Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Afiyet olsun canım Bugün sporun yok sanırsam
Branş öğretmenlerine aşı geldi ama 40 yaş üstüne. 40 olmadığıma mı sevinsem aşının başka bahara kaldığına mı üzülsem
40 olmadığımıza sevinelim bebekten dolayı ben düşünmüyordum aşıyı da tabi tedirginim de bir yandan
Kuzular ben yine iş seyahatindeyim. İstanbul’a geldim Bugün. Bavulumda tartımı da getirdim. Yoğunluktan buralara bakamıyorum kusura bakmayın
Kolay gelsin canım dikkat et kendine harikasın sen

Akşam ekmek olmasa daha güzel olurmuş patates olduğu için onun dışında güzel canım
Güzel canım afiyet olsun
Güzel canım afiyet olsun
Bu ben ya aynı ben o yüzden hep yerimde sayıyorum ah bir eve geçseydim

Hangi çay canım
Güzel bence canım afiyet olsun

asliogretmen mezuniyetin hayırlı olsun
10.30

Kefir

13.10

Berry hibisküs

15.30

İsveç köfte

Haşlanmış karışık sebze

Şekersiz cola ( 4 kalori kutusu)

17.20

Sade Türk kahvesi

Su:2.5 litre - 3.5 a tamamlarım
masal3487
Güzel afiyet olsun
Patates ve ekmek bir arada olmasa daha güzel olurdu
19.05.21
9.30
1 yumurta
Çeyrek simit
1 KK peynir

14.30
4 parça kemiksiz tavuk ızgara
Salata
Ayran

20.00
1 filtre kahve
Züber

Su 2L
4 bardak bitki çayı

Spor yok
U UcanSupurge
Güzel canım afiyet olsun
Burda yediklerimize yorum yaparken birbirimizi yargilamiyoruz ki se çok yanlış anlamışsın, insan kendi yediklerinin eksiğini her zaman göremez ve o yüzden uyariyoruz, hepimizin menüsü eleştiriliyor burası bü yüzden var zaten, bence alınganlık yapıyorsun ve karşındaki insanı haksız yere uzuyorsun
Güzel canım ama salam sosis çok yagliymis hem de sağlıksız yağlar bilgin olsun
Çok geçmiş olsun canım paikiyatrilik bir durum yok hepimiz ayniyiz, kızım düştüğü gün kafayı yemiş tim şimdi rahat anlattıma bakma üstünden zaman geçti birsey olmadı ya ondan, annelik böyle yapacak birşey yok
Dün dışardan yedik ondan mı bilmiyorum nedir afedersin ishal olmuşum o mu halsizlik yaptı nedir Bugün hiç keyfim yok
Ishal halsizlik yapar canım bol su içmeye çalış, tuzlu ayran iç iyi gelir
Güzel canım afiyet olsun
Kuzular ben yine iş seyahatindeyim. İstanbul’a geldim Bugün. Bavulumda tartımı da getirdim. Yoğunluktan buralara bakamıyorum kusura bakmayın
Allah kolaylık versin canım, helal olsun tartıda peşinde

Son düzenleme:
19.05.2021
11.00
1.5 sahanda yumurta, 1 dlm peynir, 5 zeytin, salatalık, domates, 1 dlm ekmek, 1 tk reçel

14.00 sade kahve 3 hurma

18.00 6 yk yumrtali ıspanak, yogurt, 2 kayısı

Su:2.5 lt
Spor 500 ip atlama : 100p
Telefona indirdiğim karın egzersizini yaptım ama nasıl puanlama bilemedım neyse kalsın en iyisi

Afiyet olsun canım ilk sayfaya bak uygun olan biriyle puanla karın egzersizini

Benimki de 8 Ağustos doğumlu
Tam hareketli zamanları valla ya 5 dk durmuyor yerinde benimki hep tepemde sağlıkla büyürler insAllah canım
Akşam ekmek olmasa daha güzel olurmuş patates olduğu için onun dışında güzel canım
Evet yemeyim dedim ama canım istedi
Patates ve ekmek bir arada olmasa daha güzel olurdu
Miktarlari elimden geldikçe az tuttum sıkıntı olmaz insAllah
Afiyet olsun canım güzel menü bence Spor da var

Afiyet olsun canım Bugün sporun yok sanırsam

40 olmadığımıza sevinelim bebekten dolayı ben düşünmüyordum aşıyı da tabi tedirginim de bir yandan

Kolay gelsin canım dikkat et kendine harikasın sen
Suyu yazmayı da unutmuşum bugun 3.5 lt su içtim. 1 saatte yürüyüş yaptım canım

Afiyet olsun canım güzel menü
Saol canim
Çok çok az yemişsin canım
Buna ragmen bu sabah yine 55 teydim yapisti kaldi bana 55 acliktan basim donuyo ama yok yinede tik kasiklarima sanciyo adetmi olcam anliyamadim
Afiyet olsun canim guzel menu
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim sen kabak yemiycekmiydin

yazarhanim35 takıma ilk geldiğimde regl döneminde hatta bir tane 94 kalorilik piko5 yedim beni takımda taş yağmuruna tuttular dediğin gibi ben de senin gibi hislere kapıldım millet her gün iki üç kare bitter yiyor ben onu da yemiyorum bana bu lafı niye söylüyorlar diye ama sonra sonra anladım ki dert ürünün kalorisi değil dert ürünün paketli gıda olması idi alınganlık yapıyorsun başka seni üzen bir problem de varsa bunu bizimle paylaşabilirsin yarın bildirimini bekliyorum

Ben listelerimi yazmıyorum kimsenin motivasyonunu etkilemeyeyim diye kendime göre çok azalttım ama
Fakat şu konuda bana da garip geliyor bazen gruplardaki yorumlar. Listesinde bi şey yok açlık sınırında biri mesela 2 dilim ekmek ya da 3 kaşık bulgur var. Canım 2 dilim ekmek ya da 3 kaşık bulgur olmamış deniyor. Ya hu onu da yemese açlıktan ölür saçları falan dökülür Diyet sağlıklı beslenmek demek açlık orucu demek değil ki. Aşırı aç kalarak verilen kilo 2 normal öğünle bir iki haftada geri gelir
Kola mesela zararlı ve kalorili ama diyetisyen listelerinde bile dengeli kaçamaklar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…