- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #441.861
Elbet yazanlar vardır ama canım kendimi bu konuda zan altında hissediyorum ben genelde aynı öğünde birden fazla karbonhidrat olmadıkça laf etmiyorum örneğin bulgur ve ekmek ikisi bir arada fazla geliyor bana ya da menü sebze + 2 dilim ekmek şeklindeyse sesimi etmiyorum kahvaltıdaki ekmek çok değilse yine öyle geçen ayla hem iki dilim börek hem ekmek yemişti ona laf dedim elbette aman valla şurda mezun olmasını istediğim motivasyonunun düşmesini istemediğim birçok üye var gerçekten canım sıkılıyorBen listelerimi yazmıyorum kimsenin motivasyonunu etkilemeyeyim diyekendime göre çok azalttım ama
Fakat şu konuda bana da garip geliyor bazen gruplardaki yorumlar. Listesinde bi şey yok açlık sınırında biri mesela 2 dilim ekmek ya da 3 kaşık bulgur var. Canım 2 dilim ekmek ya da 3 kaşık bulgur olmamış deniyor. Ya hu onu da yemese açlıktan ölür saçları falan dökülürDiyet sağlıklı beslenmek demek açlık orucu demek değil ki. Aşırı aç kalarak verilen kilo 2 normal öğünle bir iki haftada geri gelir
Kola mesela zararlı ve kalorili ama diyetisyen listelerinde bile dengeli kaçamaklar var
Haklısın börek ekmek fazla mesela ona laf edilirElbet yazanlar vardır ama canım kendimi bu konuda zan altında hissediyorum ben genelde aynı öğünde birden fazla karbonhidrat olmadıkça laf etmiyorum örneğin bulgur ve ekmek ikisi bir arada fazla geliyor bana ya da menü sebze + 2 dilim ekmek şeklindeyse sesimi etmiyorum kahvaltıdaki ekmek çok değilse yine öyle geçen ayla hem iki dilim börek hem ekmek yemişti ona laf dedim elbette aman valla şurda mezun olmasını istediğim motivasyonunun düşmesini istemediğim birçok üye var gerçekten canım sıkılıyor
Harika yurumussun
geçmiş olsun kuzum bugün nasılsınlmiyorum nedir afedersin ishal olmuşum o mu halsizlik yaptı nedir Bugün hiç keyfim yok
Sağ ol canim teşekkür ederim,Tam hareketli zamanları valla ya 5 dk durmuyor yerinde benimki hep tepemdesağlıkla büyürler insAllah canım
Evet yemeyim dedim ama canım istedi
Miktarlari elimden geldikçe az tuttum sıkıntı olmaz insAllah
Afiyet olsun canım güzel menü bence Spor da var
Aslında kabak yiyecektim ama evdekilere ıspanak yapınca bulgur vs yoktu dedim sebze sonuçta bir daha uğraşmayım yetim gitsinSaol canim
Buna ragmen bu sabah yine 55 teydim yapisti kaldi bana 55 acliktan basim donuyo ama yok yinede tik kasiklarima sanciyo adetmi olcam anliyamadim
Afiyet olsun canim guzel menu
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim sen kabak yemiycekmiydin
Tebrik ediyorum canımEki Görüntüle 2852513
@asliogretmen 'in Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Başlangıç Kilosu (700. Etap) : 82,60
Bitiş Kilosu (726. Etap) : 67,40
Verilen Toplam Kilo : 15,20
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 18,40%
Toplam Süre : 27 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 0,68%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 563
Sevgili asliogretmen 11 Kasım 2020 (700. etap) tarihinde deneme sürecine alınmış ve 704. etapta üyeliği onaylanarak takım listesine girmiştir.
Yarışmacımızın deneme süreci, yarışma süresine eklenmiştir.
Yarışmacımız 14 Mayıs 2021 (726. etap) tarihinde toplamda 15,2 kilo vermiş olarak ve 68 kilo olan hedefini 104% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, üyesi olduğu 9. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Not: Yarışmacımız yarışmış olduğu dönem zarfında izin kullanmamıştır.
Afiyet olsun canım10.30
Kefir
13.10
Berry hibisküs
15.30
İsveç köfte
Haşlanmış karışık sebze
Şekersiz cola ( 4 kalori kutusu)
17.20
Sade Türk kahvesi
Su:2.5 litre - 3.5 a tamamlarım
masal3487
Allah kabul etsin canım, afiyet olsun19 Mayıs Çarşamba
Sahur 03:30
6 zeytin
1 parça peynir
2 haşlanmıs yumurta
Domates, salatalık
3 ceviz
Rezenell-biberiyeli çay
1.5 lt su
İftar 20:03
3 hurma
2 kepçe bamya çorbası
Patatesli sulu tavuk köfte(7 minik misket köfte, 4-5 elma dilim patates)
Avuç içi kadar beyaz ekmek
Salata
Su 2.5 lt olur
Spor yok henüz
Afiyet olsun canım19.05.21
9.30
1 yumurta
Çeyrek simit
1 KK peynir
14.30
4 parça kemiksiz tavuk ızgara
Salata
Ayran
20.00
1 filtre kahve
Züber
Su 2L
4 bardak bitki çayı
Spor yok
U UcanSupurge
Menüde eleştirilen sadece sağlıksız olan içecek. Sakın pes etme canım. Burada birbirimize destek olarak zor olanı başarıyoruz.Ya ben çözemiyorum herkes karbonhidratlı şeyler yerken sorun olmuyor ancak benim içtiğim 4 kalorilik şey sorun oluyor nedense.
U UcanSupurge beni listeden çıkartır mısın gruptan çıkmak istiyorum ben .
Çok hafif menu afiyet olsun canımOluyom yorgunluktan kizlar butun gunum disarda gecti yasaklar kalkti burda butun maazalar acildi izin alisveri diye attim kendimi disari ama yoruldum
sabah kabaklarimi hasladim stresten sabah yiyemedim bile 1 ogun yiyebildim malesef aksamda tekrar maazaya gitmm lazimdi kabak yerine corba ictim
Kabak beni asiri aciktiriyo y’a tok tuttgunu saniyodum
Menum
sabah 11:30 sekersiz kahve
oglen 16:00 b kase kabak sote 2 yk yogurt
aksam 18:00 1 sk mercimek corba (unsuz patatessiz
uc litre su U UcanSupurge
Afiyet olsun canım, spor süper19 Mayıs menüm
Kahvaltı:12.00
2 haşlanmış yumurta
Yarım kk tulum peynir
Yarım kk beyaz peynir
2ince dilim salam
Domates,salatalık
1çk bal
Akşam:17.00
Avuç içi kadar et
Bol salata
18.00
İnve bir dilim karpuz
Su:2 litre
Spor:90 dk yürüyüş
270 puan
Eki Görüntüle 2852592
U UcanSupurge G Goklerce
Bazen oluyor canım, ev işi zaten nankörŞu bir haftadir yine düzenli gelemedim buraya.
hayat çok saçma gelmeye başladı. Evi 5 gündür supurmuyorum tabiri caizse evi....... Götürüyor. Kızım baktı olmuyor yalandan süpürdü bı. Tartı desen kaldırdım tartilmiyirum neyime güveniyorsam artık
Geçmiş olsun canım. Bununla atlattınız. Çocuklar böyle büyüyor. Annelik içgüdüsü. Bende de var bir atom karınca, Allah can sağlığı versin. Herkes çok üzerine düşüyorsunuz derdi kızardım. Hop oturup hop kalkardık.düşe kalka büyüttük şükürler olsun.İyi akşamlar kızlar,bugün öğleden sonra hastanedeydik,dokuzuncu ay kontrolü,kan verdik,sonuçlarını bekledik,o sıra idrar istedi doktor bekle bekle bir şey yokkaç saat boşuna bekledik idrar veremedik.
Kan sonuçları da normal,sadece demiri eksik buldu,damla sayısını arttırdı.
Şükür bugünü de atlattık,boşuna o kadar paniklemisim, bebeği düşen çok kişi varmış,ya bu panik atağı yenmem lazim,ne yapılır bilmiyorum,psikiyatriste mı gideyim ne yapayım.
Sen kendine ve bebeğine dikkat et canım benim. Havalar iyiden iyiye ısındı. Gelen sana yardımcı olsun.Ben de şu sıra çok saldım biraz halsizlik var üzerimde napalım kendimizi iyi hissedince yaparız inşallah da benim cuma bi temizlik yapmam lazım malum Cumartesi büyük gün
Geçmiş olsun, şimdi nasılsın canımDün dışardan yedik ondan mı bilmiyorum nedir afedersin ishal olmuşum o mu halsizlik yaptı nedir Bugün hiç keyfim yok
Geçer canım, stres yaptın belkideBilmiyorum ya kahvaltıyı yapıyorum tüm günüm koltukta pinekleyerek geciyor tabi bide tuvalette (malum kızım tuvalet eğitiminde. ) Eşim işten geleceğine yakın pratik ne bulduysam hazırlıyorum bulaşıkları makineye dizersem ne ala yoksa sabah toparliyorum mutfağı bile
Ben biraz zor hamile kaldım,(5. Tüp bebekle) ondan mı nedir bu evham,tadını çıkaramadım resmen
Ya sorma pisik oldu yavrum,kalsin dedim zaten bir şey olsaydı ateşi falan çıkardı belli olurdu diye dusunuyirum.
Ayy iyi bakalım hayırlısıyla sağlıcakla büyüsun kuzucukalışverişe basladin mi?
Afiyet olsun canım19 Mayıs menü
Kahvaltı 10.30
1 haşlanmış yumurta
Biraz menemen
3 zeytin
Bir kibrit kutusu beyaz peynir
Labne
Salatalık, yeşillik
Avucum kadar lavaş
17.00
3 içli köfte (haşlanmış)
1 bardak ayran
19.30
Bir şişe sade soda
21.00
3 çağla
1 nektari
Kolay gelsin, süpersin canımKuzular ben yine iş seyahatindeyim. İstanbul’a geldim Bugün. Bavulumda tartımı da getirdim. Yoğunluktan buralara bakamıyorum kusura bakmayın
Afiyet olsun canım19.05.2021
11.00
1.5 sahanda yumurta, 1 dlm peynir, 5 zeytin, salatalık, domates, 1 dlm ekmek, 1 tk reçel
14.00 sade kahve 3 hurma
18.00 6 yk yumrtali ıspanak, yogurt, 2 kayısı
Su:2.5 lt
Spor 500 ip atlama : 100p
Telefona indirdiğim karın egzersizini yaptım ama nasıl puanlama bilemedım neyse kalsın en iyisi
Nasıl oldun canim daha iyimisinGünaydın kızlar
Geçmiş olsun canım regl yakinmi acabaGünaydın kızlarya dünden beri belim ağrıyor ip atliyordum, agrimaya başlayınca devam edemedim geçer sandım ama baktım bugün yine agriyor
Aynen canım. Eminim dün supurdugun evin yarışı yine kirlenmiş tırBazen oluyor canım, ev işi zaten nankördün evin yarısını süpürdü, bugün diğer yarısını süpürmeyi ümit ediyorum.
Öyle özel birşey yok aslında canim geçecektir elbet hayirlisiGeçer canım, stres yaptın belkide
Günaydın canım,regl yakınsa ondan da olabilir.Ya da ters bir hareket falan mı yaptin?Günaydın kızlarya dünden beri belim ağrıyor ip atliyordum, agrimaya başlayınca devam edemedim geçer sandım ama baktım bugün yine agriyor
Afiyet olsun19.05.2021
Kahvaltı 9.00
Bir dilim peynir
Bir dilim tambuğday ekmeği
İki dilim sucuk
3 zeytin
Çay
Ara 11.00
Orta Türk kahvesi
3 ceviz
Öğlen 12.30
Bir kase mercimek çorbası
5 fırın köfte
İki kaşık yogurt
Ara 15.30
Bir bardak tarçınlı süt
Akşam 18.00
Bir servis kaşığı taze fasulye
İki kaşık yoğurt
Bir dilim tambuğday ekmeği
Su :3lt
5000 adım = 50 puan
U UcanSupurge
İshal devam ediyor doktor su yoğurt vs tüket dedi hamilelikten dolayı ilaç vermek istemiyormuşgeçmiş olsun kuzum bugün nasılsın
Allah Allah çok mu zorladın acaba mekik filan çektiysen o da yapmış olabilirGünaydın kızlarya dünden beri belim ağrıyor ip atliyordum, agrimaya başlayınca devam edemedim geçer sandım ama baktım bugün yine agriyor
Daha iyiyim canım ama geçmediGeçmiş olsun, şimdi nasılsın canım
İyiyim canım geçmedi ishal maalesefNasıl oldun canim daha iyimisin
çok geçmiş olsun kuzum, Rabbim şifanı versin tez vakitteAfiyet olsun
İshal devam ediyor doktor su yoğurt vs tüket dedi hamilelikten dolayı ilaç vermek istemiyormuş
Allah Allah çok mu zorladın acaba mekik filan çektiysen o da yapmış olabilir
Daha iyiyim canım ama geçmedi
İyiyim canım geçmedi ishal maalesef
İnşallah canım sağolasınçok geçmiş olsun kuzum, Rabbim şifanı versin tez vakitte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?