- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #442.181
Unutmadım canım da baya geç gördüm mesajını daha 4 kişinin paylaşımı yokUcmelekannesi @Fit mutlu anne @Ezogelin56 @medine66
geç kaldımmmKızlar acil durum toplantısı yapmamız lazım 21.15 herkese uygun mu ? Gidişat iyi değil
@Breeze96
Beyaz leylak
@Goklerce
Jasminium84
@gulsum462
Ucmelekannesi
@Fit mutlu anne
@kumsal68
@cgdmk
@ela_2019
masal3487
@Ezogelin56
yazarhanim35
@hadikonusalim
@Melek963
@Ayla-
@medine66
@Zeycan123
Haklısın kuzum ama biliyo musun bugün 10 bin adımı geçtim çok da kötü hissetmiyorum kendimi çok şükürTebrik ederim canim guzel eksi
Çok zorlama kendini canım yavaş yavaş yaparsin
Çok güzel canım bırakmadan devam et
İnşallah haftaya daha güzel bir sonuç elde edersin canım
Yüzde mi çok düşuk ya
Teşekkür ederim canım
güzel günlerde kullan canımmKızlar bugün kendime bir pantolon aldım yazlık tiril tiril birsey ve 38 beden aldımtamam kalıbı biraz büyük dediler ama yine de 38 beden beni çok mutlu etti
Ayyy ne eğlenceli olur aslındaAdım yarışı gibi zumba yarışı yapsak nasıl olur takibini ben yaparım.Bana katılacak olan var mı?
Geçmiş olsun kuzumBen de beş ay önce coronayi atlattım,sende olduğu gibi bende de uzun bir süre göğüs ağrısı devam etti,şükür şimdi daha iyiyim
Beennn, inşallah yani
Canım tartilmadim inan hiç içimden gelmiyor liste için birdaha bekleme beni yazık bildirim yapacak olursam erkenden yaparım. Beklettiysem kusura bakma.Unutmadım canım da baya geç gördüm mesajını daha 4 kişinin paylaşımı yokUcmelekannesi @Fit mutlu anne @Ezogelin56 @medine66
İnşallah bekliyorum seninle de yarışmak istiyorum
geç kaldımmm
Haklısın kuzum ama biliyo musun bugün 10 bin adımı geçtim çok da kötü hissetmiyorum kendimi çok şükür
güzel günlerde kullan canımm
Ayyy ne eğlenceli olur aslında
Geçmiş olsun kuzum
Beennn, inşallah yani
Tadına bakmayı bile bıraksan çok büyük fark görürsün canımbirde eve hamur işi yapmayı bırakacağım kek börek çörek pasta vs yapmayacağım bir süre. yemeyeceğim diyorum tadına bakayım derken olmuyor. yemeyiversin onlarda :) eğer gerçekten çok isterler de yaparsam yemeyeceğim. en azından haziran sonu 65 i görmek istiyorum :)
Ah nasıl güzel olur canım tek başıma hepsini takip edemiyorum gerçektenAdım yarışı gibi zumba yarışı yapsak nasıl olur takibini ben yaparım.Bana katılacak olan var mı?
D vitamini eksikliği de kilo vermeyi engelliyorciddi manada d vitamini eksikliğim varmış. onun için ilaç kullanmaya başladım. haftada 2 tane içmem gerekiyormuş. onu ihmal etmeyeceğim bundan sonra kesinlikle.
Canım Burda koca koca insanlarız her gün müsait olamayabiliriz benim bile saatlerce uğrayamadığım oluyor bir gün olur iki gün olur ama sürekli hale gelmesi sıkıntı mesela Ela’nın misafiri vardı ses etmedim aslı covid oldu yine öyle mesela Yaseminin eşi sıkıntı yapıyor en azından menünü yazmaya git diyip ses etmiyorum listedekilerden senin gerçekten bi düzenin yok sen de farkındasınBence artı gelenlere ya da üst üste az kilo verenlere karşı çok hoş görülüyüz.
Benim gibi menü yazmayanlar da buna dahilya tabi belli yaslardayiz illa birinin kizmasi uyarması gerekmiyor ama sonucta bir birimizin iyiliği için bir tık sert olunabilir diye düşünüyorum.
Zaten iki hafta üst üste artı gelmek direkt diskalifiye nedeni tabi uygulamak bize bağlı Burda kimse motivasyon düşürmedikçe bile isteye bunu yapmayı istemiyorumciddi yaptırımlar mı koysak ne . 2 hafta üst üste + çıkıp 3. hafta da - yi göremeyeni gruptan mı atsak acaba.
Her ikisi de diskalifiye nedeni tabi uygulamak kaptanın insiyatifindeYani ona kaptan karar verir tabi ama üst üste artı olmasi ya da gruba düzenli gelmemek(bende dahilim buna) malesef digerlerini de olumsuz etkiliyor.
Afiyet olsun canım neden tek öğün yaptın artıdan sebep mi ?21 Mayıs
15.00
Bir kase tarhana
Bir kase yesik fasulye
5 kaşık bulgur pilavı
Bir kase cacik
2=5 litre su
Cuma kaçamağı tek çeşit olunca dengeleyebiliyoruz ama sabah ayrı kaçamak öğlen akşam ayrı yapınca bir haftanın emekleri boşa gidiyor.ben belki 1 ay önce mezun olurdum ama cuma kaçamakları resmen zincir vurdu.Sadece yürüyüş yetmiyor bana.kardio bir egzersiz ekleyeceğim.Bir de cumaları abarttığımı farkettim tüm hafta toplamaya çalışıyorum.Ekmeği bırakıyorum yarından itibaren.
Leslie yarışı bende leslie yapanlar beni etiketlesin.Tadına bakmayı bile bıraksan çok büyük fark görürsün canım
Ah nasıl güzel olur canım tek başıma hepsini takip edemiyorum gerçekten
D vitamini eksikliği de kilo vermeyi engelliyor
Canım Burda koca koca insanlarız her gün müsait olamayabiliriz benim bile saatlerce uğrayamadığım oluyor bir gün olur iki gün olur ama sürekli hale gelmesi sıkıntı mesela Ela’nın misafiri vardı ses etmedim aslı covid oldu yine öyle mesela Yaseminin eşi sıkıntı yapıyor en azından menünü yazmaya git diyip ses etmiyorum listedekilerden senin gerçekten bi düzenin yok sen de farkındasın
Zaten iki hafta üst üste artı gelmek direkt diskalifiye nedeni tabi uygulamak bize bağlı Burda kimse motivasyon düşürmedikçe bile isteye bunu yapmayı istemiyorum
Her ikisi de diskalifiye nedeni tabi uygulamak kaptanın insiyatifinde
Afiyet olsun canım neden tek öğün yaptın artıdan sebep mi ?
Hafize nerde canım bir sıkıntı yoktur inşallahCanım tartilmadim inan hiç içimden gelmiyor liste için birdaha bekleme beni yazık bildirim yapacak olursam erkenden yaparım. Beklettiysem kusura bakma.
Ben tek öğünde de mahvedebiliyorumCuma kaçamağı tek çeşit olunca dengeleyebiliyoruz ama sabah ayrı kaçamak öğlen akşam ayrı yapınca bir haftanın emekleri boşa gidiyor.ben belki 1 ay önce mezun olurdum ama cuma kaçamakları resmen zincir vurdu.
Leslie yarışını nasıl yapmayı düşünüyorsunuz canım? Mile mile mi ?Leslie yarışı bende leslie yapanlar beni etiketlesin.
Yok bir sıkıntı canim gündüz beraberdik fırsat bulup yaşamamıştır belkiJ
Hafize nerde canım bir sıkıntı yoktur inşallah
Konyalim bismillah deyip yarın sabah tartiyla yüzleş bir yerden başlamalısın.U UcanSupurge canim acil toplantı demişsin evde değildim yeni gördüm. Valla ben kendim saldım o yüzden motivasyonum pek iyi değil. Ama ne derseniz uymak için çabalarım ne deseniz haklisiniz
Aynen kac mil leslie yaptığınızı yazın canım.Leslie yarışını nasıl yapmayı düşünüyorsunuz canım? Mile mile mi ?
21 Mayıs 2 mile yaptım gibi mi ?
Evet canım tadına dahi bakmayı bırakmam gerek. Benim tiroidlerden kaynaklanıyor. Ama D vitamini eksikliği çok terlemeye de sebep oluyormuş bunu da öğrenmiş oldum.Tadına bakmayı bile bıraksan çok büyük fark görürsün canım
Canım Burda koca koca insanlarız her gün müsait olamayabiliriz benim bile saatlerce uğrayamadığım oluyor bir gün olur iki gün olur ama sürekli hale gelmesi sıkıntı mesela Ela’nın misafiri vardı ses etmedim aslı covid oldu yine öyle mesela Yaseminin eşi sıkıntı yapıyor en azından menünü yazmaya git diyip ses etmiyorum listedekilerden senin gerçekten bi düzenin yok sen de farkındasın
Zaten iki hafta üst üste artı gelmek direkt diskalifiye nedeni tabi uygulamak bize bağlı Burda kimse motivasyon düşürmedikçe bile isteye bunu yapmayı istemiyorum
Ben başka takıma gitmek istemiyorum alıştım buraya sizlere. Diğer arkadaşlar ne der bilmiyorum.Kızlar sorun benden de kaynaklı olabilir insanız sonuçta takımın durumunu biliyorsunuz sadece motivasyonunuzu kaybetmeyin bir arada tanıdığımız insanlarla daha rahat yönetiriz bu süreci diye takımı devam ettiriyorum cidden artık takımımız , ben sizleri motive edemiyorsak herkes fikrini söylesin böylesi daha kötü size iyi gelmiyorsa başka takıma transfer de olabilirsiniz. Çoğunluk ne derse ona göre hareket edelim takımı kapatmaya elbet gönlüm el vermiyor fakat devam ettirmenin de faydası yoksa süründürmenin de bir anlamı yok aslında
Evet haklisiin canım,kendi adima bu hafta için özellikle soz veriyorum eksiksiz menü yazilavak inşallah,düzenli katılım olacak.Tadına bakmayı bile bıraksan çok büyük fark görürsün canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?