- 14 Mart 2021
- 1.202
- 5.783
- 108
- 35
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #441.801
Canim listeden cikicak ne var burda kizilacak bisi yok hepimizi uyariyo U UcanSupurge onun uyarilarini dikkate alip menulerime dikkat etmeye calisirim ben sadece diyet icin degil saglik icinde uyarilarda bulunur cunkiYa ben çözemiyorum herkes karbonhidratlı şeyler yerken sorun olmuyor ancak benim içtiğim 4 kalorilik şey sorun oluyor nedense.
U UcanSupurge beni listeden çıkartır mısın gruptan çıkmak istiyorum ben .
Afiyet olsun canım güzel menü19.05.21
9.30
1 yumurta
Çeyrek simit
1 KK peynir
14.30
4 parça kemiksiz tavuk ızgara
Salata
Ayran
20.00
1 filtre kahve
Züber
Su 2L
4 bardak bitki çayı
Spor yok
U UcanSupurge
Canım kalorisi düşük onda sıkıntı yok ama gereksiz bı içecek diye dedi Zehra da onun yerine daha besleyici bişey içebilirsin gruptan çıkmayı gerektirecek bı sıkıntı yok bence deYa ben çözemiyorum herkes karbonhidratlı şeyler yerken sorun olmuyor ancak benim içtiğim 4 kalorilik şey sorun oluyor nedense.
Afiyet olsun canım güzel menüOluyom yorgunluktan kizlar butun gunum disarda gecti yasaklar kalkti burda butun maazalar acildi izin alisveri diye attim kendimi disari ama yoruldum
sabah kabaklarimi hasladim stresten sabah yiyemedim bile 1 ogun yiyebildim malesef aksamda tekrar maazaya gitmm lazimdi kabak yerine corba ictim
Kabak beni asiri aciktiriyo y’a tok tuttgunu saniyodum
Menum
sabah 11:30 sekersiz kahve
oglen 16:00 b kase kabak sote 2 yk yogurt
aksam 18:00 1 sk mercimek corba (unsuz patatessiz
uc litre su U UcanSupurge
Sağol canım insAllahAfiyet olsun canim
Umarim gordugun arti iki kilo siskinliktir iftara dikkat et verirsin geri
Çok şaşkınım kalorisi yok denecek kadar az ama sağlıklı bir içecek değil o yüzden yazdım bunu hepimiz biliyoruz zaten herkes karbonhidratlı şeyler yerken zaten lafımı söylüyorum bi cuma kaçamaklarına laf etmiyorum o da abartılmışsa ondan da sözümü esirgemiyorum tepkinin nedenini İnan anlayamadımYa ben çözemiyorum herkes karbonhidratlı şeyler yerken sorun olmuyor ancak benim içtiğim 4 kalorilik şey sorun oluyor nedense.
Eki Görüntüle 2852513
asliogretmen 'in Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Başlangıç Kilosu (700. Etap) : 82,60
Bitiş Kilosu (726. Etap) : 67,40
Verilen Toplam Kilo : 15,20
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 18,40%
Toplam Süre : 27 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 0,68%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 563
Sevgili asliogretmen 11 Kasım 2020 (700. etap) tarihinde deneme sürecine alınmış ve 704. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.
Yarışmacımız 14 Mayıs 2021 (726. etap) tarihinde toplamda 15,2 kilo vermiş olarak ve 68 kilo olan hedefini 104% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 9. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Not: Yarışmacımız yarışmış olduğu dönem zarfında izin kullanmamıştır.
Karbonhidratta miktarına göre zararlı gerçekten canim. Ama fazlaya kaçan herşeye hepimiz olmamış gibi yorum yapıyoruz genelde. Günü baya hofif geçirsende kola sağlıksız olduğu için oyle demistir arkadaşlar. Listeden ayrılacak bişey yok canim benim. İnan daha ne acimasiz yorumlar yapıldı hala da yapılabiliyor . Ama hiç tanimadigimiz birine kimse artniyetle bir yorum yapmıyor burdaki amacımız belli hepimizin. U UcanSupurge Zehranin amacı hedefe en çabuk şekilde ulaşabilmemiz.Ya ben çözemiyorum herkes karbonhidratlı şeyler yerken sorun olmuyor ancak benim içtiğim 4 kalorilik şey sorun oluyor nedense.
Afiyet olsun sonunda toparlayabildin19 Mayıs Çarşamba
Sahur 03:30
6 zeytin
1 parça peynir
2 haşlanmıs yumurta
Domates, salatalık
3 ceviz
Rezenell-biberiyeli çay
1.5 lt su
İftar 20:03
3 hurma
2 kepçe bamya çorbası
Patatesli sulu tavuk köfte(7 minik misket köfte, 4-5 elma dilim patates)
Avuç içi kadar beyaz ekmek
Salata
Su 2.5 lt olur
Spor yok henüz
Afiyet olsun canım19.05.21
9.30
1 yumurta
Çeyrek simit
1 KK peynir
14.30
4 parça kemiksiz tavuk ızgara
Salata
Ayran
20.00
1 filtre kahve
Züber
Su 2L
4 bardak bitki çayı
Spor yok
U UcanSupurge
Çok çok az yemişsin canımOluyom yorgunluktan kizlar butun gunum disarda gecti yasaklar kalkti burda butun maazalar acildi izin alisveri diye attim kendimi disari ama yoruldum
sabah kabaklarimi hasladim stresten sabah yiyemedim bile 1 ogun yiyebildim malesef aksamda tekrar maazaya gitmm lazimdi kabak yerine corba ictim
Kabak beni asiri aciktiriyo y’a tok tuttgunu saniyodum
Menum
sabah 11:30 sekersiz kahve
oglen 16:00 b kase kabak sote 2 yk yogurt
aksam 18:00 1 sk mercimek corba (unsuz patatessiz
uc litre su U UcanSupurge
Afiyet olsun canım19 Mayıs menüm
Kahvaltı:12.00
2 haşlanmış yumurta
Yarım kk tulum peynir
Yarım kk beyaz peynir
2ince dilim salam
Domates,salatalık
1çk bal
Akşam:17.00
Avuç içi kadar et
Bol salata
18.00
İnve bir dilim karpuz
Su:2 litre
Spor:90 dk yürüyüş
270 puan
Eki Görüntüle 2852592
U UcanSupurge G Goklerce
Ben de şu sıra çok saldım biraz halsizlik var üzerimde napalım kendimizi iyi hissedince yaparız inşallah da benim cuma bi temizlik yapmam lazım malum Cumartesi büyük günŞu bir haftadir yine düzenli gelemedim buraya.
hayat çok saçma gelmeye başladı. Evi 5 gündür supurmuyorum tabiri caizse evi....... Götürüyor. Kızım baktı olmuyor yalandan süpürdü bı. Tartı desen kaldırdım tartilmiyirum neyime güveniyorsam artık
Kız depresyona mı girdin ne yaptınŞu bir haftadir yine düzenli gelemedim buraya.
hayat çok saçma gelmeye başladı. Evi 5 gündür supurmuyorum tabiri caizse evi....... Götürüyor. Kızım baktı olmuyor yalandan süpürdü bı. Tartı desen kaldırdım tartilmiyirum neyime güveniyorsam artık
Detaylı ultrasona girdin mi canım? Yanlis hatırlamıyorsam yirminci haftalardasin.Ben de şu sıra çok saldım biraz halsizlik var üzerimde napalım kendimizi iyi hissedince yaparız inşallah da benim cuma bi temizlik yapmam lazım malum Cumartesi büyük gün
Psikiyatristlik bir durum değil canım bütün anneler öyleyiz kız bebeklerin idrar tahlili çok sıkıntılı tutturmak mesele yaniİyi akşamlar kızlar,bugün öğleden sonra hastanedeydik,dokuzuncu ay kontrolü,kan verdik,sonuçlarını bekledik,o sıra idrar istedi doktor bekle bekle bir şey yokkaç saat boşuna bekledik idrar veremedik.
Kan sonuçları da normal,sadece demiri eksik buldu,damla sayısını arttırdı.
Şükür bugünü de atlattık,boşuna o kadar paniklemisim, bebeği düşen çok kişi varmış,ya bu panik atağı yenmem lazim,ne yapılır bilmiyorum,psikiyatriste mı gideyim ne yapayım.
Yok canım tam 20 , 22-23e randevu alacağımDetaylı ultrasona girdin mi canım? Yanlis hatırlamıyorsam yirminci haftalardasin.
Halsizligin hamileliğin başından beri varmı canim yoksa şimdi yenimi basladi. Kendini yoracak biseymi yaptın şu sıralar acaba.Ben de şu sıra çok saldım biraz halsizlik var üzerimde napalım kendimizi iyi hissedince yaparız inşallah da benim cuma bi temizlik yapmam lazım malum Cumartesi büyük gün
Dün dışardan yedik ondan mı bilmiyorum nedir afedersin ishal olmuşum o mu halsizlik yaptı nedir Bugün hiç keyfim yokHalsizligin hamileliğin başından beri varmı canim yoksa şimdi yenimi basladi. Kendini yoracak biseymi yaptın şu sıralar acaba.
Zaten genel temizlik yapmıştım yüzden yapsan yeter cuma günü de canim yorma kendini. Hayırlısıyla gelsinler gitsinler ins insan istemsizce de olsa bı stres oluyor yaa
Bilmiyorum ya kahvaltıyı yapıyorum tüm günüm koltukta pinekleyerek geciyor tabi bide tuvalette (malum kızım tuvalet eğitiminde. ) Eşim işten geleceğine yakın pratik ne bulduysam hazırlıyorum bulaşıkları makineye dizersem ne ala yoksa sabah toparliyorum mutfağı bileKız depresyona mı girdin ne yaptın
Ben biraz zor hamile kaldım,(5. Tüp bebekle) ondan mı nedir bu evham,tadını çıkaramadım resmenPsikiyatristlik bir durum değil canım bütün anneler öyleyiz kız bebeklerin idrar tahlili çok sıkıntılı tutturmak mesele yani
Ayy iyi bakalım hayırlısıyla sağlıcakla büyüsun kuzucukYok canım tam 20 , 22-23e randevu alacağım
Allah Allah suyu aman bol tuket canim . Dokunmuş demekki yediklerin .Dün dışardan yedik ondan mı bilmiyorum nedir afedersin ishal olmuşum o mu halsizlik yaptı nedir Bugün hiç keyfim yok
Yok canım almadım bir şey kızımda da son haftalarda almıştımBen biraz zor hamile kaldım,(5. Tüp bebekle) ondan mı nedir bu evham,tadını çıkaramadım resmen
Ya sorma pisik oldu yavrum,kalsin dedim zaten bir şey olsaydı ateşi falan çıkardı belli olurdu diye dusunuyirum.
Ayy iyi bakalım hayırlısıyla sağlıcakla büyüsun kuzucukalışverişe basladin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?