- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #441.961
Afiyet olsun canım Perşembe menüsü20.05.2021
11.00 sütlü kahve
13.00 1.5 sb süt, 4 yk yulaf, 2 kuru kayısı 2 ceviz
16.00 sade kahve, 2 hurma
18.00 yoğurtlu fırın kabak, 2 yk yumurtalı ıspanak, 4 yeni dünya
Su: 3 lt
Spor 6 bin adim U UcanSupurge
Afiyet olsun canım mantıyı dengeli yemişsin21 Mayıs menü
Kahvaltı 10.00
Mantarlı yumurta
3 zeytin
Bir kibrit kutusu beyaz peynir
Labne
Domates salatalık
Yeşillik
Bir avuç kadar lavaş
18.30
4 kasık yoğurtlu mantı
20.00
Bir sade soda
21.00
2 çilek
4 lt su
Yarım saat tempolu yürüyüş
Afiyet olsun canım her şeyden az az yiyebiliyorsun ne güzel keşke ben de öyle yapabilsem n2ü.05.2021
6.30 2 bardak su
Kahvaltı 7.00
Bir dilim tambugday ekmeği
Bir dilim peynir
İki haşlanmış yumurta
Domates ve salatalık
Çay
Ara 10. 00
Orta Türk kahvesi
3 tane ceviz
12.30
Bir elma
Öğlen 13.30
Bir servis kaşığı taze fasulye
İki kaşık yogurt
Bir kepçe mercimek çorbesı
Akşam 18.30
Bir kepçe tavuksuyu çorba
İki kaşık pilav
Üç kaşık tvuk sote
Bir bardak ayran
Spor =7000 adım=70 puan
Su=3lt
U UcanSupurge
sağol canımGüzel canım
sağol kuzum, yumurta ve kıyma çok tuttu beni kuruyemişler çok bile oldu hattaAfiyet olsun canım çok az yemişsin
sağol canımIl
Afiyet olsun canim
Kesinlikte gina geldi artik hem bu hafta fazla b etkisini gormuycem karnim sis fazla gitmedi kesin bosuna yemis olsbilirim bunca kabagi
Afiyet olsun canim
Saol canim
ben de aynen öyleyim ne yazık kiYa kızlar en ufak bir sorun yaşasam ya da canım sıkılsa kendimi yemeğe veriyorum ya,aranızda benim gibi olan var mı? Ben tek mi böyleyim yahadi soru cevap olsun bu soru üzerine müsait olanlar yazabilirler mi?
sağol kuzumHarika menü afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim güzel menu.
Boya badana zor iş Allah kolaylık versin ama o boya kokusu herşeye değer sanki
İns yarına iner canim. Yeşil çay falan iç olmadi
4 bardak bitki çayı çok degilmi canim dokunmasın menü güzel afiyet olsun
Tek öğün ve baya az acikmadinmi canim
Bence güzel canim afiyet olsun.
Patates kızartması olmamış canim hem tartı günü hemde akşam öğünü değilde kahvaltıda olsa yakardım belki. Afiyet olsun canim
Ben bennnnn aynı benn. Canı sıkılınca usulünce iştahı kesilenleri kıskanırım hatta. Şu bir hafta baya berbat geçti benimde. Çok saçma yasa ufak bir mevzu kafamda kocaman mesele olabiliyor . Ve sonra kendimi mutfakta yada abur cubur çekmecesi de buluyorum.
sağol canımmÇok güzel canım afiyet olsun
Çok güzel canım afiyet olsun
Çok güzel canım afiyet olsun
Güzel canım afiyet olsun , canım gün içinde 4 bardak bitki çayı böbreklerinı ve vücudunu çok yorabilir, kahve de iciyorsun fazla idrara çıkardığı için bunlar vücudun elektrolit kaybedebilir tabi bünyeni sem daha iyi bilirsin
Canım salatadan olabilir güzel yikanmadiysa
Çok güzel canm afiyet olsun
Kız motive olmamış halinde bile güzel menü
Canım akşamın perşembeye göre kalabalık olmuş, yasaklı şeyleri tartı yakınken tuketmiyoruz
Belki de canım bakalım regl mi olacağım yoksa
Kolay gelsin bizim de bu yaz boya işimiz var
Çok güzel başlangıç canımKilo bildirimini de yapayım
Ay artık gelmesin 8ler yeter
Çok üzüldüm ya sağlık olsun haftaya iyi bir yüzdeyle telafi edersin inşallahKızlar çok üzgünüm. İstanbula geldiğimden beri lavaboya çıkamadım. Dışarıda her yer kapalı olduğu için yediğim şeyler de aperatif şeyler. Hepinizden çok özür dilerim.
GEÇEN CUMA: 74,00
BUGÜN: 75,00
FARK: 1,00
YÜZDE: - 1,3513
Kıymalı yumurtayla artı gelen vardı 1 tabağa 1 dilim ekmeği pay edip yiyordusağol kuzum, yumurta ve kıyma çok tuttu beni kuruyemişler çok bile oldu hatta
Tebrikler canım güzel eksi
Baya artın var canim haftaya güzel eksoyle telafi edersin insKızlar çok üzgünüm. İstanbula geldiğimden beri lavaboya çıkamadım. Dışarıda her yer kapalı olduğu için yediğim şeyler de aperatif şeyler. Hepinizden çok özür dilerim.
Ahh kuzum sorma ne güzel günlermiş şimdi 4 dilim ekmekle yedimKıymalı yumurtayla artı gelen vardı 1 tabağa 1 dilim ekmeği pay edip yiyorduBeyaz leylak sen ne tatlısın ya
Güzel canım afiyet olsun21 Mayıs menü
Kahvaltı 10.00
Mantarlı yumurta
3 zeytin
Labne
Domates salatalık
Yeşillik
Bir avuç kadar lavaş
18.30
4 kasık yoğurtlu mantı
20.00
Bir sade soda
21.00
2 çilek
4 lt su
Günaydın canım amin inşallahSağlık, mutluluk, huzur ve tartıda hepimizin yüzünün güleceğim bir gün diliyorum hepimize
Güzel canım afiyet olsun2ü.05.2021
6.30 2 bardak su
Kahvaltı 7.00
Bir dilim tambugday ekmeği
Bir dilim peynir
İki haşlanmış yumurta
Domates ve salatalık
Çay
Ara 10. 00
Orta Türk kahvesi
3 tane ceviz
12.30
Bir elma
Öğlen 13.30
Bir servis kaşığı taze fasulye
İki kaşık yogurt
Bir kepçe mercimek çorbesı
Akşam 18.30
Bir kepçe tavuksuyu çorba
İki kaşık pilav
Üç kaşık tvuk sote
Bir bardak ayran
Spor =7000 adım=70 puan
Su=3lt
U UcanSupurge
Çok iyi tebrik ederimPazartesi 75.3 kg miş. Fark 1.1 kg
Çok güzel canım tebrik ederim
Kötü olmuş canim ya, insallah toparlarsinKızlar çok üzgünüm. İstanbula geldiğimden beri lavaboya çıkamadım. Dışarıda her yer kapalı olduğu için yediğim şeyler de aperatif şeyler. Hepinizden çok özür dilerim.
ayyyKıymalı yumurtayla artı gelen vardı 1 tabağa 1 dilim ekmeği pay edip yiyorduBeyaz leylak sen ne tatlısın ya
hay maşallah yine uçuşa geçmişsinGünaydın kızlar.
Geçen hafta : 62.2
Bugün :60.7
Fark: 1.5 kg
yüzdeyi nasıl hesaplıyorduk hatırlayamadım
Oooo maşallah çok güzel başlangıçGünaydın kızlar.
İnan ben de şok oldum dün eksideydim demiştim bu kadarını beklemiyordum lütfen haftaya telafi etGeçen cuma 70=50
Bu hafta. 71.75
Fark. +1=25
Yüzde -1.7
Hızlı kilo verdigim gibi hızlı kiloda alıyorum ben şok oldum bunu hiç beklemiyordum
Eki Görüntüle 2853595
Çok iyi canim harika sonuçGünaydın kızlar.
Haftaya telafi edersin inşallah, annende kalan günlerini daha dikkatli geçirGeçen cuma 70=50
Bu hafta. 71.75
Fark. +1=25
Yüzde -1.7
Hızlı kilo verdigim gibi hızlı kiloda alıyorum ben şok oldum bunu hiç beklemiyordum
Eki Görüntüle 2853595
Aynen canım, birde tümgğn evdeyiz gergin aynı işler, saolasın canımGeçmiş olsun canım regl yakinmi acaba
Aynen canım. Eminim dün supurdugun evin yarışı yine kirlenmiş tırkolay gelsin canim
Teşekkür ederim canımValla çok muntazam ve harika bir menü keşke böyle düzenli beslenebilsem
Geçmiş olsun canım. Şimdi nasılsın. İnşallah önemli bşrşey yokturKızlar regle bir hafta var ama erken mi olacağım acaba dedimhareket ne yaptım bilmiyorim
Canım dün mekik ten önce agrimaya başladı, önce ip alayım dedim ip atarken hissettim ağrıyı , haftaya regl olacağım belki de erken gelecek
Ohhhh afiyet olsun, çok iyi yapmışsın canımKoca bi kase bol yesıllıklı sirkeli ton balıklı salata yaptım,onunyıyorum sizler nabıorsunuz canolarrrr
Afiyet olsun canım, çok iyi menü. Maydanozun etkisini tartıda görürsün görürsün inşallah20 Mayıs menüm
Kahvaltı:10.30
Kk tulum peyniri
Yarım kk beyaz peynir
4 zeytin
1ince dilim salam
Şekersiz çay
Öğle:14.30
Fırınlanmış kabak ve patlıcan
4yk sarımsaklı yoğurt
17.00:Bir avuç maydanoz
4 çiğ badem
Su:2,5 litre
Spor:90 dk yürüyüş
270 puan
Eki Görüntüle 2853257
U UcanSupurge G Goklerce
Afiyet olsun canım.20 mayis menum
Sabah 8:00 iki kabak sote 2 yk yogurt
oglen 11:00 1 yk domatesli biber sote,1 yumurta haslanmi 1 dilim peynir
aksam 19:00 sabahki menunun aynisi
iki litre su
Afiyet olsun canım. Su çok iyi. Badana işi zor ama mis gibi oluyor ev. Güle güle oturun canım.20.05.2021 menü
12.00
Kefir
12.40
Yulaf lapası
18.00
Tavuklu salata
Ayran
Su:3 litre - 3.5 litreye tamamlarım
@masal3487
regl oldum bugün ağrım var üstüne hafta sonu evde boya var. Kürt çalıp çingen oynuyor az kaldı tırlatmama. Tek tesellim ev tertemiz olacak en azından ve 2 oda ile kolidor var Allah’tan
Afiyet olsun canım. Bitki çayı bünyeni etkilemiyor mu.20.05.21
10.00
3 yk Menemen
1 dilim ekmek
Salatalık
Yarım KK peynir
13.30
Filtre kahve
Züber
16.00
8 yeşil erik
19.00
1 tabak bezelye
1 küçük kase yoğurt
Su 2 L
4 bardak bitki çayı
Spor yok
U UcanSupurge
Çok hafif olmuş, afiyet olsun canım.20 Mayıs Perşembe
19.00
2 yumurtadan kıymalı yumurta
5 adet ceviz
1 avuç fıstık
Bol roka tere
su: 3 lt
Dönem dönem oluyor canım. Geçer inşallah bir an önce. Afiyet olsun.Kızlar nedense bu hafta hiç motive olamadım yayaz geldi,daha hızlanmam lazım kilo verme konusunda.
Bugünkü menum de saçma sapan di yazayım yine de
Sabah 08.10
Sekiz tane zeytin
İki haşlanmış yumurta
İki dilim TB ekmegi
Öğle yulaf lapasi 13.30
Aksam 18.00
Fırında tavuk,salata ayran
Az once de dayanamayıp bir avuç karışık çerez yedimbir şeyleri değiştirip eski düzene dönmem lazim
Patates kızartması göz kırpıyorNaber kızlar dün gelemedim kusura bakmayın annemle akşama kadar gezdik ayaklarıma kara sular indi akşam uyuyakalmisim sizler ne yaptınız
Menümüde yazıyım
20 Mayıs
9.00.
Bir haşlanmış yumurta
Biraz menemen
Şekersiz çay
5 zeytin
Biraz peynir
3.00
2 avuç çağla
Bir elma
7.00
Bir kase mercimek çorbası
4 köfte
2 bardak ayran
Bir küçük kase patates kızartması
2=5 litre su
2 saat yürüyüş yaptım
@Ayla-
Zaman zaman oluyor canım. En güzeli kendini dışarı temiz havaya atmak. Bazıları böyle durumlarda bşrşey yiyemez. Kıskanıyorum onlarıYa kızlar en ufak bir sorun yaşasam ya da canım sıkılsa kendimi yemeğe veriyorum ya,aranızda benim gibi olan var mı? Ben tek mi böyleyim yahadi soru cevap olsun bu soru üzerine müsait olanlar yazabilirler mi?
En iyisi bu canım. Yürüyüş çok iyi geliyor insana.Genelde bende öyleyim ama acıkınca 2 bardak su iciyom ve mutfakta fazla dolanmamak gerekiyor 1 taneden bişey olmaz diyoruz sonra ipin ucu kaçıyor bence moral bozuk olunca dışarı çıkıp temiz hava da yürüyüş daha iyi oluyor yapabildiğim kadarıyla ben bu şekilde yapmaya özen gösteriuorum
Kolay gelsin canım. Kendin yapınca çok yorucu oluyor gerçekten. Biz hep kendimiz yaptık bu zamana kadar. Geçen yıl usta tutacaktık güya, bir heves yine kendimiz yaptık badanayı.Kendi girince insanın zaten öyle oluyor aman aman usta en mantıklısı en azından kaldır boşalt derken yoruluyor insan. Büfenin kenar parçalarının içini temizledim mesela bir camlı kısımda ki kesme bardakları yıkamak kaldı onun dışında eşyaları ortaya toparlayacağım başka bir işim kalmıyor birde sonra siler süpürür yerleştiririm artık :) öbür türlü olsa ohoo daha çok yorulur insan
Afiyet olsun canım20.05.2021
11.00 sütlü kahve
13.00 1.5 sb süt, 4 yk yulaf, 2 kuru kayısı 2 ceviz
16.00 sade kahve, 2 hurma
18.00 yoğurtlu fırın kabak, 2 yk yumurtalı ıspanak, 4 yeni dünya
Su: 3 lt
Spor 6 bin adim U UcanSupurge
Afiyet olsun canım21 Mayıs menü
Kahvaltı 10.00
Mantarlı yumurta
3 zeytin
Labne
Domates salatalık
Yeşillik
Bir avuç kadar lavaş
18.30
4 kasık yoğurtlu mantı
20.00
Bir sade soda
21.00
2 çilek
4 lt su
Çok şanslısın canım. Keşke bizimde böyle bağ bahçe imkanımız olsa.7 bin adim 70 p
Benim sporda tarih oluyor galiba bahce isleri cikti bahcede calisiyoruz b aralar umarim bahceyi kazidim bostàn zamani geldi ama hicte yapasim yok b sene
U UcanSupurge
Çok iyi canımBu sabah tartıldım eksideyim canım patates beni kötü etkilemesse tabii
Harika canımGünaydın
Canlarım
( Son günlerim biraz yoğun geçti. Bir türlü gelemedim. Şimdilik spor bildirimimi yapayım. Oğlumu okula bırakıp, yürüyüşümü yapıp geleyim. Hemen geçmiş yapacağım. Çok güzel mesajlar gördüm sanki. )
Eki Görüntüle 2853538 Eki Görüntüle 2853539 Eki Görüntüle 2853540
Üç gün toplam
120 dk hızlı tempolu yürüyüş: 360 puan
U UcanSupurgeG Goklerce
Tesekkür ederim canımTebrikler canım
Evet yazarken bende öyle düşünüyorum. Ana yerken ölçülü yemeye gayret ediyorum canım. TeşekkürlerBaya kalabalık ama güzel canim afiyet olsun
Tesekkür ederim canımGüzel eksi tebrikler canim
Tebrik ederim canım, darısı 6 lara olsun inşallah
Sağol canımAynen canım, birde tümgğn evdeyiz gergin aynı işler, saolasın canım
Teşekkür ederim canımçok uzun süre aç kalamıyorum ben. Bu sebeple listeleri kendime göre ayarlayıp günü tamamlamaya çalışıyorum. Sen ne şekilde bir beslenme düzeni uyguluyorsun.
Geçmiş olsun canım. Şimdi nasılsın. İnşallah önemli bşrşey yoktur
Ohhhh afiyet olsun, çok iyi yapmışsın canım
Afiyet olsun canım, çok iyi menü. Maydanozun etkisini tartıda görürsün görürsün inşallah
Afiyet olsun canım.
Afiyet olsun canım. Su çok iyi. Badana işi zor ama mis gibi oluyor ev. Güle güle oturun canım.
Afiyet olsun canım. Bitki çayı bünyeni etkilemiyor mu.
Çok hafif olmuş, afiyet olsun canım.
Dönem dönem oluyor canım. Geçer inşallah bir an önce. Afiyet olsun.
Patates kızartması göz kırpıyorafiyet olsun canım.
Zaman zaman oluyor canım. En güzeli kendini dışarı temiz havaya atmak. Bazıları böyle durumlarda bşrşey yiyemez. Kıskanıyorum onları
En iyisi bu canım. Yürüyüş çok iyi geliyor insana.
Kolay gelsin canım. Kendin yapınca çok yorucu oluyor gerçekten. Biz hep kendimiz yaptık bu zamana kadar. Geçen yıl usta tutacaktık güya, bir heves yine kendimiz yaptık badanayı.
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Çok şanslısın canım. Keşke bizimde böyle bağ bahçe imkanımız olsa.
Çok iyi canım
Harika canım
Tesekkür ederim canım
Evet yazarken bende öyle düşünüyorum. Ana yerken ölçülü yemeye gayret ediyorum canım. Teşekkürler
Tesekkür ederim canım
Tebrik ederim canım, darısı 6 lara olsun inşallah
Çok güzel maşallahUnutmadan bildirimimi yapayım yoğunum işyerinde sonra çıkar aklımdan
geçen hafta: 59,30
Bu hafta: 58,30
Fark: 1
Yüzde: 1,69
Eki Görüntüle 2853616
Hava değişimi kabızlık yapabiliyor canımKızlar çok üzgünüm. İstanbula geldiğimden beri lavaboya çıkamadım. Dışarıda her yer kapalı olduğu için yediğim şeyler de aperatif şeyler. Hepinizden çok özür dilerim.
hay maşallah yine uçuşa geçmişsin
Metabolizmam aslında çok hızlı değil canım. Ancak çok uzun süreli aşırı açlık metabolizmayı yavaşlatır. Ben kendimi aşırı aç bırakmıyorum. Normal düzenimde devam ediyorum. Bi tık daha az yiyerek spor yaparak ve abur cuburu keserekÇok iyi canim harika sonuçmaşallah metabolizman hızlı senin, benim çok Yavas mis burda onu gördüm
Bu zaten doğru değil canım. O kilo kaybediş genelde yanıltıcı oluyor ve çok hızlı geri dönüyor. Ben her şeyden yiyorum. Aç kalmıyorum açıkçası. Benim sıkıntım tatlı ve abur cubur. Onları tüketmeyi bıraktığımda ya da minimuma indirdiğimde spor yapınca ve gece çok geç yemeyi bırakınca sıkıntı çözülüyorTeşekkür ederim canımçok uzun süre aç kalamıyorum ben. Bu sebeple listeleri kendime göre ayarlayıp günü tamamlamaya çalışıyorum. Sen ne şekilde bir beslenme düzeni uyguluyorsun.
Wu huuu babysiiUnutmadan bildirimimi yapayım yoğunum işyerinde sonra çıkar aklımdan
geçen hafta: 59,30
Bu hafta: 58,30
Fark: 1
Yüzde: 1,69
Eki Görüntüle 2853616
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?