Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Annelik iç güdüsü o canım benim sakin ol.Sonuçların temiz olmasına sevindim

Yok canım psikiyatrislik biseyin yok . İnan daha neler oluyor büyütürken evhamda yapiyorsun uzuluyorsun elbette ama çocuk işte düşmeden de büyümüyor . İdrar tahlili çok zor oluyor vermesi yaa

Geçmiş olsun canım
Sağolasın canım
Senin miden daha hassamis demekki şimdi her bitki çayını da icemezsin de. İns sabaha toparlarsin canim
Evet çabuk bozuluyor bağırsağım benim su içiyorum sadece yarın sağlık ocağında tahlilimi göstereceğim geçmezse ilaç isterim de tahlil sonucuma baktım yine şekerim düşük ve idrarda bakteri 506 çıkmış üst sınır 300 oysa

Afiyet olsun sonunda toparlayabildin
Saol cnm şükür
Afiyet olsun canım güzel menü
Bende bı hafta on gündür yapmiyom vala mutfak temizleyecem ne zmn acaba
Cnm oğlanın kırık mevzusunda vala ne de panik atak belirtileri başlamıştı şükür yavaş yavaş atlattım

Allah Allah göster canim ihmal etme
Bende bı hafta on gündür yapmiyom vala mutfak temizleyecem ne zmn acaba
Yaparsın bakalım aman yapsan nolcak geri kirlencek

Annelik iç güdüsü o canım benim sakin ol.Sonuçların temiz olmasına sevindim
Sağol canim rabbim evlatlarımıza sağlık sıhhat versin
Yok canım psikiyatrislik biseyin yok . İnan daha neler oluyor büyütürken evhamda yapiyorsun uzuluyorsun elbette ama çocuk işte düşmeden de büyümüyor . İdrar tahlili çok zor oluyor vermesi yaa
Ya evet öyle oldu,çok pis pişik olmuş,krem surdim bir jkj güne geçerse tekrar deneriz yoksada kalsin
Geçmiş olsun canım.Neyseki yüksek değil şekerin,düşük olması tehliklei mi bilemiyorum ama sanki yüksek olması daha riskli.
Oy kuzum ya insanın içi gidiyor minik oldukları içinSenin oğlan temmuz doğumlu değil mi?

asliogretmen tebrikler canım.Darısı başıma
10.30

Kefir

13.10

Berry hibisküs

15.30

İsveç köfte

Haşlanmış karışık sebze

Şekersiz cola ( 4 kalori kutusu)

17.20

Sade Türk kahvesi

Su:2.5 litre - 3.5 a tamamlarım
masal3487
Afiyet olsun canım.zero da olsa kolayı tervch etme bence
Afiyet olsun canım.Allah kabul etsin
19.05.21
9.30
1 yumurta
Çeyrek simit
1 KK peynir

14.30
4 parça kemiksiz tavuk ızgara
Salata
Ayran

20.00
1 filtre kahve
Züber

Su 2L
4 bardak bitki çayı

Spor yok
U UcanSupurge
Afiyet olsun canım
Hava sıcaktı ve ayran içmek yerine onu tercih ettim. Yediğim yemek sağlıklıydı zaten köfte ile sebze tercih ettim . Yağsızdı sebze üstelik
Ben stajdayken ibnisina hastanesine bir çocuk gelmişti.çocuğun köprücük kemiğinde erime vardı.Kolayı çok içtiğinden şüphelenmşti dr. Ayrıca Tuvalete dök temizliğine bir bak tertemiz yapıyor neden asitinden sanırım. Bir de novzaradan var tlc de o tarz içeceklerin mideyi büyüttüğünü ve sağlıksız olduğunu söyler hep.Biliyor musun canım ben de çok severdim artık eve sokmuyorum.Tercih senin burada sadece uyarırız o da seni sevdiğimizden

Amin canım

10.30

Kefir

13.10

Berry hibisküs

15.30

İsveç köfte

Haşlanmış karışık sebze

Şekersiz cola ( 4 kalori kutusu)

17.20

Sade Türk kahvesi

Su:2.5 litre - 3.5 a tamamlarım
masal3487
Kız menülerin medeniyetler buluşması gibibirgün çingen salatası bigün İsveç köftesi

Geçmiş olsun kuzum

Afiyet olsun canım

Oy kuzum ya insanın içi gidiyor minik oldukları içinSenin oğlan temmuz doğumlu değil mi?
Aynen cnm evet 12 temmuz doğumlu seninki hangi aydi
Afiyet olsun canım.Allah kabul etsin
Saol cnm amin insAllah
Afiyet olsun canım güzel menü

Hangi çay canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…