Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canim listeden cikicak ne var burda kizilacak bisi yok hepimizi uyariyo U UcanSupurge onun uyarilarini dikkate alip menulerime dikkat etmeye calisirim ben sadece diyet icin degil saglik icinde uyarilarda bulunur cunki

19.05.21
9.30
1 yumurta
Çeyrek simit
1 KK peynir

14.30
4 parça kemiksiz tavuk ızgara
Salata
Ayran

20.00
1 filtre kahve
Züber

Su 2L
4 bardak bitki çayı

Spor yok
U UcanSupurge
Afiyet olsun canım güzel menü
Canım kalorisi düşük onda sıkıntı yok ama gereksiz bı içecek diye dedi Zehra da onun yerine daha besleyici bişey içebilirsin gruptan çıkmayı gerektirecek bı sıkıntı yok bence de
Afiyet olsun canım güzel menü
Afiyet olsun canim
Umarim gordugun arti iki kilo siskinliktir iftara dikkat et verirsin geri
Sağol canım insAllah

Çok şaşkınım kalorisi yok denecek kadar az ama sağlıklı bir içecek değil o yüzden yazdım bunu hepimiz biliyoruz zaten herkes karbonhidratlı şeyler yerken zaten lafımı söylüyorum bi cuma kaçamaklarına laf etmiyorum o da abartılmışsa ondan da sözümü esirgemiyorum tepkinin nedenini İnan anlayamadım

asliogretmen canim benim mezuniyetin hayırlı olsun. Birdaha kilo gibi bir problemin olmasın ins. Ayrılma buralardan gerçi listenin birini yapıyım hep burda ölüyüm gibi birşey demiştin sanki. Ayrıca hiç izin kullanmadan mezun olmanda super
Karbonhidratta miktarına göre zararlı gerçekten canim. Ama fazlaya kaçan herşeye hepimiz olmamış gibi yorum yapıyoruz genelde. Günü baya hofif geçirsende kola sağlıksız olduğu için oyle demistir arkadaşlar. Listeden ayrılacak bişey yok canim benim. İnan daha ne acimasiz yorumlar yapıldı hala da yapılabiliyor . Ama hiç tanimadigimiz birine kimse artniyetle bir yorum yapmıyor burdaki amacımız belli hepimizin. U UcanSupurge Zehranin amacı hedefe en çabuk şekilde ulaşabilmemiz.
Surda ne kaldı mezuniyetine ayrılma biryere

Afiyet olsun sonunda toparlayabildin
19.05.21
9.30
1 yumurta
Çeyrek simit
1 KK peynir

14.30
4 parça kemiksiz tavuk ızgara
Salata
Ayran

20.00
1 filtre kahve
Züber

Su 2L
4 bardak bitki çayı

Spor yok
U UcanSupurge
Afiyet olsun canım
Çok çok az yemişsin canım

19 Mayıs menüm

Kahvaltı:12.00
2 haşlanmış yumurta
Yarım kk tulum peynir
Yarım kk beyaz peynir
2ince dilim salam
Domates,salatalık
1çk bal

Akşam:17.00
Avuç içi kadar et
Bol salata

18.00
İnve bir dilim karpuz

Su:2 litre
Spor:90 dk yürüyüş
270 puan

U UcanSupurge G Goklerce

Şu bir haftadir yine düzenli gelemedim buraya.
hayat çok saçma gelmeye başladı. Evi 5 gündür supurmuyorum tabiri caizse evi....... Götürüyor. Kızım baktı olmuyor yalandan süpürdü bı. Tartı desen kaldırdım tartilmiyirum neyime güveniyorsam artık

İyi akşamlar kızlar,bugün öğleden sonra hastanedeydik,dokuzuncu ay kontrolü,kan verdik,sonuçlarını bekledik,o sıra idrar istedi doktor bekle bekle bir şey yok kaç saat boşuna bekledik idrar veremedik.
Kan sonuçları da normal,sadece demiri eksik buldu,damla sayısını arttırdı.

Şükür bugünü de atlattık,boşuna o kadar paniklemisim, bebeği düşen çok kişi varmış,ya bu panik atağı yenmem lazim,ne yapılır bilmiyorum,psikiyatriste mı gideyim ne yapayım.

Ben de şu sıra çok saldım biraz halsizlik var üzerimde napalım kendimizi iyi hissedince yaparız inşallah da benim cuma bi temizlik yapmam lazım malum Cumartesi büyük gün

Kız depresyona mı girdin ne yaptın

Ben de şu sıra çok saldım biraz halsizlik var üzerimde napalım kendimizi iyi hissedince yaparız inşallah da benim cuma bi temizlik yapmam lazım malum Cumartesi büyük gün
Detaylı ultrasona girdin mi canım? Yanlis hatırlamıyorsam yirminci haftalardasin.

Psikiyatristlik bir durum değil canım bütün anneler öyleyiz kız bebeklerin idrar tahlili çok sıkıntılı tutturmak mesele yani

Halsizligin hamileliğin başından beri varmı canim yoksa şimdi yenimi basladi. Kendini yoracak biseymi yaptın şu sıralar acaba.
Zaten genel temizlik yapmıştım yüzden yapsan yeter cuma günü de canim yorma kendini. Hayırlısıyla gelsinler gitsinler ins insan istemsizce de olsa bı stres oluyor yaa

Dün dışardan yedik ondan mı bilmiyorum nedir afedersin ishal olmuşum o mu halsizlik yaptı nedir Bugün hiç keyfim yok

Kız depresyona mı girdin ne yaptın
Bilmiyorum ya kahvaltıyı yapıyorum tüm günüm koltukta pinekleyerek geciyor tabi bide tuvalette (malum kızım tuvalet eğitiminde. ) Eşim işten geleceğine yakın pratik ne bulduysam hazırlıyorum bulaşıkları makineye dizersem ne ala yoksa sabah toparliyorum mutfağı bile

Psikiyatristlik bir durum değil canım bütün anneler öyleyiz kız bebeklerin idrar tahlili çok sıkıntılı tutturmak mesele yani
Ben biraz zor hamile kaldım,(5. Tüp bebekle) ondan mı nedir bu evham,tadını çıkaramadım resmen

Ya sorma pisik oldu yavrum,kalsin dedim zaten bir şey olsaydı ateşi falan çıkardı belli olurdu diye dusunuyirum.
Yok canım tam 20 , 22-23e randevu alacağım
Ayy iyi bakalım hayırlısıyla sağlıcakla büyüsun kuzucuk alışverişe basladin mi?

Yok canım almadım bir şey kızımda da son haftalarda almıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…