üzerime gele gele beni sağlık li yaşama teşfik ettiler. Allah razı olsun. Gerçekten bilinçsiz konuşulmuyor herkes bir şeyler biliyor ve ona göre yorum yapiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…