- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.210
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #441.841
Benimki de 8 Ağustos doğumluAynen cnm evet 12 temmuz doğumlu seninki hangi aydi
Saol cnm amin insAllah
Afiyet olsun canım güzel menü
Ya çok tatlısınKuzular ben yine iş seyahatindeyim. İstanbul’a geldim Bugün. Bavulumda tartımı da getirdim. Yoğunluktan buralara bakamıyorum kusura bakmayın
Afiyet olsun canım Bugün sporun yok sanırsam19 Mayıs menü
Kahvaltı 10.30
1 haşlanmış yumurta
Biraz menemen
3 zeytin
Bir kibrit kutusu beyaz peynir
Labne
Salatalık, yeşillik
Avucum kadar lavaş
17.00
3 içli köfte (haşlanmış)
1 bardak ayran
19.30
Bir şişe sade soda
21.00
3 çağla
1 nektari
40 olmadığımıza sevinelimBranş öğretmenlerine aşı geldi ama 40 yaş üstüne. 40 olmadığıma mı sevinsem aşının başka bahara kaldığına mı üzülsem
Kolay gelsin canım dikkat et kendine harikasın senKuzular ben yine iş seyahatindeyim. İstanbul’a geldim Bugün. Bavulumda tartımı da getirdim. Yoğunluktan buralara bakamıyorum kusura bakmayın
Akşam ekmek olmasa daha güzel olurmuş patates olduğu için onun dışında güzel canım19 Mayıs Çarşamba
Sahur 03:30
6 zeytin
1 parça peynir
2 haşlanmıs yumurta
Domates, salatalık
3 ceviz
Rezenell-biberiyeli çay
1.5 lt su
İftar 20:03
3 hurma
2 kepçe bamya çorbası
Patatesli sulu tavuk köfte(7 minik misket köfte, 4-5 elma dilim patates)
Avuç içi kadar beyaz ekmek
Salata
Su 2.5 lt olur
Spor yok henüz
Güzel canım afiyet olsunOluyom yorgunluktan kizlar butun gunum disarda gecti yasaklar kalkti burda butun maazalar acildi izin alisveri diye attim kendimi disari ama yoruldum
sabah kabaklarimi hasladim stresten sabah yiyemedim bile 1 ogun yiyebildim malesef aksamda tekrar maazaya gitmm lazimdi kabak yerine corba ictim
Kabak beni asiri aciktiriyo y’a tok tuttgunu saniyodum
Menum
sabah 11:30 sekersiz kahve
oglen 16:00 b kase kabak sote 2 yk yogurt
aksam 18:00 1 sk mercimek corba (unsuz patatessiz
uc litre su U UcanSupurge
Güzel canım afiyet olsun19 Mayıs menüm
Kahvaltı:12.00
2 haşlanmış yumurta
Yarım kk tulum peynir
Yarım kk beyaz peynir
2ince dilim salam
Domates,salatalık
1çk bal
Akşam:17.00
Avuç içi kadar et
Bol salata
18.00
İnve bir dilim karpuz
Su:2 litre
Spor:90 dk yürüyüş
270 puan
Eki Görüntüle 2852592
U UcanSupurge G Goklerce
Bu ben ya aynı ben o yüzden hep yerimde sayıyorum ah bir eve geçseydimBilmiyorum ya kahvaltıyı yapıyorum tüm günüm koltukta pinekleyerek geciyor tabi bide tuvalette (malum kızım tuvalet eğitiminde. ) Eşim işten geleceğine yakın pratik ne bulduysam hazırlıyorum bulaşıkları makineye dizersem ne ala yoksa sabah toparliyorum mutfağı bile
19 Mayıs menü
Kahvaltı 10.30
1 haşlanmış yumurta
Biraz menemen
3 zeytin
Labne
Salatalık, yeşillik
Avucum kadar lavaş
17.00
3 içli köfte (haşlanmış)
1 bardak ayran
19.30
Bir şişe sade soda
21.00
3 çağla
1 nektari
Güzel bence canım afiyet olsunHangi çay canım
Eki Görüntüle 2852513
asliogretmen 'in Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Başlangıç Kilosu (700. Etap) : 82,60
Bitiş Kilosu (726. Etap) : 67,40
Verilen Toplam Kilo : 15,20
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 18,40%
Toplam Süre : 27 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 0,68%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 563
Sevgili asliogretmen 11 Kasım 2020 (700. etap) tarihinde deneme sürecine alınmış ve 704. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.
Yarışmacımız 14 Mayıs 2021 (726. etap) tarihinde toplamda 15,2 kilo vermiş olarak ve 68 kilo olan hedefini 104% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 9. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Not: Yarışmacımız yarışmış olduğu dönem zarfında izin kullanmamıştır.
Güzel afiyet olsun10.30
Kefir
13.10
Berry hibisküs
15.30
İsveç köfte
Haşlanmış karışık sebze
Şekersiz cola ( 4 kalori kutusu)
17.20
Sade Türk kahvesi
Su:2.5 litre - 3.5 a tamamlarım
masal3487
Patates ve ekmek bir arada olmasa daha güzel olurdu19 Mayıs Çarşamba
Sahur 03:30
6 zeytin
1 parça peynir
2 haşlanmıs yumurta
Domates, salatalık
3 ceviz
Rezenell-biberiyeli çay
1.5 lt su
İftar 20:03
3 hurma
2 kepçe bamya çorbası
Patatesli sulu tavuk köfte(7 minik misket köfte, 4-5 elma dilim patates)
Avuç içi kadar beyaz ekmek
Salata
Su 2.5 lt olur
Spor yok henüz
Güzel canım afiyet olsun19.05.21
9.30
1 yumurta
Çeyrek simit
1 KK peynir
14.30
4 parça kemiksiz tavuk ızgara
Salata
Ayran
20.00
1 filtre kahve
Züber
Su 2L
4 bardak bitki çayı
Spor yok
U UcanSupurge
Burda yediklerimize yorum yaparken birbirimizi yargilamiyoruz ki se çok yanlış anlamışsın, insan kendi yediklerinin eksiğini her zaman göremez ve o yüzden uyariyoruz, hepimizin menüsü eleştiriliyor burası bü yüzden var zaten, bence alınganlık yapıyorsun ve karşındaki insanı haksız yere uzuyorsunYa ben çözemiyorum herkes karbonhidratlı şeyler yerken sorun olmuyor ancak benim içtiğim 4 kalorilik şey sorun oluyor nedense.
U UcanSupurge beni listeden çıkartır mısın gruptan çıkmak istiyorum ben .
Güzel canım ama salam sosis çok yagliymis hem de sağlıksız yağlar bilgin olsun19 Mayıs menüm
2 haşlanmış yumurta
Yarım kk tulum peynir
Yarım kk beyaz peynir
2ince dilim salam
Domates,salatalık
1çk bal
Avuç içi kadar et
Bol salata
18.00
İnve bir dilim karpuz
270 puan
Eki Görüntüle 2852592
U UcanSupurge G Goklerce
Çok geçmiş olsun canım paikiyatrilik bir durum yok hepimiz ayniyiz, kızım düştüğü gün kafayı yemiş tim şimdi rahat anlattıma bakma üstünden zaman geçti birsey olmadı ya ondan, annelik böyle yapacak birşey yokİyi akşamlar kızlar,bugün öğleden sonra hastanedeydik,dokuzuncu ay kontrolü,kan verdik,sonuçlarını bekledik,o sıra idrar istedi doktor bekle bekle bir şey yokkaç saat boşuna bekledik idrar veremedik.
Kan sonuçları da normal,sadece demiri eksik buldu,damla sayısını arttırdı.
Şükür bugünü de atlattık,boşuna o kadar paniklemisim, bebeği düşen çok kişi varmış,ya bu panik atağı yenmem lazim,ne yapılır bilmiyorum,psikiyatriste mı gideyim ne yapayım.
Ishal halsizlik yapar canım bol su içmeye çalış, tuzlu ayran iç iyi gelirDün dışardan yedik ondan mı bilmiyorum nedir afedersin ishal olmuşum o mu halsizlik yaptı nedir Bugün hiç keyfim yok
Güzel canım afiyet olsun19 Mayıs menü
Kahvaltı 10.30
1 haşlanmış yumurta
Biraz menemen
3 zeytin
Labne
Salatalık, yeşillik
Avucum kadar lavaş
17.00
3 içli köfte (haşlanmış)
1 bardak ayran
19.30
Bir şişe sade soda
21.00
3 çağla
1 nektari
Allah kolaylık versin canım, helal olsun tartıda peşindeKuzular ben yine iş seyahatindeyim. İstanbul’a geldim Bugün. Bavulumda tartımı da getirdim. Yoğunluktan buralara bakamıyorum kusura bakmayın
Yanliz değilmiyim yani.Bu ben ya aynı ben o yüzden hep yerimde sayıyorum ah bir eve geçseydim
Gidip yapayım canım sağolasın hatta bi cacık yapayımIshal halsizlik yapar canım bol su içmeye çalış, tuzlu ayran iç iyi gelir
Yap canım daha iyi olurGidip yapayım canım sağolasın hatta bi cacık yapayım
Afiyet olsun canım ilk sayfaya bak uygun olan biriyle puanla karın egzersizini19.05.2021
11.00
1.5 sahanda yumurta, 1 dlm peynir, 5 zeytin, salatalık, domates, 1 dlm ekmek, 1 tk reçel
14.00 sade kahve 3 hurma
18.00 6 yk yumrtali ıspanak, yogurt, 2 kayısı
Su:2.5 lt
Spor 500 ip atlama : 100p
Telefona indirdiğim karın egzersizini yaptım ama nasıl puanlama bilemedım neyse kalsın en iyisi
Tam hareketli zamanları valla ya 5 dk durmuyor yerinde benimki hep tepemdeBenimki de 8 Ağustos doğumlu
Evet yemeyim dedim ama canım istediAkşam ekmek olmasa daha güzel olurmuş patates olduğu için onun dışında güzel canım
Miktarlari elimden geldikçe az tuttum sıkıntı olmaz insAllahPatates ve ekmek bir arada olmasa daha güzel olurdu
Afiyet olsun canım güzel menü bence Spor da var19.05.2021
11.00
1.5 sahanda yumurta, 1 dlm peynir, 5 zeytin, salatalık, domates, 1 dlm ekmek, 1 tk reçel
14.00 sade kahve 3 hurma
Telefona indirdiğim karın egzersizini yaptım ama nasıl puanlama bilemedım neyse kalsın en iyisi
Suyu yazmayı da unutmuşum bugun 3.5 lt su içtim. 1 saatte yürüyüş yaptım canımAfiyet olsun canım Bugün sporun yok sanırsam
40 olmadığımıza sevinelimbebekten dolayı ben düşünmüyordum aşıyı da tabi tedirginim de bir yandan
Kolay gelsin canım dikkat et kendine harikasın sen
Saol canimAfiyet olsun canım güzel menü
Buna ragmen bu sabah yine 55 teydim yapisti kaldi bana 55 acliktan basim donuyo ama yok yinede tik kasiklarima sanciyo adetmi olcam anliyamadimÇok çok az yemişsin canım
Afiyet olsun canim guzel menu19 Mayıs menüm
2 haşlanmış yumurta
Yarım kk tulum peynir
Yarım kk beyaz peynir
2ince dilim salam
Domates,salatalık
1çk bal
Avuç içi kadar et
Bol salata
18.00
İnve bir dilim karpuz
270 puan
Eki Görüntüle 2852592
U UcanSupurge G Goklerce
Afiyet olsun canim19 Mayıs menü
Kahvaltı 10.30
1 haşlanmış yumurta
Biraz menemen
3 zeytin
Labne
Salatalık, yeşillik
Avucum kadar lavaş
17.00
3 içli köfte (haşlanmış)
1 bardak ayran
19.30
Bir şişe sade soda
21.00
3 çağla
1 nektari
Afiyet olsun canim sen kabak yemiycekmiydin19.05.2021
11.00
14.00 sade kahve 3 hurma
Canını sıkma canım elbet gider dediğin gibi belki de regl olacaksın onun ödemi varBuna ragmen bu sabah yine 55 teydim yapisti kaldi bana 55 acliktan basim donuyo ama yok yinede tik kasiklarima sanciyo adetmi olcam anliyamadim
Canım belki ideal kilon 55 tir. Vücudun bundan direniyordurBuna ragmen bu sabah yine 55 teydim yapisti kaldi bana 55 acliktan basim donuyo ama yok yinede tik kasiklarima sanciyo adetmi olcam anliyamadim
Ben listelerimi yazmıyorum kimsenin motivasyonunu etkilemeyeyim diyeyazarhanim35 takıma ilk geldiğimde regl döneminde hatta bir tane 94 kalorilik piko5 yedim beni takımda taş yağmuruna tuttular dediğin gibi ben de senin gibi hislere kapıldım millet her gün iki üç kare bitter yiyor ben onu da yemiyorum bana bu lafı niye söylüyorlar diye ama sonra sonra anladım ki dert ürünün kalorisi değil dert ürünün paketli gıda olması idi alınganlık yapıyorsun başka seni üzen bir problem de varsa bunu bizimle paylaşabilirsin yarın bildirimini bekliyorum
Eki Görüntüle 2852698
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?