- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #441.821
Eşim ve kızımın bir şeyi yok da şansa bana vurdu piyangoAllah Allah suyu aman bol tuket canim . Dokunmuş demekki yediklerin .
Annelik iç güdüsü o canım benim sakin ol.Sonuçların temiz olmasına sevindimİyi akşamlar kızlar,bugün öğleden sonra hastanedeydik,dokuzuncu ay kontrolü,kan verdik,sonuçlarını bekledik,o sıra idrar istedi doktor bekle bekle bir şey yokkaç saat boşuna bekledik idrar veremedik.
Kan sonuçları da normal,sadece demiri eksik buldu,damla sayısını arttırdı.
Şükür bugünü de atlattık,boşuna o kadar paniklemisim, bebeği düşen çok kişi varmış,ya bu panik atağı yenmem lazim,ne yapılır bilmiyorum,psikiyatriste mı gideyim ne yapayım.
Yok canım psikiyatrislik biseyin yok . İnan daha neler oluyor büyütürken evhamda yapiyorsun uzuluyorsun elbette ama çocuk işte düşmeden de büyümüyor . İdrar tahlili çok zor oluyor vermesi yaaİyi akşamlar kızlar,bugün öğleden sonra hastanedeydik,dokuzuncu ay kontrolü,kan verdik,sonuçlarını bekledik,o sıra idrar istedi doktor bekle bekle bir şey yokkaç saat boşuna bekledik idrar veremedik.
Şükür bugünü de atlattık,boşuna o kadar paniklemisim, bebeği düşen çok kişi varmış,ya bu panik atağı yenmem lazim,ne yapılır bilmiyorum,psikiyatriste mı gideyim ne yapayım.
Geçmiş olsun canımDün dışardan yedik ondan mı bilmiyorum nedir afedersin ishal olmuşum o mu halsizlik yaptı nedir Bugün hiç keyfim yok
Senin miden daha hassamis demekki şimdi her bitki çayını da icemezsin de. İns sabaha toparlarsin canimEşim ve kızımın bir şeyi yok da şansa bana vurdu piyango
Sağolasın canımGeçmiş olsun canım
Evet çabuk bozuluyor bağırsağım benim su içiyorum sadece yarın sağlık ocağında tahlilimi göstereceğim geçmezse ilaç isterim de tahlil sonucuma baktım yine şekerim düşük ve idrarda bakteri 506 çıkmış üst sınır 300 oysaSenin miden daha hassamis demekki şimdi her bitki çayını da icemezsin de. İns sabaha toparlarsin canim
Saol cnm şükürAfiyet olsun sonunda toparlayabildin
Afiyet olsun canım güzel menü19 Mayıs menüm
Kahvaltı:12.00
2 haşlanmış yumurta
Yarım kk tulum peynir
Yarım kk beyaz peynir
2ince dilim salam
Domates,salatalık
1çk bal
Akşam:17.00
Avuç içi kadar et
Bol salata
18.00
İnve bir dilim karpuz
Su:2 litre
Spor:90 dk yürüyüş
270 puan
Eki Görüntüle 2852592
U UcanSupurge @Goklerce
Bende bı hafta on gündür yapmiyom vala mutfak temizleyecem ne zmn acabaŞu bir haftadir yine düzenli gelemedim buraya.
hayat çok saçma gelmeye başladı. Evi 5 gündür supurmuyorum tabiri caizse evi....... Götürüyor. Kızım baktı olmuyor yalandan süpürdü bı. Tartı desen kaldırdım tartilmiyirum neyime güveniyorsam artık
Cnm oğlanın kırık mevzusunda vala ne de panik atak belirtileri başlamıştı şükür yavaş yavaş atlattımİyi akşamlar kızlar,bugün öğleden sonra hastanedeydik,dokuzuncu ay kontrolü,kan verdik,sonuçlarını bekledik,o sıra idrar istedi doktor bekle bekle bir şey yokkaç saat boşuna bekledik idrar veremedik.
Allah Allah göster canim ihmal etmeSağolasın canım
Evet çabuk bozuluyor bağırsağım benim su içiyorum sadece yarın sağlık ocağında tahlilimi göstereceğim geçmezse ilaç isterim de tahlil sonucuma baktım yine şekerim düşük ve idrarda bakteri 506 çıkmış üst sınır 300 oysa
Yaparsın bakalım aman yapsan nolcak geri kirlencekBende bı hafta on gündür yapmiyom vala mutfak temizleyecem ne zmn acaba
Yaa demi vala aynenAllah Allah göster canim ihmal etme
Yaparsın bakalım aman yapsan nolcak geri kirlencek
Sağol canim rabbim evlatlarımıza sağlık sıhhat versinAnnelik iç güdüsü o canım benim sakin ol.Sonuçların temiz olmasına sevindim
Ya evet öyle oldu,çok pis pişik olmuş,krem surdim bir jkj güne geçerse tekrar deneriz yoksada kalsinYok canım psikiyatrislik biseyin yok . İnan daha neler oluyor büyütürken evhamda yapiyorsun uzuluyorsun elbette ama çocuk işte düşmeden de büyümüyor . İdrar tahlili çok zor oluyor vermesi yaa
Geçmiş olsun canım.Neyseki yüksek değil şekerin,düşük olması tehliklei mi bilemiyorum ama sanki yüksek olması daha riskli.Sağolasın canım
Evet çabuk bozuluyor bağırsağım benim su içiyorum sadece yarın sağlık ocağında tahlilimi göstereceğim geçmezse ilaç isterim de tahlil sonucuma baktım yine şekerim düşük ve idrarda bakteri 506 çıkmış üst sınır 300 oysa
Oy kuzum ya insanın içi gidiyor minik oldukları içinSaol cnm şükür
Afiyet olsun canım güzel menü
Bende bı hafta on gündür yapmiyom vala mutfak temizleyecem ne zmn acaba
Cnm oğlanın kırık mevzusunda vala ne de panik atak belirtileri başlamıştı şükür yavaş yavaş atlattım
Eki Görüntüle 2852513
asliogretmen 'in Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Başlangıç Kilosu (700. Etap) : 82,60
Bitiş Kilosu (726. Etap) : 67,40
Verilen Toplam Kilo : 15,20
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 18,40%
Toplam Süre : 27 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 0,68%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 563
Sevgili asliogretmen 11 Kasım 2020 (700. etap) tarihinde deneme sürecine alınmış ve 704. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.
Yarışmacımız 14 Mayıs 2021 (726. etap) tarihinde toplamda 15,2 kilo vermiş olarak ve 68 kilo olan hedefini 104% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 9. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Not: Yarışmacımız yarışmış olduğu dönem zarfında izin kullanmamıştır.
Afiyet olsun canım.zero da olsa kolayı tervch etme bence10.30
Kefir
13.10
Berry hibisküs
15.30
İsveç köfte
Haşlanmış karışık sebze
Şekersiz cola ( 4 kalori kutusu)
17.20
Sade Türk kahvesi
Su:2.5 litre - 3.5 a tamamlarım
masal3487
Afiyet olsun canım.Allah kabul etsin19 Mayıs Çarşamba
Sahur 03:30
6 zeytin
1 parça peynir
2 haşlanmıs yumurta
Domates, salatalık
3 ceviz
Rezenell-biberiyeli çay
1.5 lt su
İftar 20:03
3 hurma
2 kepçe bamya çorbası
Patatesli sulu tavuk köfte(7 minik misket köfte, 4-5 elma dilim patates)
Avuç içi kadar beyaz ekmek
Salata
Su 2.5 lt olur
Spor yok henüz
Afiyet olsun canım19.05.21
9.30
1 yumurta
Çeyrek simit
1 KK peynir
14.30
4 parça kemiksiz tavuk ızgara
Salata
Ayran
20.00
1 filtre kahve
Züber
Su 2L
4 bardak bitki çayı
Spor yok
U UcanSupurge
Ben stajdayken ibnisina hastanesine bir çocuk gelmişti.çocuğun köprücük kemiğinde erime vardı.Kolayı çok içtiğinden şüphelenmşti dr. Ayrıca Tuvalete dök temizliğine bir bak tertemiz yapıyor neden asitinden sanırım. Bir de novzaradan var tlc de o tarz içeceklerin mideyi büyüttüğünü ve sağlıksız olduğunu söyler hep.Biliyor musun canım ben de çok severdim artık eve sokmuyorum.Tercih senin burada sadece uyarırız o da seni sevdiğimizdenHava sıcaktı ve ayran içmek yerine onu tercih ettim. Yediğim yemek sağlıklıydı zaten köfte ile sebze tercih ettim . Yağsızdı sebze üstelik
Amin canımSağol canim rabbim evlatlarımıza sağlık sıhhat versin
Ya evet öyle oldu,çok pis pişik olmuş,krem surdim bir jkj güne geçerse tekrar deneriz yoksada kalsin
Geçmiş olsun canım.Neyseki yüksek değil şekerin,düşük olması tehliklei mi bilemiyorum ama sanki yüksek olması daha riskli.
Oy kuzum ya insanın içi gidiyor minik oldukları içinSenin oğlan temmuz doğumlu değil mi?
Kız menülerin medeniyetler buluşması gibi10.30
Kefir
13.10
Berry hibisküs
15.30
İsveç köfte
Haşlanmış karışık sebze
Şekersiz cola ( 4 kalori kutusu)
17.20
Sade Türk kahvesi
Su:2.5 litre - 3.5 a tamamlarım
masal3487
Geçmiş olsun kuzumSağolasın canım
Afiyet olsun canım19 Mayıs menü
Kahvaltı 10.30
1 haşlanmış yumurta
Biraz menemen
3 zeytin
Bir kibrit kutusu beyaz peynir
Labne
Salatalık, yeşillik
Avucum kadar lavaş
17.00
3 içli köfte (haşlanmış)
1 bardak ayran
19.30
Bir şişe sade soda
21.00
3 çağla
1 nektari
Aynen cnm evet 12 temmuz doğumlu seninki hangi aydiOy kuzum ya insanın içi gidiyor minik oldukları içinSenin oğlan temmuz doğumlu değil mi?
Saol cnm amin insAllahAfiyet olsun canım.Allah kabul etsin
Afiyet olsun canım güzel menü19 Mayıs menü
Kahvaltı 10.30
1 haşlanmış yumurta
Biraz menemen
3 zeytin
Bir kibrit kutusu beyaz peynir
Labne
Salatalık, yeşillik
Avucum kadar lavaş
17.00
3 içli köfte (haşlanmış)
1 bardak ayran
19.30
Bir şişe sade soda
21.00
3 çağla
1 nektari
Hangi çay canımgeçmiş olsun canım benim içtiğim çaydan iç hiç bişeyin kalmaz Form çayı
geçmiş olsun canım inşallah bişeyi yoktur sakin ol sen
Maşallah canım bir de bunu tat bakalım sağ salim kucağına alırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?