Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Afiyet olsun canım Perşembe menüsü
Afiyet olsun canım mantıyı dengeli yemişsin
Afiyet olsun canım her şeyden az az yiyebiliyorsun ne güzel keşke ben de öyle yapabilsem n

sağol canım

Afiyet olsun canım çok az yemişsin
sağol kuzum, yumurta ve kıyma çok tuttu beni kuruyemişler çok bile oldu hatta

Il

Afiyet olsun canim

Kesinlikte gina geldi artik hem bu hafta fazla b etkisini gormuycem karnim sis fazla gitmedi kesin bosuna yemis olsbilirim bunca kabagi

Afiyet olsun canim

Saol canim
sağol canım

Ya kızlar en ufak bir sorun yaşasam ya da canım sıkılsa kendimi yemeğe veriyorum ya,aranızda benim gibi olan var mı? Ben tek mi böyleyim ya hadi soru cevap olsun bu soru üzerine müsait olanlar yazabilirler mi?
ben de aynen öyleyim ne yazık ki
üzüldüğüm anda buzdolabına saldırıyorum resmen
ve ne varsa bitene kadar yiyorum
kaç paket olduğu hiç önemli değil
duygusal yiyicilikten alıyorum zaten ben hep kilolarımı

sağol kuzum

sağol canımm

Kızlar çok üzgünüm. İstanbula geldiğimden beri lavaboya çıkamadım. Dışarıda her yer kapalı olduğu için yediğim şeyler de aperatif şeyler. Hepinizden çok özür dilerim.

GEÇEN CUMA: 74,00
BUGÜN: 75,00
FARK: 1,00
YÜZDE: - 1,3513

Eklentiler

• 743B4314-E3D1-483B-BCF8-E411294337FE.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 26
Çok üzüldüm ya sağlık olsun haftaya iyi bir yüzdeyle telafi edersin inşallah

Geçen hafta:80.30
Bu hafta:79.70
Fark:600 gram
Yüzde:0,75
Eki Görüntüle 2853564
Tebrikler canım güzel eksi
Baya artın var canim haftaya güzel eksoyle telafi edersin ins

Kıymalı yumurtayla artı gelen vardı 1 tabağa 1 dilim ekmeği pay edip yiyordu Beyaz leylak sen ne tatlısın ya
Ahh kuzum sorma ne güzel günlermiş şimdi 4 dilim ekmekle yedim ama yeminimden önce Pazartesi günü yine bir dilim ekmeğe pay ediyorum

Güzel canım afiyet olsun
Sağlık, mutluluk, huzur ve tartıda hepimizin yüzünün güleceğim bir gün diliyorum hepimize
Günaydın canım amin inşallah
Güzel canım afiyet olsun
Pazartesi 75.3 kg miş. Fark 1.1 kg
Çok iyi tebrik ederim
Eki Görüntüle 2853564
Çok güzel canım tebrik ederim
Kötü olmuş canim ya, insallah toparlarsin

Günaydın kızlar.
Geçen hafta : 62.2
Bugün :60.7
Fark: 1.5 kg

yüzdeyi nasıl hesaplıyorduk hatırlayamadım
Oooo maşallah çok güzel başlangıç
Geçen cuma 70=50
Bu hafta. 71.75
Fark. +1=25
Yüzde -1.7
Hızlı kilo verdigim gibi hızlı kiloda alıyorum ben şok oldum bunu hiç beklemiyordum

Eki Görüntüle 2853595
İnan ben de şok oldum dün eksideydim demiştim bu kadarını beklemiyordum lütfen haftaya telafi et

Günaydın kızlar.
Geçen hafta : 62.2
Bugün :60.7
Fark: 1.5 kg

yüzdeyi nasıl hesaplıyorduk hatırlayamadım
Çok iyi canim harika sonuç maşallah metabolizman hızlı senin, benim çok Yavas mis burda onu gördüm
Geçen cuma 70=50
Bu hafta. 71.75
Fark. +1=25
Yüzde -1.7
Hızlı kilo verdigim gibi hızlı kiloda alıyorum ben şok oldum bunu hiç beklemiyordum

Eki Görüntüle 2853595
Haftaya telafi edersin inşallah, annende kalan günlerini daha dikkatli geçir

Geçmiş olsun canım regl yakinmi acaba

Aynen canım. Eminim dün supurdugun evin yarışı yine kirlenmiş tır kolay gelsin canim
Aynen canım, birde tümgğn evdeyiz gergin aynı işler, saolasın canım
Valla çok muntazam ve harika bir menü keşke böyle düzenli beslenebilsem
Teşekkür ederim canım çok uzun süre aç kalamıyorum ben. Bu sebeple listeleri kendime göre ayarlayıp günü tamamlamaya çalışıyorum. Sen ne şekilde bir beslenme düzeni uyguluyorsun.
Geçmiş olsun canım. Şimdi nasılsın. İnşallah önemli bşrşey yoktur
Koca bi kase bol yesıllıklı sirkeli ton balıklı salata yaptım,onunyıyorum sizler nabıorsunuz canolarrrr
Ohhhh afiyet olsun, çok iyi yapmışsın canım
Afiyet olsun canım, çok iyi menü. Maydanozun etkisini tartıda görürsün görürsün inşallah
20 mayis menum
Sabah 8:00 iki kabak sote 2 yk yogurt

oglen 11:00 1 yk domatesli biber sote,1 yumurta haslanmi 1 dilim peynir

aksam 19:00 sabahki menunun aynisi

iki litre su
Afiyet olsun canım.
Afiyet olsun canım. Su çok iyi. Badana işi zor ama mis gibi oluyor ev. Güle güle oturun canım.
20.05.21
10.00
3 yk Menemen
1 dilim ekmek
Salatalık
Yarım KK peynir

13.30
Filtre kahve
Züber

16.00
8 yeşil erik

19.00
1 tabak bezelye
1 küçük kase yoğurt

Su 2 L
4 bardak bitki çayı
Spor yok
U UcanSupurge
Afiyet olsun canım. Bitki çayı bünyeni etkilemiyor mu.
20 Mayıs Perşembe

19.00
2 yumurtadan kıymalı yumurta
5 adet ceviz
1 avuç fıstık
Bol roka tere

su: 3 lt
Çok hafif olmuş, afiyet olsun canım.
Dönem dönem oluyor canım. Geçer inşallah bir an önce. Afiyet olsun.
Patates kızartması göz kırpıyorafiyet olsun canım.
Ya kızlar en ufak bir sorun yaşasam ya da canım sıkılsa kendimi yemeğe veriyorum ya,aranızda benim gibi olan var mı? Ben tek mi böyleyim ya hadi soru cevap olsun bu soru üzerine müsait olanlar yazabilirler mi?
Zaman zaman oluyor canım. En güzeli kendini dışarı temiz havaya atmak. Bazıları böyle durumlarda bşrşey yiyemez. Kıskanıyorum onları
En iyisi bu canım. Yürüyüş çok iyi geliyor insana.
Kolay gelsin canım. Kendin yapınca çok yorucu oluyor gerçekten. Biz hep kendimiz yaptık bu zamana kadar. Geçen yıl usta tutacaktık güya, bir heves yine kendimiz yaptık badanayı.
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
7 bin adim 70 p
Benim sporda tarih oluyor galiba bahce isleri cikti bahcede calisiyoruz b aralar umarim bahceyi kazidim bostàn zamani geldi ama hicte yapasim yok b sene
U UcanSupurge
Çok şanslısın canım. Keşke bizimde böyle bağ bahçe imkanımız olsa.
Bu sabah tartıldım eksideyim canım patates beni kötü etkilemesse tabii
Çok iyi canım
Harika canım
Tebrikler canım
Tesekkür ederim canım
Baya kalabalık ama güzel canim afiyet olsun
Evet yazarken bende öyle düşünüyorum. Ana yerken ölçülü yemeye gayret ediyorum canım. Teşekkürler
Güzel eksi tebrikler canim
Tesekkür ederim canım
Eki Görüntüle 2853564
Tebrik ederim canım, darısı 6 lara olsun inşallah

Sağol canım

Hava değişimi kabızlık yapabiliyor canım
hay maşallah yine uçuşa geçmişsin

Çok iyi canim harika sonuç maşallah metabolizman hızlı senin, benim çok Yavas mis burda onu gördüm
Metabolizmam aslında çok hızlı değil canım. Ancak çok uzun süreli aşırı açlık metabolizmayı yavaşlatır. Ben kendimi aşırı aç bırakmıyorum. Normal düzenimde devam ediyorum. Bi tık daha az yiyerek spor yaparak ve abur cuburu keserek
Teşekkür ederim canım çok uzun süre aç kalamıyorum ben. Bu sebeple listeleri kendime göre ayarlayıp günü tamamlamaya çalışıyorum. Sen ne şekilde bir beslenme düzeni uyguluyorsun.
Bu zaten doğru değil canım. O kilo kaybediş genelde yanıltıcı oluyor ve çok hızlı geri dönüyor. Ben her şeyden yiyorum. Aç kalmıyorum açıkçası. Benim sıkıntım tatlı ve abur cubur. Onları tüketmeyi bıraktığımda ya da minimuma indirdiğimde spor yapınca ve gece çok geç yemeyi bırakınca sıkıntı çözülüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…