Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Valla çok muntazam ve harika bir menü keşke böyle düzenli beslenebilsem

Ah ya halsızlık devam ediyor o zaman dikkat et canim gittinmi sağlık ocagina

Geçmiş olsun canım regl yakinmi acaba

Aynen canım. Eminim dün supurdugun evin yarışı yine kirlenmiş tır kolay gelsin canim

Günaydın canım,regl yakınsa ondan da olabilir.Ya da ters bir hareket falan mı yaptin?
Kızlar regle bir hafta var ama erken mi olacağım acaba dedim hareket ne yaptım bilmiyorim
Canım dün mekik ten önce agrimaya başladı, önce ip alayım dedim ip atarken hissettim ağrıyı , haftaya regl olacağım belki de erken gelecek

Koca bi kase bol yesıllıklı sirkeli ton balıklı salata yaptım,onunyıyorum sizler nabıorsunuz canolarrrr
Afiyet olsun cnm vala ben oğlan uyudu dükkanın içinde adımlıyorum yapacak iş yok niyetliyim zaten yine yarın eksi görürüm insAllah

Canım belki ideal kilon 55 tir. Vücudun bundan direniyordur
galiba dirensin bakalim haftayada rejime devam etcem en azindan koruma surem gibi gecer b hafta daha sonra mezuniyetimi isterim artik supurgemizden

Harika yurumussun
Saol canim
Aslında kabak yiyecektim ama evdekilere ıspanak yapınca bulgur vs yoktu dedim sebze sonuçta bir daha uğraşmayım yetim gitsin
Afiyet olsun canim kabak tan gina geldi valla banada ve kabiz yapiyo tek ogun beslenmekte ii degil
Çok hafif menu afiyet olsun canım
Saol canim

Sadece senin için geçerli değil bu. Sözüm bir tek sana değildi aslında. Tek tek isim veremeyeceğim ama genel yapılan bu. Beni üzen bir problemim yok şükür. Belki de regl öncesi gerginliği idi.

Koca bi kase bol yesıllıklı sirkeli ton balıklı salata yaptım,onunyıyorum sizler nabıorsunuz canolarrrr
Afiyet olsun ben de eve geldim kabaklari fırına attım
Evet canım ben çok severdim ama sıkıldım artık

20 Mayıs menüm

Kahvaltı:10.30
Kk tulum peyniri
Yarım kk beyaz peynir
4 zeytin
1ince dilim salam
Şekersiz çay

Öğle:14.30
Fırınlanmış kabak ve patlıcan
4yk sarımsaklı yoğurt

17.00:Bir avuç maydanoz
4 çiğ badem

Su:2,5 litre
Spor:90 dk yürüyüş
270 puan

U UcanSupurge G Goklerce

Patates muz iyi gelir belki yemissindir bile belki ins faydası olur canim.
Patates Yedim Bugün çoğunlukta canım
Sadece senin için geçerli değil bu. Sözüm bir tek sana değildi aslında. Tek tek isim veremeyeceğim ama genel yapılan bu. Beni üzen bir problemim yok şükür. Belki de regl öncesi gerginliği idi.
Canını sıkma motivasyonunu da kaybetme aynen devam
Suyun içine limon sık iç canımBana fayda ediyor inşallah sanada eder
Deneyeyim canım sağolasın düne göre daha iyiyim hala devam ediyor da dünkü kadar tuvalete gitmedim şükür
Kızlar galiba bunlar regl ağrısı inşallah yarın artı gelmem
Hadi hayırlısı inşallah canım
Klasik Perşembe menün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…