- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #441.781
Mezuniyetin hayırlı olsun cnmEki Görüntüle 2852513
asliogretmen 'in Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Başlangıç Kilosu (700. Etap) : 82,60
Bitiş Kilosu (726. Etap) : 67,40
Verilen Toplam Kilo : 15,20
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 18,40%
Toplam Süre : 27 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 0,68%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 563
Sevgili asliogretmen 11 Kasım 2020 (700. etap) tarihinde deneme sürecine alınmış ve 704. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.
Yarışmacımız 14 Mayıs 2021 (726. etap) tarihinde toplamda 15,2 kilo vermiş olarak ve 68 kilo olan hedefini 104% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 9. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Not: Yarışmacımız yarışmış olduğu dönem zarfında izin kullanmamıştır.
Ay Allahım korusun inşallah, verılmıs sadakanız varmışEşim uyutmustu,bir yaninda eşim diğer yanına yüksek yastık koymuş,kafa tarafında bir şey yokmus,muhtemelen kalkıp döndü,bazanin ayakucuna gelip ordan kafa üstü düştü,ustelik halı da yoktu,tartimda bazanin ayakucundaydi,cam tartı,Allah'tan ona gelmemiş kafasi,bazayi ölçtüm 70 cm yüksekliği, bir de parkenin üzerine düşünce çok korktumbenim akıllı koca rüyalara dalmış herhalde,kızın uyandığını gittiğini duymamış bile
Ben bu yaz kalabalık yerlere degil ama sakin alanlara çıkmayı dusunuyirum,çıkmadan da korona olmuştuk zatenbir yerdeb sonra psikoloji de kalmıyor.
çok boyadım kız en kötü ihtimal geri siyaha boyardım yani en son gebelik düşündüğüm için sarıdan siyaha boyadım dip boyası yapmak zorunda kalmamayım diye o gün bugündür boyamamıştım saçlarımı şu an acayip değişik hissediyorumBoyardın da kendin cesaret edemezdinsiyah saç risktir çünkü açılmayabiliyor rengarenk olabiliyor
Eki Görüntüle 2852513
Sevgili asliogretmen 11 Kasım 2020 (700. etap) tarihinde deneme sürecine alınmış ve 704. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
Yarışmacımız 14 Mayıs 2021 (726. etap) tarihinde toplamda 15,2 kilo vermiş olarak ve 68 kilo olan hedefini 104% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 9. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Afiyet olsun canım fena değil10.30
Kefir
13.10
Berry hibisküs
15.30
İsveç köfte
Haşlanmış karışık sebze
Şekersiz cola ( 4 kalori kutusu)
17.20
Sade Türk kahvesi
Su:2.5 litre - 3.5 a tamamlarım
masal3487
Baya kötü farkındayımAh şu dondurma hele saati ah ah
Sağlık olsun artık eloş valla ne yapacan
Bu nasıl bir menüdür Allah aşkına sağlıklı şeylerden kendine göre ayarla sağlıksızlardan değil
Aynen ama dayanamadımBaklava bitane olsaymış bari ekürim çok fazla kaçamak olmus. Bugun dikkat et bari
Canım tebrik ederimEki Görüntüle 2852513
Baya hafif menü olmuş afiyet olsun canım10.30
Kefir
13.10
Berry hibisküs
15.30
İsveç köfte
Haşlanmış karışık sebze
Şekersiz cola ( 4 kalori kutusu)
17.20
Sade Türk kahvesi
Su:2.5 litre - 3.5 a tamamlarım
masal3487
Hava sıcaktı ve ayran içmek yerine onu tercih ettim. Yediğim yemek sağlıklıydı zaten köfte ile sebze tercih ettim . Yağsızdı sebze üstelik
Aksine diğer öğünlerle telafi edici . Karbonhidrat ya da zararlı birşeu tüketmedim
Saol canımBaya hafif menü olmuş afiyet olsun canım
Ahh,, aslında kalorisinden dolayı dememiş ki arkadaşımız. Cola asitli bir içecek bağımlılık ta yapıyor ve sağlıksız olduğu biliniyor. Aslinda o seni sağlıksız bir şeyden korumak için yorum yapmış cok yanlış anlamışsinYa ben çözemiyorum herkes karbonhidratlı şeyler yerken sorun olmuyor ancak benim içtiğim 4 kalorilik şey sorun oluyor nedense.
U UcanSupurge beni listeden çıkartır mısın gruptan çıkmak istiyorum ben .
Sadece kola meselesi değil.Ahh,, aslında kalorisinden dolayı dememiş ki arkadaşımız. Cola asitli bir içecek bağımlılık ta yapıyor ve sağlıksız olduğu biliniyor. Aslinda o seni sağlıksız bir şeyden korumak için yorum yapmış cok yanlış anlamışsin
Afiyet olsun canim19 Mayıs Çarşamba
Sahur 03:30
6 zeytin
1 parça peynir
2 haşlanmıs yumurta
Domates, salatalık
3 ceviz
Rezenell-biberiyeli çay
1.5 lt su
İftar 20:03
3 hurma
2 kepçe bamya çorbası
Patatesli sulu tavuk köfte(7 minik misket köfte, 4-5 elma dilim patates)
Avuç içi kadar beyaz ekmek
Salata
Su 2.5 lt olur
Spor yok henüz
Bilmiyorum menüleri cok detayli takip edemiyorum benim de mezuniyetim yaklaştı diye ama burda genelde bir şey söyleniyorsa karşı tarafin iyiliği için söyleniyor. Burda üzerime gele gele beni sağlık li yaşama teşfik ettiler. Allah razı olsun. Gerçekten bilinçsiz konuşulmuyor herkes bir şeyler biliyor ve ona göre yorum yapiyor.Sadece kola meselesi değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?