Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Elbet yazanlar vardır ama canım kendimi bu konuda zan altında hissediyorum ben genelde aynı öğünde birden fazla karbonhidrat olmadıkça laf etmiyorum örneğin bulgur ve ekmek ikisi bir arada fazla geliyor bana ya da menü sebze + 2 dilim ekmek şeklindeyse sesimi etmiyorum kahvaltıdaki ekmek çok değilse yine öyle geçen ayla hem iki dilim börek hem ekmek yemişti ona laf dedim elbette aman valla şurda mezun olmasını istediğim motivasyonunun düşmesini istemediğim birçok üye var gerçekten canım sıkılıyor

Haklısın börek ekmek fazla mesela ona laf edilir

19.05.2021
Kahvaltı 9.00
Bir dilim peynir
Bir dilim tambuğday ekmeği
İki dilim sucuk
3 zeytin
Çay
Ara 11.00
Orta Türk kahvesi
3 ceviz
Öğlen 12.30
Bir kase mercimek çorbası
5 fırın köfte
İki kaşık yogurt
Ara 15.30
Bir bardak tarçınlı süt
Akşam 18.00
Bir servis kaşığı taze fasulye
İki kaşık yoğurt
Bir dilim tambuğday ekmeği
Su :3lt
5000 adım = 50 puan
U UcanSupurge

Sağ ol canim teşekkür ederim,
Aslında kabak yiyecektim ama evdekilere ıspanak yapınca bulgur vs yoktu dedim sebze sonuçta bir daha uğraşmayım yetim gitsin

Tebrik ediyorum canımbundan sonraki yaşamında kilo problemi olmadan sağlıkla yeni halinin keyfini çıkar anı diliyorum
10.30

Kefir

13.10

Berry hibisküs

15.30

İsveç köfte

Haşlanmış karışık sebze

Şekersiz cola ( 4 kalori kutusu)

17.20

Sade Türk kahvesi

Su:2.5 litre - 3.5 a tamamlarım
masal3487
Afiyet olsun canım
Allah kabul etsin canım, afiyet olsun
19.05.21
9.30
1 yumurta
Çeyrek simit
1 KK peynir

14.30
4 parça kemiksiz tavuk ızgara
Salata
Ayran

20.00
1 filtre kahve
Züber

Su 2L
4 bardak bitki çayı

Spor yok
U UcanSupurge
Afiyet olsun canım
Menüde eleştirilen sadece sağlıksız olan içecek. Sakın pes etme canım. Burada birbirimize destek olarak zor olanı başarıyoruz.
Çok hafif menu afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım, spor süper
Bazen oluyor canım, ev işi zaten nankör dün evin yarısını süpürdü, bugün diğer yarısını süpürmeyi ümit ediyorum.
Geçmiş olsun canım. Bununla atlattınız. Çocuklar böyle büyüyor. Annelik içgüdüsü. Bende de var bir atom karınca, Allah can sağlığı versin. Herkes çok üzerine düşüyorsunuz derdi kızardım. Hop oturup hop kalkardık.düşe kalka büyüttük şükürler olsun.
Ben de şu sıra çok saldım biraz halsizlik var üzerimde napalım kendimizi iyi hissedince yaparız inşallah da benim cuma bi temizlik yapmam lazım malum Cumartesi büyük gün
Sen kendine ve bebeğine dikkat et canım benim. Havalar iyiden iyiye ısındı. Gelen sana yardımcı olsun.
Dün dışardan yedik ondan mı bilmiyorum nedir afedersin ishal olmuşum o mu halsizlik yaptı nedir Bugün hiç keyfim yok
Geçmiş olsun, şimdi nasılsın canım
Geçer canım, stres yaptın belkide

Afiyet olsun canım
Kuzular ben yine iş seyahatindeyim. İstanbul’a geldim Bugün. Bavulumda tartımı da getirdim. Yoğunluktan buralara bakamıyorum kusura bakmayın
Kolay gelsin, süpersin canım
Afiyet olsun canım

Günaydın kızlar ya dünden beri belim ağrıyor ip atliyordum, agrimaya başlayınca devam edemedim geçer sandım ama baktım bugün yine agriyor
Geçmiş olsun canım regl yakinmi acaba
Bazen oluyor canım, ev işi zaten nankör dün evin yarısını süpürdü, bugün diğer yarısını süpürmeyi ümit ediyorum.
Aynen canım. Eminim dün supurdugun evin yarışı yine kirlenmiş tır kolay gelsin canim

Afiyet olsun
geçmiş olsun kuzum bugün nasılsın
İshal devam ediyor doktor su yoğurt vs tüket dedi hamilelikten dolayı ilaç vermek istemiyormuş
Günaydın kızlar ya dünden beri belim ağrıyor ip atliyordum, agrimaya başlayınca devam edemedim geçer sandım ama baktım bugün yine agriyor
Allah Allah çok mu zorladın acaba mekik filan çektiysen o da yapmış olabilir
Geçmiş olsun, şimdi nasılsın canım
Daha iyiyim canım ama geçmedi
Nasıl oldun canim daha iyimisin
İyiyim canım geçmedi ishal maalesef

çok geçmiş olsun kuzum, Rabbim şifanı versin tez vakitte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…