Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Unutmadım canım da baya geç gördüm mesajını daha 4 kişinin paylaşımı yok Ucmelekannesi @Fit mutlu anne @Ezogelin56 @medine66

geç kaldımmm

Haklısın kuzum ama biliyo musun bugün 10 bin adımı geçtim çok da kötü hissetmiyorum kendimi çok şükür

Kızlar bugün kendime bir pantolon aldım yazlık tiril tiril birsey ve 38 beden aldım tamam kalıbı biraz büyük dediler ama yine de 38 beden beni çok mutlu etti
güzel günlerde kullan canımm

Adım yarışı gibi zumba yarışı yapsak nasıl olur takibini ben yaparım.Bana katılacak olan var mı?
Ayyy ne eğlenceli olur aslında

Ben de beş ay önce coronayi atlattım,sende olduğu gibi bende de uzun bir süre göğüs ağrısı devam etti,şükür şimdi daha iyiyim
Geçmiş olsun kuzum

Kızlar leslie etkinliğimiz var kimse yokmu başka L LESA76 ve benle yarışacak maksat gaza gelmek bekliyorum
Beennn, inşallah yani

İnşallah bekliyorum seninle de yarışmak istiyorum

Tadına bakmayı bile bıraksan çok büyük fark görürsün canım
Adım yarışı gibi zumba yarışı yapsak nasıl olur takibini ben yaparım.Bana katılacak olan var mı?
Ah nasıl güzel olur canım tek başıma hepsini takip edemiyorum gerçekten
ciddi manada d vitamini eksikliğim varmış. onun için ilaç kullanmaya başladım. haftada 2 tane içmem gerekiyormuş. onu ihmal etmeyeceğim bundan sonra kesinlikle.
D vitamini eksikliği de kilo vermeyi engelliyor
Canım Burda koca koca insanlarız her gün müsait olamayabiliriz benim bile saatlerce uğrayamadığım oluyor bir gün olur iki gün olur ama sürekli hale gelmesi sıkıntı mesela Ela’nın misafiri vardı ses etmedim aslı covid oldu yine öyle mesela Yaseminin eşi sıkıntı yapıyor en azından menünü yazmaya git diyip ses etmiyorum listedekilerden senin gerçekten bi düzenin yok sen de farkındasın
ciddi yaptırımlar mı koysak ne . 2 hafta üst üste + çıkıp 3. hafta da - yi göremeyeni gruptan mı atsak acaba.
Zaten iki hafta üst üste artı gelmek direkt diskalifiye nedeni tabi uygulamak bize bağlı Burda kimse motivasyon düşürmedikçe bile isteye bunu yapmayı istemiyorum
Yani ona kaptan karar verir tabi ama üst üste artı olmasi ya da gruba düzenli gelmemek(bende dahilim buna) malesef digerlerini de olumsuz etkiliyor.
Her ikisi de diskalifiye nedeni tabi uygulamak kaptanın insiyatifinde
21 Mayıs
15.00
Bir kase tarhana
Bir kase yesik fasulye
5 kaşık bulgur pilavı
Bir kase cacik

2=5 litre su
Afiyet olsun canım neden tek öğün yaptın artıdan sebep mi ?

21.05.2021
6.30 =2 bardak su
Kahvaltı 7.00
Bir dilim tambuğday ekmeği
Bir dilim peynir
2 zeytin, söğüş salata
2 dilim sucuk
Çay
Ara 10.00
3 ceviz, orta Türk kahvesi
Öğlen 12.30
4 kaşık tavuk sote
İki kaşık pilav
Ara 15.00
Bir kupa sütlü kahve
Akşam 18.00
Üç sigara böreği
Söğüş salata
2 yeşil zeytin, çay
Spor, 5000 adım 50 puan
Su 3 lt
U UcanSupurge

Sadece yürüyüş yetmiyor bana.kardio bir egzersiz ekleyeceğim.Bir de cumaları abarttığımı farkettim tüm hafta toplamaya çalışıyorum.Ekmeği bırakıyorum yarından itibaren.
Cuma kaçamağı tek çeşit olunca dengeleyebiliyoruz ama sabah ayrı kaçamak öğlen akşam ayrı yapınca bir haftanın emekleri boşa gidiyor.ben belki 1 ay önce mezun olurdum ama cuma kaçamakları resmen zincir vurdu.

Leslie yarışı bende leslie yapanlar beni etiketlesin.

Ben tek öğünde de mahvedebiliyorum

U UcanSupurge canim acil toplantı demişsin evde değildim yeni gördüm. Valla ben kendim saldım o yüzden motivasyonum pek iyi değil. Ama ne derseniz uymak için çabalarım ne deseniz haklisiniz
Konyalim bismillah deyip yarın sabah tartiyla yüzleş bir yerden başlamalısın.

Kızlar sorun benden de kaynaklı olabilir insanız sonuçta takımın durumunu biliyorsunuz sadece motivasyonunuzu kaybetmeyin bir arada tanıdığımız insanlarla daha rahat yönetiriz bu süreci diye takımı devam ettiriyorum cidden artık takımımız , ben sizleri motive edemiyorsak herkes fikrini söylesin böylesi daha kötü size iyi gelmiyorsa başka takıma transfer de olabilirsiniz. Çoğunluk ne derse ona göre hareket edelim takımı kapatmaya elbet gönlüm el vermiyor fakat devam ettirmenin de faydası yoksa süründürmenin de bir anlamı yok aslında

Evet canım tadına dahi bakmayı bırakmam gerek. Benim tiroidlerden kaynaklanıyor. Ama D vitamini eksikliği çok terlemeye de sebep oluyormuş bunu da öğrenmiş oldum.

Ben başka takıma gitmek istemiyorum alıştım buraya sizlere. Diğer arkadaşlar ne der bilmiyorum.

Evet haklisiin canım,kendi adima bu hafta için özellikle soz veriyorum eksiksiz menü yazilavak inşallah,düzenli katılım olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…