- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #441.881
Valla çok muntazam ve harika bir menü keşke böyle düzenli beslenebilsem19.05.2021
Kahvaltı 9.00
Bir dilim peynir
Bir dilim tambuğday ekmeği
İki dilim sucuk
3 zeytin
Çay
Ara 11.00
Orta Türk kahvesi
3 ceviz
Öğlen 12.30
Bir kase mercimek çorbası
5 fırın köfte
İki kaşık yogurt
Ara 15.30
Bir bardak tarçınlı süt
Akşam 18.00
Bir servis kaşığı taze fasulye
İki kaşık yoğurt
Bir dilim tambuğday ekmeği
Su :3lt
5000 adım = 50 puan
U UcanSupurge
Ah ya halsızlık devam ediyor o zaman dikkat et canim gittinmi sağlık ocaginaAfiyet olsun
İshal devam ediyor doktor su yoğurt vs tüket dedi hamilelikten dolayı ilaç vermek istemiyormuş
Allah Allah çok mu zorladın acaba mekik filan çektiysen o da yapmış olabilir
Daha iyiyim canım ama geçmedi
İyiyim canım geçmedi ishal maalesef
Gittim canım hamilelikten dolayı ilaç vermek istemedi su yoğurt vs tüket dediAh ya halsızlık devam ediyor o zaman dikkat et canim gittinmi sağlık ocagina
geçmiş olsun canım fıtık var mıydı sendeGünaydın kızlarya dünden beri belim ağrıyor ip atliyordum, agrimaya başlayınca devam edemedim geçer sandım ama baktım bugün yine agriyor
Geçmiş olsun canım regl yakinmi acaba
Aynen canım. Eminim dün supurdugun evin yarışı yine kirlenmiş tırkolay gelsin canim
Kızlar regle bir hafta var ama erken mi olacağım acaba dedimGünaydın canım,regl yakınsa ondan da olabilir.Ya da ters bir hareket falan mı yaptin?
Canım dün mekik ten önce agrimaya başladı, önce ip alayım dedim ip atarken hissettim ağrıyı , haftaya regl olacağım belki de erken gelecekAfiyet olsun
İshal devam ediyor doktor su yoğurt vs tüket dedi hamilelikten dolayı ilaç vermek istemiyormuş
Allah Allah çok mu zorladın acaba mekik filan çektiysen o da yapmış olabilir
Daha iyiyim canım ama geçmedi
İyiyim canım geçmedi ishal maalesef
Patates muz iyi gelir belki yemissindir bile belki ins faydası olur canim.Gittim canım hamilelikten dolayı ilaç vermek istemedi su yoğurt vs tüket dedi
Bildiğim yok canım , belki de regl erken olacağım o geldi aklimageçmiş olsun canım fıtık var mıydı sende
Saol cnmAllah kabul etsin canım, afiyet olsun
olabilir canım, benim de regl öncesi çok ağrır belimBildiğim yok canım , belki de regl erken olacağım o geldi aklima
Afiyet olsun cnm vala ben oğlan uyudu dükkanın içinde adımlıyorum yapacak iş yok niyetliyim zaten yine yarın eksi görürüm insAllahKoca bi kase bol yesıllıklı sirkeli ton balıklı salata yaptım,onunyıyorum sizler nabıorsunuz canolarrrr
galiba dirensin bakalim haftayada rejime devam etcem en azindan koruma surem gibi gecer b hafta daha sonra mezuniyetimi isterim artik supurgemizdenCanım belki ideal kilon 55 tir. Vücudun bundan direniyordur
Saol canimHarika yurumussun
Afiyet olsun canim kabak tan gina geldi valla banada ve kabiz yapiyo tek ogun beslenmekte ii degilAslında kabak yiyecektim ama evdekilere ıspanak yapınca bulgur vs yoktu dedim sebze sonuçta bir daha uğraşmayım yetim gitsin
Saol canimÇok hafif menu afiyet olsun canım
Sadece senin için geçerli değil bu. Sözüm bir tek sana değildi aslında. Tek tek isim veremeyeceğim ama genel yapılan bu. Beni üzen bir problemim yok şükür. Belki de regl öncesi gerginliği idi.yazarhanim35 takıma ilk geldiğimde regl döneminde hatta bir tane 94 kalorilik piko5 yedim beni takımda taş yağmuruna tuttular dediğin gibi ben de senin gibi hislere kapıldım millet her gün iki üç kare bitter yiyor ben onu da yemiyorum bana bu lafı niye söylüyorlar diye ama sonra sonra anladım ki dert ürünün kalorisi değil dert ürünün paketli gıda olması idi alınganlık yapıyorsun başka seni üzen bir problem de varsa bunu bizimle paylaşabilirsin yarın bildirimini bekliyorum
Eki Görüntüle 2852698
Suyun içine limon sık iç canımBana fayda ediyor inşallah sanada ederGittim canım hamilelikten dolayı ilaç vermek istemedi su yoğurt vs tüket dedi
Oy masallah kuzu ,Allah kabul etsın 6 ları tutuyosun heraldeAfiyet olsun cnm vala ben oğlan uyudu dükkanın içinde adımlıyorum yapacak iş yok niyetliyim zaten yine yarın eksi görürüm insAllah
Sağol canım borçlarımı bı yerden başlayım dedimOy masallah kuzu ,Allah kabul etsın 6 ları tutuyosun heralde
Afiyet olsun ben de eve geldim kabaklari fırına attımKoca bi kase bol yesıllıklı sirkeli ton balıklı salata yaptım,onunyıyorum sizler nabıorsunuz canolarrrr
Evet canım ben çok severdim ama sıkıldım artıkgaliba dirensin bakalim haftayada rejime devam etcem en azindan koruma surem gibi gecer b hafta daha sonra mezuniyetimi isterim artik supurgemizden
Saol canim
Afiyet olsun canim kabak tan gina geldi valla banada ve kabiz yapiyo tek ogun beslenmekte ii degil
Saol canim
Patates Yedim Bugün çoğunlukta canımPatates muz iyi gelir belki yemissindir bile belki ins faydası olur canim.
Canını sıkma motivasyonunu da kaybetme aynen devamSadece senin için geçerli değil bu. Sözüm bir tek sana değildi aslında. Tek tek isim veremeyeceğim ama genel yapılan bu. Beni üzen bir problemim yok şükür. Belki de regl öncesi gerginliği idi.
Deneyeyim canım sağolasın düne göre daha iyiyim hala devam ediyor da dünkü kadar tuvalete gitmedim şükürSuyun içine limon sık iç canımBana fayda ediyor inşallah sanada eder
Hadi hayırlısı inşallah canımKızlar galiba bunlar regl ağrısı inşallah yarın artı gelmem
Klasik Perşembe menün20 Mayıs menüm
Kahvaltı:10.30
Kk tulum peyniri
Yarım kk beyaz peynir
4 zeytin
1ince dilim salam
Şekersiz çay
Öğle:14.30
Fırınlanmış kabak ve patlıcan
4yk sarımsaklı yoğurt
17.00:Bir avuç maydanoz
4 çiğ badem
Su:2,5 litre
Spor:90 dk yürüyüş
270 puan
Eki Görüntüle 2853257
U UcanSupurge G Goklerce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?